Η < ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ> (ΒΙΝΤΕΟ)

24 υποψήφιοι έπαθαν σοκ στη συνέντευξη για την «πιο σκληρή δουλειά του κόσμου»

Εχεις τα προσόντα που χρειάζεται και τις αντοχές για την πιο σκληρή δουλειά του κόσμου; Ατελείωτες ώρες εργασίας κάθε εβδομάδα, καθόλου διακοπές, καθόλου μισθός.

Ενα διαφημιστικό γραφείο στη Βοστόνη των ΗΠΑ καταχώρισε αγγελία για τη θέση «Director of Operations» (διευθυντής επιχειρήσεων). 24 υποψήφιοι ανταποκρίθηκαν και κλήθηκαν για συνέντευξη από έναν άντρα που θα τους παρουσίαζε την υποτιθέμενη θέση. Και λέμε υποτιθέμενη γιατί επρόκειτο ουσιαστικά για μία διαφήμιση που γυριζόταν εν αγνοία των 24 ανθρώπων που έψαχναν δουλειά.

Ολοι μόλις άκουσαν τις συνθήκες της εργασίας έπαθαν σοκ. Μόλις, όμως, όλα αποκαλύφθηκαν, κάποιοι δάκρυσαν. Δείτε το βίντεο για να καταλάβετε γιατί...




