ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 30/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ξαφνικά ότι είστε πολύ δυνατοί και τίποτε δεν σας σταματάει. Η Νέα Σελήνη που γίνεται στο ζώδιό σας θα σας φέρει μια διάθεση για ξεκαθάρισμα και να πείτε πολλές αλήθειες, ακόμα και σε πρόσωπα που ίσως να φοβόσασταν να αντιμετωπίσετε.
Έρωτας: Όσοι είχατε κάποια απωθημένα μέσα σας θα σας βγουν με φόρα και πιθανόν να χαλάσετε κάποιες ισορροπίες που όμως πρέπει για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους. Η σχέση με Καρκίνο, Ζυγό, Αιγόκερω μπορεί να διαταραχτούν.
Καριέρα & Οικονομικά: Η άποψή σας για κάποια πράγματα μπορεί να είναι πολύ ανατρεπτική και για αυτό τον λόγο θα χρειαστεί να κάνετε μια έξυπνη διαχείριση.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Κάποιες υποθέσεις που σας ζορίζουν πιθανόν να αλλάξουν με ένα ξαφνικό τρόπο που ίσως σας προβληματίσει ή σας φοβίσει. Για αυτό κάτι που κρατάτε κρυφό εδώ και καιρό ίσως το βγάλετε στην επιφάνεια.
Έρωτας: Κρύβετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως δεν θέλετε να τα μοιραστείτε με κάποιον φίλο σας. Μπορεί να σας ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που δεν είναι το κατάλληλο για σας για αυτό η πιθανή επαφή με Κριό ή Τοξότη να είναι το κρυμμένο σας μυστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι κινήσεις σας είναι δυναμικές αλλά δεν θέλετε να τις αποκαλύψετε ακόμα σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε γιατί έχετε βαλθεί να ξεκαθαρίσετε το πεδίο με κάποιους συνεργάτες, αν σας κάνουν ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Έχετε πάρει αποφάσεις και δεν πρέπει να τις σταματήσετε εξαιτίας κάποιων σκέψεων που σας μπλοκάρουν γιατί έχετε μεγαλύτερη συναισθηματική ευαισθησία. Οι επιρροές γύρω σας είναι χωρίς αρχή και τέλος, οπότε θα δείτε την διαφορά με την δική σας την δραστική συμπεριφορά.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και μέσα στην σχέση σας γιατί μερικοί περνάτε δύσκολα αυτή την περίοδο από κάποιες προσωπικές καταστάσεις μέσω των οποίων δοκιμάζεστε. Αλλά αν ξέρετε τι θέλετε τελικά θα τα καταφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας γνώμη μπορεί να είναι κάπως ανάλαφρη γιατί δεν είστε σίγουροι για κάποια πράγματα. Αλλά, μέσα σας νιώθετε σαν να ανακαλύπτετε μια νέα δύναμη η οποία θα σας κάνει να καταλάβετε ότι μπορεί να τα καταφέρετε ακόμα και σε κάτι πολύ δύσκολο. Η συνεργασία ακόμα και με άτομα της καθημερινότητας σας θα είναι πολύ καλύτερη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Νιώθετε μια ανησυχία η οποία σας δημιουργεί ένταση και πιθανόν ανυπομονησία. Η Νέα Σελήνη μπορεί να σας φέρει γεγονότα τα οποία να είναι τόσο γρήγορα και απρόβλεπτα που να μην τα καταλαβαίνετε ούτε εσείς καλά καλά.
Έρωτας: Ίσως ερωτευτείτε αστραπιαία και να νιώσετε ένα πολύ δυνατό αίσθημα το οποίο ίσως δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε. Από την άλλη μερικοί θα καταλάβετε ότι αυτό δεν σας καλύπτει. Χρειάζεται να προσέξετε αν σχετίζεστε με Κριό, επίσης Καρκίνο, Ζυγό ή Αιγόκερω.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη είναι άκρως δυναμική για αυτό θα διαταραχτούν πολλές σχέσεις και ισορροπίες γιατί εσείς θα χαράξετε τον δικό σας δρόμο. Κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να έχετε μια ξαφνική μεταβολή αλλά μην την φοβηθείτε γιατί θα είναι για το καλό σας.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Θα βγει στην επιφάνεια μια διαφορετική σας στάση η οποία σίγουρα θα σας δείξει μια άλλη πορεία που θα πρέπει να ακολουθήσετε. Για αυτό θα ξεκαθαρίσετε πολύ περισσότερο από άλλες φορές αυτό που αληθινά θέλετε.
Έρωτας: Έχετε διακαείς πόθους οι οποίοι θα βγουν με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως ο Κριός και ο Τοξότης θα είναι άτομα που θα σας βοηθήσουν στο να κάνετε την υπέρβαση. Ίσως να εξομολογηθείτε τι νιώθετε σε ένα πρόσωπο, χωρίς να φοβηθείτε ότι θα μειωθείτε ή θα ακούσετε το «όχι» από αυτό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θετική σας στάση απέναντι σε μια ευκαιρία θα βοηθήσει γιατί βλέπετε και νιώθετε ότι μπορείτε να στηρίξετε κάτι που θέλετε να ξεκινήσετε πολύ καινούργιο και πρωτότυπο. Πιθανόν να πάρετε χρήματα ξαφνικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η προσωπικότητά σας όσο περνάει ο καιρός γίνεται πολύ απρόβλεπτη και πιθανόν πολύ διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια γιατί νιώθετε ότι αλλάζετε και βγαίνει πιο εύκολα από μέσα σας η αίσθηση της ελευθερίας αλλά και της φιλοδοξίας πλέον να φανείτε.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό θα σας δώσει μια καινούργια κατεύθυνση χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι εύκολο για την ψυχοσύνθεσή σας γιατί εσείς έχετε μάθει να είστε άτομα υποχωρητικά που δεν βάζετε τόσο ψηλά τον εαυτό σας. Αλλά τώρα θα απαιτήσετε όλα αυτά που δεν σας έχουν δοθεί και όχι μόνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ανασφάλεια και η λογική σας κάνουν μερικές φορές να μην ρισκάρετε. Τώρα όμως θα δείτε ότι το έχετε ανάγκη, χωρίς όμως να σας είναι εύκολο να το διαχειριστείτε.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Νιώθετε ότι θα κάνετε τομές που άλλες φορές ούτε καν τις είχατε σκεφτεί και με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσετε πρώτα από όλα την αυτονομία σας και μετά τον εαυτό σας. Μπορεί βέβαια να το κάνετε με ένα άκομψο τρόπο αλλά τουλάχιστον θα προσπαθήσετε.
Έρωτας: Η φόρα που έχετε πάρει μπορεί να μην βοηθήσει στο να κρατήσετε μια άρρωστη κατάσταση αλλά αντίθετα να την μεταμορφώσετε σε κάτι πολύ διαφορετικό που θα είναι περισσότερο στα μέτρα σας. Η εξάρτηση από ένα άτομο μπορεί να σταματήσει απότομα. Κριός, Καρκίνος, Ζυγός και Αιγόκερως με τον τρόπο τους θα σας εξελίσσουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεστε αντικειμενικότητα για να αντιμετωπίσετε τα θέματά σας. Για αυτό πιθανόν να γίνετε κάπου υπόλογοι και πρέπει να κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Αν είστε προσεκτικοί, όλα θα αλλάξουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η εντύπωση που θέλετε να κάνετε σας πιέζει γιατί θα πρέπει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες ή ταμπού που δεν σας αφήνουν να κάνετε το δικό σας. Μια νέα διατροφή ή ένας τρόπος ζωής περισσότερο εναλλακτικός μπορεί να σας περιτριγυρίζει.
Έρωτας: Η προσωπική σας άποψη μερικές φορές είναι κάπως ξεπερασμένη για αυτό θα χρειαστεί να γεφυρώσετε ένα κομμάτι από το παρελθόν με την πραγματική αλήθεια. Ο Κριός μπορεί να παίξει έναν τέτοιο ρόλο. Από την άλλη ο Δίδυμος και ο Υδροχόος θα σας συγκινήσουν ουσιαστικά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο δυναμισμός, η πρωτοβουλία και η δράση είναι αυτό που χρειάζεστε για να πετύχετε τον σκοπό σας. Για αυτό ό, τι και να φοβόσαστε θα χρειαστεί να το πάτε στην άκρη για να έχετε την αυτοδυναμία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Θα ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που σίγουρα θα σας δώσει μεγάλη δύναμη και αίσθηση της ελευθερίας την οποία έχετε μεγάλη ανάγκη. Για αυτό θα δοκιμάσετε να κάνετε κάτι διαφορετικό και πιο πρωτότυπο από άλλες φορές.
Έρωτας: Ο αυθορμητισμός σας θα είναι πολύ μεγαλύτερος από άλλες φορές και για αυτό θα πείτε και θα ελκύσετε καταστάσεις που πιθανόν να είναι τόσο έντονες που μπορεί να σας κάνουν να πείτε πράγματα τα οποία δεν τα είχατε ξαναπεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε αναστάτωση και έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο που πιθανόν να σας ξεμπλοκάρει από τα πολλά αδιέξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Η ανησυχία που νιώθετε πιθανόν να σας έχει δημιουργήσει μια πίεση και να θέλετε να χαλάσετε ακόμα και κάποιες σταθερές αναφορές. Το καλό όμως είναι ότι θα έχετε τόλμη. Αλλαγή σπιτιού ή ενός γενικού ξεκαθαρίσματος θα σας δημιουργήσει τελικά ένα ξελάφρωμα.
Έρωτας: Μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να επιβάλετε την ποιότητα που αναζητάτε μερικές φορές στην προσωπική σας σχέση γι' αυτό θα κάνετε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα. Αν σας ενδιαφέρει το άτομο που είστε μαζί καλύτερα να προσπαθήσετε να είστε σοφοί και όχι πολύ επιθετικοί. Ο Κριός και ο Καρκίνος μπορεί να είναι το μήλο της έριδος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη μπορεί να διαφέρει με αυτή των άλλων γύρω σας για αυτό πιθανόν να έχετε μια επιθετική στάση η οποία δείχνει την τάση σας να είστε ξεκάθαροι αλλά ίσως να το παρατραβήξετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Νιώθετε ότι μπορείτε να κάνετε πράγματα τα οποία θα σας βελτιώσουν πολύ περισσότερο από άλλες φορές. Για αυτό είτε με μια καινούργια γνώση είτε επικοινωνίες που βασίζονται στην αλήθεια και όχι στο ψέμα θα φέρουν την ποιότητα στην ζωή σας.
Έρωτας: Έχετε μάθει να μην αποκρύπτετε την αλήθεια για αυτό θα δοκιμάσετε να πείτε κάποια πράγματα τα οποία ίσως σας φαίνονται δύσκολα αλλά χρειάζεται για να απελευθερωθείτε και εσείς από μεγάλο άγχος. Η γνωριμία με Κριό θα σας κάνει καλό. Επίσης με το Λιοντάρι μπορεί να πάτε κάποιο ταξίδι όπου θα δημιουργήσετε μια όμορφη ατμόσφαιρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε εξαντλήσει κάποια περιθώρια σε συνεργασίες και τώρα μπορεί να μην σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας. Σίγουρα αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σας γιατί θα ξέρετε τι ακριβώς χρειάζεστε για να ξεκινήσετε κάτι νέο και μάλιστα πολύ πρωτότυπο.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η διαφορετικότητα μερικές φορές σας απαλλάσσει από την πλήξη και την μονοτονία. Πιθανόν να βρεθείτε προ εκπλήξεως σε ένα πολύ προσωπικό θέμα και να μάθετε κάτι που δεν το περιμένατε.
Έρωτας: Έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις και θέλετε οπωσδήποτε να λύσετε μια παρεξήγηση που μπορεί να υπάρχει με έναν Ζυγό. Καλύτερα να πέσουν οι μάσκες παρά ο καθένας να ζει με υποθέσεις που μπορεί να μην ισχύουν. Αυτό μπορεί να ισχύει και για άλλα άτομα γιατί εσείς δεν κρατιέστε πλέον.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάτι σας τρώει και σας λέει ότι πρέπει να δημιουργείτε καινούργια πράγματα, ακόμα και να βρείτε νέα άτομα που θα σας πλαισιώσουν κι αυτό θα είναι ό, τι καλύτερο για να κερδίσετε χρήματα.


astrology.gr

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΡΕΑΣ!

