ΤΙ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ

Σύγχυση έχει προκαλέσει στους φορολογούμενους πολίτες το ζήτημα της προκαταβολής του φόρου. Δηλαδή πάνω σε ποια εισοδήματα θα υπολογίζεται και σε ποια όχι.

Είναι γνωστό ότι η προκαταβολή του φόρου υπολογίζεται από το 2007 στο σύνολο τω εισοδημάτων στην περίπτωση μόνο που το εισόδημα από μισθώματα ή ελευθέρια επαγγέλματα ήταν μεγαλύτερο από το εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες ή συντάξεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο Οικονομικών, η τελική ρύθμιση η οποία θα ισχύσει είναι: όταν κάποιος έχει εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες ή συντάξεις και παράλληλα εξασκεί ελευθέριο επάγγελμα ή εισπράττει ενοίκια ο φόρος θα υπολογίζεται χωριστά για κάθε μία πηγή και το ίδιο θα ισχύει και για την προκαταβολή φόρου, ποτέ όμως για το τμήμα φόρου από μισθούς ή συντάξεις.

Δηλαδή αν κάποιος έχει ετήσιο μισθό 20.000 ευρώ και ταυτόχρονα εισπράττει ενοίκια 10.000 ευρώ ο φόρος για τον μισθό είναι 2.300 ευρώ και ο φόρος για τα ενοίκια 1.200 ευρώ.

Η προκαταβολή 55% δεν θα υπολογίζεται επί του συνολικού φόρου των 3.500 ευρώ αλλά επί του φόρου των ενοικίων των 1.200 ευρώ.

Η ίδια διαδικασία θα ισχύει και για τα ελευθέρια επαγγέλματα.

Μέχρι πέρυσι ίσχυε με νόμο του 2007 ότι εάν τα εισοδήματα από ελευθέριο επάγγελμα ή μισθώματα ήταν μεγαλύτερα από τους μισθούς ή τις συντάξεις που λάμβανε ο ίδιος φορολογούμενος τότε η προκαταβολή του φόρου υπολογιζόταν στο σύνολο του φόρου.

Με τις νέες φορολογικές ρυθμίσεις, όπως αναφέρει το Βήμα, θα υπολογίζεται μόνο στον φόρο των μισθωμάτων ή του ελευθέριου επαγγέλματος ανεξάρτητα αν είναι μεγαλύτερος του αντίστοιχου από μισθούς ή συντάξεις.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν θα υπολογίζεται προκαταβολή στον φόρο από μισθούς ή συντάξεις.

Σύμφωνα με ανώτατο στέλεχος του υπουργείου οικονομικών όπου χρειάζεται ειδικότερη διευκρίνιση θα υπάρξει νομοθετική ρύθμιση ή υπουργική απόφαση.

Εντός της ημέρας θα υπάρξει και διευκρινιστική ανακοίνωση από το υπουργείο Οικονομικών.

Πηγή: imerisia.gr

ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ:ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΥ 2011 ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΟΥ 2014

Λίγες μόλις εβδομάδες μένουν για την ολοκλήρωση της περιόδου διαθεσιμότητας των σχολικών φυλάκων (λήγει στις 23 Μαρτίου) και το τοπίο σχετικά με το μέλλον τους παραμένει θολό.

Διαθεσιμότητα, κινητικότητα και απολύσεις είναι οι λέξεις που τους τελευταίους μήνες στριφογυρνούν στο μυαλό χιλιάδων εργαζομένων που για χρόνια υπηρετούσαν στα σχολεία της χώρας, προσπαθώντας να χτίσουν ένα μέλλον γι” αυτούς και τις οικογένειές τους.

Πώς όμως έφτασε η κατάσταση στο απροχώρητο;

Το πρόγραμμα φύλαξης σχολικών κτιρίων ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2001 και ήταν πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας για ανέργους .

Η επιλογή των εργαζομένων έγινε με δημόσια προκήρυξη από τη Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) που ήταν υπηρεσία του υπουργείου εσωτερικών με μοριοδότηση ανάλογα με τον χρόνο επιδοτούμενης ανεργίας και την οικογενειακή κατάσταση και δεν έγινε με την προσωπική επιλογή του τότε Δημάρχου.

Στην προκήρυξη αναφερόταν ότι τυχών επιτυχία του θεσμού θα δημιουργούσε μόνιμες θέσεις εργασίας.

Η συγκεκριμένη θέση, αφορούσε σε ανέργους που κατείχαν τα τυπικά προσόντα, δηλαδή το απολυτήριο λυκείου, ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως στο σύνολο του προσωπικού των σχολικών φυλάκων υπάρχουν πολλοί απόφοιτοι Τ.Ε.Ι. και Α.Ε.Ι..

Τα χρόνια περνούσαν και οι σχολικοί φύλακες δούλευαν σε καθεστώς ανασφάλειας, καθώς -όπως υποστηρίζουν- σε πολλές περιπτώσεις, η “εκπαίδευση” σήμαινε κανονική 8ωρη εργασία χωρίς μισθό, ένσημα κλπ.