protothema.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 16/4/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες και κυρίως καχυποψία ότι μερικά άτομα μπορεί να μην σου λένε την αλήθεια. Μην αφήνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πράγματα τα οποία μπορεί να είναι ανύπαρκτα. Καλύτερα να ερευνήσεις, αν αυτό που νομίζεις είναι αλήθεια ή ψέματα.
Έρωτας: Η σχέση με Σκορπιό είναι σχέση που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν τελικά ο άλλος σε έχει αποδεχτεί ή σε δοκιμάζει ακόμα και μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Επίσης η πιθανή αλλαγή με έναν Παρθένο θα σε προβληματίσει χωρίς να έχεις πάρει όμως αποφάσεις τι μέλλει γενέσθαι.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αρκετές σκοτούρες στο κεφάλι σου κι αυτό σε κάνει να νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη υπευθυνότητα απέναντι σε άτομα που έχουν να κάνουν με εξουσία, κυρίως απέναντί σου. Κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί από την πλευρά ενός συνεργάτη μπορεί να σε ταλαιπωρήσουν για λίγο αλλά τελικά θα καλυφθούν.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Προχωράς με βήμα γοργό και συγχρόνως επιλύεις κάποια θέματα με πολύ αγάπη και ευγένεια απέναντι στους γύρω σου. Αυτό θα σου κάνει καλό γιατί θα μαζέψεις άτομα που σε συμπαθούν και θα κάνουν τα πάντα για να σε ευχαριστήσουν.
Έρωτας: Η επαφή με έναν Σκορπιό σίγουρα θα βγάλει ένα βαθύ πάθος αλλά κυρίως αυτοκαταστροφικό. Αν κινείσαι σε γρήγορους ρυθμούς, φρόντισε να χαμηλώσουν γιατί τώρα είναι όλα πιο ήρεμα και εύκολα.
Καριέρα & Οικονομικά: Επειδή υπάρχει προσοχή στις κινήσεις που κάνεις και θέλεις να προστατεύεις τα συμφέροντά σου, σήμερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες αντιδράσεις από συνεργάτες στα σημεία που έχετε διαφορές. Μην ενοχληθείς απλά δήλωσε την θέση σου χωρίς να τσακωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Όσο προχωράνε οι ημέρες τόσο χρειάζεται να αναβαθμιστείς και να εξελιχτείς γιατί πηγαίνοντας προς το τέλος αυτής της εβδομάδας μπορεί να λάβεις την σωστή πληροφορία, αρκεί να το έχεις σαν στόχο. Η ψυχική σου εξέλιξη πάντως είναι αναγκαία για να μπορείς να επιβιώσεις σε όλες τις δυσκολίες που υπάρχουν γύρω σου.
Έρωτας: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην ερωτική σου ζωή. Εδώ χρειάζεσαι να ξεχωρίσεις την εξάρτηση που μπορεί να υπάρχει είτε από διάφορα πράγματα που έχεις τάξει στο άτομο που είστε μαζί είτε σε οικονομικό επίπεδο αν έχετε κοινό ταμείο.
Καριέρα & Οικονομικά: Όσο έχεις αφοσίωση σε ένα στόχο αλλά μπορείς συγχρόνως και τον μεταβάλλεις βάσει των συνθηκών τόσο πιο εύκολα θα ξεκολλήσεις από κάποιες δυσκολίες που έχεις με την συνύπαρξη κάποιων συνεργατών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Παρ' όλο που υπάρχουν εντάσεις εσύ έχεις την διάθεση να χαλαρώσεις και να δώσεις αγάπη. Για αυτό μην αφήσεις τις δυσκολίες να σε παρασύρουν. Έχεις την δύναμη της προσήλωσης και της προσευχής αν θέλεις να γίνουν αλλαγές και θα έχεις ό, τι ζητήσεις αρκεί να το κάνεις με την καρδιά σου. Ένα πιθανόν ταξίδι με φίλους αλλά και άτομα από την οικογένειά σου θα σου κάνει πολύ καλό.
Έρωτας: Η πιθανότητα να σου βγουν στην επιφάνεια κάποια απωθημένα που προς το παρόν τα είχες κρύψει είναι μεγάλη αλλά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι η συγχώρεση και η λύτρωση από το παρελθόν που σε έχει πονέσει με ένα πιο πνευματικό τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να πάρεις χρήματα και αυτό θα σου δώσει το προβάδισμα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα ευνοηθείς περισσότερο από τις άλλες φορές.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Υπάρχει ένα κόλλημα που μπορεί να μην σε βοηθάει να προχωράς μπροστά. Η εξέλιξη σου πάντως θα συνδυαστεί με το να ξεπεράσεις συνειδητά κάποιες δυσκολίες, κυρίως υποθέσεις που αφορούν στο πατρικό σου σπίτι που δε σε αφήνουν να ξελαφρώσεις γιατί υπάρχει κάτι που σε πιέζει συνέχεια. Με αγάπη όμως αν το αντιμετωπίσεις και θα ξεπεράσεις τα προβλήματα.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ θα σε βοηθήσει να είσαι όσο περισσότερο μπορείς σε ηρεμία και να βρεθούν λύσεις από εκεί που δεν το περίμενες. Επίσης ο Σκορπιός μπορεί να σε βαραίνει σε ένα πολύ προσωπικό επίπεδο, όπως ξέρει να το κάνει. Ίσως τώρα να υπάρχει προσπάθεια ηρεμίας και ανοχής κυρίως από την πλευρά του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες διαφορές με άτομα ή υποχρεώσεις που σχετίζονται με το παρελθόν. Όσο περνάει ο καιρός μπορεί να λύνονται με καλύτερο τρόπο ή εσύ να σταματήσεις να αγχώνεσαι τόσο πολύ γιατί κάπου βαθιά μέσα σου έχεις χαλαρώσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Το να μιλάς με υπονοούμενα πιθανόν δεν είναι και τόσο καλό γιατί τα απωθημένα που έχεις σίγουρα δεν θα σου φύγουν. Αντίθετα θα σε ενοχλούν όλο και περισσότερο αν δεν τα αφήσεις να βγουν στην επιφάνεια. Αναζήτησε την αλήθεια για να μην υπάρχουν μελλοντικά εμπόδια.
Έρωτας: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές δεν έχει και πολλές εντάσεις και ίσως να βαριέσαι να γυρνάς στα ίδια και στα ίδια. Όμως αν αποφασίσεις να έχεις τόλμη και ρίσκο τελικά θα έχεις μια καλύτερη επαφή με έναν Κριό ή Υδροχόο. Ο Καρκίνος ή ο Σκορπιός θα σου δημιουργήσουν ένταση και πάθος.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ένα εσωτερικό δίλημμα αν πρέπει να συνεχίσεις με κάποιους συνεργάτες ή όχι. Άφησε τελικά να σε οδηγήσουν οι καταστάσεις γιατί πιθανόν να βγάλεις πολύ πρώιμα συμπεράσματα. Μερικές φορές πάντως χρειάζεσαι να χρησιμοποιείς την εμπειρία σου χωρίς να φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η πρόληψη μιας κατάστασης θα σου φέρει πιο εύκολα αποτελέσματα και ο λόγος είναι ότι θα έχεις αυτογνωσία τι ακριβώς θέλεις και με ποιο τρόπο θα το αποκτήσεις. Το ενδιαφέρον για αγορές που σχετίζονται με ένα κομμάτι βαθύ και παθιασμένο πιθανόν να σου αλλάξει την ψυχολογία.
