ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 28-12-2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η δύναμη είναι και πάλι στα χέρια σου αλλά πρέπει να προσέξεις με ποιο τρόπο θα συμπεριφερθείς γιατί πιθανόν να παρασυρθείς από τη βιασύνη σου και να χαλάσεις κάποιες ήδη σταθερές καταστάσεις. Ίσως οι ανάγκες σου να είναι τόσο έντονες και να μην υπολογίζεις τις ανάγκες ενός κοινωνικού συνόλου, με συνέπεια να έρχεσαι σε σύγκρουση με τα δικά σου άτομα.
Ερωτικά: Αμφιβάλεις μερικές φορές για τα συναισθήματά σου επειδή όλο και κάτι συμβαίνει και διαταράσσεται η σχέση σου με τον Ζυγό. Για αυτό θα βγάλεις αυτόνομα αποτελέσματα τα οποία δεν είναι και τόσο εύκολο να μοιραστείς με το άλλο πρόσωπο, γιατί πιθανόν να σου πει ότι κάτι δεν πάει καλά. Κυρίως με τον Αιγόκερω που υπάρχει έντονη έλξη αλλά όχι μεγάλη συντροφικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις θέματα με την αρχηγία γιατί θέλεις να πάρεις τα ηνία στα χέρια σου και έχεις αρχίσει και αντιδράς από τώρα για τον τρόπο που θα γίνουν κάποια πράγματα από τους άλλους. Ισχυρίζεσαι ότι δεν θέλεις να χάσεις τον χρόνο σου χωρίς αποτέλεσμα, αλλά ίσως κάπου θέλεις να γίνει και το δικό σου και αυτό να σου δημιουργεί δυσκολίες λόγω της έξτρα ενέργειας που θα έχεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Δεν αφήνεις τίποτε να πάει χαμένο για αυτό αντιδράς, χωρίς όμως να φαίνεται προς τα έξω . Πιθανόν να εκραγείς κιόλας αλλά στα πολύ δικά σου άτομα γιατί νιώθεις ότι δεν σε παίρνει αν κάνεις κάτι έντονα σε πολύ κόσμο ή σε άτομα που δεν γνωρίζεις. Απλά βλέπεις μια αλήθεια και αυτό σε αναστατώνει. Το ότι μπορείς να ασχοληθείς με ένα πολύ δικό σου πρόσωπο γιατί έχει κάποια προβλήματα θα σε στεναχωρήσει μεν, αλλά θα αντιμετωπίσεις με δυναμισμό τις καταστάσεις.
Ερωτικά: Την σχέση με τον Κριό προτιμάς να την κρατήσεις σε μια κατάσταση πολύ μυστική γιατί φοβάσαι και δεν θέλεις να εκτεθείς. Επειδή δεν είσαι άτομο των αλλαγών μερικές φορές αυτά που θέλεις δεν μπορείς να τα διεκδικήσεις γιατί φοβάσαι το αύριο. Κυρίως αν είσαι ήδη μέσα σε μια σχέση πρέπει να ερωτευτείς τρελά για να φύγεις από την ασφάλεια.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε μια φάση που βλέπεις ότι όλα έχουν μπει σε έναν καλό δρόμο αλλά κάτι συνέχεια σε κρατάει σε εγρήγορση γιατί έχεις μια βουβή ανησυχία και δεν ξέρεις από πού προέρχεται. Κράτησε το ένστικτό σου και κάπου θα σε βγάλει.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Δεν ανησυχείς γιατί βρίσκεσαι κάπως σε μια πιο δυναμική φάση και όλο αυτό σου δίνει ελπίδες ότι μπορεί να κτυπήσεις το κατεστημένο που σε βασανίζει και σε κατατρέχει. Όλα βέβαια είναι μέσα σου μυαλό σου αλλά κάτι δεν σου πάει εύκολα αυτή την περίοδο και θέλεις να ηρεμήσεις από την πίεση.
