ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 1/5/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Προχωράς παρακάτω και αλλάζεις σελίδα και αυτό είναι που σε βοηθάει να αναρρώσεις από πληγές και λάθος επικοινωνία κυρίως με συγγενικά πρόσωπα ή με άτομα από τον πολύ στενό σου εργασιακό χώρο.
Έρωτας: Η δυνατότητα να ξεπεράσεις μια περίοδο στην ζωή σου που ήταν κάπως δύσκολη με έναν Ταύρο, Ζυγό ή Ιχθύ δεν είναι και τόσο μεγάλη αλλά τουλάχιστον σήμερα θα έχεις το ταλέντο έστω και μέσα σου να το διαχειριστείς καλύτερα χωρίς όμως να βάζεις σάλτσες στα συναισθήματά σου και να τα καλύπτεις
Καριέρα & Οικονομικά: Θέλεις να γυρίσεις σελίδα σε κάποιες συνεργασίες και είναι καιρός να το ρισκάρεις όμως πρώτα καλύτερα να συζητήσεις και να ανταλλάξεις γνώμες και με άλλα πρόσωπα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχεις κάποιες ιδέες αυτήν την περίοδο οπότε μπορεί να κάνεις κινήσεις, περισσότερο όμως για να τις επικοινωνήσεις παρά να τις εκτελέσεις γιατί μάλλον δεν έχεις διάθεση να κάνεις το κάτι παραπάνω.
Έρωτας: Η επικοινωνία με έναν Τοξότη σε επηρεάζει άμεσα γιατί σου δείχνει πώς να ξεκολλάς από τα τετριμμένα που πολλές φορές επιμένεις κάνεις και να κινείσαι. Το ζητούμενο είναι να κρατήσεις την σχέση επίσης με έναν Ιχθύ ο οποίος έχει μπει στην διαδικασία και σε φλερτάρει χωρίς όμως να τον κρίνεις συνέχεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις εφαρμόσει τις εμπειρίες σου στην καθημερινότητα. Αυτό που χρειάζεσαι να κάνεις είναι μεγαλύτερα ανοίγματα και να βάζεις στόχους σε επίπεδο επικοινωνίας. Πιθανόν να σου γίνει μια πρόταση που είναι κάπως έξω από τα νερά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είναι μια ημέρα ξεχωριστή για σένα αλλά για να την ευχαριστηθείς χρειάζεται να κάνεις κινήσεις που θα σε βγάλουν από αδιέξοδα. Οπότε μην μπαίνεις σε παγίδες να κρίνεις πρόσωπα ή να αρνείσαι να δεις ότι πιθανόν να κάνεις κάποια λάθη.
Έρωτας: Πιθανόν να υπάρχει και κάτι παραπάνω με την κρυφή σχέση που σε ταλαιπωρεί εκτός από την ερωτική συναναστροφή. Ίσως έχετε και κάποια οικονομικά αλισβερίσια και αυτό τελικά να σας χαλάει την ουσία. Χρειάζεται προσοχή η επαφή με έναν Τοξότη γιατί μπορεί να τον πληγώσεις χωρίς να το καταλάβεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Η περηφάνια μερικές φορές δεν είναι καλός σύμμαχος. Για αυτό αν έχεις κάποια θέματα να επιλύσεις καλύτερα να τα μοιραστείς με ένα πρόσωπο που θα εμπιστεύεσαι, αντί να παραμένεις στην μοναξιά και στην ανασφάλεια. Σίγουρα σήμερα έχεις πιο εύκολη πρόσβαση, αρκεί να μην νιώθεις λύπη για τον εαυτό σου αλλά και για το άλλο το πρόσωπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχεις ικανότητα αντίληψης και μπορείς και βλέπεις πέρα από τα προφανή. Πιθανόν να διαβάζεις πολύ καλύτερα από άλλες φορές την ψυχολογία ενός ατόμου και να ξέρεις με ποιο τρόπο θα κινηθείς, άσχετα με το αν παραμένεις στο περιθώριο.
Έρωτας: Έχεις πιο ελεύθερες απόψεις και αυτό σε βοηθάει να κατανοήσεις την τρελή συμπεριφορά ενός Τοξότη ή Υδροχόου. Χρειάζεται από την πλευρά σου να αφήνεις να ανασαίνουν και λίγο τα άτομα που σε ενδιαφέρουν γιατί μερικές φορές τα πνίγεις με την γκρίνια ή την μιζέρια σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες ιδέες που θα τις προχωρήσεις αν βρεις ανταπόκριση από την πλευρά ενός προσώπου που είσαι μαζί σε καθημερινή βάση. Προσπάθησε να παραμείνεις σταθερός/η και να μην το μετανιώσεις γιατί από εκεί που δεν το περιμένεις πιθανόν να βρεθεί μια πολύ καλή λύση.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Η αναβάθμιση που θα κάνεις θα είναι πολύ πιο μεγάλη από άλλες φορές γιατί θα μπλεχτείς και με άλλο κόσμο που θα σε βοηθήσει με τον τρόπο του και την μεταξύ σας επαφή να ξελαμπικάρεις και να έχεις λιγότερο άγχος.
Έρωτας: Έχεις επιστρατεύσει όλο το επικοινωνιακό σου χάρισμα για να ρίξεις ένα πρόσωπο που προς το παρόν σου φέρεται φιλικά. Έχεις όμως πειθώ αφού το ερωτικό στοιχείο για σένα είναι πολύ σημαντικό οπότε θα κερδίσεις σε ό, τι και να κάνεις, κυρίως αν είναι Ζυγός, Τοξότης ή Υδροχόος.
Καριέρα & Οικονομικά: Η προβολή αυτού που κάνεις που θα γίνει μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον πιθανόν να σε ξεμπλοκάρει αλλά και να σε ξεκολλήσει από την συνηθισμένη σου συμπεριφορά. Οπότε, θα αναγκαστείς και εσύ να κινηθείς και να κάνεις πράγματα που σε συμφέρουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Υπάρχει μια ανησυχία την οποία δεν είναι εύκολο να ρεγουλάρεις γιατί συνέχεια πρέπει να περνάς από μια δοκιμασία η οποία δεν είναι και τόσο εύκολη επειδή νιώθεις ότι κάποιος σε κρίνει για τις γνώσεις σου αλλά και τις επαφές σου.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο ή Τοξότη είναι κάπως δύσκολη γιατί δεν υπάρχει ένα σταθερό σημείο αναφοράς και αυτό σε προβληματίζει περισσότερο. Καλύτερα να ορίσεις πρώτα τι θέλεις εσύ και μετά τι θέλει το άλλο πρόσωπο για να περάσετε καλά.
Καριέρα & Οικονομικά: Το άγχος που πιθανόν να σε έχει καταλάβει θα περάσει πιο εύκολα, αν σταματήσεις να σκέφτεσαι και συγχρόνως να μην βλέπεις κάποιες ευκαιρίες οι οποίες είναι μπροστά σου αλλά φοβάσαι να τις αρπάξεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχεις την ισορροπία η οποία σε βοηθάει να ξεπερνάς κάποιες δυσκολίες που έχουν βγει στην επιφάνεια. Ο τρόπος που σκέφτεσαι δεν είναι στατικός οπότε είναι ένας σημαντικός παράγοντας για να ξεκολλήσεις από αδιέξοδα.
Έρωτας: Η ερωτική συμπεριφορά ενός Υδροχόου είναι πολύ έντονη για αυτό πιθανόν να μην μπορείς να αντισταθείς στις απαιτήσεις του. Το καλύτερο από όλα είναι να καταλάβεις ότι και εσύ έχεις ψυχή και ανάγκες για να το χειριστείς καταλλήλως. Καλό είναι να μην μπερδευτείς αν είσαι γεννημένος/η τις τελευταίες ημέρες με τα συναισθήματα λύπης για έναν Ιχθύ.
Καριέρα & Οικονομικά: Κινείσαι πιο εύκολα και συζητάς τα προβλήματα που είναι προς επίλυση. Δεν σημαίνει όμως ότι μπορούν να λυθούν οριστικά γιατί έχεις κάποιες ανασφάλειες σε υλικό επίπεδο και χρειάζεται να τις δουλέψεις παραπάνω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η συμπεριφορά σου θα είναι περισσότερο απελευθερωμένη και θα έχεις διάθεση να μοιραστείς και να επικοινωνήσεις. Δεν είναι εύκολο για σένα γιατί βγαίνεις έξω από τα νερά σου αλλά τουλάχιστον θα δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό.
Έρωτας: Η επαφή με Δίδυμο αλλά και Τοξότη θα κριθεί γιατί θα δοκιμάσεις να έρθετε πιο κοντά με ένα τρόπο πιο ευχάριστο και άνετο. Αυτό θα είναι μια ευκαιρία να δείξεις και την άλλη πλευρά της προσωπικότητάς σου την πιο ανάλαφρη ή πιο «ρηχή» όπως συνηθίζεις να λες.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάνεις προσπάθειες που σε βοηθούν να ανοίξεις καινούργιες πόρτες σε δουλειές που είναι κάπως πιο εύκολες για σένα και κυρίως πιο ευχάριστες. Παρόλο που δεν το στηρίζεις και πολύ θα δεις ότι τελικά θα είναι πολύ καλύτερα από ό,τι νόμιζες.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Υπάρχει ψυχική ανάταση και μια ευφορία προς όλους και όλα που είναι ελαφρώς χαοτική. Αποφάσισε τι θέλεις γιατί μπορεί να έχεις υπόψη σου να δεις πολλούς φίλους σου και να κάνεις αρκετές επαφές τουλάχιστον για σήμερα και στο τέλος να μην ευχαριστηθείς τίποτα.
Έρωτας: Έχεις μερικές φορές μια παιδικότητα που αντιμετωπίζεις τα προβλήματα ή την σχέση σου που δεν έχει να κάνει με το αν είσαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου ή όχι αλλά από τον τρόπο που φέρεσαι. Αυτό είναι το δυνατό σου σημείο τελικά γιατί κανένας δεν σε βαριέται. Η σχέση με Δίδυμο σε προβληματίζει αλλά δεν χαλάει ο δεσμός.
Καριέρα & Οικονομικά: Συζητήσεις, κόντρα συζητήσεις και επαφές και βρίσκεσαι με πολύ κόσμο ακόμα και σήμερα. Στην ουσία δεν αποφασίζεις τι θέλεις γιατί όλο και κάτι καινούργιο ξεφυτρώνει και σε ξεσηκώνει. Συγκεντρώσου σε ένα και ξεκίνα από εκεί. Το διπλό ταμπλό δεν σε βοηθάει στην προκειμένη φάση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Η επικοινωνία που αναγκάζεσαι να έχεις με άτομα που μπορεί ακόμα και να μην σου πηγαίνουν σε κουράζει αλλά τελικά θα βρεις τρόπο να εκφράσεις τις προθέσεις σου.
Έρωτας: Κάνε εσύ το πρώτο βήμα αν βλέπεις δυσκολίες και γενικά καθυστερήσεις από την πλευρά του άλλου ατόμου. Υπάρχει και η διπλωματική οδός για να τα βρίσκεις με τον Δίδυμο που σε βγάζει έξω από ρούχα σου τις πιο πολλές φορές. Επίσης ο Υδροχόος μπορεί να κάνει ένα βήμα για καλύτερη επικοινωνία.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι μεγαλύτερη κατανόηση από τα άτομα που είναι μαζί σου και αν δεν στην προσφέρουν θα αναγκαστείς να υποχωρήσεις και να φερθείς κάπως σκληρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις μεγαλύτερη οικειότητα και θάρρος με κάποια άτομα που ανήκουν σε μια ομάδα ή είναι μέλη της φιλικής σου παρέας. Μέσα από αυτό ανοίγεσαι και γνωρίζεσαι με περισσότερο κόσμο που αυτή την στιγμή τον έχεις ανάγκη.
Έρωτας: Μην αναβάλλεις κάτι που θέλεις για άλλη ημέρα. Καλύτερα να ρίξεις τα μούτρα σου όπως λες και να επικοινωνήσεις με το Λιοντάρι που είστε σαν το σκύλο με την γάτα. Αυτό θα σε βοηθήσει και θα σε ξεμπλοκάρει από προσωπικά αδιέξοδα. Από την άλλη ο Καρκίνος είναι εκεί αλλά σε κουράζει με τις παραξενιές του.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια απωθημένα και προσπαθείς να τα βγάλεις με έναν καλύτερο τρόπο για αυτό δεν αφήνεις τα ηνία από τα χέρια σου, κυρίως για μια δουλειά που μπορεί να σχετίζεται με το εξωτερικό. Εκεί που νομίζεις ότι όλα θα τελειώσουν και τίποτα δεν θα γίνει ξεπηδάει από το πουθενά η ευκαιρία.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις ένα μπέρδεμα και κατά κάποιο τρόπο υποχρεώνεσαι να επικοινωνήσεις πιο εύκολα γιατί θα παραμείνεις στο περιθώριο και δεν θα σου κάνει καλό. Ο χώρος σου μπορεί να γεμίσει με κόσμο που από την μια σου αρέσει αλλά από την άλλη σε κουράζει.
Έρωτας: Έχεις ασχοληθεί με έναν Δίδυμο ο οποίος ίσως να μην είναι και τόσο κοντά σου όσο θέλεις. Και αυτός από την πλευρά του πιστεύει το ίδιο για σένα. Οπότε κάνε το πρώτο βήμα γιατί εσύ συνήθως εξαφανίζεσαι. Η θετική σκέψη για τον Σκορπιό ή τον Παρθένο βοηθάνε στο θέμα εμπιστοσύνης.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις ανακατέψει πολλά πράγματα μαζί και στο τέλος δεν θα βγάλεις άκρη αν πρέπει να αποφασίσεις γιατί όλα θα σου κάνουν. Το καλύτερο είναι να ξεκαθαρίσεις αυτό που θέλεις και πάνω από όλα να μην κοροϊδεύεις τους γύρω σου λέγοντας τους διαφορετικές απόψεις και επιθυμίες.