Έρωτας: Μην αφήνεις την ζήλεια να σε καταλάβει γιατί θα χαθεί το παιχνίδι που για αυτό έχεις αγωνιστεί πάρα πολύ. Αν σχετίζεσαι με Υδροχόο πιθανόν να σε χωρίζει η δυσπιστία και η πιθανή δυσκαμψία που δείχνεις για κάποια δικά του προβλήματα.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να έχεις ανησυχία και ανασφάλεια με ποιο τρόπο θα εξασφαλίσεις τα κεκτημένα σου για αυτό θα κάνεις οικονομία και θα αγοράσεις πολύ λιγότερα πράγματα από παλιά. Μην χάνεις το κουράγιο σου γιατί μπορεί να σκέφτεσαι με ένα υπερβολικό τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η εμφάνισή σου θα κερδίσει τις εντυπώσεις γιατί θα είναι πολύ μαγνητική και θα σε βοηθήσει, πάνω από όλα προσωπικά, για να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου.
Έρωτας: Ενώ αναζητάς τον ρομαντικό έρωτα, φοβάσαι να ανοιχτείς για να μην καταλάβουν κάτι ιδιαίτερο για σένα και για αυτό όλη αυτή την περίοδο έχεις σεμνή και διακριτική παρουσία. Πάντως οτιδήποτε κι αν αποφασίσεις θα έχεις ένα πρόσωπο πάντα να σε ακολουθεί και να σε υποστηρίζει.
Καριέρα & Οικονομικά: Σε ενδιαφέρουν άμεσα κάποιες συνεργασίες οι οποίες θα παρατηρήσεις ότι από εκεί που υπήρχε άρνηση να ξεπεραστούν τα άμεσα προβλήματα λόγω ιδιαίτερων ιδεών, τώρα γίνονται πιο γρήγορες συνειδητοποιήσεις γι' αυτό δεν θα μείνετε να παλεύετε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η πίεση όλων των ημερών σου δημιούργησε την ανάγκη να ξεφύγεις από την σκληρή καθημερινότητα και πιθανόν να ξεκουραστείς για λίγο. Το ζητούμενο είναι να αποφύγεις τα πολλά λόγια και την στεναχώρια που μπορεί να αφορά στο παρελθόν. Καλύτερα άφησέ τα όλα πίσω και φρόντισε να ηρεμήσεις και να σκεφτείς θετικά.
Έρωτας: Επειδή μερικές φορές δεν μπορείς να έχεις τον έλεγχο όλων των καταστάσεων, θα ήταν καλύτερο να αφήσεις τα ηνία και να χαλαρώσεις. Η εμπιστοσύνη είναι το καλύτερο που χρειάζεται να δείξεις για να μην έχεις προστριβές αλλά και αρνητικές σκέψεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Άφησε για λίγο την φαντασία σου να δουλέψει και κάνε κάποιες θετικές σκέψεις γιατί στο χέρι σου είναι να πετύχεις τους στόχους που έχεις βάλει. Η φιλοσοφία σου πιθανόν να έρθει σε σύγκρουση με ένα άτομο που με τον τρόπο του σου δείχνει ότι δεν θέλει να ανοίξει τα χαρτιά του και κάνει μυστικές κινήσεις. Αυτό δεν σου αρέσει γιατί νομίζεις ότι λειτουργεί πισώπλατα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Υπάρχει έντονο συναίσθημα και πιθανόν το πάθος σου για ζωή να σου δώσει την ένταση που έχεις ανάγκη. Δε σημαίνει ότι θα παρατήσεις όλα τα άλλα γιατί έχεις ανάγκη μια μεγαλύτερη ασφάλεια. Οι συζητήσεις με αιχμές ίσως να μην σε εκφράζουν πάρα πολύ. Αλλά τουλάχιστον σε βγάζουν από κάποια αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί μεταξύ κάποιων φίλων σου.
Έρωτας: Η πιθανή αμφιβολία που έχει δημιουργηθεί για ένα πρόσωπο σίγουρα θα αλλάξει την διάθεσή σου. Αυτό που χρειάζεται είναι να δημιουργήσεις γύρω από εσένα ένα τείχος προστασίας γιατί κάθε λίγο και λιγάκι μπορεί να σου δημιουργούνται αμφιβολίες με το πρόσωπο που είσαι μαζί. Οι τρέχουσες συνθήκες δεν βοηθάνε και πρέπει εσύ να τις αλλάξεις με τον τρόπο σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Αν έχεις τον χρόνο, να κάνεις κάποιες επαφές για καλύτερες δημόσιες σχέσεις που θα σου δημιουργήσουν μεγαλύτερο άνοιγμα σε γνωριμίες κι αυτό θα βοηθήσει γιατί θα προσπαθήσεις να στεριώσεις όσο περισσότερο μπορείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις κάποια θέματα συναισθηματικής φύσεως που πιθανόν να σε εμποδίζουν να περάσεις καλά. Αν είσαι εσωτερικά έτοιμος/η να ξεπεράσεις τα εμπόδια, τότε όλα θα ρέουν πιο εύκολα. Στο χέρι σου είναι.
Έρωτας: Ο Σκορπιός θα κάνει και πάλι την εμφάνισή του και αυτή την φορά δεν θα υπάρχουν πολλά περιθώρια να κάνει λάθη γιατί έχεις αλλάξει εσύ, οπότε οι απαιτήσεις του θα μειωθούν και θα σε υπολογίσει πολύ περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να νιώθεις ότι υπάρχει στασιμότητα όμως δεν ισχύει. Ακόμα κι αν φαίνεται κάτι σε απραξία, δεν παραμένει ποτέ ίδιο γιατί οι εξωτερικές συνθήκες αλλάζουν. Τα χρέη που μπορεί να προέρχονται από ένα ακίνητο ή από κάποιες κινήσεις που έχουν να κάνουν με την εφορία θα σου δημιουργήσουν άγχος.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις μια νέα πραγματικότητα η οποία σε ανυψώνει σε επίπεδο και σαν ποιότητα ατόμου γιατί δεν μπορείς να κάνεις κάτι διαφορετικό από το να προχωρήσεις μπροστά.
Έρωτας: Η επαφή με Καρκίνο ή Σκορπιό δεν είναι εύκολη αλλά τουλάχιστον υπάρχει μια σπίθα επικοινωνίας την οποία αν την καλλιεργήσετε θα δείτε ότι θα σας κάνει καλό. Η επαφή με Καρκίνο, Σκορπιό ή Ιχθύ σε βοηθάει να αποδώσεις το συναίσθημά σου με τον καλύτερο τρόπο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες οι οποίες όσο περνάει ο χρόνος κάπως αποδυναμώνονται γιατί οι φόβοι σου δεν σε κυριεύουν μόνιμα αφού όλο και κάτι γίνεται και εφησυχάζεις. Αν είσαι μαζί με έναν Σκορπιό θα δεις ότι θα έχεις μια καλή συνεργασία μαζί του.