Η μαρινάδα με μπύρα μειώνει τα επίπεδα των βλαβερών ουσιών



Η μπύρα που απολαμβάνουμε περιμένοντας να ψηθούν τα κρέατα στο μπάρμπεκιου, μπορεί να ωφελήσει την υγεία μας αν μαρινάρουμε με αυτήν το κρέας μας πριν το τοποθετήσουμε στην ψησταριά.

Ερευνητές υποστηρίζουν ότι η μπύρα, όταν χρησιμοποιηθεί σε μαρινάδα, βοηθά στο να μειωθεί ο σχηματισμός των δυνητικά βλαβερών ουσιών στα ψητά κρέατα.

Παλιότερες έρευνες είχαν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της κατανάλωσης ψητού κρέατος και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου. Οι πολυκυκλικοί αρωματικοί υδρογονάνθρακες (PAHs) είναι ουσίες που μπορεί να δημιουργηθούν όταν τα κρέατα ψήνονται σε εξαιρετικά υψηλές θερμοκρασίες, όπως π.χ. στην ψησταριά. Τα υψηλά επίπεδα των PAHs, που βρίσκονται επίσης στον καπνό των τσιγάρων και στα καυσαέρια των αυτοκινήτων, συνδέονται με καρκίνους σε πειραματόζωα, αλλά δεν είναι γνωστή η επίδρασή τους στους ανθρώπους. Παρ΄ όλα αυτά, ο σχετικός Κανονισμός της Ευρωπαϊκής Ένωσης έχει καθιερώσει δείκτες για τον εντοπισμό και την καρκινογενετική δραστικότητα των PAHs στις τροφές και έχει προσδιορίσει τα υψηλότερα επίπεδα των ουσιών αυτών στις τροφές.

Οι ειδικοί γνώριζαν ότι οι μαρινάδες με μπύρα, κρασί ή τσάι μπορούν να περιορίσουν τα επίπεδα ορισμένων δυνητικά καρκινογόνων ουσιών στα ψητά κρέατα, αλλά μέχρι σήμερα λίγα ήταν γνωστά σχετικά με το πώς επηρεάζουν τα επίπεδα των PAHs οι μαρινάδες με διαφορετικά είδη μπύρας.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της μελέτης, η μαύρη μπύρα έχει τη μεγαλύτερη δραστικότητα, περιορίζοντας τα επίπεδα 8 βασικών PAHs κατά τουλάχιστον 50%, συγκριτικά με ένα κρέας που δεν έχει μαριναριστεί.

Πηγή: vita.gr



ΤΟ ΣΟΥΣΑΜΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Βάλτε το στη διατροφή σας


Όταν τρώτε ένα πολύ ωραίο κουλούρι Θεσσαλονίκης ή ένα τραγανό παστέλι ξέρετε ότι κάνετε πολύ καλό στην καρδιά σας;

Σύμφωνα με νεότερα ερευνητικά δεδομένα το σουσάμι που περιέχεται στα εν λόγω προϊόντα και όχι μόνο είναι ευεργετικό για την καλή υγεία της καρδιάς μας.

Ιδιαιτέρως δε το λάδι του, γνωστό ως σησαμέλαιο.

Το γεγονός αυτό οφείλεται στο ότι στο σουσάμι και τα προϊόντα του περιέχεται μια ιδιαίτερη κατηγορία συστατικών οι λιγνάνες, που βελτιώνουν την υγεία των αγγείων μας, ρίχνουν την πίεση και μειώνουν τη χοληστερίνη.

Βάλτε λοιπόν το σουσάμι στη διατροφή σας.

Ένα σουσαμένιο κουλούρι το πρωί ή ένα παστέλι, λίγο σουσαμάκι στη σαλάτα σας, μπορεί να σας βοηθήσει να έχετε μια πιο γερή καρδιά και πιο καθαρά αγγεία.