Μόλις το 2004 και έπειτα από υποδείξεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης οι εργαζόμενοι εντάχθηκαν στο προεδρικό διάταγμα 164, επί υπουργίας Παυλόπουλου.

Παράλληλα και με τις διατάξεις του νόμου 3320/2005, όσοι από τους μέχρι τότε 3.000 σχολικούς φύλακες κρίθηκαν από το ΑΣΕΠ ότι πληρούσαν τις προϋποθέσεις υπαγωγής τους στις ρυθμίσεις του προεδρικού διατάγματος 164/2004, κατατάχθηκαν σε θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΔΕ Σχολικών Φυλάκων, στους φορείς στους οποίους απασχολούνταν κατά τη διάρκεια του προγράμματος «Απόκτησης Εργασιακής Εμπειρίας ανέργων στη φύλαξη σχολικών κτιρίων».

Από τον Μάρτιο του 2006 έως και τον Φεβρουάριο του 2007 είχαν προσληφθεί σταδιακά 2.753 άνεργοι ως σχολικοί φύλακες.

 Τα καθήκοντα

Τα καθήκοντα των σχολικών φυλάκων, καθορίζονται από τις διατάξεις του άρθρου 35, σε συνδυασμό με τις όμοιες του άρθρου 171 του νέου Κώδικα Κατάστασης Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων (Ν. 3584 ΦΕΚ143/Α’/28.6.2007).

Συγκεκριμένα, στην ευθύνη τους είναι «η επιτήρηση, η διαπίστωση και η μέριμνα για τη διατήρηση της καλής κατάστασης του σχολικού κτιρίου και των γύρω υπαίθριων κοινόχρηστων χώρων του από φθορές που μπορεί να προκύψουν από εξωσχολικά και μη εξωσχολικά άτομα, με στόχο τη διασφάλιση των κατάλληλων συνθηκών για την ομαλή λειτουργία του σχολείου».

 Η αρχή του… κακού

Και ενώ όλα έδειχναν να πηγαίνουν καλά, οι σχολικοί φύλακες είδαν τις ζωές τους να δέχονται μία βίαια ανατροπή.

Λίγους μήνες νωρίτερα, άρχισε η συζήτηση για την απομάκρυνση ενός μεγάλου αριθμού δημοσίων υπαλλήλων, με τους σχολικούς φύλακες να βρίσκονται ψηλά στη λίστα των υποψηφίων προς απόλυση.

Ακολούθησε η ένταξή τους σε καθεστώς διαθεσιμότητας, τον Ιούλιο του 2013, γεγονός που πυροδότησε έντονες αντιδράσεις, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν πως ουσιαστικά πρόκειται για προάγγελο απολύσεων.

Οι σχολικοί φύλακες απάντησαν με πορείες και συγκεντρώσεις τόσο στην Αθήνα, όσο και στις πόλεις της περιφέρειας, με κύριο αίτημα να μην υπάρξει καμία απόλυση εργαζομένου.


Σεκιούριτι…

Εν τω μεταξύ, το κενό που άφησε η απομάκρυνση του συγκεκριμένου προσωπικού στα σχολεία, οδήγησε κάποιους δήμους να προσλαμβάνουν σεκιούριτι προκειμένου να προστατεύσουν τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις, γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

Οι 526

Ο αριθμός των σχολικών φυλάκων που έχουν τεθεί σε καθεστώς διαθεσιμότητας, αγγίζει τους 2.234.

Πριν από λίγες εβδομάδες, έπειτα από ενέργειες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφασίστηκε η τοποθέτηση 526 σχολικών φυλάκων σε μονάδες Υγείας.

Ο συγκεκριμένος αριθμός αφορά σε εργαζόμενους που ανήκουν σε “ειδικές κατηγορίες”, πρόκειται δηλαδή για τρίτεκνους και αρχηγούς μονογονεϊκών οικογενειών.

Ωστόσο, οι υπόλοιποι 1.708 παραμένουν μετέωροι…

 Η αντίστροφη μέτρηση

Καθώς οι μήνες περνούν, η αντίστροφη μέτρηση για την απόλυση των σχολικών φυλάκων έχει αρχίσει.

Το καθεστώς διαθεσιμότητας στο οποίο έχουν ενταχθεί, λήγει στις 23 Μαρτίου 2014, χωρίς ακόμη να έχει υπάρξει καμία ξεκάθαρη τοποθέτηση από τη μεριά της κυβέρνησης για το “τι μέλλει γενέσθαι”.

Οι σχολικοί φύλακες, αμείβονται σήμερα με το 75% του βασικού μισθού τους, ενώ με τη λήξη της διαθεσιμότητας δεν δικαιούνται καμία πρόσθετη αποζημίωση, αλλά ούτε και ταμείο ανεργίας.