astrology.gr

ΑΡΙΣΤΕΡΟΧΕΙΡΕΣ Η΄ ΔΕΞΙΟΧΕΙΡΕΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΞ!


Νέα έρευνα αποκαλύπτει ακόμα μια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων…

Έχουν γίνει πολλές έρευνες για τους δεξιόχειρες και τους αριστερόχειρες, όπως πχ ότι οι 2οι είναι καλύτεροι στις θετικές επιστήμες και κυρίως στα μαθηματικά.


Πρόσφατη, νέα έρευνα αποκαλύπτει ότι οι αριστερόχειρες νιώθουν και πιο ικανοποιημένοι στη σεξουαλική τους ζωή!


Πιο συγκεκριμένα, σε δείγμα 10.000 ατόμων, οι αριστερόχειρες δήλωσαν «απόλυτα ικανοποιημένοι» από την σεξουαλική τους ζωή σε ποσοστό 86%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό των δεξιόχειρων ήταν μόλις 15%!


Η διαφορά είναι μεγάλη και οι θεωρίες που δικαιολογούν τις παραπάνω δηλώσεις πολλές! Η βασική όμως εξήγηση στο ότι οι αριστερόχειρες είναι πιο ικανοποιημένοι από τους δεξιόχειρες στο σεξ, βασίζεται στη θεωρία ότι εκτίθενται σε υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης κατά τους μήνες που είναι έμβρυα στη μήτρα.



πηγη www.faysbook.gr

ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Κάποια από αυτά τα προβλήματα είναι εξαιρετικά σπάνια, άλλα είναι ασυνήθιστα συχνά. Μερικά πρωτοαναφέρθηκαν πολλές δεκαετίες πριν, ενώ κάποια είναι λίγο ή πολύ «σημεία των καιρών» αφού οφείλονται σε σύγχρονες συνήθειες, όπως το να ακούμε μουσική με ακουστικά. Το κοινό χαρακτηριστικό τους, όμως, είναι πως εν πολλοίς παραμένουν άγνωστα στο ευρύ κοινό. Να, λοιπόν, μερικά από αυτά, τα οποία δημοσιεύθηκαν σε ιατρικές επιθεωρήσεις ή έγιναν παγκόσμιο θέμα κάποια στιγμή στο πρόσφατο παρελθόν.