Πηγή: neadiatrofis.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 29/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως υποτονικοί γιατί πιθανόν κάτι να σας κρατάει μακριά από τα δρώμενα. Μπορεί πάλι να έχετε αποφασίσει να κρατήσετε χαμηλούς τόνους ή να κοιμηθείτε πολλές ώρες.
Έρωτας: Κάτι περιμένετε να έρθει και γι' αυτό μερικοί από εσάς προτιμάτε να μην το μοιράζεστε με τους γύρω σας γιατί έχετε την εντύπωση ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Από την άλλη δεν θέλετε να εκτίθεστε γιατί μπορεί να λέγονται διάφορα κουτσομπολιά.
Καριέρα & Οικονομικά: Κατά κάποιο τρόπο προσπαθείτε να πάρετε πρωτοβουλίες αλλά πιθανόν να μην είναι τόσο εύκολο όπως παλιά γιατί έχετε άλλη της πραγματικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Είστε πιο κοντά στους δικούς σας ανθρώπους και αυτό σας βοηθάει να βλέπετε όλα τα καλά κομμάτια που υπάρχουν και είναι πιο εύκολο να τα προσεγγίσετε. Μια νέα φιλία μπορεί να ξεκινήσει που πιθανόν να υπάρχουν κοινά ενδιαφέροντα.
Έρωτας: Η επαφή με τον Υδροχόο ίσως είναι πιο εύκολο να γίνει, αν χαμηλώσετε τους τόνους και δεν είστε τόσο απαιτητικοί ή απόλυτοι με αυτό που θέλετε. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τα άλλα άτομα που σας ενδιαφέρουν γιατί θα καταργήσετε τις αντιστάσεις, κυρίως με Σκορπιό, Τοξότη.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφήσει κατά πολύ πίσω σας κάποια προβλήματα που σας στριμώχνουν και δεν σας αφήνουν να εξελιχθείτε. Μπορεί οι συνεργάτες να σας πιέζουν και να σας δημιουργούν ασφυξία με τα δικά τους προγράμματα αλλά το βλέπετε ότι μόνο μέσω αυτών θα έρθει το κέρδος.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Μπορεί να αφήσετε με τον τρόπο σας να σας επηρεάσουν άτομα που έχετε κοινή μεν ιδεολογία αλλά ίσως διαφορετικό τρόπο διαχείρισης. Καλύτερα να είστε αποφασισμένοι για το τι ακριβώς θα κάνετε για να μην γίνουν λάθη από αφηρημάδα ή αδιαφορία.
Έρωτας: Έχετε κάπως αφεθεί και μπορεί να σας διαφεύγει η πραγματικότητα και αυτό σας αφαιρεί το δικαίωμα να διατηρήσετε την άποψη σας και πάνω από όλα να είστε πιστοί και σταθεροί στα θέλω σας. Η σχέση με Παρθένο ή Ιχθύ μπορεί να σας αποπροσανατολίσει. Αντίθετα, με τον Σκορπιό θα πάει πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πιθανή αναμέτρηση με ένα πρόσωπο ίσως δεν σας αρέσει γιατί δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά οπότε υπάρχει περίπτωση και να σας κοροϊδέψει αφού θα σας δείξει λάθος δρόμο. Κρατήστε «πισινή» ή μην υπογράψετε κάτι χωρίς να είστε σίγουροι πρώτα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Η συμμετοχή σε μια εκδήλωση πιθανόν να σας φορτίζει αλλά θα την αντιμετωπίσετε πολύ ψύχραιμα και ήρεμα γιατί νιώθετε ότι έχετε κατά κάποιο τρόπο εκπαιδευτεί. Η ποιότητα που θα πετύχετε σε ό, τι κάνετε είναι δεδομένη και σίγουρη.
Έρωτας: Επειδή δεν έχετε όρεξη να αφήσετε ό, τι καλό υπάρχει στην σχέση σας να χαλάσει, θα επιμείνετε και με την συμπεριφορά σας θα δείξετε ότι όλα θα πάνε καλά γιατί εσείς οι ίδιοι πρώτα από όλα το υποστηρίζετε. Ο Ιχθύς σας δίνει σιγουριά.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο εκφράζεστε και ακολουθείτε μια ανώτερη δύναμη η οποία νιώθετε ότι σας βοηθάει και σας καθοδηγεί, τόσο θα έχετε επιτυχία στον στόχο σας και γενικά στις επιδιώξεις σας. Αν πάρετε χρήματα, να προσέξετε την διαχείριση.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Δείχνετε σημάδια κούρασης για αυτό αν υποστηρίζετε πράγματα τα οποία δεν σας εκφράζουν απόλυτα, καλό είναι να μην επιμείνετε γιατί κινδυνεύετε να κατηγορηθείτε ότι λειτουργείτε ψεύτικα ή προσποιήστε.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας τα οποία άλλες φορές σας βοηθούν να είστε ο εαυτός σας και άλλες σας παρασέρνουν σε φαντασιώσεις και εξαιτίας αυτού δεν μπορείτε να αποφασίσετε για ένα πρόσωπο που πιθανόν να είναι Τοξότης ή Ιχθύς.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι συνεργασίες δείχνουν να σας πηγαίνουν αλλά μερικές φορές χρειάζεται να βάλετε όρια κι αυτό ίσως να μην είναι τόσο εύκολο γιατί δεν ξέρετε ακριβώς πώς να το χειριστείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η θετική στάση θα βοηθήσει στο να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε μια αλλαγή η οποία σας χρειάζεται να ελκύσετε πιο εύκολα και πιο σωστά άτομα. Μερικές φορές πελαγώνετε για το ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Καλύτερα να μην περιμένετε να σας το δείξουν οι άλλοι. Θα είναι πιο εύκολο να το βρείτε μόνοι σας.
Έρωτας: Είστε πολύ πιο ζεστοί με ένα πρόσωπο που μερικές φορές δεν είναι και τόσο σταθερό γενικά στην ζωή του και όχι μόνο με εσάς αλλά καταφέρνετε να επηρεάζετε εύκολα την κρίση του. Η σκέψη ενός Ιχθύ σας δίνει ρομαντισμό και άνοιγμα. Αν σας ενδιαφέρει ο Υδροχόος μην αφήνετε να νομίζει ότι είστε αδιάφοροι.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πόρτες δείχνουν ανοιχτές για αυτό μην διστάσετε να κάνετε ιδιαίτερες συμφωνίες οι οποίες θα σας βοηθήσουν αργότερα πάνω σε ένα οικονομικό θέμα. Να πατάτε γερά στα πόδια σας.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είστε κάπως αποπροσανατολισμένοι και δεν μπορείτε να πάρετε αποφάσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο ξεκάθαρες για σας. Περισσότερο επικρατεί η ευαισθησία ή η αδυναμία. Για αυτό καλό είναι να αλλάξετε κάπως τις σκέψεις σας γιατί με αυτόν τον τρόπο θα σας καπελώσουν οι άλλοι.
Έρωτας: Η επαφή με Παρθένο ή κάποια άλλη κατάσταση μπορεί να σας έχει θυμώσει ή δεν αντιδράτε σε κάποια αδικία η οποία σας πιέζει και σας κάνει να σκέφτεστε πολύ περίεργα. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να κάνετε αυτό που θέλετε μέσα από την ψυχή σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι έχετε κολλήσει και δεν κινείστε πάρα πολύ. Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δοκιμάζετε να βρεθείτε με τον εαυτό σας γιατί μπορεί να νομίζετε ότι δεν θα τα καταφέρετε. Αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική αρκεί να το δείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχετε ηρεμήσει λίγο για αυτό δεν μπορούν να σας αγγίξουν αδυναμίες άλλων ατόμων. Αυτό στην ουσία επαναφορτίζει τις μπαταρίες σας.
Έρωτας: Η ζεστή σας συμπεριφορά βοηθάει στο να λύσετε κάποιες διαφορές με ένα δικό σας άτομο. Η βαθιά ευαίσθητη φύση σας θα βγει στην επιφάνεια και θα την εκφράσετε με τον καλύτερο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα έχετε κέρδος για αυτό να είστε σίγουροι για τις επιλογές σας. Πιθανόν η κόντρα που μπορεί να υπάρχει με κάποια πρόσωπα για τον τρόπο που διαχειρίζεστε μια κοινή δουλειά να είναι έτοιμη να λήξει και να τα βρείτε πολύ πιο εύκολα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Μπορεί η ψυχή σας να θέλει και το σώμα σας να μην μπορεί να ακολουθήσει γιατί νιώθετε κούραση και εξάντληση. Αν σας βγαίνει να ξεκουραστείτε, κάντε το χωρίς να πιέζεστε.
Έρωτας: Υπάρχει μια βαθιά πεποίθηση ότι τα πράγματα θα γίνουν όπως τα έχετε ονειρευτεί. Για αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αφεθείτε και να είστε σταθεροί στην πίστη σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις που σας δημιουργούν μερικές φορές μελαγχολία. Ίσως ο τρόπος που θα ανταποκριθείτε σε μια πρόταση πιθανόν να είναι λάθος. Για αυτό χρειάζεται να είστε προσεκτικοί και κυρίως όχι αφηρημένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Η φυσικότητα που θα έχετε στη συμπεριφορά σας θα σας οδηγήσει στην χαρά και στην άνεση. Πιθανόν η διασκέδαση να σας κάνει καλό γιατί θα δείτε ότι όλα γίνονται πιο εύκολα, όταν είστε περισσότερο χαλαροί.
Έρωτας: Η θετική σας διάθεση θα σας δώσει μια εκτίναξη ώστε να γίνετε περισσότερο ζεστοί και ανοικτοί σε οτιδήποτε σας τυχαίνει, ακόμα και ένα νέο πρόσωπο που μπορεί να βάλετε στόχο και να το κερδίσετε. Ο Παρθένος θα είναι μια καλή ευκαιρία να ανοίξετε περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είναι να πάρετε κάποια χρήματα κι ίσως να το σκέφτεστε γιατί πιστεύετε ότι θα έχετε μπλεξίματα ή θα σας ζητήσουν να κάνετε κάτι παραπάνω από αυτό που μπορείτε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η ευαισθησία μερικές φορές σας βάζει σε καταστάσεις που είναι τελικά πολύ μακριά από εσάς. Ίσως να μην ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και να είστε κάπως διστακτικοί, κυρίως για το αν θα πρέπει να ακολουθήσετε κάποια άτομα και τις ιδέες τους ή όχι.
Έρωτας: Έχετε αντιληφθεί ότι ο Παρθένος σας κλείνει το μάτι με περίεργο τρόπο. Επειδή πάντα δείχνετε την αγάπη σας με ένα πολύ πρακτικό τρόπο, ίσως χρειάζεται να βγάλετε περισσότερο ρομαντισμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πίστη μερικές φορές είναι αυτή που χρειάζεστε και ίσως σήμερα να την χάσετε γιατί θα είστε αρκετά χαοτικοί και κυρίως ασυνεννόητοι για το τι ακριβώς θέλετε και πως. Ίσως να κάνετε κάποιες αγορές που δεν σχετίζονται με τις πραγματικές σας ανάγκες.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Όταν μπαίνετε σε φάση που θέλετε να εξωτερικευτείτε και να γίνετε ανοικτοί και αισιόδοξοι ίσως πιστεύετε ότι δεν είστε ο εαυτός σας. Όμως είναι μια διαφορετική νότα μέσα στις τόσες αντίξοες συνθήκες που μερικές φορές είστε αναγκασμένοι να ζείτε.
Έρωτας: Η έκφρασή σας μερικές φορές είναι τόσο έντονη όπου μπορεί να τρομάξετε έναν Ζυγό και πιθανόν να τον αποπροσανατολίσετε γιατί δεν ξέρετε τι να του πείτε. Με το Λιοντάρι που είχατε κάπως απομακρυνθεί, θα υπάρχει νέο έδαφος προσέγγισης τουλάχιστον από την πλευρά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μερικές φορές νιώθετε την ανάγκη να κάνετε κάτι καινούργιο και να απελευθερωθείτε από οτιδήποτε σας δεσμεύει αλλά μπορεί να μην έχετε αντοχές ή το στήριγμα που αναζητάτε. Για αυτό ίσως χρειαστεί να συμβιβαστείτε με άτομα που δεν τα καταλαβαίνετε απόλυτα.



astrology.gr

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ Η ΔΑΣΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΠΟΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟ

Σε κρίσιμη κατάσταση, στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης, νοσηλεύεται μία 47χρονη δασκάλα από το Νησί Ημαθίας, έπειτα από την παράσυρσή της από απορριμματοφόρο του Δήμου Αλεξάνδρειας στο Καμποχώρι Ημαθίας, όπου και εργάζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη δασκάλα μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Νάουσας, ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης μεταφέρθηκε στο Παπανικολάου, όπου υποβλήθηκε σε πεντάωρη χειρουργική επέμβαση.

Όλα έγιναν χθες το πρωί όταν η νεαρή γυναίκα ξεκίνησε από το σπίτι για το σχολείο της. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν έφτασε εκεί, πάρκαρε το αυτοκίνητό της και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν αποσαφηνιστεί παρασύρθηκε από σκουπιδιάρικο που βρισκόταν στο σημείο.