Μένει λοιπόν να δούμε εάν και κατά πόσον οι φόβοι τους θα επιβεβαιωθούν ή αν τελικά η Πολιτεία θα φροντίσει ώστε να μην μείνει στο δρόμο μία ακόμα κοινωνική ομάδ




www.aftodioikisi.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 23/02/2014


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 23/2ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο κάνετε κάποιες αλλαγές ή βλέπετε πολύ πιο εύκολα το εδώ και τώρα και αυτό σας δυναμώνει και σας δίνει ένα θετικό όραμα για να πορευτείτε.
Έρωτας: Η ξαφνική διάλυση μιας σχέσης που μπορεί να έγινε τις τελευταίες ημέρες γιατί είδατε κάτι που δεν το είχατε συνειδητοποιήσει, ίσως να σας φέρει μια εσωτερική ευφορία και να πιστέψετε ότι όντως είστε περισσότερο ξαλαφρωμένοι. Στην φάση του καλού κλίματος που επικρατεί είτε με τον χωρισμό είτε με την καλυτέρευση της ήδη υπάρχουσας σχέσης σας θα είναι ένα καλό μήνυμα για σας ότι είστε στο σωστό δρόμο.

Καριέρα & Οικονομικά: Σήμερα κάποιοι που σας έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο με την δικαιολογία ότι ξέρουν περισσότερα από εσάς, ίσως σκεπτόμενοι να βρείτε τον τρόπο πώς να τους αντιμετωπίσετε πολύ δυναμικά, χωρίς όμως να συγκρουστείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Η ανακάλυψη της δύναμής σας πιθανόν από ένα πρόσωπο που κάνετε στενή παρέα και είναι φίλος από το παρελθόν ίσως σας οδηγήσει να λάβετε μέρος σε μια ομάδα αυτογνωσίας ή ακόμα να μοιραστείτε τα εσώψυχά σας που σας βασανίζουν.
Έρωτας: Η προσωπικότητά σας έχει πλέον ανάγκη να αναβαθμιστεί για να μπορέσετε να αντιμετωπίζετε όλα τα αιτήματα που δεν έχετε το σθένος να τα λύνετε επί τόπου. Αν κυρίως σας θίγει μια παλιά σχέση, θα δείτε ότι θα έχετε τη δυναμικότητα να βγάλετε το φίδι από την τρύπα, χωρίς να φοβόσαστε ότι θα διαταράξετε την ασφάλειά σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Ανακατεύοντας και πάλι τα χαρτιά σας, ίσως να βρείτε μέσα από ένα πρόσωπο που συνεταιρίζεστε ότι κάτι θα πρέπει να αλλάξετε. Να γίνετε περισσότερο ανοικτοί σε κάθε νέα ευκαιρία, αντί να την φοβόσαστε ή να την αποτρέπετε από την ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Όσο μοιράζεστε τα καλά κομμάτια σας με τους άλλους τόσο θα έρχεστε πιο κοντά και θα τους γεμίζετε με τις γνώσεις που έχετε, αρκεί να μην μεταφέρετε κουτσομπολιά γιατί μερικές φορές κατεβάζετε το επίπεδο και δεν σας πηγαίνει.
Έρωτας: Η προσωπική σας ζωή εξαρτάται καθαρά από τι έχετε κάνει μέχρι τώρα σωστά και τι λάθος γίνεται σε μια κατάσταση. Όσο καταλαβαίνετε και βλέπετε βαθιά τον εαυτό σας τόσο θα έρχεστε πιο κοντά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Μπορεί ο Τοξότης να είναι ένα άτομο πολύ κοντά σας. Με τον Ιχθύ χρειάζεστε προσοχή στους διαλόγους σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναθεωρείτε κάποιες τυπικές διαδικασίες και ίσως να καταλάβετε πιο εύκολα το θεωρητικό κομμάτι και μετά να κάνετε βήματα για να βγείτε από το αδιέξοδο. Επειδή πιθανόν να νιώθετε έντονα τη διάθεση για ανεξαρτησία, μπορεί να αποσχιστείτε από ένα σχήμα που δεν σας εκφράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχετε κάπως αναστατωθεί και ο λόγος είναι ότι δεν σας αρέσει να υποκρίνεστε και ίσως βγουν αλήθειες από το στόμα σας αρκετά χοντροκομμένες αλλά αληθινές. Ένα ταξίδι μπορεί να σας ενεργοποιήσει πολύ δυναμικά.