astrology.gr

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ *ΗΜΑΘΙΑ*-COM-(locomondo music)



ΠΩΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΧΑΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ

Μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα τα haveibeenpwned.com, PwnedList και Shouldichangemypassword.com και να ενημερωθείτε για την ασφάλεια των λογαριασμών σας

To Heartbleed, το σημαντικό ίσως κενό ασφαλείας που έχει ανακαλυφθεί μέχρι στιγμής στο Internet, ταλανίζει ακόμα τις εταιρείες που πασχίζουν να κλείσουν όλες τις τρύπες αλλά και τους χρήστες, οι οποίοι δεν ξέρουν εάν οι λογαριασμοί και τα δεδομένα τους είναι ασφαλή ή όχι.

Το Forbes, σύμφωνα με το techgear, συνέταξε μια λίστα με τρεις ιστοσελίδες με τις οποίες μπορείτε να ελέγξετε δωρεάν εάν έχετε εκτεθεί στο Heartbleed. Μπορείτε να επισκεφτείτε τώρα τα haveibeenpwned.com, PwnedList και Shouldichangemypassword.com και να ενημερωθείτε για την ασφάλεια των λογαριασμών σας. Έχετε, επίσης, τη δυνατότητα να κάνετε εγγραφή για να σας αποσταλεί στο μέλλον ειδοποίηση εάν κάποιος από τους λογαριασμούς σας χακαριστεί.