Για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Πηγή: seleo

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 28/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ίσως να έχετε τις κλειστές σας χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είστε καλά. Απλά θέλετε να μείνετε για λίγο με τον εαυτό σας χωρίς όμως να τον κρίνετε ή να το βάλετε στον τοίχο για κάτι που δεν έκανε. Η συγχώρεση και η αποδοχή του εαυτού σας θα είναι το μυστικό της εξέλιξής σας.
Έρωτας: Έχετε κατά κάποιο τρόπο αφεθεί και δεν σας νοιάζει τελικά τι θα γίνει, είτε αν θα βρείτε ένα άτομο να σας εκφράζει, είτε αν είστε σε μια σχέση και δεν πηγαίνει όπως θέλετε. Για αυτό δεν θα χρειαστεί να κάνετε υπερβάσεις κυρίως με Καρκίνο ή με Αιγόκερω.
Καριέρα &Οικονομικά: Η σημαντικότητα του εαυτού σας που τόσο πολύ σας ενδιαφέρει πιθανόν να έρθει με έναν άλλο τρόπο πιο ήπιο και λιγότερο εγωιστικό, με αγάπη, οπότε κατά κάποιο τρόπο θα σας καθοδηγήσει το ένστικτό σας να κάνετε μια δουλειά και πιθανόν να έχετε τύχη. Η συνεργασία που έχετε με τους γύρω σας μπορεί να είναι πιο ήρεμη αλλά θετική.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Όταν βγάζετε συναίσθημα γίνεστε πολύ διαφορετικοί και έχετε μεγάλη αποδοχή από τους φίλους και τους γνωστούς. Το πιο βασικό για σας είναι ότι οι ελπίδες σας ξαναζωντανεύουν και από εκεί που τις είχατε χάσει βγαίνουν και πάλι στην επιφάνεια και με αυτόν τον τρόπο νιώθετε καλύτερα. Η καλλιτεχνία είναι κάτι που θα σας εκφράσει πολύ περισσότερο.
Έρωτας: Έχετε διάθεση συγχώρεσης, αλλά πιθανόν και μια αίσθηση λύπησης με το πρόσωπο που είστε μαζί. Μερικές φορές γίνεστε πολύ απόλυτοι και ίσως τώρα έχετε μια διαφορετική συμπεριφορά. Η απόφαση σας να δείξετε πάντως έμπρακτα τα συναισθήματά σας θα είναι ό, τι καλύτερο για έναν Καρκίνο, Τοξότη ή Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε στήριξη από το περιβάλλον που βρίσκεστε και πιθανόν να αναβάλετε κάτι που είχατε σχεδιάσει για να κάνετε κάτι διαφορετικό που θα είναι για σας κερδοφόρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Έχετε ένα εσωτερικό μπέρδεμα το οποίο όμως δεν σας αναστατώνει, αντίθετα σας ηρεμεί γι' αυτό αποπροσανατολίζεστε και είστε αναποφάσιστοι. Σίγουρα θα κάνετε πολλά πράγματα αλλά χρειάζεται να ξέρετε από πριν ποια είναι η προτεραιότητά σας.
Έρωτας: Μην αφήνετε κάποιες λανθασμένες σκέψεις να σας επηρεάσουν γιατί πιθανόν να ξεγελαστείτε με έναν Ιχθύ ή Παρθένο και να υπάρχει μια αδράνεια ή ασάφεια στο τι ακριβώς θέλετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να σας χρωστάνε ή να χρειαστεί να δώσετε κάποια χρήματα τα οποία τελικά δεν είναι αυτά που νομίζατε. Ίσως ένα μπέρδεμα κάπου να σας εξυπηρετεί αυτή την στιγμή γιατί νομίζετε ότι είναι υπέρ σας αλλά τελικά θα χρειαστεί να το πληρώσετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Η άνεση και η εξυπηρέτηση που θα δείξετε στους γύρω σας θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά. Ο συναισθηματικός παράγοντας θα είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.
Έρωτας: Έχετε βάλει κάποιες προτεραιότητες οι οποίες δεν σας αφήνουν να πράξετε διαφορετικά και αυτές θα βγουν αυθόρμητα γιατί θα παίξει ρόλο το συναίσθημά σας. Η επαφή με Παρθένο ή Σκορπιό θα είναι πολύ καλύτερη.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα ξεπεράσετε πιο εύκολα κάποιες αντιθέσεις και αντιφάσεις αρκεί να κρατήσετε μέσα σας αυτή την αισιοδοξία που νιώθετε.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Είστε κάπως μπερδεμένοι και δεν ξέρετε ακριβώς πως να φερθείτε, επειδή όλα είναι θολά γύρω σας. Από την μια έχετε ένα συγκεκριμένο στόχο και από την άλλη έχετε τόσο συναίσθημα που ίσως να σας πνίξει κυρίως με φίλους και γνωστούς.
Έρωτας: Ίσως να μην έχετε ακόμα αποφασίσει τι θα κάνετε μέσα στην προσωπική σας ζωή και κυρίως, αν σας ενδιαφέρει ένας Ιχθύες, θα πρέπει τελικά να προσδιορίσετε τι θέλετε γιατί μάλλον έχετε μπερδευτεί με το άλλο πρόσωπο. Ξεκαθαρίστε τελικά την στάση σας γιατί είναι αναγκαίο και από τους δυο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ασάφειες με τις συνεργασίες σας και ίσως εσείς να έχετε μπερδευτεί και να μην ξέρετε πως ακριβώς θα τοποθετηθείτε. Το καλύτερο από όλα είναι να γίνετε όσο μπορείτε πιο ξεκάθαροι και δυναμικοί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ευαισθησία που έχετε θα σας δώσει μια μεγάλη ώθηση στο να αντιληφθείτε και τις ανάγκες των άλλων. Το ζητούμενο είναι να μην χαθείτε μέσα σε αυτές και χάσετε και την προσωπική σας δύναμη. Μάλλον το μάθημά σας είναι να κάνετε τον διαχωρισμό.
Έρωτας: Νιώθετε ικανοί να διαπραγματευτείτε με έναν Καρκίνο ή Ιχθύ τις συναισθηματικές εντάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να τις γαληνέψετε τόσο πολύ κι έτσι θα πετύχετε το ζητούμενο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας άποψη για μια συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στο να σπάσετε τον πάγο και τις αντιστάσεις που έχουν κάποια πρόσωπα. Μέσα από αυτό θα κερδίσετε εύκολα.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε μια υπερευαισθησία η οποία αυτή την στιγμή μπορεί να σας αφαιρεί την ατομικότητα ή αυτόν τον σπινθήρα στην σκέψη που μερικές φορές έχετε ανάγκη για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Έρωτας: Η προσωπική σχέση με έναν Ιχθύ ή με ένα πρόσωπο που δεν έχετε ξεκαθαρίσει τι νιώθετε πιθανόν να μην σας αφήνει να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα ως έχουν αλλά αυτό μπορεί τελικά να κάνει καλό γιατί μεν θα καλύψετε κάποιες εντάσεις που δεν αντέχετε αλλά από την άλλη θα σας απομακρύνει από την αλήθεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ατομική σας άποψη για κάποια θέματα που σας απασχολούν άμεσα μπορεί να μην είναι τόσο σαφής γιατί θα έχετε κάποιες αναστολές που δεν θα σας βοηθήσουν να ζητήσετε αυτά που σας ανήκουν. Καλό θα είναι να είστε πιο αποφασιστικοί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η αισθαντικότητα θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει στο να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και από την άλλη θα έχετε την άνεση να διαχειριστείτε όλες τις αποφάσεις σας πιο εύκολα και περισσότερο συναισθηματικά.
Έρωτας: Είστε στα πολλά σας μέλια κι αυτό σας αλλάζει τελείως την συμπεριφορά που μερικές φορές είναι κάπως περίεργη ή ακόμα και εσωστρεφής. Μπορεί να διαλέξετε να μείνετε μέσα στο σπίτι και να περάσετε πολύ καλά και χαλαρά. Ο Υδροχόος δείχνει να συμβιβάζεται με τις αρχές σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να καταφέρετε να έχετε μια προσωπική επιτυχία κυρίως να κλείσετε μια δουλειά που έχει να κάνει είτε με ένα ακίνητο είτε με μια επαγγελματική υπόθεση που ίσως είχε κολλήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Υπάρχει μια εσωτερική ηρεμία και αυτό από την μια μπορεί να σας κάνει να είστε κάπως χαλαροί ή αδρανείς και από την άλλη να έχετε πιθανόν διάθεση να αφήσετε τον εαυτό σας να ονειρευτεί.
Έρωτας: Σίγουρα θα έχετε την διάθεση να αφεθείτε στα χέρια ενός αγαπημένου προσώπου αλλά μπορεί και να παίξετε και με ένα άλλο. Πιθανόν τα λόγια σας να είναι μεν πολύ ρομαντικά αλλά ίσως είναι και σαγηνευτικά. Ο Ιχθύς θα σας τραβήξει πάρα πολύ. Με τον Δίδυμο θα υπάρχει ένα μπέρδεμα.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ανανέωση η οποία θα σας δώσει την ώθηση να κάνετε κάτι διαφορετικό. Το να δημιουργείτε και να ξεκινάτε νέες υποθέσεις θα είναι για σας το καλύτερο αυτών των ημερών. Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες θα χρειαστεί όσο μπορείτε να μετρήσετε καλά τις κινήσεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Θα χαλαρώσετε αρκετά και ίσως να μπορέσετε να ξεπεράσετε ένα πρόβλημα που έχετε εδώ και καιρό γιατί θα εμπιστευτείτε και είστε πιο προσιτοί για οτιδήποτε θέλετε να κάνετε ή να συζητήσετε. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει.
Έρωτας: Νιώθετε μια διαρκή πίεση να αλλάξετε γιατί κάποια θέματα δεν ρέουν μέσα στην σχέση σας. Σήμερα ειδικά θα έχετε την χαρά και την ηρεμία να τα αντιμετωπίσετε από την καρδιά σας χωρίς φόβο και ανασφάλεια. Η επαφή με Παρθένο και Σκορπιό θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή εδώ και καιρό περιμένετε να γίνει κάτι καλό και συγχρόνως να κάνετε κάτι το διαφορετικό, σήμερα θα το αντιμετωπίσετε θετικά, ώστε με αυτόν τον τρόπο θα εισπράξετε είτε χρήματα είτε ακόμα και μια προαγωγή που ίσως να μην την περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η Αφροδίτη που είναι ακόμα στο ζώδιό σας θα σας δώσει την ευκολία να διαπραγματευτείτε πρώτα από όλα καλύτερα με τον εαυτό σας και να κάνετε και κάποιες γενναίες αλλαγές οι οποίες θα σας αυξήσουν την αυτοπεποίθηση.
Έρωτας: Το ότι θα αναζητήσετε να περάσετε κάπως ιδιαίτερα και ρομαντικά θα σας δώσει ένα άλλο στυλ και σίγουρα θα εκπλήξει το άτομο που είστε μαζί γιατί συνήθως δεν εκφράζεστε με τέτοιο τρόπο. Το να δώσετε συναισθήματα θα είναι το πολυτιμότερο που μπορείτε να προσφέρετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα σας απασχολήσουν οικονομικές υποθέσεις αλλά θα είστε τόσο χαλαροί ώστε να τις ξεπεράσετε χωρίς να το καταλάβετε. Αρκεί να μην περάσετε στο άλλο άκρο, δηλαδή να αδιαφορήσετε ή να είστε στον δικό σας κόσμο και να μην κάνετε τελικά τίποτε.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Είστε στο φόρτε σας γιατί βρίσκετε το περιβάλλον πολύ φιλικό και κυρίως θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια η οποία θα σας κάνει να εκφραστείτε πολύ πιο άνετα και ελεύθερα.
Έρωτας: Η δική σας συμπεριφορά θα καθορίσει και την συμπεριφορά του συντρόφου σας γιατί θα είστε πολύ ανοικτοί και δοτικοί και θα αντλήσετε από την εσωτερική σας πηγή δύναμη που θα την μεταδώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα δοκιμάσετε νέες τεχνικές οι οποίες θα σας δώσουν μια ώθηση και ίσως σας βοηθήσουν να πάρετε κάποια χρήματα άμεσα και γρήγορα, κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο, ή μια δουλειά που στοχεύατε εδώ και καιρό.