Έρωτας: Θέλετε να είστε ανάλαφροι και ίσως, αν δεν έχετε δημιουργήσει κάτι πολύ σοβαρό, να κάνετε για λίγο την πεταλούδα για να μην έχετε ευθύνες και υποχρεώσεις. Αν όμως σας έχει πιάσει η ανάγκη της οικογένειας ίσως κάνετε κάποιες συμφωνίες σε ποια κομμάτια θα είστε ελεύθεροι. Ο Τοξότης και ο Υδροχόος θα σιγοντάρει όλη αυτή την κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη σας και να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες ή μιζέριες ότι θα μείνετε χωρίς χρήματα. Καλό είναι να υπάρχει πάντα μια ισορροπία για να μην πηγαίνετε μακριά από τα δικά σας πρότυπα.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Ενθουσιάζεστε και χαίρεστε σαν τα μικρά παιδιά. Ο στόχος σας σήμερα είναι όσο μπορείτε να σκέπτεστε θετικά, με πίστη και δύναμη για το καλό. Μόνο τότε θα κάνετε τις αναπροσαρμογές και δεν θα εστιάζετε στο σημείο αδυναμίας σας.
Έρωτας: Επειδή έχετε κέφια οι ελεύθεροι θα κάνετε και μια κίνηση παραπάνω, γιατί δεν κινδυνεύετε να απορριφθείτε κυρίως με Τοξότη. Η διασκέδαση μπορεί πάντως να πάει πακέτο με τη νέα γνωριμία. Ο Αιγόκερως μπορεί να μην καταλάβει εύκολα τον ενθουσιασμό σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα χαλάσετε το κέφι σας. Αντίθετα με τον Υδροχόο θα επικοινωνήσετε καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Εδώ και καιρό περιμένετε μια απάντηση η οποία είναι αυτή που θα σας απελευθερώσει και θα σας λύσει τα χέρια. Για αυτό πιθανόν σήμερα να αρχίσει να λύνετε το θέμα και να βλέπετε στον ορίζοντα κάτι πολύ καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ίσως να κάνετε υπερβολές και να υπερεκτιμάτε κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές. Χρειάζεται πάντα να βρίσκετε τη χρυσή τομή για να έχετε μια σωστή λύση σε οτιδήποτε σας απασχολεί. Οι προσωπικές φιλοδοξίες θα βγουν στην επιφάνεια και μπορεί να κουρδιστείτε περίεργα με το τι έχετε κάνει μέχρι τώρα.
Έρωτας: Δείχνετε την καλή σας πλευρά που δεν έχει γκρίνια ή δεν έχει καθόλου μιζέρια και κριτική. Από αυτό και μόνο θα κερδίσετε τη γνωριμία με ένα Δίδυμο ή Τοξότη με τον οποίο το βλέπετε ότι ταιριάζετε, παρόλο που διαφωνείτε σε θέματα στρατηγικής.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προβολή και η διάθεση για επέκταση ίσως να μην κρατήσει για πολύ, αλλά τουλάχιστον θα κάνετε τα σχέδια σας με στόχο κάποια στιγμή να τα πραγματοποιήσετε. Ίσως προγραμματίσετε να πάρετε και μια έξτρα γνώση για να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα θέση σας.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Τα πλάνα σας φαίνονται αισιόδοξα, γι' αυτό μπορεί να βρεθείτε με φίλους ή με άτομα που έχετε κάποιο κοινό τρόπο επικοινωνίας. Μερικές φορές και το γέλιο κάνει καλό για αυτό μην αποφεύγετε να είστε ανοικτοί και χαρούμενοι. Καλύτερα να ζείτε την στιγμή, παρά να υποκύπτετε στα προβλήματά σας. Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού θα σας κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Ανταλλάσσετε αγάπες και λόγια όμορφα και αυτό μπορεί να είναι το θετικό στοιχείο της σημερινής ημέρας. Ακόμα και μόνοι σας να είστε δεν θα το βάλετε κάτω γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι στη γωνία υπάρχει το σωστό πρόσωπο για σας. Η επαφή με τον Αιγόκερω ίσως σας κάνει να πλήξετε, αλλά σήμερα θα βρείτε τρόπο να τα πείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή μερικοί εργάζεστε πολύ σκληρά και ίσως να μη θέλετε να απομονώσετε μια κατάσταση για να κυνηγήσετε μια άλλη, προσπαθείτε να είστε επί συνόλου για να μη γίνουν λάθη και καλά κάνετε. Πάντως, οποιαδήποτε γνώση και να πάρετε σήμερα, είτε με συζήτηση είτε μέσα από κάποιο βιβλίο, καλό θα σας κάνει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Οι γεννημένοι από τις 14 έως και 16.11 περνάτε μια πίεση η οποία στην πορεία θα δείτε ότι είναι δημιουργική και θα σας εξυψώσει, αρκεί να το δείτε έγκαιρα. Η διάθεση ελευθερίας θα σας βγάλει για λίγο από την πολύ κλεισούρα και θα αναπνεύσετε καθαρό αέρα.