protothema.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 30/4/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η σχέση σου με τις υλικές αξίες μερικές φορές δεν είναι και τόσο καλή γιατί σου αρέσει ο πειραματισμός και για αυτό δεν παραμένεις εύκολα σε μια θέση. Όμως τώρα εκ των πραγμάτων θα πιαστείς από κάπου που αναγκαστικά θα πρέπει να το τελειώσεις. Το θέμα με την δίαιτα θα επανέλθει στο τραπέζι και μάλλον θα την ξεκινήσεις άμεσα.
Έρωτας: Πιθανόν να έχεις μια εσωτερική αναστάτωση και να μην μπορείς να κουμαντάρεις εύκολα τον τρόπο που επικοινωνείς με το άλλο πρόσωπο. Ίσως να υπάρχει μια απόσταση μεταξύ σας η οποία χαλάει κατά κάποιο τρόπο την σχέση σας. Με τον Ζυγό και Σκορπιό ίσως χρειάζεται να κάνεις μια υπέρβαση.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αντιξοότητες οι οποίες σου κάνουν την ζωή δύσκολη. Όμως από εκεί που δεν το περίμενες ένα τηλεφώνημα θα γίνει ξαφνικά και θα σε κινητοποιήσει άμεσα. Κάποια παλιά χρέη μπορεί να ξαναβγούν στην επιφάνεια.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχεις μια στάση πολύ απόλυτη απέναντι σε όλα τα θέματα που σου έχουν παρουσιαστεί. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου ίσως νιώσεις ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει γιατί δεν έχεις την απαιτούμενη διάθεση.
Έρωτας: Η υπευθυνότητα και τα «πρέπει» νιώθεις ότι μερικές φορές δεν σε αφήνουν να κάνεις κάτι που σε εκφράζει περισσότερο. Μπορεί να βλέπεις ότι κάτι δεν σου δίνεται αυτή την στιγμή λόγω των συνθηκών και δε σου αρέσει. Κυρίως το Λιοντάρι και ο Υδροχόος μπορεί να είναι τα πρόσωπα που δεν ανταποκρίνονται όπως πρέπει. Από την άλλη ο Ιχθύς κάνει πολλές κινήσεις αλλά μπορεί να μην θέλεις να τις δεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις πάρα πολλές ανατροπές οι οποίες όμως σε οδηγούν στη σωστή κατεύθυνση και σημείο. Για αυτό να μην απογοητεύεσαι και πάνω από όλα να μην σκέφτεσαι συνέχεια το μέλλον και τι θα γίνει γιατί αυτό σε κάνει να αναστέλλεις την δράση σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Θέλεις να απέχεις από όλους τους τομείς. Αυτό κατά κάποιο τρόπο σε υποχρεώνει να κάνεις κινήσεις που δεν θα είναι φανερές και να λειτουργήσεις κάτω από το τραπέζι.
Έρωτας: Έχεις ένα κρυφό έρωτα που μπορεί να είναι Σκορπιός και μεγαλύτερο πρόσωπο. Αυτό δεν σε εμποδίζει να μην το σκέφτεσαι και να κάνεις όνειρα να είστε μαζί. Όμως κατά κάποιο τρόπο υπάρχουν εμπόδια. Από την άλλη ο Καρκίνος και Αιγόκερως έχουν απελευθερωθεί περισσότερο.
Καριέρα & Οικονομικά: Δεν θέλεις να φανερωθείς σε κάποιους αντιπάλους γιατί αν το κάνεις, θα χαθεί η ιδέα που έχεις κατά νου και μπορεί να χαλάσουν όλα. Ζητάς την στήριξη από έναν Αιγόκερω αλλά ίσως να μην είναι και πολύ εύκολη από την πλευρά του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχεις κατά νου να κάνεις κάποιες κινήσεις που θα σου εξασφαλίσουν την σίγουρη φιλιά ενός ατόμου γιατί αυτή την περίοδο μπορεί να πέρασες καταστάσεις που δεν θα είναι και τόσο καλές για σένα. Η ευαισθησία σου σίγουρα δεν βοηθάει γιατί υπάρχουν εσωτερικές παρεμβολές στο πως βλέπεις τα πράγματα. Η κοινωνικότητα πάντως σου κάνει καλό.
Έρωτας: Μπορεί να υπάρχει ένα εμπόδιο με ένα πολύ πιο μεγάλο και ώριμο πρόσωπο από το παρελθόν που ξαναγυρνά ή ένα Σκορπιό. Στο χέρι σου είναι να ξεπεράσεις τις αμφιβολίες, τον θυμό και να προχωρήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Κάπως έχουν στρώσει τα πράγματα και ο λόγος είναι ότι σταθεροποιείται κάτι που ήταν στον κενό. Χρειάζεται να σεβαστείς και να μην αγνοήσεις κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Έχεις μια συνολική στασιμότητα. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου θα δεις ότι κάτι υπάρχει που σε εμποδίζει και μπορεί να είναι ή στο μυαλό σου από εσωτερικά μπλοκαρίσματα ή ένα ηλικιωμένο πρόσωπο που συνέχεια δημιουργεί άθελά του προβλήματα.
Έρωτας: Κρατάς πολλές αποστάσεις είτε από έλλειψη διάθεσης είτε από ένα εσωτερικό διάλογο που έχεις κάνει και πιστεύεις ότι μπορεί ακόμα και να μην αγαπιέσαι. Αυτό το ξέρεις βέβαια ότι δεν υφίσταται αλλά η ευαισθησία σου έχει αυξηθεί, κυρίως αν σχετίζεσαι με Ταύρο, Σκορπιό ή Υδροχόο.
Καριέρα & Οικονομικά: Εκεί που παίρνεις φόρα, ξαφνικά βλέπεις τα αρνητικά μιας κατάστασης και δεν σηκώνεις το κεφάλι σου. Όταν νιώθεις έτσι καλύτερα να μην επηρεάζεσαι. Δυσκολίες υπάρχουν πολλές αρκεί να μην το βάλεις κάτω.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχεις πειστεί ότι θα κάνεις κάτι που θα σου βγει σε καλό. Το ότι θέλεις να βγάλεις από μέσα σου κάποια απωθημένα τα οποία σε ενοχλούν δεν πρέπει να σε φοβίζει. Ό, τι κάνεις είναι για το καλό σου.
Έρωτας: Το ότι σε τραβάει ένας Σκορπιός είναι δεδομένο. Δεν σου έχει δώσει ακόμα στίγμα όμως σε γυροφέρνει αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείς γιατί τώρα γίνεται η γνωριμία και θέλει χρόνο. Από την άλλη ο Κριός που φαίνεται μερικές φορές αλλόκοτος πιθανόν να σε βγάλει από λούκια ετών.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να αναβαθμιστείς και να μπεις σε μια τάξη που μόνο εσύ μπορεί να έχεις. Αυτό σε βοηθάει να ξεχάσεις και ένα κομμάτι από το παρελθόν που το κουβαλάς σαν εμπειρία που δεν χρειάζεται να το φοβάσαι αλλά να το χρησιμοποιήσεις.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Σίγουρα σκέφτεσαι διαφορετικά από άλλες φορές γιατί αναγκάζεσαι να δεις ένα κομμάτι της ζωής σου από άλλη σκοπιά. Οι ανάγκες σου μπορεί να είναι διαφορετικές και να τις κουκουλώνεις γιατί δεν αντέχεις να κάνεις αυτό που πρέπει.
Έρωτας: Ταύρος, Καρκίνος και Αιγόκερως σε έχουν κατακλύσει αλλά δεν παίρνεις κάτι το πολύ θετικό για να δεις αν ταιριάζεις και είσαι συνέχεια σε σκέψη. Πάντως αν έχεις ξεκινήσει τώρα μια νέα σχέση χρειάζεται να δέσει με την πραγματική ζωή. Αν όμως έχεις χωρίσει βλέπεις μια αλήθεια που ίσως να σου διέφευγε γιατί η σχέση σου προσέφερε πράγματα που δεν τα είχες αναγνωρίσει.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες γιατί θα χρειαστείς να γεφυρώσεις πολλές συνεργασίες, άτομα, πιθανόν και διαφορετικό αντικείμενο για να φτάσεις στο ποθούμενο αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η έκλειψη που έγινε εχτές στον άξονά σου σίγουρα θα συνεχίσει να σε επηρεάζει και να σου βγάζει στην επιφάνεια είτε ανασφάλειες είτε μνήμες που δεν είναι και τόσο εύκολο να διαχειριστείς. Σίγουρα κάποια στενά άτομα που έχεις δίπλα σου μπορεί να σου δημιουργούν ένα περιβάλλον που δεν είναι και πολύ ευχάριστο.
Έρωτας: Έχεις μια ιδιαίτερη σκέψη στο πίσω μέρος του μυαλού σου που δεν σε βοηθάει να λειτουργήσεις φυσιολογικά με το άλλο πρόσωπο γιατί μπορεί να σου βγαίνει ανασφάλεια ή ζήλεια κυρίως να είσαι εσύ το μεγαλύτερο. Όλα όμως χρειάζονται σε μια σχέση για να γίνει ουσιαστική, χωρίς υπερβολές και απόλυτες εξαρτήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Πιθανόν να θέλεις να κάνεις περισσότερα πράγματα κι ενώ είχες πάρει φόρα κάτι να σε σταμάτησε και δεν μπορείς να τα αποτελειώσεις. Αν δεν κάνεις κάτι δραστικό θα εξαρτάσαι περισσότερο από την γνώμη και τις κινήσεις των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Πιέζεσαι να τελειώσεις κάποιες υποθέσεις και να ολοκληρώσεις κάποιες εργασίες που τις είχες αφήσει μισές.
Έρωτας: Μπορεί να ξανασυναντήσεις κάτι από το παρελθόν ή να το ξανασκεφτείς για λίγο. Ταύρος, Ζυγός και Σκορπιός είναι στην πρώτη γραμμή για σένα. Φρόντισε με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να αφιερωθείς όπως χρειάζεται.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να διατηρήσεις αυτό που έχεις γιατί υπάρχουν κάποια θέματα, κυρίως από ένα ακίνητο ή μια κληρονομιά που σε απασχολούν. Θα δεις ότι με σύνεση και σωστή διαχείριση θα τα αντιμετωπίσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Έχεις μια ευκαιρία να διατυπώσεις κάποιες νέες θεωρίες και να τις φέρεις στα μέτρα σου, χωρίς να είναι κάτι δύσκολο ή εξεζητημένο. Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται και θα διαπιστώσεις ότι θα γίνει κάτι που εδώ και καιρό το θέλεις και θα αποδεσμευτείς.
Έρωτας: Είναι σημαντικό να βάλεις τα πράγματα στην θέση τους και θα το κάνεις γιατί θα νιώθεις ότι έχεις μια εύνοια που σε κάνει να μην φοβάσαι και να είσαι ασφαλής. Για αυτό θα φλερτάρεις αβίαστα και πολύ πιο εύκολα από παλιά. Ο Σκορπιός ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από φίλος.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορείς να εισπράξεις σήμερα χρήματα και να έχεις γενικά κάποιες καλύτερες ευκαιρίες, αρκεί να τις βάλεις σε προγραμματισμό και να είναι αποτέλεσμα ώριμης απόφασης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Νιώθεις ότι κάτι σε σταματάει και έχεις ενοχές ή ένα αίσθημα υπερβολικής ωριμότητας, κυρίως αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου. Θα συναντήσεις κάποιες δυσκολίες τις οποίες όμως χρειάζεται να κοιτάξεις πιο βαθιά για να εντοπίσεις εκτός από το εξωτερικό πρόβλημα και το εσωτερικό.
Έρωτας: Έχεις πάρει θέση άμυνας και σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να νομίζεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Για αυτό η σχέση με ένα Σκορπιό απαιτεί ωριμότητα και πάνω από όλα οικονομική ανεξαρτησία. Επίσης να παραμείνεις παρατηρητής σε συναισθηματικές αντιδράσεις που μπορεί να υπάρξουν από την πλευρά ενός πιο ώριμου προσώπου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν αναβολές σε θέματα μιας δουλειάς ή έλλειψη πόρων για να κινηθείς όπως θέλεις. Αν ασχολείσαι με καλλιτεχνικές δημιουργίες θα δεις ότι θα έχεις έμπνευση αλλά χρειάζεσαι μεγαλύτερη ευελιξία.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η σταθερή άποψη σε όλους τους τομείς θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και να κινηθείς σε πιο σταθερό έδαφος. Η γνώμη σου μετράει περισσότερο αυτή την στιγμή για αυτό θα εισακουστείς από κάποια άτομα που μπορεί να έχετε και συγγενική σχέση.
Έρωτας: Έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει άμεσα, πιθανόν όμως να μην ανοίξεις όλα τα χαρτιά σου. Αυτό πιθανόν δεν είναι πολύ εύκολο για σένα αλλά ίσως να απαιτείται για να υπάρχουν ισορροπίες. Ο Σκορπιός θα σου δώσει αυτό που θέλεις αλλά με ένα τρόπο πολύ ώριμο.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχει μια πορεία που δεν μπορείς να ανατρέψεις και τελικά σου βγαίνει σε καλό. Το ζητούμενο είναι να ρισκάρεις εκ του ασφαλούς οπότε δεν θα έχεις μεγάλες ανατροπές. Πιθανόν να πάρεις κάποια χρήματα που ίσως δεν περίμενες.




astrology.gr

7 ΤΡΟΦΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΚΑΘΑΡΑ ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΜΑΣ

Είναι αδιαμφισβήτητο ότι τα πνευμόνια είναι από τα πιο σημαντικά όργανα του σώματός μας. Κάθε μέρα εισπνέουμε και εκπνέουμε κατά μέσο όρο 20.000 φορές, φιλτράροντας τον αέρα που είναι απαραίτητος για την επιβίωσή μας.
Είναι ευνόητο, λοιπόν, πως η επιβάρυνση για τα συγκεκριμένα όργανα είναι μεγάλη, λόγω της συσσώρευσης των βλαβερών ουσιών που υπάρχουν στην ατμόσφαιρα.Ποιες είναι όμως οι τροφές αυτές που βοηθούν στο να διατηρηθούν οι πνεύμονές μας υγιείς, απομακρύνοντας όλες τις βλαβερές ουσίες;

Σας τις παρουσιάζουμε αναλυτικά!