Ερωτικά: Θα βρεις ευκαιρία να είσαι ο εαυτός σου και με αυτόν τον τρόπο θα δείξεις καλύτερη εικόνα. Κυρίως θα δείξεις όσο μπορείς δύναμη ακόμα και στην καταπιεστική συμπεριφορά ενός Αιγόκερω. Με τον Κριό θα συμφωνήσετε πάρα πολύ γιατί θα κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος.
Οικονομικά & Καριέρα: Εντυπωσιάζεσαι με τις διάφορες λύσεις που βρίσκονται ξαφνικά μπροστά σου και τελικά μπορεί να μην φοβάσαι με τις υποχρεώσεις που έχεις απέναντι σε τρίτους. Αυτό σημαίνει ότι θα βρεις και πιο εύκολα τρόπο για να πληρώσεις είτε δόσεις είτε κάποιους φόρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Έχεις εκρηκτική συμπεριφορά και αυτό δεν περνάει απαρατήρητο από τους τρίτους που πιθανόν να μη μπορούν να σε ανεχτούν. Το ότι θέλεις να ξεχωρίσεις μέσα σε μία ομάδα θα σε πιέσει να αναλάβεις εσύ και μάλιστα χωρίς να σου το πουν, γιατί νιώθεις ότι μπορείς να το κάνεις. Η απότομη διακοπή της επαφής σου με έναν Κριό πιθανόν να σε στεναχωρήσει γιατί ήταν σημαντικό άτομο για σένα αλλά έβλεπες ότι δεν πάει άλλο.
Ερωτικά: Η αποφασιστικότητά σου είναι πολύ δυνατή και σίγουρα θα πεις αλήθειες που ίσως να ενοχλήσουν το Ζυγό που κάνει τις δικές του επαναστάσεις. Επειδή αυτή την περίοδο καταστρώνεις κάποια κοινά σχέδια με τον Αιγόκερω πιθανόν να καταλήξετε σε μια φάση που δεν μπορείτε να τα βρείτε γιατί θα έχετε διάθεση να κάνει ο καθένας το δικό του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θεωρείς ότι πρέπει να πρωτοπορήσεις σε ένα θέμα και να αναλάβεις πρωτοβουλίες γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Ίσως βιάζεσαι και βγάλεις βιαστικά συμπεράσματα αλά αν δεν το κάνεις θα δεις ότι θα χάσεις κάποιες ευκαιρίες. Πρόσεξε όμως, να μη βρεθείς αντιμέτωπος με πολλούς, ως συνέπεια της σύγκρουσης.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βιάζεσαι αλλά αυτό τουλάχιστον θα είναι για καλό σου γιατί θα ξεκολλήσεις από διάφορες βαρετές καταστάσεις που μερικές φορές δεν σου δίνουν την ευκαιρία να εξελιχτείς. Η διαδρομή σου είναι πολύ δυναμική τουλάχιστον για σήμερα και είναι ότι πιο σημαντικό μπορείς να κάνεις για σένα. Γιατί η γνώση και η πρωτοβουλία είναι δύναμη.
Ερωτικά: Χρειάζεσαι μια γερή δόση από ερωτική ενέργεια γιατί μερικές φορές τη χάνεις λόγω όλων των τυπικών εργασιών που έχεις να κάνεις και κυρίως όταν ανακατεύεσαι με δουλειές που αφορούν την οικογένειά σου. Τότε βρίσκεσαι μετέωρος/η και επειδή είσαι πολύ ρομαντικό άτομο κάπου χρειάζεσαι μια γερή ένεση ερωτισμού.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεθείς στο ξεκίνημα ενός νέου στόχου που τον ετοίμαζες τόσο καιρό και τώρα να είσαι έτοιμος/η να το πιάσεις το θέμα από την αρχή. Κυρίως η επαφή με το εξωτερικό θα είναι πολύ άνετη και όλα θα γίνουν πιο εύκολα από ότι περίμενες, χωρίς πολλές γραφειοκρατικές διαδικασίες. Αυτά θα σου χρειαστούν μετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είσαι σε μια μετέωρη φάση γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις να κάνεις. Μάλλον τριγυρνάς μέσα στο σπίτι και προσπαθείς να ξεκουραστείς. Η ιδιαιτερότητα μια κατάστασης σε βγάζει από την συνηθισμένη σου ροή. Η ευαισθησία σε κάνει να είσαι πολύ υπερπροστατευτικός/η και να ξέρεις ακριβώς πώς να φερθείς σε κάποια άτομα που πιθανόν έχουν προβλήματα και θέλουν στήριξη.