astrology.gr
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η εφευρετικότητά σας θα βοηθήσει ώστε να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια ή κρίσεις που υπήρχαν τις προηγούμενες ημέρες. Συγχρόνως θα διαπιστώσετε ότι αλλάζοντας εσείς θέση απέναντι σε προβλήματα θα αλλάξουν κι αυτά.
Έρωτας: Ο φιλικός τρόπος που θα προσεγγίσετε ένα άτομο θα σας δώσει την ευκαιρία να είστε περισσότερο ανοικτοί και πάνω από όλα θα διαχειριστείτε ακόμα και μια μεγάλη διακοπή σχέσης με ένα πολύ έξυπνο και επικοινωνιακό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει στόχο και με την δική σας σύνεση μπορεί να πετύχετε και μια διπλωματική προσέγγιση.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Έχετε όλη την καλή θέληση να μιλήσετε και να διαπραγματευτείτε πολύ περισσότερο από άλλες φορές τις κρίσεις που δημιουργείτε εξαιτίας του απόλυτου χαρακτήρα σας.
Έρωτας: Η σχέση με Υδροχόο με τον δικό της τρόπο θα μπει σε μια πορεία. Τα πολύ φιλελεύθερα άτομα ίσως να σας δημιουργούν ενοχές ή μεγάλη καταπίεση σε σχέση με τον χαρακτήρα σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν υπάρχουν αντιδράσεις για τον τρόπο που συνεργάζεστε και επικοινωνείτε θα δείτε ότι θα δυσκολευτείτε να έχετε το σωστό αποτέλεσμα εκτός αν αποφασίσετε να χρησιμοποιήσετε όσα μέσα διαθέτετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Είστε στην καλύτερη φάση σας και με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε τον καλύτερο σας εαυτό. Η διαφορετικότητα μερικές φορές σας βοηθάει στο να αναπτύσσεστε και να επικοινωνείτε ευκολότερα.
Έρωτας: Είστε έτοιμοι να λειτουργήσετε περισσότερο συντροφικά. Ο λόγος είναι ότι θα σταθείτε στο ύψος των απαιτήσεων γιατί έχετε κέφι και διάθεση. Ο Υδροχόος είναι ένα άτομο που μπορεί να σας βάλει έναν στόχο και να τον πετύχετε από κοινού.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προσωπική σας εικόνα θα βοηθήσει στο να κερδίσετε μέσα από μια πώληση γιατί θα πείσετε ότι μπορείτε να την υποστηρίξετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η ιδιόρρυθμη συμπεριφορά είναι αυτό που σας ενοχλεί μερικές φορές γιατί νιώθετε ότι υπάρχει αδιαφορία. Καλό είναι να μάθετε να αναγνωρίζετε μέσα από τις εξωτερικές καταστάσεις την εσωτερικότητα και το βάθος.
Έρωτας: Η επαφή με Υδροχόο θα σας αναπτύξει περισσότερο, αν προσπαθήσετε να καταλάβετε την ιδιόρρυθμη συμπεριφορά του και αναπτύξετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Ένα μεγαλύτερο πρόσωπο που μπορεί να είναι Σκορπιός θα σας δώσει μια καλή αίσθηση ότι κάτι μπορεί να κάνετε μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες αντιρρήσεις για τον τρόπο που μπορεί να συνεργάζεστε με ένα πρόσωπο. Ίσως να μάθετε να ξεχωρίζετε την φιλία από την σχέση και αυτό να είναι δύσκολο και για τους δυο.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Υπάρχει η ανάγκη να έρθετε κοντά με τα άτομα που είναι γύρω σας και να είστε ανοικτοί και φιλικοί και ο καλύτερος τρόπος θα είναι να γίνετε ένα μαζί τους, χωρίς να διαφωνείτε με τον τρόπο δράσης τους.
Έρωτας: Έχετε αποφασίσει να έχετε μια καλύτερη συμπεριφορά και αυτό θα σας κάνει να έρθετε πιο κοντά, δείχνοντας ένα πρόσωπο πολύ πιο φιλικό και πολύ πιο εύκολο να σας προσεγγίσει κάποιος. Η σχέση με Υδροχόο θα είναι αναβαθμισμένη. Η επαφή με Σκορπιό θα σας δώσει μια διαφορετικότητα η οποία θα βοηθήσει να καταλάβετε τα τρωτά σημεία του.
Καριέρα & Οικονομικά: Η θετική αντίδραση από ένα πρόσωπο που είστε μαζί θα είναι ο λόγος που θα συνεχίσετε κάτι καινούργιο, χωρίς να το μπλοκάρετε ή να προκαλείτε αντιδράσεις που δεν συμφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Χρειάζεστε την ιδιαιτερότητα σε κάποια πράγματα τα οποία πιθανόν να σας δώσουν την εκτίναξη που μερικές φορές δεν έχετε για να πάτε μπροστά. Μπορεί να ξεκινήσετε κάποιο μάθημα στην ψυχολογία και να καταλάβετε κάπως περισσότερο τις ανεξιχνίαστες πλευρές του εαυτού σας.
Έρωτας: Έχετε μία περίεργη διάθεση για αυτό δεν είναι εύκολο να σας προσεγγίσει ένα άτομο που ειλικρινά ενδιαφέρεται για εσάς. Η φιλική συμμετοχή σε μια παρέα ή σε μία ομάδα, πιθανών να σας κάνει να γνωρίσετε έναν Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η λογική μερικές φορές δεν φτάνει για να αντιμετωπίσετε κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν είναι και τόσο εύκολες. Χρειάζεται διεύρυνση μυαλού και ιδιαίτερες γνώσεις ώστε να γίνετε πιο ανοικτοί σε νέες ευκαιρίες και συστήματα.

Κατεβάστε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods   εδώ.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σήμερα, θα έχετε με το μέρος σας όλους τους καλούς οιωνούς και για αυτό είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε όλες τις καταστάσεις που σας προκύπτουν. Η πιθανότητα να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που ίσως να σχετίζεται με ένα νομικό σύμβουλο για την επίλυση θεμάτων σας θα σας δώσει μεγαλύτερη σιγουριά.
Έρωτας: Έχετε στραφεί προς μια κατεύθυνση και βλέπετε ότι μέσα από αυτό τον τρόπο τα καταφέρνετε και βρίσκεστε στο κέντρο των προσωπικών εξελίξεων. Η επαφή με Δίδυμο, Λιοντάρι ή Υδροχόο θα βελτιωθεί πάρα πολύ γιατί θα έχετε διάθεση να συζητήσετε το κάθε τι το οποίο ίσως μερικές φορές είναι κάπως δύσκολο να γίνει λόγω των συνθηκών.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συμφωνία που ίσως να περιμένατε εδώ και καιρό θα γίνει τώρα και το σύστημα θα σας βοηθήσει να κερδίσετε κάτι που μπορεί να είναι πολύ εύκολο και όχι τόσο σύνθετο όσο περιμένατε. Μερικές φορές η δράση ευνοεί, για αυτό μην την αρνείστε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Το να αλλάξετε πεποιθήσεις και να στραφείτε σε μια πιο ανοικτή και φιλική συμπεριφορά ίσως να είναι αυτό που θα σας εξελίξει πάρα πολύ και θα σας δώσει μια σφαιρικότητα σε όλες τις καταστάσεις.
Έρωτας: Δυσκολεύεστε να ανοιχτείτε στο καινούργιο ή μια φιλική σχέση με ένα πρόσωπο, κυρίως αν είναι Λιοντάρι, γιατί το εσωτερικό πάθος που βράζει μέσα σας πιθανόν να σας αφαιρεί το δικαίωμα να δείτε και άλλες πλευρές.
Καριέρα & Οικονομικά: Το ξέρετε πολύ καλά ότι όταν εσείς γνωρίζεστε και ανοίγεστε πάντα επιτυγχάνετε στον στόχο σας. Αρκεί να χειρίζεστε τα θέματα με ευελιξία και γενικά με μια μαεστρία, όπου ακόμα και να υπήρχαν οι προϋποθέσεις να χάσετε, να κερδίσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Επειδή αγαπάτε τα ταξίδια και την επικοινωνία ίσως κάνετε κάτι από αυτά για να ανανεωθείτε και να βάλετε ενδιαφέροντα τα οποία σας κάνουν καλό.
Έρωτας: Η παιδική συμπεριφορά μερικές φορές σας δίνει το προβάδισμα της καλύτερης προσωπικής επαφής γιατί καταλαβαίνει το άλλο πρόσωπο την αθωότητά σας και αυτό βοηθάει στο να διατηρήσετε καλύτερα την σχέση σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια συγκεκριμένη στάση η οποία θα σας βοηθήσει στο να κερδίσετε παραπάνω χρήματα πιο εύκολα και άνετα. Αρκεί να μπείτε με τα μπούνια στον στόχο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Μερικές φορές έχετε ανάγκη να κάνετε κάτι τρελό και ίσως αυτή την φορά να ξεφύγετε για λίγο από τα καθιερωμένα και να έχετε την διάθεση να γνωρίσετε ιδιαίτερα άτομα τα οποία έχουν τελείως διαφορετικά ενδιαφέροντα από εσάς.
Έρωτας: Η σχέση με Λιοντάρι θα σας προβληματίσει γιατί δεν πιάνετε ακριβώς τι θέλει από εσάς και ίσως να το αντιμετωπίζετε με πολύ τυπική συμπεριφορά, πιθανόν απρόσωπη, και να το προβληματίζει. Ο Σκορπιός επίσης θα είναι πολύ κοντά σας γιατί ταιριάζετε αρκετά.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικές φορές νιώθετε ότι κάθεστε στα καρφιά ίσως να κάνετε μια στροφή η οποία θα είναι κάπως δύσκολη να την πετύχετε γιατί χρειάζεστε ομάδα ή συνεργάτες. Όμως έχετε ανάγκη να κερδίσετε άμεσα χρήματα και πιθανόν να το καταφέρετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Έχετε ένα επιπλέον αβαντάζ να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω και αν κάνετε τομές εκεί που θέλετε με επιτυχία. Η προσωπικότητά σας θα παίξει σημαντικό ρόλο σε όλες αυτές τις αλλαγές.
Έρωτας: Η θετική σας αντίδραση θα προϊδεάσει ένα πρόσωπο που ζείτε μαζί ή είστε σε σχέση να σας δει πολύ διαφορετικά από άλλες φορές και αυτό είναι που θα μετρήσει για να προχωρήσετε πιο συγκεκριμένα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες στις οποίες θα παίξει ρόλο η προσωπικότητά σας και μαζί με μια έξυπνη κίνηση, μπορεί να πετύχετε ακόμα και κάτι από το εξωτερικό που σας έχει ήδη προταθεί.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Κάτι μπορεί να σας κρατάει και να μην έχετε αυτή την στιγμή εμπιστοσύνη σε άτομα που είναι πολύ κοντά σας. Ο Ερμής που συνεχίζει να είναι στους Ιχθύες σας δίνει ιδέες αλλά και μια τάση είτε για διακόσμηση είτε για να βελτιώσετε περισσότερο τις γνώσεις σας.
Έρωτας: Η σκέψη σας και μόνο που είναι κολλημένη σε ένα άτομο που θέλετε μερικές φορές μπορεί να βοηθάει στο να το κατακτήσετε γιατί εσείς συνήθως ξεγλιστράτε σαν χέλια όταν κάτι δεν γίνεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφήσει κάποιους άλλους να κάνουν κουμάντο για τα δικά σας συμφέροντα και ίσως θα πρέπει να πατήσετε και λίγο πόδι γιατί και η πολύ ελευθερία που θα πάρει κάποιος ίσως να σας απομακρύνει πολύ περισσότερο από αυτό που θέλετε.



astrology.gr

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ 27 ΧΡΟΝΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη 27χρονος ημεδαπός στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας σε βάρος του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για ληστεία και ανθρωποκτονία

Ο ανωτέρω μαζί με δύο επιπλέον ημεδαπούς ηλικίας 17, και 37 ετών, προαποφάσισαν, σχεδίασαν, οργάνωσαν και διέπραξαν την ληστεία -ανθρωποκτονία σε βάρος 85χρονου

Συνελήφθη χθες (23.03.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ένας ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης.

Ειδικότερα, στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας εντοπίστηκε ο προαναφερόμενος και διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του κ. Ανακριτή Δράμας για ληστεία και ανθρωποκτονία 85χρονου ημεδαπού στο Ευρύπεδο Δράμας την (12.11.2013).

Γίνεται μνεία ότι το απόγευμα της 12.11.2013 ο 27χρονος μαζί με δύο επιπλέον ημεδαπούς ηλικίας 17, και 37 ετών, προαποφάσισαν, σχεδίασαν, οργάνωσαν και διέπραξαν την ληστεία - ανθρωποκτονία σε βάρος του 85χρονου. (Σχετικά τα από 13.11.2013 και 13.03.2014 Δελτία Τύπου της Γ.Α.Δ.Π.Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης).

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

ΚΥΜΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ

Μπορεί να θεωρείται πιο ασφαλές από το κανονικό τσιγάρο, λειτουργεί όμως με αμπούλες γεμάτες θανάσιμο δηλητήριο. Στις ΗΠΑ καταγράφονται κάθε χρόνο εκατοντάδες κλήσεις για δηλητηρίαση από υγρά για ηλεκτρονικά τσιγάρα, και όπως φαίνεται πολλοί γονείς δεν έχουν συνειδητοποιήσει τον κίνδυνο που εγκυμονεί η νικοτίνη -ακόμα κι αν κάποιος απλώς την αγγίξει.

Τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Ευρώπη τα ηλεκτρονικά τσιγάρα και οι αμπούλες νικοτίνης δεν ελέγχονται, αν και ΕΕ αποφάσισε να επιβάλει προδιαγραφές για την ασφάλεια των φιαλιδίων, καθώς και όριο στη συγκέντρωση νικοτίνης στα 20mg/ml.