Σταυρανθή λαχανικά
Είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά που συμβάλλουν στην απομάκρυνση των τοξινών. Μπρόκολο, κουνουπίδι και λάχανο είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές.
Τροφές με καροτενοειδή
Τα καροτενοειδή βρίσκονται στα φρούτα και τα λαχανικά που χαρακτηρίζονται από πορτοκαλί ή κόκκινο χρώμα, περιορίζοντας τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου του πνεύμονα.
Τροφές με Ω-3 λιπαρά οξέα
Σύμφωνα με μελέτες, τα τρόφιμα που είναι πλούσια σε λιπαρά οξέα, έχουν εξαιρετικά ευεργετικές επιδράσεις σε περιπτώσεις χρόνιου άσθματος.
Τροφές με φολικό οξύ
Σπανάκι, σπαράγγια, παντζάρια και φακές θα σας προστατέψουν, απομακρύνοντας τις καρκινογόνες ουσίες από τον οργανισμό σας, που συμβάλλουν στην εκδήλωση καρκίνου του πνεύμονα.
Σκόρδο
Τα υψηλά επίπεδα αλισίνης έχουν την ιδιότητα να μειώνουν τη φλεγμονή στους πνεύμονες, να καταπολεμούν τις λοιμώξεις και να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες.
Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C
Ακτινίδια, πορτοκάλια, κόκκινες και πράσινες πιπεριές, λεμόνια και γκρέιπφρουτ συμβάλλουν καθοριστικά στην καλή λειτουργία των πνευμόνων, με αποτέλεσμα περισσότερο οξυγόνο να φτάνει σε όλο το σώμα.
Ρόδια
Έχει αποδειχθεί από πολλές επιστημονικές έρευνες ότι λόγω των υψηλών επιπέδων σε αντιοξειδωτικά βοηθούν στην πρόληψη της ανάπτυξης όγκου.




onmed.gr

10 ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ!


Θέλετε το παιδί σας να μεγαλώσει και είναι ένας ευτυχισμένος και ψυχικά υγιής ενήλικας; Τότε υπάρχουν κάποιες απλές φράσεις, που πρέπει να τους λέμε συχνά, για να είναι ακομα πιο ευτυχισμένα τα παιδιά μας.

1. "Σ' αγαπώ"

Όλοι μας έχουμε ανάγκη από αγάπη και θέλουμε να το ακούμε. Ειδικά τα παιδιά! Αν λέτε στο παιδί σας ότι το αγαπάτε, θα του δώσετε δύναμη, ενώ θα πλημμυρίσετε και την καρδιά του με πολύ όμορφα και θετικά συναισθήματα.

2. "Σε ευχαριστώ"

Μπορεί να μοιάζει αυτονόητο, αλλά δεν το λέμε και πολύ συχνά στα παιδιά μας για να τα ευχαριστήσουμε για την προπάθεια που κάνουν για να μας βοηθήσουν. Πείτε τους ευχαριστώ που τακτοποίησαν το δωμάτιό τους, που σας βοήθησαν να στρώσετε το τραπέζι ή το κρεβάτι. Με τον τρόπο αυτό θα καλλιεργήσετε ένα κλίμα συνεργασίας μεσα στο σπίτι σας.

3. "Παρακαλώ"

Μια μαγική λέξη, που δηλώνει ευγένεια και που λειτουργεί πάντα θετικά με όλους τους ανθρώπους, πόσο μάλλον με το παιδί σας. Όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε εσείς αυτή τη λέξη, τόσο περισσότερο θα τη χρησιμοποιεί και το παιδί σας. Μπορείτε να λέτε για παράδειγμα: "μπορείς σε παρακαλώ να κάνεις λίγη ησυχία γιατί κοιμάται το αδερφάκι σου?"

4. "Μπράβο!"

To να επιβραβεύετε λεκτικά το παιδί σας κάθε φορά που κάνει κάτι καλό, είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία του. Με τον τρόπο αυτό του δίνετε δύναμη να συνεχίσει και να προσπαθησει ακόμη περισσότερο. Θα πρέπει ωστόσο να είστε σαφείς με την επιβράβευση και να το λέτε όταν πραγματικά το αισθανόμαστε.

5. "Μπορείς να το κάνεις"

Πολύ σημαντική έκφραση που δίνει στο παιδί ώθηση και το ενθαρρύνει να κάνει το πρώτο βήμα και να τολμήσει. Δοκιμάστε το να το πείτε είτε όταν είστε στην παιδική χαρά και προσπαθεί να σκαρφαλώσει κάπου ψηλά, αλλά διστάζει και φοβάται, είτε σε κάτι πιο σημαντικό όταν μεγαλώνει. Συν τοις άλλοις, του δείχνετε ότι το στηρίζετε, ότι είστε η μεγαλύτερη φαν του και ότι θα είστε πάντα δίπλα του.

6. "Να σε κάνω μια αγκαλιά;"

Με την αγκαλιά δείχνουμε με τον πιο γλυκό και άμεσο τρόπο ότι αγαπάμε το παιδί, ότι το στηρίζουμε και το νοιαζόμαστε. Κάποια παιδιά ωστόσο δεν είναι και πολύ της αγκαλιάς, ενώ προτιμούν απλώς ένα φιλί στο μάγουλο ή μια αγκαλιά express, χωρίς διάρκεια.

7. "Ήρθε η ώρα.."

…για ύπνο, για φαγητό, για παιχνίδι, για διάβασμα, για ξεκούραση. Τα παιδιά αισθάνονται πολύ πιο ασφαλή και σίγουρα όταν υπάχει ένα πρόγραμμα, ειδικά όταν είναι πιο μικρά.

8. "Μίλησέ μου γι’ αυτό"

Ενθαρρύνετε το παιδί να μιλήσει για όλα όσα τον απασχολούν και για όλα όσα νιώθει. Με τον τρόπο αυτό κάνετε το παιδί να σας εμπιστευθεί, να νιώσει άνετα μαζί σας και να σας μιλήσει.

9. "Μπορώ να σε βοηθήσω;"

Δείξτε προθυμία να βοηθήσετε, αλλά όχι να κάνετε τη δουλειά ή τις εργασίες αντί για εκείνο. Προσφέροντας τη βοήθειά σας, υποστηρίζετε το παιδί, ενώ ταυτόχρονα του μαθαίνετε να είναι γενναιόδωρος με τους άλλους.

10. "Πάμε τώρα όλοι μαζί..."

…να τακτοποιήσουμε το δωμάτιο, να φυτέψουμε λουλούδια, να καθαρίσουμε τον κήπο κτλ. Ετσι το παιδί μαθαίνει την έννοια της συνεργασίας και της ομαδικότητας. Επιπλέον, οι οικογενειακές δραστηριότητες δημιουργούν πολύ όμορφες αναμνήσεις και εικόνες