Έρωτας: Η ξαφνική εμφάνιση ενός Λιονταριού ίσως σας προβληματίσει γιατί μπορεί να σας προσεγγίσει μέσα από ένα συγγενικό πρόσωπο ή μέσα από ένα μήνυμα, κάπως ουδέτερο μεν αλλά με πολύ ζουμί. Το ότι θα δείξετε ανοικτά τα συναισθήματά σας θα βοηθήσει σε όλες τις καταστάσεις που περνάτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα ανακαλύψετε κάποια πράγματα τα οποία ίσως να μην τα είχατε καταλάβει ολοκληρωμένα. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να ξεκινήσετε με νέα δύναμη το οτιδήποτε κάνετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε μια διάθεση για ελευθερία αλλά και για μη συμβιβασμό σε θέματα που δεν σας βοηθάνε να είστε ξεκάθαροι. Μια νέα γνώση θα σας βοηθήσει να δείτε την αλήθεια.
Έρωτας: Ίσως σταματήσετε ξαφνικά να κρατάτε τα όρια και γενικά όλα τα τυπικά που έχετε μάθει μέχρι τώρα. Μπορεί και να εκπλήξετε το άτομο που είστε μαζί, γιατί θα του πείτε ανοικτά τις σκέψεις σας, τα συναισθήματά σας και πιθανόν να μη φοβηθείτε να διαφωνήσετε σε θέματα, που μέχρι τώρα τα πηγαίνατε κάπως με το μαλακό.
Καριέρα & Οικονομικά: Φλερτάρετε όλη αυτή την περίοδο με καινούργια πράγματα και ίσως μερικοί να ξεφορτωθείτε τελείως το επαγγελματικό σας παρελθόν και να κάνετε στροφή πολύ σοβαρή σε κάτι που σας αφορά άμεσα. Οι αποφάσεις μπορεί σήμερα να παρθούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Η πραγματικότητα είναι ότι χρειάζεστε μια καινούργια αρχή και μια καινούργια ιδεολογία, έστω και απλές προτάσεις, για να πιαστείτε από εκεί και να κάνετε τις νέες αναφορές σας. Είναι καλό να νιώθετε ότι έχετε προσωπική ελευθερία.
Έρωτας: Ίσως να αρνηθείτε την καταπίεση και να κάνετε κινήσεις ανατρεπτικές. Η φιλία μ' έναν Υδροχόο μπορεί τελικά να καταλήξει σε κάτι πιο ερωτικό, αλλά πάντα χρειάζεται μεταξύ σας παραπάνω προσοχή.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να πάρετε χρήματα ή να βρείτε κάτι που έχετε να εισπράξετε κάτω από το τραπέζι και ίσως να κάνετε τις επαφές σας για αυτό. Η νομική συμβουλή για ένα θέμα που σας απασχολεί μπορεί να μην έτσι όπως την περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Οι φίλοι και οτιδήποτε σας δίνει την αίσθηση της αλλαγής και της ανεξαρτησίας θα σας κάνουν να φερθείτε κάπως γενναία σε οτιδήποτε παλιά δεν μπορούσατε να το κάνετε.
Έρωτας: Η πιθανή απόφαση να περάσετε τη σχέση σας από τη φιλική κατάσταση σε στενή επαφή θα σας έρθει αυθόρμητα γιατί οι συνθήκες επαυξάνουν την απόφαση σας. Ο Παρθένος ίσως να ζητήσει από εσάς προσωπική βοήθεια και δεν θα μπορέσετε να του αρνηθείτε.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλετε να επαναλάβετε λάθη τα οποία σας είχαν κάνει να χάσετε χρήματα αλλά και φιλίες. Πάντως μια δουλειά που θέλετε να κάνετε σίγουρα εξαρτάται από την προσωπική σας παρουσία, για αυτό χρειάζεται να το δείτε άμεσα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η προσωπική σας ανάπτυξη μερικές φορές είναι περισσότερο αναγκαία από τα υπόλοιπα που κάνετε. Και ίσως σήμερα να στραφείτε στο να αγκαλιάσετε τον εαυτό σας και να μάθετε πράγματα που αφορούν τον εσωτερικό σας κόσμο, είτε παρακολουθώντας μια διάλεξη είτε διαβάζοντας ένα βιβλίο.
Έρωτας: Έχετε την ανάγκη να είστε αληθινοί και περισσότερο καθαροί πρώτα με εσάς και μετά με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πιθανόν να κάνετε μια επαφή με ένα πρόσωπο που το γνωρίζετε από παλιά, αλλά τώρα μπορεί να είχε απομακρυνθεί γιατί βρίσκεται στο εξωτερικό. Η σχέση με Δίδυμο, Τοξότη ή και Υδροχόο θα γίνει άμεσα.
Καριέρα & Οικονομικά: Αναλαμβάνετε να γνωρίσετε κάπως το θεωρητικό υπόβαθρο μιας κατάστασης για να έχετε πλήρη εικόνα μιας κατάστασης. Είναι σημαντικό να γνωρίσετε τη βάση κάποιων πραγμάτων για να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Πάντως η καλή σας τύχη μπορεί να μην σας αφήσει να χάσετε κάτι μέσα από τα χέρια σας.