Τα μέτρα όμως δεν αναμένεται να εφαρμοστούν πριν από το 2016, και μέχρι τότε χιλιάδες χρήστες θα συνεχίζουν να χρησιμοποιούν συσκευές και υγρά αγνώστου ποιότητας.

Η νικοτίνη «είναι μια από τις ισχυρότερες φυσικές τοξίνες που γνωρίζουμε» λέει στους New York Times ο Λι Κάντρελ, καθηγητής Φαρμακολογίας και διευθυντής του Κέντρου Δηλητηριάσεων του Σαν Ντιέγκο.

«Το θέμα δεν είναι το εάν ένα παιδί θα υποστεί σοβαρή δηλητηρίαση ή θα πεθάνει. Το θέμα είναι το πότε» επισημαίνει.

Το φυτό του καπνού παράγει τη νευροτοξίνη της νικοτίνης για να απωθήσει τα έντομα και τα φυτοφάγα ζώα. Ο ανθρώπινος οργανισμός μπορεί να μεταβολίζει γρήγορα αυτή την ουσία ώστε να μην συσσωρεύεται στον οργανισμό, δεν είναι όμως δύσκολο να φτάσει κανείς στη δηλητηρίαση.

Σύμφωνα με τον Δρ Κάντρελ, ένα κουταλάκι υγρού για το γέμισμα ηλεκτρονικού τσιγάρου, με συγκέντρωση μόλις 10mg/μl μπορεί να προκαλέσει θάνατο σε ένα παιδί, ή ακόμα και σε έναν ενήλικα.

Επιπλέον, η νικοτίνη απορροφάται εύκολα από το δέρμα, δημιουργώντας κίνδυνο νικοτινίασης για όποιον έρθει σε επαφή με το υγρό.

Το 2013, τα κέντρα δηλητηρίασης στις ΗΠΑ δέχτηκαν 1.351 κλήσεις για περιστατικά που σχετίζονται με ηλεκτρονικά τσιγάρα, αριθμός τριπλάσιος σε σχέση με το 2011. Ο αριθμός των περιστατικών που παραπέμφθηκαν σε νοσοκομεία επίσης τριπλασιάστηκε και έφτασε τα 365.

Η συντριπτική πλειονότητα των περιστατικών αφορά παιδιά, τα οποία συνήθως κάνουν εμετό και μπορεί να εμφανίσουν σπασμούς.

Υπάρχουν όμως και περιστατικά ενηλίκων που κινδύνεψαν, όπως στην περίπτωση μιας γυναίκας που νοσηλεύτηκε με καρδιακά προβλήματα όταν ξάπλωσε στο κρεβάτι της όπου βρισκόταν μια σπασμένη αμπούλα. Η νικοτίνη απορροφήθηκε από το δέρμα της.

Η αύξηση στα περιστατικά δηλητηρίασης δεν οφείλεται μόνο στην αύξηση των χρηστών του e-τσιγάρου αλλά και σε μια τεχνική αλλαγή: τα πρώτα ηλεκτρονικά τσιγάρα ήταν κλειστές συσκευές μίας χρήσης που έμοιαζαν με κανονικά τσιγάρα. Οι σημερινές συσκευές είναι μεγαλύτερες και δέχονται αμπούλες  που ξαναγεμίζουν, αυξάνοντας έτσι τον κίνδυνο για τα παιδιά.

Και το γεγονός ότι πολλές αμπούλες αναγράφουν ότι έχουν γεύση σοκολάτα, κεράσι ή τσιχλόφουσκα σίγουρα δεν βοηθά στο να κρατήσει τα παιδιά μακριά.

Newsroom ΔΟΛ

ΤΟ 74% ΤΩΝ ΑΓΓΛΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ

Η γεωγραφία δεν φαίνεται να υπήρξε το αγαπημένο μάθημα των Βρετανών. Σύμφωνα με έρευνα που πραγματοποίησε το Hotels.com η γη πέρα από την Μάγχη είναι άγνωστος τόπος για τους περισσότερους κατοίκους της Γηραιάς Αλβιώνας ακόμη και εάν έχουν περάσει διακοπές σε αυτές τις περιοχές.
Το Hotels.com ζήτησε από Βρετανούς να βρουν στον χάρτη τον τόπο των διακοπών τους και τα αποτελέσματα αποδείχθηκαν από τραγικά έως κωμικά. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 74% δεν κατάφερε να εντοπίσει την Ελλάδα ενώ η Κύπρος βρέθηκε σε καλύτερη θέση καθώς “μόλις” 54% των ατόμων που έλαβαν μέρος στην έρευνα δεν μπόρεσαν να την εντοπίσουν στην χώρα.
Το εντυπωσιακό σε ότι αφορά την Ελλάδα είναι ότι οι Βρετανοί εντοπίζουν πιο εύκολα το Βιετνάμ και την Ρουμανία παρά την χώρα μας που είναι και συνήθης τόπος διακοπών τους. Σε χειρότερη θέση σε σχέση με την χώρα μας είναι μόνο η Βουλγαρία (90% δεν την βρήκαν στον χάρτη) και η Σιγκαπούρη (88%).
Το ενθαρρυντικό ότι δεν κάνουμε εμείς κάτι λάθος είναι ότι υπάρχει ένα 10% των Βρετανών που μπερδεύουν τις ΗΠΑ με την Πολωνία ενώ αντίστοιχο ποσοστό μπερδεύει την Νότια Αφρική με την Ισπανία και ένα 12% την Κίνα με την Βραζιλία.
Τα αποτελέσματα εξέπληξαν και τους διοργανωτές με την Kate Hopcraft από την Hotels.com να αναφέρει “είναι σοκαριστικό να βλέπεις τόσους πολλούς Βρετανούς να μην μπορεί να δείξει στην χάρτη κάποιους από τους πλέον δημοφιλείς μας προορισμούς. Και αυτό την στιγμή που ο κόσμος γίνεται όλο και πιο μικρός και οι άνθρωποι ταξιδεύουν όλο και πιο συχνά”.