Ερωτικά: Αγγίζεις κάποιες ευαίσθητες χορδές και για αυτό φαίνεσαι ότι είσαι πολύ κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τουλάχιστον συναισθηματικά. Για αυτό θα έχεις μεγαλύτερη συμπόνια και μια έτοιμη δικαιολογία για να μην χαρακτηριστείς άδικος/η. Κυρίως με τον Ιχθύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν ανησυχείς και πολύ και μάλλον χαλαρώνεις ελπίζοντας ότι θα γίνει κάτι καλό. Ίσως αυτή να είναι η καλύτερη συμπεριφορά γιατί έτσι θα σταματήσει να σε τρώει το άγχος.


ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Η σημερινή καθημερινότητά σου μπορεί να είναι λίγο βαριεστημένη γιατί είτε ξεκουράζεσαι είτε αναρρώνεις από το πολύ φαγοπότι. Πιθανόν να χρειάζεσαι χαλαρωτικές ασκήσεις για να ξεφύγεις από την ένταση.
Ερωτικά: Δεν σου αρέσει να σε παραμελούν και πιθανόν να νιώθεις λύπη για κάτι που μπορεί να έχει τελειώσει η για κάτι που δεν πάει όπως θα ήθελες. Τόση πολύ ευαισθησία πάντως δεν σου ταιριάζει καθόλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ίσως σήμερα να μην θέλεις να ασχοληθείς με πράγματα που σε βαραίνουν και σε κάνουν να νιώθεις μεγάλη υπευθυνότητα. Για αυτό μπορεί να μην κάνεις και πολλά. Αυτό που πρέπει να προσέξεις είναι να μη χαθείς μέσα σε πολλές λεπτομέρειες και σε ασάφειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Όσο βρίσκεσαι σε επαφή με το συναίσθημά σου τόσο νιώθεις ότι όλα ρέουν πολύ καλά. Για αυτό προσπάθησε να συντηρήσεις αυτή την καλή ενέργεια που έχεις και μην παρασύρεσαι από διάφορες αρνητικές συμπεριφορές των τρίτων.
Ερωτικά: Κρατάς ελπίδες για τι μέλλει γενέσθαι με έναν Ιχθύ και σίγουρα βρίσκεσαι σε μια νιρβάνα εσωτερική γιατί δεν ανησυχείς. Παρόλο αυτό δουλεύεις πολύ με τον εαυτόν σου για να καταλάβεις τι ακριβώς θέλεις. Δηλαδή αν είσαι έτοιμος/η να προχωρήσεις σοβαρά και να κάνεις ακόμα και ένα παιδί. Η επικοινωνία με Παρθένο ή Αιγόκερω μπορεί να παραμένει σε καλό επίπεδο αλλά δεν έχετε ακόμα ξετυλίξει το συναισθηματικό σας κουβάρι.
Οικονομικά & Καριέρα: Φροντίζεις να κάνεις επαφές για να βοηθήσεις την καριέρα σου να εξελιχτεί. Το βλέπεις ότι υπάρχει ανάγκη από σοβαρές γνωριμίες αλλά και από οργανωμένες καταστάσεις, για αυτό θα επιδιώξεις να δεις σε βάθος το μέλλον σου, καταστρώνοντας φιλόδοξα σχέδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Κινείσαι πολύ δυναμικά και έχεις μεγάλη ενέργεια που πιθανόν να μην ξέρεις τι να την κάνεις. Για αυτό θα δοκιμάσεις να κάνεις κάποια πράγματα που άλλες φορές τα φοβόσουν. Σίγουρα η τόλμη χρειάζεται και την έχεις ανάγκη αυτή την εποχή.