mother.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 29/4/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η κατεύθυνσή σου είναι να ξεκαθαρίσεις πρώτα από όλα μέσα σου τι είναι αυτό που χρειάζεται να διεκδικήσεις και συγχρόνως να το γειώσεις όσο μπορείς στο έδαφος για να το αποκτήσεις. Κάποιες αγορές ή συζητήσεις για το θέμα ενός σπιτιού θα σε ενεργοποιήσουν σίγουρα.
Έρωτας: Υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σου αλλά δεν το δείχνεις γιατί δεν θέλεις να φανερώσεις τα κρυφά συναισθήματά σου, κυρίως αν έχεις να κάνεις με Σκορπιό που μερικές φορές νιώθεις ότι κάνει κρυφές κινήσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αποφασίσει να διεκδικήσεις ένα οικονομικό θέμα και να μην ματαιώσεις τις κινήσεις σου από φοβία ότι δεν θα γίνουν όπως τις έχεις εσύ σκεφτεί. Κάποια χρήματα που περιμένεις θα έρθουν.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Η Νέα Σελήνη που συνοδεύεται από Ηλιακή έκλειψη σήμερα είναι ένας σημαντικός κόμβος για να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο αφού οριοθετήσεις μέσα σου τι είναι ακριβώς αυτό που θέλεις να κρατήσεις για σένα και τι όχι.
Έρωτας: Σήμερα η ημέρα είναι πολύ ιδιαίτερη για σένα και κυρίως αν έχεις γεννηθεί από τις 28/4 έως και 1/5. Ο λόγος είναι ότι μπορεί να κάνει εμφάνιση ένα πρόσωπο που σε είχε παιδέψει στο παρελθόν είτε Κριός είτε Ζυγός και να λυθεί ένα αίνιγμα που εδώ και καιρό στροβιλίζεται μέσα στο μυαλό σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες αν πράττεις σωστά και αν κάνεις κάτι που θα σου δώσει κέρδος. Θα το ξεκαθαρίσεις όμως και θα κάνεις ένα οριστικό βήμα. Πιθανόν να επενδύσεις σε ένα προσωπικό σχέδιο και σχήμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είσαι κάπως στις κλειστές σου αλλά νιώθεις ότι με αυτόν τον τρόπο ωριμάζεις. Για αυτό θα κατευθύνεις την ενέργειά σου με ένα τρόπο ώστε να μην φαίνεσαι καθόλου τι κάνεις γιατί δεν θέλεις κανένας να σε εξουσιάζει.
Έρωτας: Η σχέση με τον Σκορπιό προς το παρόν μπορεί να παραμένει στο περιθώριο ή να μην εξελίσσεται όπως εσύ θέλεις αλλά μην σε ανησυχεί αυτό γιατί σιγά σιγά θα έρθουν τα πράγματα εκεί που πρέπει. Αντίθετα με τον Κριό θα είσαι πολύ καλύτερα.
Καριέρα & Οικονομικά: Νιώθεις ότι από κάπου θα πρέπει να προφυλαχτείς για αυτό δεν ανοίγεις σε κανέναν τα χαρτιά σου. Πιθανόν να κάνεις κινήσεις πιο μυστικές αλλά θα κερδίσεις τελικά αυτό που θέλεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Έχεις μια επιτυχία η οποία θα συμπεριλαμβάνει και απόλαυση, αφού θα χαλαρώσεις και θα πάρεις και πάλι από την αρχή όλα τα δεδομένα σαν καινούργια. Η επίπλωση και γενικά ένα κομμάτι από το σπίτι σου που δεν σου αρέσει μπορεί να υποστεί αλλαγές αλλά με ένα πολύ οικονομικό και έξυπνο τρόπο από την πλευρά σου.
Έρωτας: Όταν νιώθεις καλά κάνεις διορθωτικές κινήσεις κι αυτό τελικά σε καθορίζει και σου δίνει περιθώρια να ελιχθείς όπως θέλεις. Η επαφή με Ζυγό μπορεί να γίνει με πιο ήπιους τρόπους. Τουλάχιστον θα βρεις εσύ μια λύση που ίσως να είναι η καλύτερη απέναντι σε ένα κοινό πρόβλημα.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάνει κινήσεις που σε βοηθάνε να έχεις μια σωστή ενημέρωση. Το καλό είναι ότι ξέρεις από ένστικτο να φροντίζεις με τον δικό σου τρόπο τις ανάγκες και των γύρω σου που δουλεύουν μαζί σου, οπότε έχεις πολλές φορές την υποστήριξή τους.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Έχεις μια ανησυχία την οποία δεν είναι εύκολο να καθησυχάσεις. Ο λόγος είναι ότι όταν κινείσαι σε υλικό επίπεδο ή πρέπει να ζητήσεις να κάνουν πράγματα για σένα πάντα νιώθεις άσχημα γιατί πιστεύεις ότι εκτίθεσαι.
Έρωτας: Η σημαντικότητα ενός Ταύρου ή Σκορπιού σε προδιαθέτει να κάνεις κινήσεις που δεν φαίνονται και τόσο ασφαλείς από την πλευρά σου γιατί χάνεις τον εαυτό σου. Καλό είναι να παραδεχτείς τουλάχιστον μέσα σου με ποιόν τρόπο θα κουμαντάρεις κάποια πάθη ή ζήλειες που σου βγαίνουν στην επιφάνεια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σου μερικές φορές είναι πολύ επιφορτισμένη με κανόνες και παιχνίδια που δεν ανήκουν στον χαρακτήρα σου που όμως χρειάζεται να υποστείς, προκειμένου να εξελιχθείς και να είσαι μέσα στο παιχνίδι. Δεν είναι και τόσο επώδυνο όσο νομίζεις. Χρειάζεται να βουτήξεις στα βαθιά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Είναι μια καλή ημέρα που σε βοηθάει να επικεντρωθείς ώστε να βουτήξεις στα βαθιά χωρίς να πνιγείς. Η διαχρονική αξία κάποιων καταστάσεων που είναι πολύ σημαντικές πιθανόν να σε βοηθήσουν να ξεδιπλώσεις όλες τις εμπειρίες σου.
Έρωτας: Έχεις κατά κανόνα κινηθεί σωστά. Μετά την αναμπουμπούλα και την στροφή που μπορεί να πήρε η σχέση σου με έναν Κριό χρειάζεσαι κάπου να ξαποστάσεις και να ξανασκεφτείς τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις για να έχεις την σωστή επαφή και όχι μόνο.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεσαι αλλαγές ακόμα και σε συνεργάτες σου και το γνωρίζεις. Σήμερα τουλάχιστον θα το πάρεις καλύτερα γιατί έχεις να κάνεις με ένα κομμάτι που είναι πολύ δικό σου και το πονάς. Για αυτό μπορείς να διαχειριστείς όλες τις δυσκολίες και να τις μετατρέψεις ακόμα και κέρδος.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Υπάρχει αναστάτωση στην ζωή σου και ίσως να νιώθεις και κάποια μικρή τάση για απόσυρση. Αυτό μην το πάρεις τόσο βαριά γιατί θα δεις ότι μέσα από τα δύσκολα πάντα ξεπηδάει κάτι καινούργιο που σου δίνει εσωτερικές οδηγίες για τον τρόπο που μπορείς να πορευτείς.
Έρωτας: Έχεις κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες τις οποίες δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς αλλά δεν σου αρέσει κιόλας να τις βγάζεις στην επιφάνεια. Με τον Υδροχόο που μπορεί να σχετίζεσαι φαινομενικά είναι όλα καλά, εσύ όμως μέσα σου είσαι κάπως γιατί πιστεύεις ότι σου κρύβει την αλήθεια. Το ίδιο ίσως συμβεί και με Ταύρο ή Σκορπιό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις να κάνεις κάποια πράγματα τα οποία σου φαίνονται άχαρα ή ακόμα και αδιάφορα. Όμως από εκεί που νομίζεις ότι είναι βαρετά και κάνεις αγγαρείες από εκεί μπορεί να βγει το ζουμί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Η Νέα Σελήνη συνοδευόμενη από Ηλιακή έκλειψη σε ταρακουνάει με κάποιο τρόπο. Μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποιες αντιστάσεις ή ασυνείδητα κομμάτια τα οποία συμπληρώνουν το πάζλ και σε συνδυασμό με κάποια εξωτερικά γεγονότα να υπάρξει ένα σύνολο που θα σε βοηθήσει να δεις κάτι ολοκληρωμένο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο.
Έρωτας: Η επαφή με τον Ταύρο μπορεί να είναι τελικά μια σχέση που θα σε οδηγήσει σε μονοπάτια σταθερότητας και ασφάλειας. Από την άλλη κράτησε τον θυμό ή οτιδήποτε σε ενοχλεί με Λιοντάρι ή Υδροχόο γιατί μπορεί να υπάρχει από την πλευρά σου διαστρέβλωση ή υπερβολή των γεγονότων που συμβαίνουν μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις αρκετές υποχρεώσεις όμως με την αναγκαστική συνεργασία ατόμων μπορείς να τις ξεπεράσεις. Το ζητούμενο για σένα είναι να καταλάβεις ότι μερικές φορές χρειάζεσαι και τους άλλους και δεν μπορείς να τα κάνεις όλα μόνος/η σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η κατάσταση που επικρατεί ίσως να σε ενοχλεί λίγο γιατί δεν μπορείς να ρεγουλάρεις κάποιες εσωτερικές ανασφάλειες ή ακόμα και να φερθείς ελεύθερα που εσύ έχεις ανάγκη.
Έρωτας: Η προσωπική σου ελευθερία μερικές φορές νιώθεις ότι χάνεται μέσα από ένα σκοτεινό εσωτερικό ασυνείδητο και εσύ θα πρέπει να ξαναβρείς την δύναμη να βγεις από εκεί μέσα. Αν σχετίζεσαι με Ταύρο ή Σκορπιό μπορεί και να στριμωχτείς για λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις προσωπική κρίση και εμπειρία πάνω σε ένα θέμα που θέλεις να μοιραστείς με κάποιους συνεργάτες και μπορείς να τους καθοδηγήσεις με έξυπνο τρόπο για να μην χαθείτε μέσα στις λεπτομέρειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Θέλεις να αποκτήσεις κάποιες εμπειρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να πας ένα βήμα παρακάτω αλλά και να κάνεις όμορφες αλλαγές στον εαυτό σου και στο σπίτι σου.
Έρωτας: Το ότι θέλεις να λύσεις κάποιες διαφορές με ένα πρόσωπο πιθανόν θα σε ωθήσουν να έχεις πιο κοντινή σχέση με έναν Ταύρο. Με το Ζυγό η σχέση πάντως σε εξελίσσει και σου δίνει την δυνατότητα να έχεις μάθεις περισσότερα περί διπλωματίας και αρμονίας.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις μια υποστήριξη η οποία θα σου δώσει ώθηση να κινήσεις τα νήματα με τον δικό σου τρόπο. Για αυτό να μην φοβάσαι να επεκταθείς σε επίπεδο ακόμα που θα ρισκάρεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η πολιτική που έχεις θα σε βοηθήσει να κερδίσεις ένα κομμάτι που αφορά στο θέμα ενός ακινήτου ή μια μικρή ανακαίνιση που θέλεις να κάνεις σε ένα προσωπικό σου χώρο.
Έρωτας: Μπορεί να κρατάς μέσα σου κάποιες αμφιβολίες οι οποίες όμως σου δίνουν την δυνατότητα να ξεπεράσεις τα εμπόδια που υπάρχουν αυτή την στιγμή στην σχέση σου και κυρίως με έναν Ταύρο ή Σκορπιό και να κάνεις υπερβάσεις.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάποια στριμώγματα τα οποία φροντίζεις να τα ξεπεράσεις με ένα δικό όμως σου τρόπο γιατί θέλεις πάση θυσία να έχεις το πάνω χέρι και να μην αφήσεις κάποιες αρνητικές συγκυρίες να σε καπελώσουν.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις πάρει φόρα και θέλεις να υλοποιήσεις κάποιες ιδέες οι οποίες δεν είναι και πολύ δύσκολες αυτή την στιγμή για σένα. Το κυριότερο είναι ότι μπορεί να νιώθεις ότι έχεις μέσα σου ένα κομμάτι κρυμμένο τέχνης ή δημιουργικότητας και θα το βγάλεις με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Υπάρχουν κάποιες αντιφάσεις από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και ίσως αυτό να ξεκαθαρίσεις για να προχωρήσετε σε κάτι μαζί. Για αυτό η σχέση με Ζυγό σε μπερδεύει. Αντίθετα με τον Δίδυμο κάτι πάει να γίνει αλλά χρειάζεται υπομονή.
Καριέρα & Οικονομικά: Η συνολική εικόνα σου έχει μια αλλαγή γιατί πατάς γερά στα πόδια σου και ξέρεις τι θέλεις. Κάποιες διαφορές με συνεργάτες θα ηρεμήσουν τουλάχιστον από την πλευρά σου γιατί θέλεις να κερδίσεις χρήματα.