Πηγή: news247.gr & dailymail.co.uk

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 25/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχουν κάποια εμπόδια τα οποία όμως από την άλλη πλευρά σας βοηθάνε είτε να εκτιμήσετε περισσότερο τα άτομα που έχουν αγωνιστεί για σας, είτε κάποιες καταστάσεις οι οποίες ίσως να μην είχαν κοστολογηθεί σωστά από εσάς.
Έρωτας: Η προσωπική σας κρίση είναι κάπως αποστασιοποιημένη και μπορεί να κρύβετε και κάποιο πόνο τον οποίο δεν θέλετε να εκφράσετε. Όμως βλέπετε ότι οι καταστάσεις σας οδηγούν στο να είστε περισσότερο υπεύθυνοι και σωστοί σε οτιδήποτε έχετε πει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πίεση να είστε απόλυτα συμβιβασμένοι με τα κοινωνικά «πρέπει» και γενικά με οτιδήποτε έχει να κάνει με καλούπωμα θα σας αγχώσει γιατί δεν θέλετε να δώσετε περαιτέρω αφορμές σε πρόσωπα μέσα στην δουλειά σας.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Θα χρησιμοποιήσετε την προσωπική σας πείρα με στόχο να κερδίσετε ένα στοίχημα που σχετίζεται με θέματα ποιότητας, του εξωτερικού ή νομικά που έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας. Η εξισορρόπηση θα μετρήσει πάνω από όλα.
Έρωτας: Οι σημαντικές ευκαιρίες μερικές φορές παρουσιάζονται όταν δεν το περιμένετε και εκεί δείχνετε αν τελικά θέλετε να προχωρήσετε ή όχι. Η σχέση με Καρκίνο είτε με ένα άτομο που ετοιμάζεστε για οικογένεια θα δείτε ότι θα πάει πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Ξέρετε πως πρέπει να σταθείτε και με ποιο τρόπο θα βάλετε ένα λιθαράκι για να κάνετε κάτι διαφορετικό το οποίο θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από τα πολλά κακά του παρελθόντος. Πιστέψτε όσο μπορείτε περισσότερο στις δυνάμεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Μερικές φορές το να συμμετέχετε σε μια συζήτηση ίσως σας δημιουργεί άγχος γιατί βλέπετε ότι θα πρέπει να μιλήσετε μέσα σε πλαίσια και αυτό σας πιέζει.
Έρωτας: Ίσως να έχουν σφίξει για λίγο τα λουριά και όλο κάτι γίνεται και περνάτε σε μια διαφορετική φάση. Το πρόβλημα ξαναβγαίνει στην επιφάνεια και σίγουρα θα δείτε ότι χρειάζεται να είστε όσο μπορείτε υπεύθυνοι στα λόγια σας και στις πράξεις σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανανεώνετε το ραντεβού σας με κάποια πρόσωπα τα οποία πιθανόν να μην είναι και πολύ της αρεσκείας σας. Αν επιθυμείτε να έχετε πρόοδο και να αλλάξετε με κάποιο τρόπο το μέλλον σας να είστε έτοιμοι να κάνετε και κάποιες θυσίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Θα είστε πολύ ενεργητικοί και θα ανταλλάξετε απόψεις και συναισθήματα τα οποία θα σας κάνουν να νιώσετε ότι είστε χρήσιμοι και δραστήριοι.
Έρωτας: Έχετε βρεθεί σε μια κατάσταση η οποία θα σας αναγκάσει να δείτε την πραγματικότητα και κυρίως να δημιουργήσετε κάτι πιο σοβαρό και αποδεκτό από την οικογένεια σας. Η σχέση με Αιγόκερω αν το θέλετε θα γίνει πιο στενή.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε βάλει σαν στόχο να εξελιχτείτε και να κάνετε κάτι πολύ δημιουργικό χωρίς όμως να γίνεστε και πολύ συνεργάσιμοι. Το ένστικτό σας θα σας οδηγήσει σωστά αρκεί να το ακούσετε.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Είστε κάπως μελαγχολικοί ή πολύ σοβαροί γιατί βλέπετε ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει και το να τα «καλουπώσετε» ίσως σας βγάζει έξω από τον δημιουργικό χαρακτήρα σας όμως μερικές φορές το χρειάζεστε.
Έρωτας: Η επαφή με την οικογένειά σας μπορεί να σας πιέσει να πάρετε αποφάσεις για γάμο ή να νοικοκυρευτείτε γενικά. Αν ήδη είστε μέσα σε σοβαρή σχέση θα δείτε ότι θα χρειαστεί από την πλευρά σας να υπολογίσετε και κάποια κοινωνικά θέματα για τα οποία ίσως μερικές φορές δεν δίνετε και μεγάλη σημασία γιατί σας δυσκολεύουν και σας κόβουν την έμπνευση. Με τον Αιγόκερω έρχεστε σε μια κόντρα.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αθέατη πλευρά μιας κατάστασης ίσως βγει στην επιφάνεια και σας ζορίσει γιατί όλα θα γίνουν μέσα από το πρίσμα ευθυνών και υποχρεώσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ υπεύθυνοι και επειδή αυτό σας αρέσει και σας κάνει να νιώθετε πολύ ποιοτικοί θα ολοκληρώσετε ένα έργο που έχετε αναλάβει και ίσως να αφορά και σε θέματα παιδιών.
Έρωτας: Η σχέση με έναν Υδροχόο θα είναι πολύ σημαντική και θα δείτε ότι θα σας βγάλει από ένα αδιέξοδο. Με τον τρόπο σας θα βρείτε κάτι πιο όμορφο που θα σας κάνει καλό στην καρδιά. Οι φίλοι σας θα βοηθήσουν στο να μην μείνετε μόνοι και ίσως μέσα από μια βόλτα που θα βγείτε θα κάνετε μια νέα γνωριμία με ένα πολύ μεγαλύτερο άτομο.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθετε ότι όλο και κάτι θέλετε να αλλάξετε και ο λόγος είναι ότι σας έχει κτυπήσει μια νέα ενέργεια την οποία ακολουθείτε με νύχια και με δόντια. Έχετε ανάγκη από την μια να είστε μέσα στο καλούπι και από την άλλη να κάνετε και κάτι καινούργιο ή πρωτοποριακό για να φύγετε από τα τετριμμένα.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κρατάτε ισορροπίες για να μην βρεθείτε σε δύσκολη κατάσταση. Ίσως πρέπει να δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις οικογενειακές παραδόσεις.
Έρωτας: Η σχέση με Αιγόκερω, κυρίως αν είστε μέσα σε γάμο, θα διαπιστώσετε ότι βάλλεται από προβλήματα τα οποία βγαίνουν στην επιφάνεια και βασίζεται στον τρόπο αντιμετώπισης σε θέματα οικογένειας ή ακόμα και κοινωνικής επικοινωνίας. Η ίδια δυσκολία μπορεί να βγαίνει με Κριό ή Καρκίνο. Πάντως να ξέρετε ότι αν υπάρχει αγάπη όλα μπορούν να αλλάξουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να μην έχετε δουλειά αλλά μέσα σας δεν σταματάτε γιατί βλέπετε ότι κάτι υπάρχει στην ατμόσφαιρα που σας αγχώνει, κυρίως οτιδήποτε θεωρείτε ότι «πρέπει» να το κάνετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είστε συγκρατημένοι και δεν σας αρέσει να φαίνεστε ανοικτοί ή πολύ κοινωνικοί και αισιόδοξοι για αυτό πιθανόν να διατηρήσετε αυτό το στυλ σας, πιστεύοντας ότι η ωριμότητα και η συγκράτηση είναι ένας τρόπος να σας σεβαστούν.
Έρωτας: Δεν εκφράζεστε πάρα πολύ εύκολα γιατί πιθανόν να μην έχετε διάθεση να δείξετε αυτά που νιώθετε. Μπορεί να κρατάτε σε απόσταση το πρόσωπο που είστε μαζί για κάτι που ίσως να σας έχει κάνει και έτσι να δείχνετε την δυσαρέσκειά σας. Η επαφή με Υδροχόο ή Ιχθύ είναι αυτή που σας κάνει να χαίρεστε και να είστε ανοικτοί.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν βάζετε στόχους πολύ σοβαρούς το καταλαβαίνετε ότι αναγκαστικά θα δουλεύετε παραπάνω. Η ενεργή βοήθεια από την πατρική σας οικογένεια θα είναι ευπρόσδεκτη.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Είστε πιο συντηρητικοί και μαζεμένοι σε πολλά θέματα. Μερικές φορές βγαίνουν οι φιλοδοξίες σας στην επιφάνεια και δεν είναι και πολύ εύκολο να τις μαζέψετε.
Έρωτας: Όσο πιο δύσκολο είναι να είστε με Καρκίνο τόσο σας έλκει πάρα πολύ και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την προσωπικότητά του. Επειδή όμως δεν σας αρέσει και πολύ η δέσμευση θα βρεθείτε κοντά με τον Υδροχόο που δεν σας καταπιέζει καθόλου.
Καριέρα & Οικονομικά: Μετράτε όλα σας τα χρήματα και ίσως να σας έχουν πιάσει οι τσιγκουνιές σας. Αυτό βέβαια θα σας κάνει καλό γιατί θα μπείτε σε μια τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Η εξωτερική σας εμφάνιση θα μετρήσει πολύ περισσότερο απ' ό, τι άλλες φορές. Ίσως να κάνετε υπερβολές πάνω σε θέματα σχέσεων και επικοινωνίας αλλά χρειάζεται να ανοιχτείτε περισσότερο και να κάνετε νέες γνωριμίες.
Έρωτας: Έχετε το πάνω χέρι γιατί νιώθετε ενδυναμωμένοι και ίσως να αντιδράσετε κάπως περίεργα με την καταπίεση που μπορεί να νιώθετε από Κριό, Καρκίνο ή Ζυγό. Κρατήστε όσο μπορείτε ακέραιη την επαφή με την καρδιά σας και θα γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Οι γεννημένοι στις αρχές του δεύτερου δεκαημέρου νιώθετε πάρα πολύ αναστατωμένοι.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείτε να κάνετε συνδυασμούς που θα χειριστείτε όσο μπορείτε πιο εύκολα. Τελικά αν δεν φοβηθείτε να δείτε κάποια πράγματα που έχουν σχέση με την δική σας αλήθεια θα κάνετε σημαντική πρόοδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η Αφροδίτη σας αναπτύσσει περισσότερο και σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερες και πιο καλές φιλίες και επαφές. Ίσως σήμερα να βρεθείτε με άτομα που έχετε καιρό να δείτε.
Έρωτας: Πιθανόν να περιμένετε άλλη συμπεριφορά από ένα πρόσωπο και τελικά να είναι πολύ τυπικό μαζί σας. Αυτό θα σας ενοχλήσει πάρα πολύ γιατί άλλα μηνύματα σας είχε δώσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Το να συγκρίνετε τον εαυτό σας με κάποιους άλλους που μπορεί να είναι κάπως πιο ανεπτυγμένοι από εσάς ίσως να μην σας βγει σε καλό γιατί γενικά όταν μπαίνετε σε τέτοιες διαδικασίες χάνετε την επαφή με τη πραγματικότητα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Παραμένετε σιωπηλοί γιατί μπορεί να έχετε ανάγκη την ησυχία για να μην χάνετε την ενέργειά σας. Η διατήρηση των ισορροπιών είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να κάνετε σαν πολιτική διπλωματίας.
Έρωτας: Προσπαθείτε να αναβαθμιστείτε όσο μπορείτε και μέσα από την αυτή την γενική σας αλλαγή, οι επιθυμίες σας θα είναι πιο απλές και κοντά στα συναισθήματά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η νοοτροπία που χρειάζεται να ακολουθήσετε είναι η κλασική για να μην ξεφύγετε από την πεπατημένη. Να λειτουργήσετε περισσότερο με την λογική και όχι με τη φαντασία.