www.astrology.gr/

ΠΡΟΩΡΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ-ΑΙΤΙΕΣ

Η πρόωρη εκσπερμάτιση συμβαίνει όταν ένας άνδρας εκσπερματίζει πιο νωρίς από όσο ο ίδιος, ή η σύντροφος του θα ήθελε. Πιο συγκεκριμένα, εάν αυτό επαναλαμβάνεται συστηματικά και η εκσπερμάτιση λαμβάνει χώρα λίγο πριν τη διείσδυση του πέους ή αμέσως μετά, μπορεί να τεθεί η διάγνωση της πρόωρης εκσπερμάτισης.
Η πρόωρη εκσπερμάτιση συνιστά ένα συχνό παράπονο σχετικά με τη σεξουαλική ζωή. Οι εκτιμήσεις ποικίλουν, αλλά περίπου ένας στους τρεις άνδρες έρχεται αντιμέτωπος με το εν λόγω πρόβλημα κάποια στιγμή.

Τόσο οι ψυχολογικοί, όσο και οι βιολογικοί παράγοντες μπορούν να παίξουν ρόλο στην πρόωρη εκσπερμάτιση. Αν και πολλοί άνδρες ντρέπονται να μιλήσουν γι αυτή, η πρόωρη εκσπερμάτιση είναι μια συχνή και θεραπεύσιμη κατάσταση.
Η φαρμακοθεραπεία, η ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική, καθώς και οι σεξουαλικές τεχνικές που καθυστερούν την εκσπερμάτιση μπορεί να βοηθήσουν τη σεξουαλική ζωή του ζευγαριού. Για πολλούς άνδρες ο συνδυασμός των θεραπειών έχει καλύτερα αποτελέσματα.

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΤΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΜΕ ΣΤΕΝΟ ΣΤΟΜΙΟ


Πώς θα καθαρίσετε το εσωτερικό ενός μπουκαλιού με στενό στόμιο!Ένα τρικ για να καθαρίζετε αποτελεσματικά το εσωτερικό ενός γυάλινου μπουκαλιού με στενό στόμιο.

Διαδικασία :

ΞΕΡΕΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ;ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑ


Ξέρεις γλώσσες; Μπες στο πρόγραμμα κατάρτισης και βρες δουλειά Την απόφαση που προβλέπει τη διαδικασία υλοποίησης ταχύρρυθμου προγράμματος κατάρτισης για γλωσσομαθείς υπέγραψε η υπουργός Τουρισμού. Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Όλες οι λεπτομέρειες περιγράφονται στο ΦΕΚ το οποίο δημοσιεύουμε.
Το πρόγραμμα αποσκοπεί στο να μετατρέψει τους γλωσσομαθείς σε καταρτισμένους ξεναγούς. Δεδομένου ότι το καλοκαίρι αναμένουμε και νέα αύξηση τουριστών, η συμμετοχή σε ένα τέτοιο πρόγραμμα μπορεί να αυξήσει εκθετικά τις πιθανότητες να βρει κάποιος δουλειά το καλοκαίρι. Ιδού λοιπόν οι λεπτομέρειες αλλά και ολόκληρο το ΦΕΚ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΒΛΗΜΕΝΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ( Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΗΜΑΘΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι  Ν Ω Σ Η

Από τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Π.Υ.) ανακοινώθηκε ο σχετικός κατάλογος με τους συμβεβλημένους ιατρούς στο νομό Ημαθίας, ώστε να μην δημιουργηθούν κενά ενημέρωσης και πληροφόρησης των ασφαλισμένων και προβλήματα πρόσβασης σε ιατρικές υπηρεσίες, εξαιτίας της αναστολής λειτουργίας των Μονάδων υγείας για περίπου ένα μήνα.

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 22 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στο Πλατύ Ημαθίας

Συνελήφθησαν χθες (21.02.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας, δύο ημεδαποί ηλικίας 31 και 33 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

10 ΕΞΥΠΝΟΙ ΤΡΙΚ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!


Πόσες φορές έχετε δει φωτογραφίες που σας έχουν τραβήξει οι φίλοι σας και θέλετε να πάρετε την κάμερά τους ή το smartphone τους και να τα σπάσετε;

10 έξυπνα τρικ για να βγαίνετε καλύτερα στις φωτογραφίες


Μπορεί ο λόγος που θέλετε να το κάνετε αυτό να είναι ψυχολογικός, αλλά εδώ θα δείτε 10 μικρά και εύκολα τρικ που θα σας βοηθήσουν να βγαίνετε καλύτερα στις φωτογραφίες και να μην καταλήγετε να σας πιάνει πανικός. Πάμε;

TO ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ Α1 ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

 Tο σημερινό πρόγραμμα:

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Νεόκαστρο
Κλειδί – Καψόχωρα
Μελίκη – Άγιος Γεώργιος
Διαβατός – Νηρέας Βέροιας
Αχιλλέας Νάουσας – Ζερβοχώρι
Μέση – Τρίκαλα
Χαρίεσσα – Νικομήδεια
Ρεπό: Παλιό Σκυλίτσι

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ "ΜΕΝΟΥ " ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ

Με τρεις αγώνες ανοίγει και σήμερα η αυλαία της (26ης) αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Και τα τρία παιχνίδια έχουν το δικό τους ενδιαφέρον, αφού οι σημερινοί μονομάχοι έχουν ο καθένας τον δικό του στόχο. Στην Λειβαδιά ο τοπικός Λεβαδειακός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης.

Λίγο αργότερα υπάρχει το ντέρμπι της Σμύρνης ανάμεσα στον Απόλλωνα και τον Πανιώνιο, με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη με φόντο την παραμονή στην κατηγορία.