* Το δάκτυλο του… στηθόδεσμου. Το 2001, τρεις γιατροί από το Τμήμα Πλαστικής & Επανορθωτικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου St George, στο Λονδίνο, δημοσίευσαν την περίπτωση ενός 27χρονου δεξιόχειρα, ο οποίος πήγε στα επείγοντα περιστατικά με τραυματισμένο το μεσαίο δάκτυλο του αριστερού του χεριού, για το οποίο και χειρουργήθηκε. Ο νεαρός είχε σπάσει το δάκτυλό του και είχε υποστεί ρήξη του συνδέσμου στη βάση του, στην προσπάθειά του να ξεκουμπώσει μισομεθυσμένος το σουτιέν της κοπέλας του. Όπως είχαν γράψει τότε στην «Βρετανική Επιθεώρηση Πλαστικής Χειρουργικής» (BJPS) οι γιατροί του St George, τέσσερις στους δέκα 30άρηδες και 40άρηδες άντρες κατανοούν τόσο λίγο το πως κουμπώνει και ξεκουμπώνει ένα σουτιέν, ώστε κινδυνεύουν να πάθουν το ίδιο! Οι γιατροί είχαν πει τότε ότι αυτό το είδος τραυματισμού πιο συχνά το βλέπουν σε όσους ασχολούνται με σπορ, όπως η… αναρρίχηση σε βράχους, παρά σε άντρες που προσπαθούν να ξεκουμπώσουν ένα σουτιέν. Μετά την εγχείρηση, ο νεαρός φορούσε νάρθηκα επί τρεις εβδομάδες, ενώ χρειάσθηκαν έξι εβδομάδες για να αναρρώσει.

* Το άσθμα των φαστ φουντ. Το 2005 και το 2010 δημοσιεύθηκαν στα επιστημονικά περιοδικά «Allergy» και «Thorax» αντιστοίχως μελέτες που συσχέτισαν την κατανάλωση χάμπουργκερ με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης άσθματος στα παιδιά. Οι μελέτες είχαν δείξει ότι η συχνή κατανάλωση χάμπουργκερ (πάνω από μία έως τρεις φορές την εβδομάδα) αυξάνει τον κίνδυνο να εκδηλώσει ένα παιδί άσθμα κατά τουλάχιστον 40%, ενώ αντιθέτως η υγιεινή μεσογειακή διατροφή δρα προστατευτικά. Οι ακριβείς αιτίες της συσχέτισης παραμένουν άγνωστοι.

* Η ωτίτιδα των ακουστικών. Από το 1992 έως σήμερα, αλλεπάλληλες μελέτες έχουν συσχετίσει τη συνεχή χρήση των ακουστικών στα γουώκμαν και πλέον στα mp3, τα iPhone, τα iPad και άλλες φορητές συσκευές ήχου με αυξημένο κίνδυνο ωτίτιδας. Αιτία, το αυξημένο βακτηριακό φορτίο των ακουστικών και το γεγονός ότι η χρήση τους δημιουργεί το κατάλληλο θερμό και υγρό περιβάλλον στο εσωτερικό του αυτιού που επιτρέπει στα βακτήρια να πολλαπλασιαστούν. Το πρόβλημα αφορά περισσότερο όσους έχουν ευπάθεια στις ωτίτιδες, αλλά όπως και να ‘χει, επειδή τα ακουστικά είναι μονίμως εκτεθειμένα στη σκόνη και τα πιάνουμε με βρώμικα χέρια, δεν θα έβλαπτε να τα καθαρίζουμε από καιρού εις καιρόν (προσέξτε μόνο να μην τα χαλάσετε).

* Παλινακουσία. Είναι μία διαταραχή κατά την οποία «κολλάει» ένας ήχος στο μυαλό, πολύ μετά την εξαφάνιση του αρχικού ήχου. Η διαταραχή αυτή σχετίζεται συχνά με βλάβες στον κροταφικό λοβό του εγκεφάλου και δεν πρέπει να συγχέεται με τα «τραγούδια-παράσιτα», δηλαδή με τα ενοχλητικά τραγούδια που στριφογυρίζουν στο μυαλό μας. Η παλινακουσία «είναι ουσιαστικά μία ακουστική ψευδαίσθηση, η οποία συνίσταται στην διατήρηση ενός εξωτερικού ακουστικού ερεθίσματος μετά από τη διακοπή του», γράφουν στην επιθεώρηση «The Neurohospitalist» επιστήμονες από το Τμήμα Νευρολογίας του Νοσοκομείου Brigham and Women’s, στη Βοστώνη, και το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ. Η παλινακουσία είναι επίσης διαφορετική από τις ακουστικές ψευδαισθήσεις των ψυχιατρικών νοσημάτων, και μπορεί να προκαλέσει αϋπνία και σοβαρή διαταραχή της ικανότητας συγκέντρωσης.

* Σύνδρομο Ραπουνζέλ. Πήρε το όνομά του από το φημισμένο παραμύθι των αδελφών Γκριμ και ουσιαστικά είναι μία εξαιρετικά σπάνια εντερική επιπλοκή της τριχοφαγίας. Η τριχοφαγία πρωτοπεριγράφηκε τον 18ο αιώνα και είναι η κατανάλωση μαλλιών. Επειδή ο ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να πέψει τα μαλλιά, αυτά συσσωρεύονται μέσα στο στομάχι και επεκτείνονται προς τα έντερα. Σε μερικές περιπτώσεις απαιτείται εγχείρηση για να αφαιρεθεί η μάζα των μαλλιών. Η μεγαλύτερη τέτοιου είδους μάζα ζύγιζε 4,5 κιλά και αφαιρέθηκε από το στομάχι μιας 18χρονης. Η τριχοφαγία αποτελεί σύμπτωμα της τριχοτιλλομανίας, κατά την οποία τραβάει κάποιος τα μαλλιά του και τα ξεριζώνει.

* Σύνδρομο οργασμού από το πόδι. Πρωτοπεριγράφηκε σε μία 55χρονη Ολλανδή, η οποία είχε οργασμό χωρίς σεξουαλική διέγερση πέντε έως έξι φορές την ημέρα, εξαιτίας νευρολογικής βλάβης στο πόδι της.