astrology.gr

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟ 2 ΕΩΣ 10 ΜΑΙΟΥ

Προαιρετικά ανοικτά, θα μπορούν να είναι τα καταστήματα την Κυριακή 4 Μαΐου, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου από τις 11.00 πμ έως τις 8.00 μμ.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, απέστειλε στα μέλη του την ακόλουθη επιστολή: «Βάσει τις ισχύουσας νομοθεσίας (άρθρο 15 Ν. 4177/2013) επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. Δεδομένου, ότι η 1η Μαΐου κηρύχθηκε και φέτος υποχρεωτική αργία, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ισχύσει από την Παρασκευή 2 Μαΐου έως και το Σάββατο 10 Μαΐου 2014.

Παράλληλα, βάσει του ανωτέρω νόμου, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 4 Μαΐου, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου από τις 11.00 πμ έως τις 8.00 μμ.

Κατόπιν των ανωτέρω, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, προτείνει την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στον Πειραιά την Κυριακή 4 Μαΐου από τις 11.00 πμ έως τις 4.00 μμ.

Ως προς την ειδικότερη διενέργεια των εκπτώσεων, θα πρέπει να προσεχθούν τα εξής:

1.Τριάντα ημέρες πριν από την έναρξη των εκπτώσεων απαγορεύεται στους υπεύθυνους των εμπορικών καταστημάτων να ανακοινώνουν προς το κοινό εκπτώσεις με οποιονδήποτε τρόπο, ιδίως με διαφήμιση, επιστολές ή ανάρτηση διαφημιστικών πινακίδων.

2.Κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων, πέραν της αναγραφής της παλαιάς και της νέας τιμής των αγαθών και υπηρεσιών που πωλούνται με έκπτωση, επιτρέπεται και η αναγραφή και η εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης.

Κατά τη διενέργεια των τακτικών εκπτώσεων, απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή, γιατί οι κυρώσεις είναι βαρύτατες και δεν επιτρέπεται να επιβάλλονται λόγω λάθους. Ειδικότερα ισχύουν τα εξής:

Σε όσους παραβαίνουν τις διατάξεις επιβάλλεται πρόστιμο ποσού ίσου με το 0,5% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 5.000 ευρώ. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα πέντε ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Αν οι εκπτώσεις είναι ανακριβείς ή παραπλανητικές ως προς το ποσοστό τους ή ως προς την ακρίβεια των αναγραφόμενων τιμών ή ως προς την ποσότητα των προσφερόμενων με έκπτωση προϊόντων ή ενέχουν οποιασδήποτε μορφής απόκρυψη ή παραπλάνηση, επιβάλλεται σε βάρος των υπεύθυνων πρόστιμο ποσού ίσου με το 1% του ετήσιου κύκλου εργασιών και πάντως όχι κατώτερο από 10.000 ευρώ, ανάλογα με τη βαρύτητα και τη συχνότητα της παράβασης. Σε περίπτωση που επιβληθεί για δεύτερη φορά πρόστιμο για την ίδια παράβαση μέσα σε διάστημα 5 ετών, το πρόστιμο αυξάνεται στο 3% του ετήσιου κύκλου εργασιών της συγκεκριμένης επιχείρησης.