Ερωτικά: Καμιά φορά το να κάνεις ερωτική εξομολόγηση δεν είναι και τόσο εύκολο γιατί μπαίνει στη μέση το εγώ και ίσως να μη θέλεις να ρισκάρεις. Ίσως όμως να μη σε νοιάζει και θα πεις τελικά ακόμα και πράγματα που δεν είναι πολύ εύκολα να ειπωθούν. Πρόσεξε μόνο γιατί υπάρχει περίπτωση να πεις κάποιες αλήθειες που μπορεί να μην είναι τόσο ρομαντικές.
Οικονομικά & Καριέρα: Αφουγκράζεσαι τι ακριβώς θέλουν οι άλλοι από σένα και γενικά τι πρέπει να κάνεις εσύ για να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια γι' αυτό είναι πιθανό να προβείς σε κάποιες ανακατατάξεις. Μπορεί το τηλέφωνο που θα σηκώσεις ακόμα και σήμερα να είναι η κίνηση που έπρεπε να έχεις κάνει εδώ και πολύ καιρό. Επειδή σε έχουν πιάσει οι σφικτές σου, απόφυγε τις σπατάλες γιατί μετά θα στεναχωρηθείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Υπάρχουν πολλά πράγματα που καλείσαι να κάνεις και θα δεις ότι αν δεν πιεστείς να ξεκαθαρίσεις το τοπίο δεν θα μπορέσεις να εκμεταλλευτείς την ενέργεια όλων αυτών των πλανητών που πλέον σε πιέζουν ασφυκτικά. Βέβαια, χρειάζεται τόλμη και ρίσκο – ακόμα κι αν πρόκειται για ένα γερό συμμάζεμα μέσα στο σπίτι σου. Θα πρέπει να καταναλώσεις πολύ χρόνο και να πάρεις γενναίες αποφάσεις πως θα τελειώσεις ό,τι ξεκίνησες μια και καλή.
Ερωτικά: Πιθανόν να εκφέρεις σκληρό λόγο αλλά ίσως να είναι απαραίτητος γιατί μπορεί να μην αντέχεις άλλο να περιμένεις και να μη γίνεται κάτι. Η αλλαγή είναι μπροστά στο δρόμο σου και θα πρέπει να μη φοβηθείς το ρίσκο, γιατί μερικές φορές κάνεις πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Η απότομη αποκοπή από μια κατάσταση μπορεί να σου κοστίσει μεν αλλά θα σε βάλει να «ψαχτείς» για κάτι καλύτερο και αυτό είναι το δυνατό σημείο της υπόθεσης. Μερικές φορές ότι δεν λύνεται κόπτεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Βρίσκεις ομοιότητες με κάποια άτομα που είσαστε μαζί σε μια ομάδα και δουλεύεις με πάθος και χωρίς εντάσεις πάνω σε έναν κοινό σκοπό. Το να γνωρίζεις τι γίνεται γύρω σου είναι κάτι πολύ σημαντικό για σένα, γιατί μπορεί ξαφνικά να βγεις από ένα λήθαργο.
Ερωτικά: Μην ρωτάς και πολλά πράγματα ούτε και να μένεις σε κάτι που έχει περάσει. Προτίμησε να ξεπεράσεις κάποιες αρνητικές καταστάσεις αν θέλεις να είσαι μαζί με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Το να πάρεις πρωτοβουλίες και να ξεκολλήσεις από μια πολύ αρρωστημένη συνεργασία θα είναι για σένα ευχής έργον. Για αυτό θα σταματήσεις το παρασκήνιο που μπορεί να γίνεται πίσω από την πλάτη σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Μια μόνο δυναμική κίνηση χρειάζεσαι για να πας παραπέρα. Τουλάχιστον θα σηκώσεις το πέπλο και θα παρουσιαστεί μπροστά σου ένα πολύ ανοικτό τοπίο. Ίσως να πετάξεις κάθε άχρηστο που κρατούσες εδώ και καιρό από φόβο μήπως το χάσεις και να καθαρίσεις όλα τα στοιχεία που σε βαραίνουν πιο εύκολα απ' όσο νόμιζες. Ακόμα και μέσα από το σπίτι σου.