Η περίπτωσή της δημοσιοποιήθηκε πέρυσι στην «Επιθεώρηση Σεξουαλικής Ιατρικής» (JSM) από επιστήμονες του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, οι οποίοι για να την θεραπεύσουν αναγκάστηκαν να της κάνουν έγχυση αναισθητικού στο αισθητήριο νεύρο του νωτιαίου μυελού που λαμβάνει και μεταφέρει πληροφορίες από το πόδι στον εγκέφαλο. Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι το φαινόμενο προκλήθηκε από «εμπλοκή» στα νεύρα της γυναίκας.




πηγη perierga.gr πηγή: tanea.gr

ΣΤΙΣ 28 ΜΑΙΟΥ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ


Την Τετάρτη 21 Μαΐου θα πέσει η αυλαία της φετινής σχολικής χρονιάς, όπως ανακοίνωσε το απόγευμα της Μ. Τρίτης το υπουργείο Παιδείας, ενώ οι πανελλήνιες εξετάσεις για τους υποψήφιους των ημερήσιων και εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν μια εβδομάδα αργότερα, στις 28 Μαΐου.

Μια ημέρα μετά, στις 29 Μαΐου, θα καθίσουν για πρώτη φορά στα θρανία για να δώσουν τη μάχη τους για την είσοδο σε ΑΕΙ και ΤΕΙ οι υποψήφιοι των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄).

Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσουν το Σάββατο 21 Ιουνίου ενώ η Εξέταση και Πρακτική Δοκιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.) θα διεξαχθεί στο διάστημα 23 Ιουνίου έως 4 Ιουλίου.

Τέλος, οι επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις των ΓΕΛ θα αρχίσουν την Πέμπτη 19 Ιουνίου.

Οι απολυτήριες εξετάσεις για τα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας για την Γ΄ τάξη των ημερήσιων και τη Δ΄ τάξη των εσπερινών Γενικών Λυκείων θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 13 Ιουνίου για όσους θα έχουν συμμετάσχει στις πανελλαδικές και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Οι απολυτήριες και πτυχιακές εξετάσεις ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑ Α΄ και Β΄) σε επίπεδο σχολικής μονάδας θα ξεκινήσουν την Παρασκευή 20 Ιουνίου και θα διενεργηθούν με βάση το πρόγραμμα που καταρτίζει το κάθε λύκειο χωριστά.

Προγραμματισμός μέχρι την έναρξη των εξετάσεων

Στις αρχές Μαΐου, σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, θα διανεμηθούν τα δελτία εξεταζομένων, στα οποία θα αναγράφεται και το συγκεκριμένο εξεταστικό κέντρο, στο οποίο θα πρέπει οι υποψήφιοι να προσέρχονται για την εξέταση στα πανελλαδικά μαθήματα ή σε τυχόν ειδικά μαθήματα.

Στα μέσα Ιουνίου, όλοι οι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, στο Λύκειο στο οποίο υπέβαλαν την Αίτηση-Δήλωση του Φεβρουαρίου, θα προσέλθουν για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), για να τον χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Η υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων θα γίνει και φέτος ηλεκτρονικά, μέσω διαδικτύου, από τα μέσα Ιουνίου ως τις αρχές Ιουλίου.

Το έντυπο μηχανογραφικό δελτίο θα έχει ήδη ανακοινωθεί από το Μάιο. Οι υποψήφιοι για το 10% των θέσεων (χωρίς νέα εξέταση) θα μπορούν να αποκτούν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password) σε όποιο Λύκειο τους εξυπηρετεί.

Όσοι από τους μαθητές της τελευταίας τάξης εμπίπτουν στην ειδική κατηγορία των υποψηφίων-πασχόντων από σοβαρές παθήσεις (για εισαγωγή στο 5% των θέσεων εισακτέων), έχουν ήδη πιστοποιηθεί από συγκεκριμένα νοσοκομεία για την πάθησή τους. Οι υποψήφιοι αυτοί εφόσον δεν επιθυμούν να συμμετάσχουν στις πανελλαδικές εξετάσεις θα αποκτήσουν ενδοσχολικό απολυτήριο (εκτός αν είναι ήδη απόφοιτοι) και θα υποβάλουν ειδικό μηχανογραφικό δελτίο στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Για όλες τις παραπάνω διαδικασίες οι υποψήφιοι θα ενημερώνονται από τα Λύκειά τους με σχετικές εγκυκλίους. Παράλληλα, ενημερωτικό υλικό, εγκύκλιοι, υποδείγματα κλπ θα αναρτώνται και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

protothema.gr


ΜΕΧΡΙ 25/4/2014 ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΣΤΟ ΕΛΟΣ ΚΛΕΙΔΙΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ


Ανακοίνωση για μεταβατική διάταξη προσωρινής καλλιέργειας (11/4/2014)

Σε εφαρμογή του άρθρου 36 παρ.13 του Ν.4061/12,όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 37 παρ 14 εδάφιο γ του Ν.4235/2014(ΦΕΚ 32Α/2014), καλούνται οι ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι εκμίσθωσαν αγροτικά ακίνητα σύμφωνα με την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 95/1975 (προσωρινή καλλιέργεια) και είναι κατά κύριο επάγγελμα αγρότες ή άνεργοι εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού να καταθέσουν, εφόσον το επιθυμούν, αίτηση (είτε αυτοπροσώπως είτε κατόπιν εξουσιοδότησης με θεώρηση του γνησίου της υπογραφής ) για συμμετοχή στη διαδικασία, έως και την Παρασκευή 25/4/2014, στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Π.Ε. Ημαθίας , Μητροπόλεως 44 - Βέροια, συνοδευόμενη από τα εξής δικαιολογητικά :

α. Βεβαίωση κατά κύριο επάγγελμα αγρότη, σύμφωνα με το άρθρο 2 του Ν.3874/10, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 40 του Ν.4235/2014 (ιστοσελίδα www.opekepe.gr ), ή

β. φωτοαντίγραφο κάρτας ανεργίας,

γ. Υπεύθυνη δήλωση, θεωρημένη αρμοδίως για το γνήσιο της υπογραφής, :

ότι τα στοιχεία που αναγράφονται στην παραπάνω βεβαίωση ή κάρτα ανεργίας είναι αληθή
ότι ο δηλών εξακολουθεί να διατηρεί την ιδιότητα του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη ή ανέργου, κατά περίπτωση
το έτος ή τα έτη συμμετοχής στη διαδικασία της προσωρινής καλλιέργειας
ότι δεν κάνει χρήση της διάταξης του άρθρου 37 Ν.4235/14 σε άλλη Περιφερειακή Ενότητα.
Εφόσον η συμμετοχή του αιτούντος δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί από το υπάρχον αρχείο της Υπηρεσίας, η απόδειξη θα βαρύνει τον ίδιο και αυτό θα γίνεται με κάθε πρόσφορο μέσο (όχι μόνο με υπεύθυνη δήλωση). Ο αιτών θα ειδοποιείται σχετικά από την αρμόδια ομάδα εργασίας.