astrology.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23/3/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια θετική καθοδήγηση. Για την ακρίβεια, νιώθετε σαν να ακούτε μια εσωτερική φωνή που σας κατευθύνει και σας συμβουλεύει. Αν έχετε πίστη και όραμα, μπορείτε να ανατρέψετε τα κακόβουλα σχόλια που γίνονται εις βάρος σας. Σήμερα είναι καλή ημέρα να «βρεθείτε» με τον εαυτό σας, να προσευχηθείτε, να κάνετε διαλογισμό ή να οραματιστείτε το μέλλον.
Έρωτας: Θεωρείτε ότι κάνετε αρκετούς συμβιβασμούς (ειδικά τον τελευταίο καιρό). Αυτό αλλάζει, και η ανεβασμένη σας διάθεση σίγουρα θα βοηθήσει στο να νιώσετε καλύτερα, καθώς τώρα θα είστε περισσότερο ο εαυτός σας. Η φιλική διάθεση ενός Υδροχόου θα είναι αυτό που θα σας βοηθήσει ώστε να προχωρήσετε μαζί του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποια μικρά 'ανοίγματα', τα οποία ίσως θα πρέπει να τα αξιολογήσετε καλύτερα. Αν επιμείνετε και δείτε τις ευκαιρίες που προσφέρουν, είναι πιθανόν να σας φέρουν κάτι καλό.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Είναι πιθανόν να νιώθετε ανασφάλεια και να χειρίζεστε όλα σας τα θέματα χωρίς αυτοπεποίθηση. Χρειάζεστε μια ανανέωση. Το ζητούμενο για σας είναι να μάθετε να πιστεύετε στον εαυτό σας, χωρίς να περιμένετε απτές αποδείξεις ότι πράττετε σωστά ή άμεσα υλικά αποτελέσματα. Αυτό που μετράει περισσότερο στην περίπτωσή σας, είναι να ξεκινήσετε ανάποδα: δηλαδή πρώτα να πιστέψετε σε κάτι και μετά να προσπαθήσετε ώστε να γίνει.
Έρωτας: Την ίδια πρακτική ακολουθήστε και στα ερωτικά σας. Μην ζητάτε αποδείξεις και πράγματα χειροπιαστά για να αγαπήσετε ένα πρόσωπο. Για σας είναι δύσκολο να πιστέψετε στην ιδέα του άλλου, σ' έναν πλατωνικό έρωτα, επειδή δεν έχετε τα αποτελέσματα που περιμένετε. Πιθανόν ο Τοξότης να σας εμπνεύσει ώστε να βλέπετε τα ιδανικά του άλλου ατόμου και όχι αν θα σας προσφέρει υλική εξασφάλιση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η εμπειρία σας τώρα μπορεί να δοκιμάζεται, δηλαδή να αναγκάζεστε να κάνετε κάτι διαφορετικό από όσα έχετε μάθει. Ίσως, αν πιστέψετε στον εαυτό σας, να σας οδηγήσει σε κάτι πολύ καλό και έξω από τα δικά σας μέτρα και σταθμά, το οποίο όμως πάλι θα σας επιφέρει ένα καλό αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Νιώθετε αρκετά γεμάτοι με το να ασχολείστε με τους άλλους γύρω σας. Αυτό σας κάνει καλό, γιατί με αυτόν τον τρόπο γίνεστε πολύ επικοινωνιακοί και ιδιαίτεροι στις συναναστροφές σας. Βόλτες, βιβλία και έξοδοι θα είναι το καλύτερό σας για σήμερα.
Έρωτας: Η παιδικότητά σας μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε αφέλεια ή υπερβολή, γι' αυτό θα χρειαστεί να ωριμάσετε κάπως – ειδικά αν πρέπει να ανταποκριθείτε σε ένα πρόσωπο που από εσάς αναζητά την ωριμότητα ή την εξασφάλιση. Σε διαφορετική περίπτωση θα χρειαστεί να πείσετε το σύντροφό σας ότι παρά την παιδικότητά σας, εσείς παραμένετε πιστοί και σταθεροί. Αυτό είναι κάπως δύσκολο, αλλά τουλάχιστον μπορείτε να το μάθετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνετε κάποιες συζητήσεις οι οποίες σας οδηγούν σε συμπεράσματα, τα οποία όμως χρειάζονται και πάλι ένα ξεκαθάρισμα. Αυτό συμβαίνει επειδή μπορεί να υπάρχει μεν η διάθεση για επικοινωνία, αλλά να μην υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Για αυτό προσπαθήστε να είστε σίγουροι για το τι καταλαβαίνετε και μην ακούτε λόγια του αέρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Η υπομονή σας μπορεί να έχει εξαντληθεί, γεγονός όμως που δεν σημαίνει απαραίτητα ότι το κέφι σας δεν είναι καλό. Αντίθετα, μπορεί να έχετε μεγάλη διάθεση να ξεφαντώσετε, αλλά να μην βρείτε κανέναν που θα μπορούσε να σας ακολουθήσει τη δεδομένη στιγμή. Η σημερινή ημέρα δεν σας εγγυάται ότι θα είστε εχέμυθοι, οπότε να είστε προσεκτικοί και στο τι λέτε, ειδικά αν δεν θέλετε να... ξεφουρνίσετε δικά σας, προσωπικά πράγματα.
Έρωτας: Σήμερα μπορεί να γίνετε κάπως αυθόρμητοι και ο λόγος είναι ότι θα νιώσετε μεγαλύτερη ελευθερία λόγου και κίνησης και ίσως να κάνετε και λίγες τρέλες. Αυτό τελικά δεν είναι και τόσο κακό, αν νιώθετε απελευθέρωση από μεγάλη καταπίεση. Αρκεί να είστε πιστοί και να μην σας πιάσει αυτό το ξαφνικό 'φευγιό'- μερικές φορές το νιώθετε σαν τη μοναδική σας λύση...
Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα μπορεί να χαλάσετε χρήματα γιατί θα σας πιάσουν οι τάσεις μεγαλομανίας σας. Μερικές φορές βγαίνετε έξω από τα προβλεπόμενα, όμως είναι πιθανόν μετά, όταν το καταλαβαίνετε, να νιώθετε ενοχές. Αν είστε σε ταξίδι, σίγουρα θα χαλάσετε κάποια χρήματα παραπάνω.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η θετική σκέψη και διάθεση που έχετε σήμερα, θα σας δώσουν μεγάλη ενέργεια και δραστηριοποίηση και μπορεί να βγείτε με φίλους σας ή και να δείτε εναλλασσόμενα πολλά πρόσωπα στην σειρά, για να τους προλάβετε όλους!
Έρωτας: Σήμερα θα νιώθετε γεμάτοι - ακόμα και μόνοι να είσαστε, κάτι καλό μπορεί να προκύψει από τις βόλτες που θα κάνετε. Αλλά ακόμα και έξω να μην βγείτε, θα επικοινωνήσετε πιο εύκολα από άλλες φορές με τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ο δυναμισμός σας βοηθάει και σήμερα, όπου και αν βρεθείτε, θα αντιληφθείτε γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν. Δεν θα αφήσετε τίποτα να πάει χαμένο, ειδικά αν βρεθείτε με άτομα με τα οποία νιώθετε να ταυτίζεστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Επειδή δεν είστε συνηθισμένοι να κάνετε πράγματα που δεν τα έχετε οργανώσει, σήμερα ίσως να νιώσετε κάπως περίεργα, γιατί μπορεί να μην ακολουθήσετε το συνηθισμένο σας, συγκεκριμένο πρόγραμμα. Όμως καλό είναι να το πράξετε: αφεθείτε σε χέρια άλλων, έτσι για αλλαγή, θα περάσετε ωραία.
Έρωτας: Η ξαφνική γνωριμία με έναν Τοξότη, ίσως να σας φέρει αντιμέτωπο με μια πραγματικότητα, η οποία δεν θα θυμίζει αυτή που ζείτε. Γι' αυτό ίσως να δυσκολευτείτε στην αρχή να ξεφύγετε από τους κανόνες σας, αλλά μετά θα περάσετε καλά. Επίσης, η σχέση με Δίδυμο ίσως να γίνει πιο 'ανοικτή'.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αντιληφθεί ότι αν δεν είστε τολμηροί, δύσκολα θα διεκδικήσετε μια θέση στον Ήλιο, όπως την θέλετε εσείς. Μερικές φορές σας είναι δύσκολο να νιώθετε ότι ρισκάρετε, όμως αν δεν μπορείτε να είστε τολμηροί, τουλάχιστον ας είστε αισιόδοξοι.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Κάποια προβλήματα που υπάρχουν, θα αντιληφθείτε ότι ίσως τελικά να μην είναι και τόσο δύσκολο να λυθούν - εσείς τα έχετε διογκώσει, με τον τρόπο που σκέπτεστε αυτή την περίοδο. Ευτυχώς, η γενική σας ευδιαθεσία θα βοηθήσει στο να τα ξεπεράσετε με ευκολία.
Έρωτας: Η ερωτική σας ταυτότητα χαρακτηρίζεται το διάστημα αυτό από μια διάθεση ελευθερίας και ειλικρίνειας, για αυτό θα έχετε καλύτερη επαφή με Λέοντα, Τοξότη ή Υδροχόο – μαζί τους, αρκεί να είσαστε ο εαυτός σας. Ένα ταξίδι που μπορεί να οργανώσετε από κοινού, θα δείτε ότι θα πραγματοποιηθεί και θα περάσετε και πολύ καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Σας ενδιαφέρει πάντα να έχετε κατά νου τις προοπτικές σας για το μέλλον, αλλά μερικές φορές ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε τις κινήσεις που χρειάζονται - τουλάχιστον ας έχετε μέσα σας θετική προαίρεση και ας μην αφήνετε να σας μπερδεύουν άτομα που δεν είναι τα κατάλληλα για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια απόφαση εσωτερική, την οποία, αν κρατήσετε, θα δείτε ότι θα έχετε κάνει ένα βήμα πιο μπροστά. Η απόφαση αυτή είναι πολύ βαθιά και δυνατή, γιατί σας υποχρεώνει κατά κάποιο τρόπο να μην είσαστε συνέχεια προσκολλημένοι στο παρελθόν, αλλά να είστε ευγνώμονες για τα καλά που έχετε στην ζωή σας.
Έρωτας: Μερικές φορές είσαστε πολύ δοτικοί, ευκολόπιστοι, με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό σας. Όταν είστε έτσι κερδίζετε πάντα το παιχνίδι και, πάνω από όλα, δίνετε και μια σπίθα ζωής στο σύντροφό σας, γεγονός που είναι σημαντικό για τη σχέση σας. Ο Δίδυμος μπορεί να σας ελκύσει με τις γνώσεις του - και αυτό είναι σημαντικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάποιες βλέψεις που μερικές φορές αγγίζουν την υπερβολή. Μερικοί από εσάς έχετε πολύ μεγάλους στόχους και όνειρα, τα οποία μπορείτε να κάνετε πραγματικότητα, αρκεί βέβαια να πέσετε στην κατάλληλη περίπτωση. Πιθανόν σήμερα να επιλέξετε ένα ακριβό μαγαζί για τη διασκέδασή σας, για να περάσετε καλά ή ακόμα και να μιλήσετε για δουλειές.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η δύναμή σας βοηθάει στο να γίνει ένα γενναίο ξεκαθάρισμα με τον εαυτό σας και να χαράξετε νέες γραμμές που θα σας βοηθήσουν να σταθείτε περισσότερο στα πόδια σας.
Έρωτας: Η πεπατημένη μερικές φορές είναι πιο εύκολη και εσείς αυτόν το δρόμο θα ακολουθήσετε, γιατί δεν θέλετε να γίνουν λάθη. Μπορεί να είστε πιο αυθόρμητοι και περισσότερο θαρραλέοι και να μιλήσετε για τα πολύ βαθιά σας συναισθήματα, αλλά τελικά θα κάνετε το σωστό για τον εαυτό σας και συνεπώς για το άλλο πρόσωπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Είστε πολύ φορτισμένοι συγκινησιακά, για αυτό μπορεί να υπερβάλετε με τις αξίες και πρόσωπα. Στην ουσία εσείς μπορείτε να κάνετε παιχνίδι και να δίνετε τη δύναμή σας στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Το ότι είστε δυναμικοί και κυνηγάτε την αλήθεια με κάθε θυσία δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απομονωθείτε και να συναναστρέφεστε άτομα που δεν έχουν σχέση με τα κοινωνικά ή επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα. Μάλλον θα είναι άτομα ή φίλοι καρδιάς που τα μοιράζεστε όλα.
Έρωτας: Ή έννοια της εντιμότητας είναι σημαντική για σας, για αυτό θα κάνετε την υπέρβαση και θα μιλήσετε με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη σε ένα Δίδυμο που σας δίνει το μήνυμα ότι μπορεί να σας ακολουθήσει παντού.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλετε με τίποτε να εμφανίσετε τα χαρτιά σας, οπότε κάνετε τις κινήσεις σας και δεν τις αποκαλύπτετε σε άλλους. Παρόλο που είστε αισιόδοξοι προτιμάτε να κρατήσετε τους τόνους χαμηλούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Νιώθετε απελευθερωμένοι και αυτό οφείλεται σε ένα ξύπνημα που μπορεί να σας έχει συμβεί και αφορά είτε σε φίλους είτε σε δικές σας ιδέες οι οποίες μέχρι τώρα σας είχαν εγκλωβίσει.
Έρωτας: Χειρίζεστε με ευκολία όλη τη λανθασμένη επικοινωνία που έχει προκύψει από ένα Σκορπιό, αλλά τη λύνετε με το δικό σας δυναμικό τρόπο. Για αυτό μην φοβηθείτε. Προχωρήστε σε συζητήσεις που άλλες φορές μπορεί να φοβόσασταν.
Καριέρα & Οικονομικά: Ακόμα και σήμερα μπορεί να βρεθείτε με φίλους και πάνω στη συζήτηση να σας ανοίξουν κάποια πόρτα μέσω μιας δικής τους γνωριμίας. Μη σας πιάσουν οι εγωισμοί. Θα ήταν καλό να δεχτείτε την βοήθεια τους.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Υπάρχει μια υπερβολή σε οτιδήποτε λέτε ή κάνετε. Ο λόγος είναι ότι ίσως να μην έχετε καταλάβει πως τα συναισθήματά σας αυτές τις ημέρες είναι εξαιρετικά έντονα. Η υπεραισιοδοξία βέβαια δεν κάνει κακό, αρκεί να μπορέσετε να τη διαχειριστείτε με τέτοιο τρόπο που θα σας βγει σε καλό.
Έρωτας: Έχετε μεγάλη καρδιά, για αυτό μπορεί να συγχωρήσετε ή να παραβλέψετε κάποιες "στραβές" που έχουν γίνει με το πρόσωπο που είστε μαζί, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι δεν θα τα συζητήσετε και μάλιστα με μεγάλο θάρρος. Το πιο εύκολο είναι να πλησιάσετε ένα Ζυγό, που μερικές φορές είναι κάπως απρόσιτος, και να μιλήσετε μαζί του. Ο Τοξότης είναι η χαρά για σάς, αρκεί να έχει πίστη ο ένας στον άλλον.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανοίγεστε γιατί θέλετε να κάνετε πράγματα τα οποία ίσως άλλες φορές να τα φοβόσαστε ή να τα αποφεύγατε, ενώ τώρα μπορεί να κάνετε σχέδια πολύ τολμηρά. Μην φοβηθείτε να τα προχωρήσετε γιατί θα έχετε αποτελέσματα.


astrology.gr