Ερωτικά: Η προσωπική σου ζωή μερικές φορές χρειάζεται να εξελίσσεται, γιατί τελματώνει και δεν σου αρέσει αυτό καθόλου. Για αυτό να βεβαιωθείς πρώτα τι είναι αυτό που θέλεις και μετά να το ζητήσεις. Τουλάχιστον μην μένεις συνέχεια μέσα και να βαριέσαι. Κάνε προσπάθεια και βγες για να γνωρίσεις νέο κόσμο, γιατί κάτι καινούργιο έρχεται σύντομα πολύ κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυναμικότητα μερικές φορές είναι απαραίτητη και τις πιο πολλές φορές την κρύβεις καλά μέσα σου γιατί παρασύρεσαι από τις ευαισθησίες σου. Η οργάνωση που θέλεις να κάνεις για τις κοινωνικές και δημόσιες σχέσεις σου θα φέρει στο δρόμο σου νέο κόσμο προς συνεργασία.


Πηγή:astrology.gr

ΟΙ 10 ΠΙΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 26-12-2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σε έχουν πιάσει οι ευαισθησίες σου και για αυτό θα δηλώσεις μια αδυναμία είτε σωματική είτε ψυχική. Σταμάτα να σκέφτεσαι για το μέλλον και ζήσε το τώρα. Μπορεί κάτι να σε στεναχωρεί και να σε βασανίζει και ίσως να βυθίζεσαι. Άρχισε να σκέφτεσαι όμορφα πράγματα για σένα και για τα άτομα που σε ενδιαφέρουν και θα δεις να αλλάζει η διάθεσή σου.
Ερωτικά: Η αδυναμία ενός ατόμου να σε καλύψει πιθανόν να σε κάνει να σκεφτείς ότι κάτι δεν πάει καλά και θα δοκιμάσεις να απομονωθείς για λίγο. Επίσης μπορεί να πρέπει να βοηθήσεις το πρόσωπο που είστε μαζί γιατί πιθανόν να έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο θέμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ζητούμενο είναι να γαληνέψεις την ψυχή σου και με πίστη θα δει ότι οι έννοιες που σε απασχολούν θα φύγουν από το μυαλό σου. Πολλές φορές σκέφτεσαι γιατί βρίσκεσαι σε μια συγκεκριμένη δουλειά, αλλά τώρα δεν είναι ώρα να το σκεφτείς. Θα βρεθεί η λύση, μην ανησυχείς.
 
ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια καλή φάση και προσπαθείς να πιαστείς από καλά συναισθήματα για να μην επαναστατείς. Γιατί κάτι γίνεται που σε ενοχλεί και σου βγαίνει το ανικανοποίητο, αλλά αυτό σίγουρα θα σε σπρώξει να βρεις μια άκρη μέσα σου.
Ερωτικά: Χαλαρώνεις και έρχεσαι κοντά με έναν Ιχθύ γιατί μερικές φορές από την καθημερινότητα χάνεστε. Και τώρα, αν αλλάξεις και εσύ στάση έστω και λίγο, θα δεις ότι θα περάσεις καλά. Η γνωριμία με έναν Υδροχόο δεν είναι εύκολη γιατί έχει την δική του λογική.
Οικονομικά & Καριέρα: Τα σχέδιά σου είναι σωστά για αυτό μη φοβάσαι να τα εκτελέσεις από την άλλη εβδομάδα. Γιατί έχεις διάφορες υποθέσεις που σε τρέχουν και σίγουρα θα βρεις λύση, αφού θα έχεις ηρεμήσει και το πρόβλημα δεν θα είναι τόσο πιεστικό για σένα.