Τέλος, ο Ολυμπιακός – λίγες μέρες πριν από τον σπουδαίο αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – «δοκιμάζεται» στην έδρα του ΟΦΗ, έχοντας ως στόχο τη διεύρυνση του αήττητου σερί του.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής 

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 22/02/2014


Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/2ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ξεκινάτε κάτι καινούργιο και όλο αυτό σας δίνει μια νέα πνοή. Ένα συγγενικό σας πρόσωπο, πιθανόν αδελφικό, να πάρει μια δικαίωση και να ευχαριστηθείτε και εσείς πάρα πολύ.
Ερωτικά: Ας πούμε ότι τελειώνει το εμπάργκο μιας κατάστασης η οποία σας στεναχωρούσε γιατί υπήρχε ένα μπέρδεμα. Τώρα όμως θα ξεκαθαρίσουν κάπως τα πράγματα και η σχέση με τον Ζυγό ή Τοξότη θα πάρει τον σωστό δρόμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια ευκαιρία να ξεκινήσετε και πάλι ακόμα στην ίδια την δουλειά με άλλη προοπτική η οποία φαίνεται περισσότερο αισιόδοξη, με στόχο και κέρδος.

ΜΕ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ 26% ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

Με συντελεστή 26% θα φορολογούνται τα τεκμήρια των αγροτών, όπως υποστηρίζει η συντονιστική Επιτροπή Αγροτών Νομού Πέλλας.
Μάλιστα με την βοήθεια και της Κοινωνικής Δικτύωσης (μέσω Facebook) οι αγρότες συνδικαλιστές επιχειρούν να ενημερώσουν όσο το δυνατό περισσότερους παραγωγούς για το τι θα βρουν μπροστά τους με την εφαρμογή του νέου φορολογικού καθεστώτος, που αποφάσισε η κυβέρνηση – στο πόδι

TI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΜΒΑΚΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ


Σύμφωνα με τον Προϊστάμενο των Περιφερειακών Κέντρων Βάμβακος Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας Δρ. Μωχάμεντ Νταράουσε

Με το σημερινό καθεστώς παραγωγής, ειδικότερα το υψηλό κόστος και με το ύψος της συνδεδεμένης ενίσχυσης για το βαμβάκι (75€ περίπου/στρέμμα) που καλύπτει λιγότερο από 40% του κόστους, το μεγαλύτερο μέρος των εκμεταλλεύσεων δεν είναι βιώσιμο, ανέφερε στην εισήγησή του ο Δρ. Νταράουσε Μωχάμεντ-Προϊστάμενος των Περιφερειακών Κέντρων Βάμβακος Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Επομένως αναμένεται περαιτέρω εγκατάλειψη-μείωση της καλλιέργειας, ειδικότερα από παραγωγούς που έχουν μικρές εκμεταλλεύσεις, δεν έχουν ιδιόκτητα χωράφια, έχουν χαμηλή στρεμματική απόδοση και δεν διαθέτουν γεωργικό εξοπλισμό.

BURZYNSKI MOVIE -Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ !

ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ-BURZYNSKI MOVIE 









αξίζει να το δείτε:

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ 2 ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Θεσσαλονίκη, 21 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθησαν δύο άτομα για απόπειρα κλοπής οχήματος στην Βέροια Ημαθίας

Συνελήφθη χθες (20.02.2014) το απόγευμα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, ένας ημεδαπός ηλικίας 30 ετών, για απόπειρα κλοπής.

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ : 634 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΑ,ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ


Σε 634 ανέρχονται οι «ανοικτές» θέσεις εργασίας που προσφέρονται αυτή την εβδομάδα σε δήμους, περιφέρειες, Οργανισμούς, αλλά και στο Δημόσιο. Δείτε αναλυτικά την κατανομή των θέσεων:

41 ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ Α.Ε. (Π. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ)


41 θέσεις εργασίας  στη ΔΕΗ Α.Ε. (Π. Μακεδονίας- Θράκης)

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού σαράντα ενός ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Μονάδων της Διεύθυνσης Πωλήσεων (ΔΠΩΛ) στη Διοικητική Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης και συγκεκριμένα των εξής, ανά ειδικότητα και αριθμό ατόμων:

ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΡΕΙΑΣ-ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ!!


ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΔΕΠΑ


Διπλό αναμένεται να είναι το όφελος για τους καταναλωτές από την μείωση της τιμής του φυσικού αερίου αναδρομικά, καθώς η ΔΕΠΑ θα επιστρέψει μέρος των κερδών της στους πελάτες λιανικής αλλά και στις επιχειρήσεις πελάτες της.

Ερχεται σημαντική μείωση σε λογαριασμούς φυσικού αερίου και ρεύματος. Δηλαδή και στην ΔΕΗ, η οποία παράγει ρεύμα καταναλώνοντας φυσικό αέριο. Αυτό σημαίνει πως οι λογαριασμοί φυσικού αέριου της ΔΕΠΑ του επομένου ή του μεθεπόμενου μήνα θα περιλαμβάνουν κατά πάσα πιθανότητα επιστροφή - συμψηφισμό που θα είναι αθροιστική από τότε που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις με τους Ρώσους, δηλαδή από τα μέσα του καλοκαιριού. Αυτή η εξέλιξη, εκτός από τη μείωση των τιμολογίων της ΔΕΠΑ, είναι πολύ πιθανό να πιέσει προς τα κάτω και τα τιμολόγια της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, ανάλογη με το ύψος της ελάφρυνσής της από τη ΔΕΠΑ, κάτι που αν συμβεί θα ελαφρύνει τους καταναλωτές της. Τα κέρδη της ΔΕΠΑ, χωρίς να υπολογίζονται τα μερίσματα που λαμβάνει από τις ΕΠΑ, αλλά και από τόκους, διαμορφώνονται γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΠΙΚΕΣ ΒΡΟΧΕΣ


Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά νοτιοανατολικοί.
Θερμοκρασία: από 5 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 21/02/2014



Astrology.gr, Ζώδια, zodia, Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 21/2ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Φρενάρετε κάπως τον παρορμητισμό σας για να μπορέσετε να ελέγξετε όλες τις αντιδράσεις οι οποίες μπορεί να σας μπλοκάρουν σε ψυχικό επίπεδο ώστε να αποστασιοποιηθείτε από κάποια άτομα ή καταστάσεις.
Ερωτικά: Η φυσική σας αντίδραση είναι να κρυφτείτε για λίγο και να μην δώσετε το στίγμα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει γιατί είτε θέλετε να σκεφτείτε, κρατώντας κάποια απόσταση, είτε σας έχουν πιάσει οι μελαγχολίες σας ή κάνετε τσαλίμια για να σας δώσει με αυτόν τον τρόπο περισσότερη σημασία. Ο Σκορπιός είναι το πρόσωπο που θα σας κάνει το κλικ.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχετε κάποιες ανατροπές στην καθημερινή σας δουλειά θα δείτε ότι θα χρειαστεί να κάνετε υπομονή για να μειώσετε την ένταση και πιθανόν τις συγκρούσεις που υπάρχουν με τους γύρω σας. Το πιο σίγουρο είναι ότι τώρα κτίζετε και χρειάζεστε υπομονή για να έχετε αποτελέσματα. Μπορεί να έχετε ανάγκη να σας στηρίξει ένα πρόσωπο και πιθανόν να του ζητήσετε ακόμα και δάνειο.

5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ < ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ > ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΖΩΗ

Οι ειδικοί μας λύνουν κάποιες καυτές απορίες για το τι σημαίνει αν όχι φυσιολογική τουλάχιστον ικανοποιητική σεξουαλική ζωή!


5 σημάδια ότι έχετε «φυσιολογική» σεξουαλική ζωήΥπό κανονικές συνθήκες το σεξ είναι πηγή ευχαρίστησης, κάποιες φορές όμως μπορεί να προκαλεί «δυσφορία» στο ζευγάρι. Ακόμη κι αν κάποιος αισθάνεται ικανοποιημένος με τη σεξουαλική του ζωή, μπορεί να ανησυχεί για την επίδοσή του, όταν ακούει άλλους να περιγράφουν τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους – και πόσο συχνά. Όμως, η ικανοποιητική σεξουαλική ζωή δεν εξαρτάται από τη συχνότητα ή συγκεκριμένες σεξουαλικές πρακτικές. Αντίθετα, στηρίζεται στο βαθμό στον οποίο η σεξουαλικές εμπειρίες  σας δημιουργούν ευχαρίστηση σε εσάς και την τον σύντροφό σας.

ΚΕΡΔΗ 437 εκατ. ΕΥΡΩ ΑΠΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ Ε.Κ.Τ. ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ 2013


Κέρδη 437 εκατ. ευρώ απέφεραν στην ΕΚΤ τα ελληνικά ομόλογα το 2013Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) κατέχει ελληνικά ομολόγα λογιστικής αξίας (book value) 25,4 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η κεντρική ευρωτράπεζα την Πέμπτη. Τα κέρδη της από τα ομόλογα αυτά έφτασαν το 2013 τα 437 εκατ. ευρώ (από κέρδη 555 εκατ. ευρώ το 2012). Η ονομαστική αξία των ομολόγων ανέρχεται σε 27,7 δισ. ευρώ.

Η ΕΚΤ αγόρασε τα ομόλογα στο απόγειο της κρίσης χρέους στην ευρωζώνη στα πλαίσια του προγράμματος Securities Markets Programme (SMP), μαζί με ιρλανδικά, ισπαντικά, ιταλικά και πορτογαλικά ομόλογα.

ΔΥΟ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙ! (ΒΙΝΤΕΟ)


Δύο νεογέννητα δίδυμα αδέλφια δεν γνωρίζουν ακόμα πως έχουν γεννηθεί, γιατί μετά την έξοδό τους από τη μήτρα, βρέθηκαν και τα δυο αμέσως σε μια λεκάνη με νερό, καθώς αυτό αποτελεί μια νέα μέθοδο για τα νεογνά, που γίνεται στην Clinique de la Muette στο Παρίσι.

Η μέθοδος περιλαμβάνει χάδια και μασάζ στα νεογέννητα, σε ένα λουτρό χωρίς σαπούνι βεβαίως, που διαρκεί από 10 έως 15 λεπτά.

Τα δυο μωρά λοιπόν, που θεωρούν ότι βρίσκονται ακόμα στη μήτρα της μητέρας τους, συμπεριφέρονται φυσιολογικά όπως έκαναν τόσο καιρό μέσα σε αυτή, δηλαδή με απέραντη συντροφικότητα, χάδια, αγκαλιές και αγάπη μεταξύ τους!

Μια απίστευτα τρυφερή και συγκινητική στιγμή...