ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 24/11/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες και δεν δέχεσαι να σου καθορίζουν οι άλλοι πως θα κάνεις κάτι και τι θα κάνεις γιατί θα βελτιώσεις το επικοινωνιακό σου κομμάτι που το έχεις μεγάλη ανάγκη για να ξεφεύγεις. Προς το απόγευμα και μετά θα αναλάβεις μεγαλύτερες ευθύνες για θέματα οικογενειακά.
Ερωτικά: Η σχέση σου βλέπεις ότι εξελίσσεται γιατί μπορείς και μιλάς ανοικτά και μοιράζεσαι τα όνειρά σου και τα κοντινά σου σχέδια. Με τον Ταύρο θα προσπαθήσεις να επικοινωνήσεις με ένα ιδιαίτερο τρόπο και ίσως αντί για μήνυμα να του στείλεις ένα κομμάτι της αγαπημένης σου μουσικής.
Οικονομικά & Καριέρα: Για να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές φοβίες που μπορεί να έχεις ξαφνικά, κάνε ένα δημιουργικό οραματισμό μαζί με οργανωμένους στόχους για να ξέρεις τι θέλεις πριν κάνεις το οποιοδήποτε ραντεβού.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Περνάς κάποιες φάσεις που θέλεις να απομακρύνεις από κοντά σου οτιδήποτε δεν σου κάνει καλό, επειδή δεν σου αρέσει πλέον να είσαι το καλό παιδί που λέει σε όλα ναι γιατί έχεις επιβαρυνθεί αρκετά. Η προσωπική πίεση που νιώθεις θα σου βγει σε καλό γιατί θα δείξεις ποιος/ποια ακριβώς είσαι.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις σταματήσει να δείχνεις τα συναισθήματά σου είτε από σκέψεις είτε από γεγονότα που συμβαίνουν και δεν ξέρεις πώς να τα κοστολογήσεις. Μπορεί και να νιώθεις ότι μόνο εσύ δίνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις πολύ σοβαρά κάποιες προτάσεις ή σχέδια που έχουν προκύψει γιατί δεν θέλεις να ανοιχτείς και να μετά να βρεθείς μετέωρος/η σε κάθε λάθος που μπορεί να βγει στην πορεία. Οπότε προσπαθείς να προβλέψεις όλα αυτά που πιθανόν να εμφανιστούν ξαφνικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναγνωρίζεις ότι έχεις πολλά καθήκοντα τα οποία σου φαίνονται βαρετά αλλά αναγκαία για αυτό συμβιβάζεσαι και προσπαθείς να λειτουργήσεις με τα «πρέπει» και τα «μη» που σου βάζουν οι άλλοι αλλά και τις υποχρεώσεις που έχεις.
Ερωτικά: Πιθανόν να εμποδίσεις με τον τρόπο σου κάποια καλή συναισθηματική επαφή γιατί πιστεύεις ότι δεν μπορείς να ανταπεξέλθεις ή να δείξεις τα αληθινά σου αισθήματα γιατί βρίσκεις συνέχεια περιορισμούς. Γίνε λίγο πιο άνετος/η και άφησε τα υπόλοιπα στην καρδιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η εντύπωση που έχεις ότι κάποιος πιο πάνω από εσένα θα πρέπει να σου λέει το οκ για ό, τι κάνεις αυτό σου δημιουργεί δέσμευση. Για αυτό μπορεί από την αντίδρασή σου να χαλάσεις αντί να φτιάξεις κάτι. Το καλό είναι ότι έχεις γύρω σου πολύ κόσμο και όλο κάτι θα μάθεις ή θα πάρεις από αυτούς σαν αντισταθμιστικό όφελος έναντι όσων δε σου αρέσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Επειδή αναζητάς θα σου δοθεί αυτό που θέλεις και κάπως θα εκπληρώσεις ορισμένες επιθυμίες σου που είναι στον αέρα και αφορούν κι άλλα άτομα. Αλλά πρόσεξε τι ζητάς γιατί μπορεί να χάσεις την ατομικότητα ή την ελευθερία σου.
Ερωτικά: Θεωρείς ότι δεν μπορείς να παίζεις με τον Αιγόκερω για αυτό σκέφτεσαι ότι αν δεν είναι πολύ ταιριαστός/η με εσένα πιθανόν να βρεθείτε σε αδιέξοδο. Και εσύ με τον συναισθηματικό σου κόσμο που μπορεί και φωτογραφίζει τα πάντα, θεωρείς ότι χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να έρθετε πολύ κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις παντού άτομα που κάτι θέλουν από εσένα και εσύ θα πρέπει να τους το δώσεις, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να βγεις από το παιχνίδι. Έτσι βέβαια νιώθεις αλλά μπορεί να μην είναι και αλήθεια.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που πρέπει να πάρεις αποφάσεις που δεν θα αφορούν μόνο τα προσωπικά σου θέματα αλλά και τα οικογενειακά, μέσα σε πλαίσια όμως της κοινωνικής σου επέκτασης και καταξίωσης.