 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Νιώθεις ένα γλυκό μπέρδεμα και ίσως να έχεις πιει και κάτι παραπάνω και το κεφάλι να είναι κουδούνι. Αλλά για να μην είσαι σε νευρική υπερδιέγερση έχεις ανάγκη να χαλαρώσεις και να δεις με αγάπη το πρόβλημά σου.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο ή τον Ιχθύ μπερδεύεσαι αλλά δεν σε νοιάζει και πολύ. Γιατί και σένα κάτι μπορεί να μη σου αρέσει και να προσπαθείς να βρεις την άκρη με ένα δικό σου τρόπο.
Οικονομικά & Καριέρα: Όσο κινείσαι δραστικά, όλο και κάτι γίνεται πιο εύκολα, αλλά σήμερα πιθανόν να επηρεαστείς από συζητήσεις που κάνεις με κάποια άτομα, τα οποία ίσως να μην έχουν την εμπειρία που εσύ νομίζεις.
 
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Η διαίσθησή σου είναι τόσο έντονη που ξέρεις τελικά ότι θα σε οδηγήσει πολύ σωστά. Γιατί δεν κινείσαι με την λογική αλλά με την καρδιά σου και σίγουρα έχεις μεγαλύτερη εμπιστοσύνη όταν σου δίνει το μήνυμά της.
Ερωτικά: Θέλεις να αποδείξεις στο πρόσωπο που είστε μαζί ότι αγαπάς αληθινά και προσπαθείς να κάνεις πράξη την αγάπη σου και ίσως να θυσιαστείς για κάποια πράγματα. Σίγουρα με τον Ιχθύ θα γίνει κάτι καλό γιατί θα ενωθεί το συναίσθημά σας. Με το Λιοντάρι προς το παρόν έχετε μείνει φίλοι γιατί δεν γίνεται κάτι δραστικό.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να έχεις χρήματα αλλά ευτυχώς δεν φοβάσαι και αυτό σε βάζει σε μια μεγαλύτερη δράση, γιατί επιθυμείς να γίνουν όλα όπως τα υπολόγισες. Οι γνωριμίες σου πάντως, οικογενειακές ή κοινωνικές, σε βοηθάνε τελικά να κερδίσεις.
 
ΛΕΩΝ
Γενικά: Μπορεί να μη σου αρέσει το σημερινό σχήμα μιας παρέας που σε έχουν καλέσει ή κάπως να σε κουράζουν συγκεκριμένα άτομα που οι άλλοι έχουν καλέσει στο σπίτι σου. Πιθανόν να το ρίξεις λίγο έξω και να πιεις παραπάνω. Επίσης μπορεί να φας πολλά γλυκά ή ψωμί. Και αν θέλεις να μην πάρεις κιλά, μην αφήσεις να σε παρασύρουν τα πάθη σου.
Ερωτικά: Μοιράζεις υποσχέσεις γιατί σου αρέσει να σκέφτεσαι ότι μπορείς να το κάνεις με αυτόν τον τρόπο. Αν βέβαια αλλάξεις το μυαλό και την καρδιά σου, θα έχεις άμεσα αποτελέσματα. Γιατί γενικά τον τελευταίο καιρό νιώθεις ότι δεν είσαι ο εαυτός σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να συνεργαστείς με κάποια άτομα που ίσως σου έχουν τάξει ιδιαίτερα πράγματα και τώρα θα προσπαθήσεις να τα αποσαφηνίσεις. Μην ταλαιπωρείς το μυαλό σου και μην τάζεις προς το παρόν κάτι που δεν είναι χειροπιαστό. Περίμενε να δεις την κίνηση από τα άλλα άτομα για να επιβεβαιωθείς.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ευτυχώς ασχολείσαι με κάτι πιο ήρεμο και αυτό σου κάνει καλό. Γιατί μερικές φορές βρίσκεσαι σε ένταση και τώρα θα δεις και την άλλη πλευρά των πραγμάτων.