Διευκρινίζεται ότι στη διαδικασία αυτή μπορούν να συμμετέχουν:

όσα μέλη του Αγροτικού Κτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Κλειδίου Ν. Ημαθίας, εκμίσθωσαν, σύμφωνα με την Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου 95/1975, εκτάσεις στην περιοχή «Έλος Κλειδίου» κατά την περίοδο 1989-1993 (λειμώνας) και πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις
σύζυγοι που επίσης πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Επίσης διευκρινίζεται ότι:

Όσοι κρίθηκαν δικαιούχοι πέρυσι (άρθρο 168 του Ν.4099/12), δεν επανέρχονται.
Η διάρκεια της εκμίσθωσης αφορά μία (1) καλλιεργητική περίοδο (2014).
Οι προς διάθεση εκτάσεις θα εκμισθωθούν με ισοκατανομή αυτών στους δικαιούχους που θα πληρούν τις προϋποθέσεις.
Η καταπάτηση εκτάσεων που διατίθενται μέσω της διαδικασίας αυτής, πριν την ολοκλήρωση της έκδοσης της σχετικής απόφασης, θα συνεπάγεται την αυτεπάγγελτη αποβολή του καταπατητή από τη διαδικασία και την επιβολή των συνεπειών που απορρέουν από το Νόμο καθώς και την εξαίρεση της συγκεκριμένης έκτασης από τη διαδικασία της εκμίσθωσης.

H EMIRATES ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ 3.800 ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΥΣ

Αφοσίωση, ανάληψη προκλήσεων, θετική προσωπικότητα και πάθος για παροχή υψηλών υπηρεσιών είναι μερικά από τα προσόντα που ζητά η Emirates από τους υποψήφιους αεροσυνοδούς που θα έρθει να αναζητήσει και στην Αθήνα στην Ημέρα Καριέρας που διοργανώνει το Σάββατο 26 Απριλίου 2014 στις 9 το πρωί στο ξενοδοχείο Athens Electra Palace (Ναυάρχου Νικοδήμου 18-20, Πλάκα).

Η Ημέρα Καριέρας προσφέρει τη δυνατότητα, σε όσους υποψηφίους ενδιαφέρονται, να ανακαλύψουν τη δουλειά των ονείρων τους και να ζήσουν στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι.

Υποψήφιοι γυναίκες και άντρες θα έχουν τη δυνατότητα να μιλήσουν με εκπροσώπους της Emirates και να μάθουν περισσότερες πληροφορίες για την εταιρεία και λεπτομέρειες για τη δουλειά του πληρώματος καμπίνας.

Κατά τη διάρκεια της Ημέρας Καριέρας οι υποψήφιοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν μια αναλυτική παρουσίαση για το ρόλο του μέλους πληρώματος καμπίνας, τις απαιτήσεις της θέσης, καθώς και τα προνόμια που απολαμβάνουν όσοι εργάζονται για τον Όμιλο Emirates και ζουν στο Ντουμπάι.

Το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει ένα γραπτό τεστ στα αγγλικά και ομαδική συζήτηση με βάση τις ικανότητες των υποψηφίων. Όσοι καταφέρουν να περάσουν με επιτυχία όλα τα στάδια της συνέντευξης, θα έχουν την ευκαιρία για άμεση απασχόληση στην εταιρεία.

Απαραίτητες προϋποθέσεις που θα πρέπει να πληρούν οι υποψήφιοι είναι να έχουν συμπληρώσει το 21 έτος ηλικίας, να διαθέτουν ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα στα αγγλικά και να προσκομίσουν φωτογραφίες διαβατηρίου και κανονικού μεγέθους με επαγγελματική αμφίεση.

Η Emirates πραγματοποιεί πτήσεις σε 142 προορισμούς σε 80 χώρες σε Ευρώπη, Βόρεια και Νότια Αμερική, Μέση Ανατολή, Αφρική, ινδική υποήπειρο και Ασιατικές χώρες του Ειρηνικού.
Λόγω της γρήγορης και δυναμικής της ανάπτυξης, η αεροπορική εταιρεία αναζητά για τη φετινή χρονιά 3.800 αεροσυνοδούς. Η Emirates προσφέρει εργασιακή εμπειρία μέσα σε μια πραγματική διεθνή ομάδα: πάνω από 17.000 άτομα ιπτάμενο προσωπικό, από 130 χώρες, που μιλούν πάνω από 50 γλώσσες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους online στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.emiratesgroupcareers.com