Ερωτικά: Αμφισβητείς τα συναισθήματα ενός ατόμου που μπορεί να φαίνεται κάπως φευγάτο και θέλεις κάτι πιο σταθερό και αποδεδειγμένο από την δική σου την πλευρά. Μπορεί να κολλάς στους τύπους και στην λεπτομέρεια και να κρίνεις από εκεί. Για αυτό με τον Ταύρο και τον Αιγόκερω θα δεις ότι θα τα βρείτε ενώ με τον Υδροχόο μάλλον θα μαρτυρήσεις για να σου δώσει τα αυτονόητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα σοβαρό πρόσωπο για να σε υποστηρίξει στις δουλειές σου και πιθανόν να διαλέξεις ένα συγγενή σου ή ένα άτομο με κύρος και κάτι ιδιαίτερο στην επαγγελματική αγορά. Κράτα όσο μπορείς σημειώσεις για να έχεις στα χέρια σου αποδείξεις ότι έχεις γνώση των θεμάτων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις καλά και ένα κύμα αισιοδοξίας σε έχει συνεπάρει γιατί οι υποθέσεις σου τσουλάνε και κυρίως μέσα στο σπίτι σου επικρατεί μια χαλαρή θετική ατμόσφαιρα. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο πρόσεξε τις σκέψεις σου γιατί σε εμποδίζουν λόγω υπερβολικής ανάλυσης.
Ερωτικά: Με τον Αιγόκερω έχεις μια μυστική επικοινωνία αλλά όχι συνέχεια γιατί υπάρχει μια απαίτηση από την πλευρά του για οικογένεια ή για να ζήσετε μαζί και εσύ ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η για ένα τέτοιο βήμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν βρίσκεις άτομα και τους μιλάς θετικά για αυτό που κάνεις επειδή το πιστεύεις, όλο και κάτι γίνεται γιατί το διαδίδεις και το κάνεις πιο γνωστό. Για αυτό βοηθιέσαι από τον ίδιο σου τον εαυτό.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις διάφορες ανησυχίες οι οποίες σε οδηγούν στο να ψάχνεις τον εαυτό σου με στόχο την γνώση αλλά και το να ξεφορτωθείς παλιές καταστάσεις.
Ερωτικά: Όσο και να ζητάς την κατανόηση από έναν Παρθένο ή Σκορπιό δεν θα είναι εύκολο να την βρεις για αυτό μην επιμείνεις πάνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί μπορεί να χαλάσεις ακόμα πιο πολύ κάτι που πάει να φτιάξει. Ο Τοξότης είναι πάντα μια ευχάριστη και ιδιαίτερη νότα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Ο σχεδιασμός κάποιων φιλόδοξων σχεδίων σε δυσκολεύει όταν σκέφτεσαι τι πρέπει να πάρεις και τι να δώσεις, για να γίνουν όλα αυτά που σκέφτεσαι. Σίγουρα τίποτε δεν είναι εύκολο αλλά θα τα καταφέρεις γιατί θα μπεις μέσα στην πραγματικότητα και θα ξέρεις τι σου γίνεται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η συμβολική σου προσφορά για να τιμήσεις κάποια άτομα που έπαιξαν ή παίζουν ακόμα ένα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σου θα σε βοηθήσει να προσδιορίσεις μέσα σου κάποιες αξίες πολύ προσωπικές.
Ερωτικά: Ξεκινάς την αναβάθμιση ακόμα και μέσα στην σχέση σου και με κάποιο τρόπο κτυπάς με τον δικό σου τρόπο τα σημεία που δεν μπορείτε να επικοινωνήσετε. Το καλό είναι ότι δεν κατηγορείς και προσπαθείς ακόμα και ο θυμός που κρύβεις να βγει και να μην βλάψει το άλλο πρόσωπο. Αυτές είναι εξελίξεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν θέλεις μόνο το καλό για σένα αλλά επιδιώκεις και για τους γύρω σου και σίγουρα θα γίνεις πολύ περισσότερο δοτικός/η. Σε ενδιαφέρει η αναβάθμιση αλλά να έχεις και τον πρώτο λόγο πάνω σε άλλα άτομα που είναι κάτω από εσένα γιατί δεν θέλεις να αδικήσεις κανέναν.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μπορεί να μπλεχτείς μέσα σε διαδικασίες που ίσως δεν έχουν τέλος. Για αυτό προσπάθησε όσο μπορείς να κινείσαι με μετριοπάθεια γιατί με την φόρα που έχεις πάρει πιθανόν να κάνεις και πράγματα που μάλλον χρειάζονται.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για τα δικά σου συναισθήματα και επειδή δεν σου αρέσει να στεναχωρείς κανένα μπορεί και να τα κρύβεις. Αν δεν μπορείς να τα πεις, το καλύτερο είναι να διαλέξεις ένα τρόπο να το ξεκαθαρίσεις και να εξηγήσεις τους λόγους που δεν μπορείς να είστε μαζί. Πιθανόν και εσύ να ανακουφιστείς αν το χειριστείς σωστά.