Ερωτικά: Βλέπεις το άλλο πρόσωπο μέσα από ένα ιδανικό πρίσμα και αυτό σου κάνει καλό, γιατί κάπου πιστεύεις ότι έχεις πιάσει τον σωστό σφυγμό του άλλου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα προβάλεις απέναντι στο άλλο πρόσωπο, κυρίως αν είναι Ιχθύς, ένα δικό σου όνειρο. Μπορεί να μην είναι έτσι αλλά εσύ τουλάχιστον θα νιώθεις καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αφήσεις για λίγο τα προβλήματα και θα νιώσεις εσωτερική γαλήνη, ενώ είναι ευκαιρία να δείξεις ευγνωμοσύνη για όλα όσα παίρνεις από τους άλλους.
 
 
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Μπορεί να βγεις εκτός παιχνιδιού και ίσως τελικά αυτό να σου κάνει καλό γιατί πιθανόν να έχεις πολλές έννοιες με την οικογένεια και τώρα κάπου θα αφήσεις τα πάντα. Ίσως να μη σου αρέσει και αυτό γιατί μπορεί να είσαι αρκετά αδρανής, αλλά τουλάχιστον το μυαλό σου δεν θα δουλεύει τόσο πυρετωδώς.
Ερωτικά: Η συναισθηματική ευαισθησία μπορεί να σου αφαιρέσει τη σωστή κρίση και ίσως αν τα πράγματα δεν είναι όπως εσύ τα θέλεις μπορεί να κλαις, γιατί κάτι πρέπει ν' αφήσεις πίσω σου. Με τον Ιχθύ τα πράγματα είναι συγκεχυμένα, γιατί δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλει τελικά, αλλά και εσύ δεν δίνεις ξεκάθαρο μήνυμα ούτε έχεις κάνει πίσω.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναφέρεις κάποια σχέδια σου τα οποία τελικά μπορεί να είναι του αέρα, γιατί προς το παρόν δεν έχεις σωστή βάση. Η λογική σου σε παιδεύει και ίσως σκέφτεσαι γιατί κάποτε δεν έκανες κάτι. Μην ασχολείσαι πλέον με αυτά που δεν αλλάζουν και κοίτα τι θα κάνεις από εδώ και πέρα.
 
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Μπορεί να έχεις μια εσωτερική θλίψη και να σκαλίζεις τις αναμνήσεις σου. Ίσως ανασύρεις μνήμες πολύ νοσταλγικές και αυτό θα σου κάνει πολύ καλό. Ειδικά σήμερα, θα αγκαλιάσεις τον εαυτό σου τόσο δυνατά που μπορεί να θεραπεύσεις και από μόνος/η κάτι που σε έχει τόσο ενοχλήσει.
Ερωτικά: Ο ρομαντισμός σου μπορεί να σε παρασύρει και να σε κάνει να οραματίζεσαι όμορφα πράγματα για να ζήσεις μαζί με το αγαπημένο σου πρόσωπο. Με τον Ιχθύ γίνεται κάτι ξαφνικά και ενώ είχατε απομακρυνθεί τώρα θα έρθουν οι καταστάσεις με τέτοιο τρόπο που θα βρεθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Η καριέρα σου και γενικά οτιδήποτε κάνεις μπορεί να βλέπεις ότι χρειάζεται στροφή. Αλλά σήμερα ειδικά μην τα βάλεις όλα κάτω και να τα αναλύεις. Αφού μπορεί να νιώσεις θετικά για το μέλλον και να πλησιάσεις το όραμά σου, δείξε εμπιστοσύνη στις θείες δυνάμεις.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις μια έφεση στη θετική στάση ζωής και κάνεις κατά κάποιο τρόπο «πρακτική» σε πράγματα που εσύ θεωρείς ιδανικά μέσα σου. Για αυτό μπορεί να συμμετάσχεις μαζί με κάποια άτομα σε μια φιλανθρωπική κίνηση ή να προσπαθήσεις ν αλλάξεις τα όρια σου για να μεγαλώσεις την υπομονή και την αγάπη σου σε κάποια άτομα που σε ζορίζουν.