Εφιστούμε την προσοχή όσων συναδέλφων απασχολήσουν προσωπικό την Κυριακή 4/5, ότι θα αμειφθεί με το νόμιμο ημερομίσθιο ή το 1/25 του μισθού προσαυξημένο με 75% στο καταβαλλόμενο ωρομίσθιο. Επίσης, θα πρέπει οι ώρες απασχόλησης να καταχωρηθούν στο «Ειδικό Βιβλίο τροποποίησης ωραρίου εργασίας και υπερωριών», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Star.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 28/4/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις ακόμα κάποιες δυναμικές εξάρσεις και θα χρειαστεί να τις βάλεις περισσότερο σε πρακτικά θέματα. Κυρίως να τακτοποιήσεις το θέμα ενός αυτοκινήτου που έχει προκύψει ξαφνικά και ό, τι αφορά σε όλες τις βλάβες που μπορεί να έχεις μέσα στο σπίτι ή στον χώρο της δουλειάς σου.
Έρωτας: Παραμένεις στην θέση σου και έχεις αποφασίσει να βρεθείς με το άτομο που είστε μαζί σε μια σχέση ισότιμη και όχι ο ένας να δίνει πολλά και ο άλλος λιγότερα. Αν πάντως πάρεις απόφαση να δώσεις τον εαυτό σου χωρίς να περιμένεις και πολλά θα είναι πιο δίκαιο για όλους. Μια πλατωνική σχέση που μπορεί να έχει δημιουργηθεί με έναν Παρθένο μπορεί να μην αναπτυχθεί εύκολα αν εσύ τελικά δεν κινηθείς προς τα εκεί.
Καριέρα & Οικονομικά: Χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και διπλωματία κάτι που λείπει από εσένα. Το ότι θα αποφασίσεις να βρεθείς με άλλα άτομα και να κάνεις συνεργασία ίσως για σένα να είναι ήττα γιατί θέλεις να το πάρεις όλο πάνω σου. Σκέψου το όμως καλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Η συμφωνία που έχεις κάνει με διάφορα πρόσωπα μερικές φορές σε πνίγει και προτιμάς να είσαι πιο χύμα αυτή την περίοδο. Η απασχόλησή σου με διατροφή και γενικά με οτιδήποτε αφορά στην βελτίωση της εμφάνισής σου ή του λόγου σου, θα είναι ένα κομμάτι που θα χρειαστεί να ασχοληθείς περισσότερο.
Έρωτας: Έχεις αντιστάσεις στο να αφεθείς μέσα σε ένα ελεύθερο κλίμα γιατί υπάρχει ζήλεια από την πλευρά σου και δεν λειτουργείς καθόλου με ισοτιμία. Τον ίδιο σου τον εαυτό υποβιβάζεις με την ζήλεια γιατί κατά την γνώμη σου δεν αξίζεις. Είναι καιρός να το αλλάξεις για να προχωρήσεις και να νιώσεις καλύτερα. Με τον Καρκίνο υπάρχει σύμπνοια.
Καριέρα & Οικονομικά: Η σύνδεσή σου με άτομα που έχουν κατά την γνώμη σου υπευθυνότητα και ακεραιότητα είναι αυτό που σε βοηθάει και εσύ να αναβαθμιστείς και να επιζητήσεις την ποιότητα. Οι βεβιασμένες κινήσεις δεν ωφελούν αλλά ούτε και το να μην κάνεις κάτι. Χρειάζεται να βρεις την μέση οδό για να πετύχεις τις φιλοδοξίες σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Είσαι στην φάση που μπορείς να κάνεις πολλά αλλά εξαιτίας κάποιων συνθηκών ίσως παραμείνεις περισσότερο στην διάθεση και όχι στην πράξη. Η αναβολή δεν σε βοηθάει πουθενά και καλύτερα είναι να μην την αναζητήσεις. Ένας φίλος Σκορπιός μπορεί να σε έχει ανάγκη και θα χρειαστεί χωρίς να τον κρίνεις να τον βοηθήσεις.
Έρωτας: Η σημαντικότητα που μπορεί να σου δίνει ένας φίλος που δεν έχει όμως ακόμα καθορίσει τι θέλει ακριβώς από εσένα σου παρέχει δύναμη και κυρίως δεν σε αφήνει να μην τον σκέφτεσαι. Ο λόγος είναι ότι κάτι τρέχει από την πλευρά σου και από την δική του. Πιθανόν να παραμείνει όπως είναι γιατί δεν κάνει κανένας καμία κίνηση.
Καριέρα & Οικονομικά: Όταν έχεις στον νου σου ότι όλα θα πάνε καλά κάτι γίνεται στο τέλος. Για αυτό καλό είναι να κρατήσεις το ηθικό ακμαίο και να μην παρασύρεσαι από διάφορα πρόσωπα που λένε το μακρύ και το κοντό τους. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πρέπει να πάρεις γρήγορα μια ευκαιρία που θα σου δοθεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Η εικόνα σου θα έχει μια διαφορετικότητα και δεν θα είσαι όπως παλιά γιατί υπάρχει από την πλευρά σου μια αναρχία και δεν συμβιβάζεσαι εύκολα με κανένα. Νέοι φίλοι και ενδιαφέροντα θα σε κατακλύσουν. Μπορεί να έρχεται κόντρα βέβαια με τον παλιό σου χαρακτήρα και να μην νιώθεις μεγάλη ασφάλεια. Για αυτό φρόντισε να δεχτείς εύκολα την αλλαγή.
Έρωτας: Οι γρήγορες εναλλαγές θα σε βοηθήσουν να δράσεις περισσότερο και να κάνεις ξεκάθαρες κινήσεις που θα σου δώσουν την αυτοπεποίθηση και κυρίως την καλή ενέργεια που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις σε καλύτερη φάση με έναν Κριό.
Καριέρα & Οικονομικά: Προσπαθείς να βάλεις ένα καινούργιο τούβλο στην δουλειά σου που θα είναι πολύ σταθερό γιατί υπάρχει αναγκαιότητα σε όλους τους τομείς να κάνεις αλλαγές. Χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις την εμπειρία σου για να κατοχυρώσεις το μελλοντικό σου βήμα.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Έχεις μια εσωτερική δύναμη η οποία σε βοηθάει να κατακτήσεις ένα τομέα ιδιαίτερο. Για αυτό θα κυριαρχήσεις σε ένα πεδίο που δεν τολμούσες και κυρίως το να ζητήσεις με ένα τρόπο που άλλες φορές δεν θα το έκανες γιατί το να ζητάς για σένα είναι μεγάλο ταμπού.
Έρωτας: Έχεις αντιληφθεί ότι όσο δεν φοβάσαι τόσο θα προχωράς μέσα στην σχέση σου. Κυρίως αν σχετίζεσαι με ένα άτομο που κατά την γνώμη σου δεν σου φέρεται ανάλογα και με τον σεβασμό που σου αξίζει. Για αυτό θα τολμήσεις να θίξεις ακόμα και κάποιες δομές που έχεις εσύ και τις θεωρείς ιερές αλλά όταν βάλλονται δεν αντέχεις να μην το δηλώνεις. Η σχέση με Ταύρο ή Σκορπιό θα δυσκολέψει για λίγο.
Καριέρα & Οικονομικά: Η καριέρα σου σιγά σιγά θα αλλάξει και θα πάει προς το καλύτερο. Το ζητούμενο είναι να γνωρίσεις εμπειρικά τι χρειάζεται να κάνεις για να μην βρεθείς εκτός παιχνιδιού. Το θέμα ενός ακινήτου ή ενός άμεσου οικονομικού θέματος θα σε απασχολήσει αρκετά αλλά στο τέλος θα το λύσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η εικόνα σου αποπνέει ομορφιά και διαφορετικότητα και αυτό κατά κάποιο τρόπο σου δημιουργεί ασφάλεια και ένα κομμάτι από την αυτοπεποίθησή σου κτίζεται από αυτά τα συναισθήματα. Όμως μην αφήνεις μισοτελειωμένες καταστάσεις που απειλούν την πολύτιμη ελευθερία σου.
Έρωτας: Έχεις καταλάβει ότι χρειάζεται να ρισκάρεις και λίγο για να βρεις τελικά το άτομο που σου πηγαίνει. Κάποιες παλιές πεποιθήσεις που σου ζητάνε να βάλεις το κεφάλι κάτω και να ακολουθήσεις πιστά ένα άτομο ακόμα και με τα στραβά του δεν σε εκφράζουν πλέον. Κυρίως απέναντι σε ένα Καρκίνο ανταποκρίνεσαι όπως σου έχει φερθεί και τίποτε παραπάνω.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν προοπτικές και, αν συγχρόνως σου γίνει μια πρόταση που αφορά στο εξωτερικό, θα δεις ότι όλα θα είναι πολύ πιο εύκολα και θα ανοιχτούν οι δρόμοι σου. Αρκεί να δουλέψει το σωστό ένστικτο που σε έχει σώσει τις περισσότερες φορές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Είσαι στην φάση που χρειάζεσαι την αλήθεια αλλά μπορεί να πονάει περισσότερο από ό, τι νομίζεις. Ίσως τον τελευταίο καιρό να ζεις μέσα σε ένα ψέμα το οποίο είναι δύσκολο να το ανακαλύψεις γιατί αποτελεί ένα κομμάτι δικών σου ψευδαισθήσεων και αφορούν σε ό, τι έχει να κάνει με δημιουργία και ρίσκο.
Έρωτας: Η επαφή με Ιχθύ μπορεί να σου δίνει ένα έξτρα ρομαντισμό αλλά με έναν τρόπο σε πάει μακριά από τα δεδομένα που έχεις μέσα σου για το πώς πρέπει να είναι η σχέση και η συντροφικότητα. Δεν θεωρείς ότι η λύπη είναι σωστό συναίσθημα και τώρα μπορεί να παραβείς αυτόν τον κανόνα και να γίνεις θύμα και θύτης συγχρόνως. Ο Σκορπιός στέκεται πιο εύκολα δίπλα σου.
Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν κάποιες ασάφειες τις οποίες θα πρέπει να δουλέψεις παραπάνω και να τις φέρεις εμπρός σου για να τις υλοποιήσεις. Το ζητούμενο είναι να πατήσεις γερά σε μια συνεργασία και να μην φοβάσαι ακόμα και να τα σπάσεις, αρκεί να μην χάσεις την προσωπική σου εκτίμηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Περνάς από μια φάση που νιώθεις ότι σου παίρνουν κάτι μέσα από τα χέρια ενώ στην κυριολεξία σου ανήκε. Επειδή μπορεί να σου βγουν ανασφάλειες για τα κεκτημένα ίσως χρειαστεί να παρατηρήσεις περισσότερο τον εαυτό σου για να δεις που διαστρεβλώνεις την πραγματικότητα.
Έρωτας: Μια συγκεκριμένη σχέση κινδυνεύει να περάσει κρίση επειδή πιθανόν να υπάρχουν ζητήματα κτητικότητας μεταξύ σας. Για αυτό μην αφήνεις το μικρόβιο της ζήλειας να σε παιδεύει γιατί θα χαλάσει κάτι καλό από το τίποτε. Ο Ταύρος πιθανόν να είναι ένα κομμάτι από την ζωή σου χωρίς να σημαίνει ότι δεν διαφωνείτε και δεν έχετε την διαφορετικότητα που χρειάζεται για να προχωρήσετε.
Καριέρα & Οικονομικά: Μπορεί να περνάς μια κρίση σε μια συνεργασία γιατί δεν γίνονται ακριβώς αυτά που έχετε συμφωνήσει αλλά κι εσύ παραμένεις σε μια διστακτικότητα γιατί φοβάσαι να προχωρήσεις χωρίς να πάρεις την γνώμη κάποιων ατόμων που υπολογίζεις. Η πιθανότητα να πάρεις χρήματα υπάρχει αλλά με όρους που ίσως δεν τους δεχτείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Η ανεξαρτησία που ήδη έχεις βγάλει στην επιφάνεια και η δράση θα σε βοηθήσει να βάλεις κάποιους μεγαλύτερους στόχους τους οποίους θα τους τηρήσεις ευλαβικά και κυρίως για να φανείς ότι μπορείς να κάνεις πράξη αυτό που θα πεις. Το καθημερινό σου πρόγραμμα χρειάζεται περισσότερο βαρύτητα και έλεγχο.
Έρωτας: Η σχέση με Ταύρο και κυρίως μέσα στον χώρο της δουλειάς σου είναι δύσκολη γιατί έχετε διαφορετικές πορείες και υποχρεώσεις. Η προσπάθεια που γίνεται κι από τους δυο είναι μεν φιλότιμη αλλά δεν αρκεί για να εξελιχτεί η σχέση. Από την άλλη η επικοινωνία με έναν Ιχθύ θα είναι πολύ πιο εύκολη και άνετη από άλλες φορές.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις διάφορα να αντιμετωπίσεις που δεν μπορείς να τα αποφύγεις γιατί θα έχεις μετά τα διπλά να κάνεις. Καλό είναι να διατηρήσεις την φόρα που έχεις πάρει και να μην την χαλάσεις από εδώ και από εκεί κάνοντας διάφορα πλάνα χωρίς όμως ουσιαστική δράση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Ξεπέρασες κάποιες διαφορές που είχες με ένα πρόσωπο για αυτό τώρα υπάρχει μεγαλύτερη άνεση και δράση. Όμως θα παραμείνεις για λίγο σε μια επιθετική στάση γιατί δεν είσαι σίγουρος/η τι έχει επιλυθεί και τι όχι. Οι ασχολίες σου και τα χόμπι θα σε βοηθήσουν να ξεχάσεις κάποιες δύσκολες στιγμές.
Έρωτας: Το ξέρεις καλά ότι αν δεν κάνεις συμβιβασμό και δεν αποδεχτείς όπως είναι κυρίως τον Κριό ή τον Ζυγό θα υπάρχουν προβλήματα άλυτα. Για αυτό καλό είναι να έχεις ανοικτές τις κεραίες της καρδιάς σου. Ο Σκορπιός θα επανέρθει με φόρα και μπορεί να σου ζητήσει και συγνώμη για κάποια λάθος στάση.
Καριέρα & Οικονομικά: Η πορεία σου είναι ανοδική γιατί μπορεί με τον δικό σου μοναδικό τρόπο να έχεις βρει κάποιες ισορροπίες μεταξύ δουλειάς και οικογένειας και να είναι πλέον πολύ πιο εύκολα τα πράγματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις αναπτύξει κάποιες συμπεριφορές οι οποίες είναι αρκετά έξυπνες και αυτό σε εξελίσσει με κάποιο τρόπο. Η διαφορετικότητά σου πάντα θα υπάρχει σαν ένας δυναμικός πόλος προς την εξέλιξη. Μην το αφήσεις ποτέ αυτό και ας βρίσκεις μπροστά σου εμπόδια και αντιθέσεις.
Έρωτας: Χρειάζεται να προσγειωθείς περισσότερο για να ελέγξεις τις ανάγκες που υπάρχουν ακόμα και σε επίπεδο πολύ απλοϊκό. Ο λόγος είναι ότι μερικές φορές ξεχνάς τις λεπτομέρειες που όμως αυτές κάνουν την σχέση και την σωστή επαφή. Ο Κριός έχει κάτι να σου πει. Αν τα βρείτε και δεν τσακώνεστε ποιος θα είναι ο αρχηγός θα γίνει κάτι θετικό μεταξύ σας.
Καριέρα & Οικονομικά: Η αντιμετώπιση μιας συνεργασίας είναι από την πλευρά σου πολύ συγκρατημένη, ίσως όμως να χρειαζόταν περισσότερο δυναμισμό για να δείξεις την αξία σου. Πρόσεχε τα έξοδά σου γιατί μπορεί να μαζευτούν πάρα πολλά.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Η φιλική σχέση με ένα πρόσωπο που σου λέει όμως αλήθειες που μπορεί να ενοχλούν ίσως διαταραχτεί και ο λόγος είναι ότι μερικές φορές έχεις μια απόλυτη συμπεριφορά η οποία δεν ταιριάζει στον ψυχισμό σου. Πάντως η απελευθέρωσή σου από ένα θέμα που σε απασχολεί θα είναι μια ένδειξη ότι έχεις το θάρρος να προχωρήσεις σε βαθιές τομές.
Έρωτας: Η συμπεριφορά σου αυτή την περίοδο είναι μέσα στην αγάπη γιατί σου βγαίνει από μέσα σου να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να αφήσεις πίσω σου οτιδήποτε σε έχει στεναχωρήσει. Η Αφροδίτη θα συνεχίσει να σου δίνει την μαγική ενέργειά της και στο χέρι σου είναι να δημιουργήσεις κάτι πολύ θετικό.
Καριέρα & Οικονομικά: Έχεις κάπως το πάνω χέρι αλλά μπορεί και να μην το γνωρίζεις κυρίως στις συνεργασίες σου αφού έλαμψε κατά κάποιο τρόπο η αλήθεια. Εσύ συνεχίζεις τον ρόλο που σου δίνει επιτυχία και σε βγάζει από το δύσκολο τούνελ. Μην αφήνεις όμως άλλους να σε επηρεάζουν και να σου επιβάλλουν συνεργάτες που πιθανόν να μην σου πηγαίνουν καθόλου.