Οικονομικά & Καριέρα: Όταν κάνεις κάτι διαφορετικό ή καινούργιο μετά θα πρέπει να οργανώσεις πολύ δυναμικά αυτά που σκέφτηκες ή ξεκίνησες να κάνεις γιατί χρειάζεται να το εξαντλήσεις το θέμα και να μην υποχωρήσεις σε πιθανόν πισωγυρίσματα άλλων ατόμων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φαινομενική αδράνεια αλλά πίσω από όλο αυτό δεν είσαι καθόλου αδρανής και ο λόγος είναι ότι δεν θέλεις να ξεκινήσεις να εξηγείς από εδώ και από εκεί αυτό που θέλεις και νιώθεις. Για αυτό κατευνάζεις τα πνεύματα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.
Ερωτικά: Προσπαθείς να κρατήσεις αποστάσεις από ένα πρόσωπο που σου αρέσει γιατί δεν έχεις όρεξη να εξαντλείς την ενέργειά σου για κάτι που δεν βγαίνει. Οι σκέψεις σου δεν σε βοηθάνε να είσαι και λιγότερο απαιτητικός/η. Για σένα η ηθική και η γενική στάση ζωής είναι σημαντική και σε συνδυασμό με την καριέρα και το κοινωνικό κύρος γίνεται ένας τεράστιος αχταρμάς μέσα στο μυαλό σου που μερικές φορές δεν σε αφήνει να ηρεμήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Συναντάς πολλά άτομα και δεν ξέρεις αν τελικά μπορείς να κάνεις κινήσεις που είναι δεσμευτικές για το μέλλον σου και αυτό σε κάνει να θέλεις να φεύγεις μακριά γιατί δεν μπορείς να αποφασίσεις εύκολα, οπότε μπορεί να αποστασιοποιηθείς για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η φιλία για σένα είναι πολύ σημαντική για αυτό κάθε λίγο και λιγάκι μαθαίνεις ακόμα και από μικρές λεπτομέρειες που σου δίνουν πιθανόν κάποια εμπειρία που για σένα είναι πολύ χρήσιμη.
Ερωτικά: Όσο είσαι ανοικτός/ή τόσο μπορεί να κάνεις κάτι σημαντικό με το Λιοντάρι ή τον Τοξότη. Για αυτό προτιμάς αν δεν γίνεται κάτι άμεσα να παραμένετε φίλοι για να μην χάνεις την επαφή, παρά να είστε μακριά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις κάποιες ευθύνες που έχουν να κάνουν και με μια ομάδα η οποία πιθανόν να είναι της απολύτου επιλογής σου. Για αυτό θα καταφέρεις να καθοδηγήσεις εσύ μέσα από τις ιδέες σου την επίβλεψη ενός σχεδίου που σίγουρα θα σου αποφέρει χρήματα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Ανήκεις πάνω από όλα στον εαυτό σου και αυτό θα το συνειδητοποιήσεις καλά σήμερα γιατί μπορεί να αναγκαστείς να μπερδευτείς με κόσμο που κατά κάποιο τρόπο θα σε πιέσει να ξεχάσεις και αυτά που ξέρεις.
Ερωτικά: Δεν θέλεις λόγια αλλά πράξεις. Για αυτό θα βρεις την ευκαιρία να ζητήσεις να κάνει κάτι για σένα το άτομο που είστε μαζί για να αποδείξεις μόνο και μόνο στην απροσδιόριστη φοβία μέσα σου ότι δεν αγαπιέσαι ότι τελικά κάνεις λάθος.
Οικονομικά & Καριέρα: Γυρίζεις και γνωρίζεις και όλο αυτό σε φέρνει σε μια καλή φάση γιατί θα αρχίσεις να μαθαίνεις τι πρέπει τελικά να κρατήσεις και τι να πετάξεις από όλους αυτούς που είναι μαζεμένοι γύρω σου.


Πηγή:astrology.gr