Ερωτικά: Η στάση σου είναι πολύ υπομονετική γιατί νιώθεις ασφάλεια και δεν φοβάσαι ότι κάτι θα πάει στραβά. Με τον Ιχθύ όταν κάνετε συζητήσεις μεταφυσικές ή πνευματικές σας βοηθάνε και τους δυο να είσαστε πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Τρέφεις κάποιες ελπίδες και σίγουρα αυτές σε βοηθάνε να κάνεις θετικές σκέψεις, οπότε μην αφήνεις την αρνητικότητα των άλλων, ακόμα δικών σου ατόμων, να σε επηρεάζει.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις γλυκύτητα στο λόγο και αυτό σου κάνει καλό γιατί μπορεί να έρθεις κοντά περισσότερο με συγγενικά πρόσωπα που είχες απομακρυνθεί. Αν βρίσκεσαι σε ταξίδι σίγουρα θα ηρεμήσεις και θα περάσεις πολύ καλά. Η μουσική μπορεί να σε βοηθήσει και να σου κάνει καλό αν θέλεις κάπως να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Με τον Παρθένο θα έρθεις πιο κοντά γιατί θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα και σίγουρα θα βρείτε ο ένας στον άλλον μια έντονη συναισθηματική κάλυψη. Με τον Κριό θα πρέπει να πάρεις τις αποστάσεις σου για να προστατευτείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν περιορίζεις τα σχέδια σου γιατί δεν θέλεις να βρεθείς σε θέση άμυνας. Προτιμάς με μια σταθερή διαίσθηση και συμπεριφορά να βρεις τη λύση που υπάρχει μέσα σε μια συνεργασία. Είναι σίγουρο ότι σήμερα θα κάνεις ένα τηλέφωνο με στόχο να επιλύσεις κάποια θέματα.
 
ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Περνάς μια φάση χαλαρή που σίγουρα σε βοηθάει γιατί έχεις σύμμαχο τη φαντασία σου. Ίσως σήμερα ασχοληθείς περισσότερο με την τέχνη και με όμορφα πράγματα που σου αρέσουν, γιατί κάπου θέλεις να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.
Ερωτικά: Η σχέση με τον Παρθένο μπορεί ξαφνικά να γίνει ιδανική γιατί βλέπεις κάποια πράγματα πάνω του που σε αντιπροσωπεύουν. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές έχεις ανάγκη να ανοίξεις τα όρια σου. Με τον Ταύρο μπορεί να βρεθείτε και να κάνετε κάτι μαζί που θα ευχαριστήσει και τους δυο.
Οικονομικά & Καριέρα: Σε ενδιαφέρουν όλα τα οικονομικά σενάρια και ίσως κάνεις σχέδια που μπορεί να σου φανούν πολύ φανταστικά αλλά το θέλεις πάρα πολύ, επειδή βλέπεις τελικά το έχεις ανάγκη προκειμένου να ξεφύγεις από την καθημερινότητα που σε τρώει.
 
ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η προσωπική σου παρέμβαση σίγουρα θα φανεί προς τα έξω σαν μια διαισθητική αποκάλυψη και αυτό θα σε ξεμπλοκάρει από πολλές έννοιες. Πάντως με το συναίσθημά σου θα βρεις κάποιες λύσεις που θα έρθουν να δέσουν με τις υπάρχουσες καταστάσεις και γνωριμίες.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε καλή φάση και ίσως να μην ανησυχείς για τίποτα και αυτό είναι ένα καταπραϋντικό για σένα. Γιατί αρκετά αγχώνεσαι με διάφορες σκέψεις του τύπου «με θέλει ή όχι». Αγάπησε εσύ τον εαυτό σου και θα δεις όλα να ανοίγονται ξαφνικά μπροστά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αντιστοιχία κάποιων ενεργειών σου σε σχέση με την πραγματικότητα ίσως να είναι δυσανάλογη, αλλά βλέπεις ότι «σε παίρνει» γιατί ξεπερνάς τον πήχη που έχεις βάλει. Μάλλον όμως το έχεις ανάγκη γιατί μέσα από την υπερβολή γίνονται τα θαύματα.


Πηγή: astrology.gr
ΤΟ agrotes.blogspot.com  ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ,ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