newmoney.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 14/4/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Δεν έχεις και πολλές αντοχές και μπορεί να κάνεις το μπαμ και να σε ακούσουν όλοι γύρω σου. Κυρίως οι στενές σου σχέσεις θα περάσουν δια πυρός και δια σιδήρου παρόλο που χρειάζεται να κρατήσεις ισορροπίες και αποστάσεις. Είναι όμως δύσκολο γιατί τα μέτωπα και οι παρέες είναι πολλές.
Έρωτας: Μην σταματάς να δίνεις τον καλύτερό σου εαυτό γιατί τώρα κρίνονται όλα και κυρίως μια σχέση που έχει πάρει οριακές αποστάσεις. Μπορεί να χρειαστεί να συγχωρήσεις ή να χαμηλώσεις τους τόνους. Μαγική συνταγή δεν υπάρχει, αρκεί και εσύ να έχεις σιγουριά για τα αισθήματά σου γιατί τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια αμφιβολία.
Καριέρα & Οικονομικά: Παίζεις σε πολλά ταμπλό γιατί η επιβίωση είναι απαιτητική αλλά θα τα καταφέρεις αρκεί να έχεις κατά νου να μην δειλιάζεις όταν θα σου δοθεί η ευκαιρία.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχεις χαλαρώσει επιφανειακά αλλά μέσα σου το καζάνι βράζει και δεν ξέρεις με ποιο τρόπο να χαμηλώσεις την φωτιά. Όλα γίνονται υπόγεια και εσύ ίσως να μην μπορείς να το διαχειριστείς για αυτό κράτησε όσο μπορείς την λογική σου.
Έρωτας: Υπάρχει ένα πρόσωπο που μπορεί να σε έχει ξετρελάνει κυρίως Κριός, Ζυγός ή Τοξότης αλλά να φοβάσαι να το παραδεχτείς γιατί δεν έχεις τα μέσα ή την δύναμη να το επιβάλλεις προς τα έξω. Οι συνθήκες δεν σε αφήνουν. Από την άλλη ο Ιχθύς είναι η ήρεμη δύναμη δίπλα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αφυπνιστεί και δεν μπορείς να λειτουργήσει πολύ στατικά. Γιατί έχεις καταλάβει ότι μερικές φορές χρειάζονται και οι ανανεώσεις. Το ζητούμενο είναι να αποφύγεις τις εντάσεις και να κάνεις αυτό που θέλεις με τον δικό σου μοναδικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είσαι στα πολύ καλά σου γιατί ενσωματώνεσαι εύκολα σε οτιδήποτε σου κάνει καλό. Αυτό είναι ένα δείγμα ότι όταν θέλεις, όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Η εμπλοκή σου με έναν άλλον Δίδυμο θα είναι πολύ περίεργη αλλά τουλάχιστον θα έχετε καλύτερη επικοινωνία γιατί θα μιλάτε στην ίδια πολύπλοκη γλώσσα. Επειδή γενικά στον αέρα υπάρχει κάτι καλό αυτή την περίοδο θα δεις ότι μπορεί να σου έρθει από παρέα ένα πρόσωπο που θα σου πηγαίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Η ευκολία του να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις που άλλες φορές δεν μπορούσες θα σε βοηθήσει να τελειώσεις μια δουλειά πολύ δύσκολη και ίσως να πάρεις και κάποια χρήματα που δεν τα περίμενες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχεις αναβολές, δυσκολίες και κάποιες ανατροπές τις οποίες αν αγχωθείς δεν θα είναι και πολύ εύκολο να τις αντιμετωπίσεις. Για αυτό χρειάζεσαι να σηκώσεις τα μανίκια και να έχεις άνοιγμα με όλους και με όλα για να μπορείς να επιβιώσεις.
Έρωτας: Η ερωτική σου ζωή έχει κάπως χαλάσει γιατί δεν ευνοούν οι συνθήκες να γίνει κάτι πολύ καλό και να διατηρηθεί. Όμως υπάρχουν τρόποι διαφυγής και μπορείς και ανταποκριθείς με το συναίσθημά σου σε ό, τι σε απασχολεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Από την δική σου πλευρά μερικές φορές υπάρχει μια αντιπαλότητα την οποία όμως πιστεύεις ότι την προκαλούν οι άλλοι. Παρατήρησε περισσότερο το συναίσθημά σου και υποχώρησε όσο μπορείς για να αποφύγεις τις δυσκολίες.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Υπάρχει μια μεγάλη άνεση κινήσεων και μπορείς να επικοινωνείς με όλους σου τους φίλους χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ανέχεσαι και τα πάντα από αυτούς. Έχεις αποφασίσει μέσα σου να διατηρήσεις σε καλό επίπεδο την εικόνα σου.
Έρωτας: Η προβολή όλων σου των επιθυμιών μπορεί να γίνει ξαφνικά και απότομα και να πέσουν πάνω σου όσοι σε έχουν ξεχάσει ή έχουν φύγει από κοντά σου. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει συνωστισμός, αρκεί να το επιθυμείς και εσύ και να μην σε πιάσουν οι ντροπές ή η βαρεμάρα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Σκέφτεσαι συνέχεια αλλά το καλό είναι ότι δεν αγωνιάς όπως παλιά γιατί υπάρχει συγχρονισμός σε πολλά πράγματα που θέλεις να κάνεις. Απλά μην περιμένεις να γίνουν όλα ακριβώς όπως τα θέλεις γιατί δεν θα γίνουν ποτέ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά ενός προσώπου που θέλεις να διατηρήσεις φιλικές σχέσεις μαζί του μερικές φορές είναι αλλοπρόσαλλη και τη μια θέλεις να του μιλάς αλλά την άλλη φοβάσαι ότι μπορεί να σου κάνει κακό ή να σε υπονομεύει. Όμως ήρθε η εποχή που θα βγουν πολλά στην φόρα. Πάντως η αυτογνωσία θα σε βοηθήσει αυτή την εποχή πάρα πολύ.
Έρωτας: Η επαφή με Κριό είναι τόσο συγκλονιστική που δεν σου αφήνει περιθώριο να πεις όχι. Δεν είναι όμως εύκολη η προσέγγιση γιατί έχετε διαφορές στον χαρακτήρα σας. Τη ζήλεια που θα νιώσεις για ένα πρόσωπο μπορεί να μην την δείξεις αλλά θα είναι ένα συναίσθημα βασανιστικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις βάλει κάποιες προϋποθέσεις οι οποίες σε αναγκάζουν να μην κάνεις υποχωρήσεις και αυτό είναι και το σωστό ειδικά όταν διαπραγματεύεσαι τις αξίες σου.
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις μια αναστάτωση αλλά τουλάχιστον έχεις την όρεξη να ασχοληθείς περισσότερο με τον εαυτό σου και αυτό θα σε βοηθήσει να κατευνάσεις την ανησυχία που νιώθεις.
Έρωτας: Αντιμετωπίζεις όλα τα θέματα που προκύπτουν με ένα μεγάλο δυναμισμό και αυτό σίγουρα σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να περάσεις τα μηνύματά σου με τον δικό σου τρόπο. Η ξαφνική απόφαση με ένα Κριό μπορεί να σε φοβίσει στην αρχή αλλά τελικά θα δεις ότι όλα γίνονται για ένα λόγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να κάνεις με πολλούς συνεργάτες και για αυτό κάνεις κινήσεις που στην ουσία σε αποδεσμεύουν από την καταπίεση. Με αυτόν τον τρόπο θα δράσεις πιο απελευθερωμένα γιατί θα είσαι ο εαυτός σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις ανάγκη να μείνεις για λίγο μόνος/η γιατί μπορεί να νιώθεις κούραση ή να θέλεις να βάλεις τις σκέψεις σου σε τάξη. Κάποια μυστικά που μπορεί να βγουν στον αέρα και θα αφορούν στις απόψεις κάποιων άλλων ατόμων για σένα ίσως κάπου τα περίμενες και δε θα σε νοιάζουν πολύ.
Έρωτας: Επειδή έχεις αναπτύξει μια προσωπικότητα πολύ πιο δυναμική αυτόν τον καιρό σιγά - σιγά κόβεις τις εξαρτήσεις ακόμα και από τον πιο μεγάλο έρωτα και τους βάζεις όλους στην θέση τους. Σήμερα μπορεί να μιλήσεις στα κρυφά με ένα πρόσωπο που έχεις να τα πεις μαζί του εδώ και καιρό. Σίγουρα θα σε ανεβάσει αλλά δεν θα σε πείσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι αντιδράσεις σου σε κάποια θέματα που αφορούν συνεργασίες πιθανόν να είναι πολύ ισορροπημένες και να έχεις δεχτεί με στωικότητα ότι μπορεί να μην είσαι το πρώτο βιολί γιατί νιώθεις από μέσα σου ότι είναι περίοδος προετοιμασίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η διάθεσή σου είναι αρκετά ανεβασμένη και στην πορεία θα περάσεις καλά γιατί θα έχεις επαφές με φίλους και θα διασκεδάσεις.
Έρωτας: Η ανταμοιβή από ένα πρόσωπο θα είναι αρκετά μεγάλη και θα ξελαφρώσεις από τα άγχη των προηγούμενων ημερών. Ο Ζυγός σου δημιουργεί καλή ατμόσφαιρα γιατί σε πηγαίνει από την άλλη ο Ταύρος είναι εκεί και περιμένει την δική σου κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια περιθώρια κέρδους για αυτό μην φοβάσαι να τα ζητήσεις γιατί σου ανήκουν. Απλά ο τρόπος σου χρειάζεται να είναι πολύ ευγενικός γιατί μερικές φορές τα λες έξω από τα δόντια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Με συνοπτικές διαδικασίες θα εξελίξεις μια κατάσταση η οποία μερικές φορές σε πιέζει και σε βγάζει έξω από τα δικά σου δεδομένα. Χωρίς πολλά-πολλά βρες την κατάλληλη συμπεριφορά και δράσε για το καλό σου.
Έρωτας: Έχεις κάποιες ανησυχίες γιατί γίνεται ένας μικρός χαμός γύρω σου, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και αρχές του δεύτερου, θα υπάρχει μια κατάσταση πολύ ρευστή η οποία θα σε πιέζει αρκετά. Κράτησε την ψυχραιμία σου και κάτι να γίνει, άστο να προσπεράσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι χρειάζεται να κινήσεις τα νήματα πιο δυναμικά και να βάλεις τα δικά σου όρια. Μέσα στον χαμό που γίνεται εσύ αναγκαστικά θα παίξεις παιχνίδι πολλών ταχυτήτων για αυτό θα κοιτάξεις να κινηθείς σε τι σε συμφέρει περισσότερο. Η ισορροπία και η συμμαχία είναι το υπόλοιπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις καλύτερες προοπτικές οι οποίες σε βάζουν και πάλι στο παιχνίδι της επικοινωνίας. Η φαντασία σου πάντως σου κάνει καλό και σε βοηθάει στη δημιουργικότητα που πρέπει να έχεις για να ξεχωρίσεις εκεί που θέλεις.
Έρωτας: Υπάρχει η ανταπόκριση από ένα πρόσωπο έτσι στα ξαφνικά και κυρίως από έναν Παρθένο που θέλει να είσαι μαζί του αλλά εσύ γενικά φοβάσαι να προχωρήσεις γιατί νιώθεις ότι μπορεί να μην ταιριάζουν οι χαρακτήρες σας. Από την άλλη ο Καρκίνος και ο Σκορπιός έχουν καλύτερη επαφή μαζί σου από άλλες φορές γιατί εσύ έχεις αρχίσει και πιάνεις τον σφυγμό.
Καριέρα & Οικονομικά: Θα πάρεις χρήματα και αυτό θα σε ανακουφίσει γιατί θα κλείσεις τρύπες. Μια προαγωγή που μπορεί να περιμένεις ίσως να καθυστερήσει κάπως αλλά τελικά θα έρθει.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις συνειδητοποιήσει ότι οι συμμαχίες μετράνε για αυτό αν ασχολείσαι με ομάδες ή με την πολιτική θα κάνεις γέφυρα πάνω σε πολλές διαφορές και θα κερδίσεις το παιχνίδι και της επικοινωνίας και των φίλων.
Έρωτας: Ο Ζυγός μια απομακρύνεται μια είναι πολύ κοντά σου. Επειδή η σχέση είναι καρμική χρειάζεται να καταλάβετε και οι δυο ότι θα πρέπει να κρατήσετε το σεβασμό και την ισορροπία για να μην καταρρεύσει το οικοδόμημα. Ο Δίδυμος έχει μια πρόσβαση σε σένα γιατί θα μπορέσεις να δικαιολογήσεις κάποια λάθη που έχουν γίνει.
Καριέρα & Οικονομικά: Οι πιθανές υπερβολές που μπορεί να γίνουν από άτομα που είναι κοντά σου ή θέλεις να συνεργαστείς μαζί τους πιθανόν να είναι ο λόγος που θα σε κάνουν να είσαι κάπως απόμακρος/η και να μην μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι.



astrology.gr