Πηγή: astrology.gr

'THESSALONIKI STREET RELAYS 2014'-KYΡIAKH 4 MAIOY

Αγώνας Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. “Thessaloniki Street Relays 2014”


Κυριακή 4 Μαΐου 2014 – Νότια Πύλη ΔΕΘ, Πλατεία ΧΑΝΘ, ώρα 17:45

Ο Ελληνικός Αθλητικός Σύλλογος ΕΡΜΗΣ 1877 ενώνει τις δυνάμεις του με το Δήμο Θεσσαλονίκης, τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, το ΓΣ Ηρακλής, τη ΧΑΝΘ και το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, για να κάνουν μία καινούργια αρχή.

Το απόγευμα της Κυριακής 4 Μαίου 2014 φέρνουν για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη Αγώνα Σκυταλοδρομίας Δρόμου 10χλμ. (4x2500μ.), με την επωνυμία: “Thessaloniki Street Relays 2014” που αποτελεί μέρος της πρωοτποριακής σειράς αγώνων Βίκος Relays 2014.

Οι σκυταλοδρομίες δρόμου είναι αγώνες για όλους ανεξαιρέτως και μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή αθλητές και αθλούμενοι ανεξαρτήτου επιπέδου φυσικής κατάστασης. Μόνη απαραίτητη προϋπόθεση για να εγκριθεί η συμμετοχή, είναι οι αιτούντες να έχουν γεννηθεί το 2001 και πριν.

Με βάση τις αγωνιστικές διατάξεις, στις σκυταλοδρομίες δρόμου, έχουν καθοριστεί να υπάρχουν 3 κατηγορίες ομάδων, οι οποίες είναι:

Ομάδες Ανδρών (4 άτομα)

Ομάδες Γυναικών (4 άτομα)

Μικτές Ομάδες (τουλάχιστον 1 άτομο διαφορετικού φύλου στην κάθε 4άδα).

Κόστος συμμετοχής 15€ για κάθε ομάδα των 4 ατόμων. Σε περίπτωση συλλόγων, ομαδικών εγγραφών, μαθητών, φοιτητών, που θα σχηματίσουν τουλάχιστον 5 ομάδες (από 4 άτομα η κάθε μια), το κόστος συμμετοχής θα είναι 12€ (3 ευρώ το άτομο).

Δήλωση συμμετοχής γίνεται από έναν εκπρόσωπο κάθε ομάδας, ηλεκτρονικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα www.relays.gr, καθώς και στα γραφεία του Ελληνικού Αθλητικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ 1877 (Καυτανζόγλειο Στάδιο, Κτίριο 3, 1ος όροφος) 10-12 το πρωί και 6-8 το απόγευμα τις καθημερινές.

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχής για το “Thessaloniki Street Relays” λήγει την Τετάρτη 30 Απριλίου (12 το μεσημέρι). Σε περίπτωση που υπάρξουν κενές θέσεις θα γίνει η σχετική ανακοίνωση από τη διοργάνωση.

Επίσης, παράλληλα θα γίνουν και παιδικές σκυταλοδρομίες Kids Relays (χωρίς κόστος συμμετοχής) όπου θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά ηλικίας 7-12 ετών, δηλαδή μαθητές δημοτικών σχολείων γεννημένοι από το 2007 έως το 2002.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και ερώτηση που θα υπάρξει, μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με e-mail στο info@relays.gr, ή στέλνοντας μήνυμα στην διεύθυνσή μας στο Facebook. (Greek-Street-Relays).

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΡΗ

Ξεχωριστή είναι η περίπτωση του Σωκράτη Διούδη στην επόμενη μέρα του Άρη, αφού ο νεαρός γκολκίπερ μπορεί να αποχωρήσει μόνο αν φέρει πρόταση από άλλον σύλλογο.
Το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο του Άρη θεωρείται αυτή τη στιγμή ο Σωκράτης Διούδης.
Ο 20χρονος τερματοφύλακας κατάφερε να ξεχωρίσει στη φετινή άσχημη πορεία των «κίτρινων», με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στη Football League και η περίπτωσή του παρουσιάζεται ξεχωριστό ενδιαφέρον.
Ο νεαρός πορτιέρο έχει αρκετά περιθώρια βελτίωσης και το περασμένο καλοκαίρι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του μέχρι το 2016.
Μάλιστα, είναι από τους λίγους παίκτης που έχει καταφέρει να εξασφαλίσει τα χρήματά του, μέσω του τηλεοπτικού συμβολαίου (επομένως δεν έχει και δικαίωμα προσφυγής).
Για το μέλλον του διεθνούς με την Ελπίδων άσου έχουν ακουστεί αρκετά και ίσως ακουστούν ακόμα περισσότερα το επόμενο διάστημα. Από την πλευρά του, ο Διούδης τηρεί σιγήν ιχθύος και φέρεται να περιμένει τις εξελίξεις στην ομάδα.
Αν τελικά ο Άρης αγωνιστεί στη Football League, το συμβόλαιό του είναι κανονικά σε ισχύ και μπορεί να φύγει μόνο αν φέρει πρόταση.
Η ρήτρα αποδέσμευσής του αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ και δεν είναι λίγες οι ομάδες που έχουν «τσεκάρει» από κοντά τις ικανότητές του. Μία εξ' αυτών είναι και ο Ολυμπιακός, αλλά επισήμως δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστού για τους Πειραιώτες ή για ομάδα του εξωτερικού.

sport-fm.gr

15 ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ!

Πολλές είναι οι δίαιτες, που όχι μόνο επιτρέπουν αυτήν την κατά τα άλλα «αμαρτωλή» απόλαυση, αλλά αντίθετα σε πολλές περιπτώσεις αρκετά είναι εκείνα τα γλυκά, που βοηθούν στην αποτελεσματικότητά της.
Δείτε τη λίστα με τα γλυκά, που βοηθούν στη δίαιτα, πάντα όμως, σε μικρές ποσότητες:

Γλυκά του κουταλιού
Λουκούμια
Σορμπέ Φρούτων
Γρανίτες
Παστέλι
Κέικ χωρίς γλουτένη
Ρυζόγαλο
Πανακότα light
Μαύρη Σοκολάτα
Muffin με λεμόνι
Μακαρόν
Χαλβάς
Ζελέ φρούτων
Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά με 1 κ.σ. μέλι
Γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά με κομματάκια από 1 φρούτο




seleo.gr

< ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΝ >ΤΟ ΝΕΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

Το «μπουγατσάν» είναι το νέο γλύκισμα το οποίο έκανε την εμφάνισή του στα ζαχαροπλαστεία της πόλης και ήδη έχει αποκτήσει φανατικούς οπαδούς.

Το μπουγατσάν είναι ένα κρουασάν γεμισμένο με κρέμα, όμοια με αυτή της περίφημης μπουγάτσας Θεσσαλονίκης, πασπαλισμένο με ζάχαρη άχνη και κανέλα.

Δημιουργός του είναι ο σεφ και food blogger Δημήτρης Κοπαράνης, ο οποίος αισθάνεται περήφανος για το νέο του γλύκισμα που σαρώνει στη Θεσσαλονίκη και κάνει τους Αθηναίους να ανυπομονούν να το δοκιμάσουν.

Ο σεφ δηλώνει ικανοποιημένος από την προτίμηση του κόσμου και είναι σίγουρος ότι το γλυκό θα κάνει θραύση και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του, τους επόμενους μήνες


aftodioikisi.gr