ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 30-11-2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Σου είναι δύσκολο να αναλάβεις ευθύνες γιατί έχεις πολύ έντονο κέφι να αφεθείς και να ξεκουραστείς. Πάντως, το να σκέφτεσαι και να οραματίζεσαι πως θέλεις να γίνει η ζωή σου θα είναι το καλύτερο δώρο που μπορεί να κάνεις στον εαυτό σου.
Ερωτικά: Έχεις κατά κάποιο τρόπο αποφασίσει να μη δώσεις και πολύ μεγάλη σημασία σε όλα τα ζητήματα που σε στεναχωρούν αλλά και σε δεσμεύουν. Για αυτό θα αποφασίσεις να περάσεις μια ήσυχη ημέρα χωρίς εντάσεις. Η σχέση με ένα Παρθένο ή Ιχθύ θα σου δώσει αφορμή να ασχοληθείς μαζί του, αλλά στα κρυφά για να μη δίνεις λαβές.
Οικονομικά & Καριέρα: Η κρίση σου είναι κάπως χαλαρή, για αυτό μπορεί να αφήσεις τους άλλους είτε να περάσουν τις δικές τους γραμμές είτε να κάνουν πράγματα με τα οποία δε συμφωνείς. Αλλά εσύ και πάλι τα εισπράττεις με αδιαφορία, γιατί δε θέλεις να αγχώνεσαι και πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Θα έχεις μια ευχάριστη επικοινωνία και μέσα από αυτή θα δοκιμάσεις να ξεπεράσεις κάποιες εσωτερικές δυσκολίες. Μπορεί να νιώθεις μια βαθιά λύπη για ένα πρόσωπο της οικογενείας σου και να μην μπορείς να διαχειριστείς με λογική κάποια θέματα που αντιμετωπίζει. Το καλό είναι ότι βρίσκεις λύση που θα συμφέρει και το άλλο άτομο που έχει την ανάγκη.
Ερωτικά: Ανταποκρίνεσαι πιο εύκολα σε μια ευαίσθητη και τρυφερή συμπεριφορά. Ο λόγος είναι ότι δε θέλεις τουλάχιστον για σήμερα δεν αντέχεις εντάσεις και πάθη με τον/την σύντροφό σου. Αρκετά. Θέλεις να ξεκουραστείς και να πιστέψεις ότι αγαπιέσαι και ότι έχεις βρει το ιδανικό άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα σου δοθούν ελπίδες από μια θετική απάντηση που θα πάρεις και πιθανόν επειδή σήμερα είναι όλα κλειστά να περιμένεις από αύριο να σου πουν το o.k. Μέχρι τότε μπορείς να ονειρεύεσαι και να σκέφτεσαι θετικά και κυρίως με μεγάλη εμπιστοσύνη στο σκοπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Παρεκκλίσεις και μικρές αναποδιές. Οι προσδοκίες σου μπορεί να μη βγουν και να νιώσεις ότι έχεις προδοθεί ή με κάποιο τρόπο έχεις μείνει εκτός παιχνιδιού. Δε σημαίνει όμως ότι σε ενδιαφέρει και πάρα πολύ, γιατί κάπου έχεις αφήσει πολλές υποθέσεις να τις «τρέξουν» άλλοι. Απλά εσύ μπορεί να νιώθεις αδυναμία, υπερευαισθησία ή ακόμα και μια υπερβολικά βαθιά λύπη.
Ερωτικά: Μάλλον θα παρασυρθείς από την αδυναμία του άλλου και χωρίς να μπορείς να βάλεις τα όρια σου –περισσότερο στον Ιχθύ– θα παραβλέψεις κάποιες προσωπικές σου αρχές και μπορεί να τάξεις ή να πεις λόγια που αύριο δεν θα ισχύουν, γιατί δε θέλεις να στεναχωρήσεις κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι σε ένα μπέρδεμα και μπορεί να μην ξέρεις τι απόφαση να πάρεις πάνω σε κάποια θέματα που σε απασχολούν. Γιατί θα λειτουργήσει περισσότερο το συναίσθημα και η λογική θα πάει περίπατο. Ίσως να δανείσεις ένα φίλο σου ή να βοηθήσεις άτομα που θα στο ζητήσουν έντονα και πιθανόν να σε πιέσουν υπερβολικά. Όχι ότι εσύ θα αρνηθείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Μπορείς και ακούς κάπως την εσωτερική σου φωνή η οποία σε σπρώχνει να κάνεις πράγματα τα οποία άλλες φορές θα φοβόσουν. Η εσωτερική ενόραση είναι αυτή που σου δίνει δύναμη και μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Ερωτικά: Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και αυτό θα σε οδηγήσει να βγάλεις έστω και ένα μικρό λαβράκι μ' ένα άτομο που βρίσκεται μακριά ή μπορεί να ταξιδεύει. Γιατί με τον τρόπο σου θα τον/την πείσεις ότι όλα είναι ανοικτά μαζί σου και κάπως του αφήνεις και την αίσθηση ότι εσύ περιμένεις για να είστε μαζί. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο η κόντρα και η δυσκολία που υπήρχε με τον Αιγόκερω θα περάσει και θα έρθετε και πάλι κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα καταφέρεις να ξεπεράσεις ορισμένες δυσκολίες με το δικό σου τρόπο και θα δεις να γίνονται κάποια σχέδια σου πραγματικότητα. Ο ανταγωνισμός που υπήρχε με τους γύρω σου και με συνεργάτες που δεν είχατε κοινό στόχο θα ξεπεραστεί σιγά σιγά και όλα θα γίνουν πιο εύκολα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Νιώθεις λίγο σαν χαμένος/η γιατί τα συναισθήματά σου σε παρασέρνουν και σε πάνε πολύ μακριά. Αυτό που χρειάζεσαι είναι να αφήσεις κάποια χαοτικά συναισθήματα στην άκρη για να μην σε καταπιούν και να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή και με την λογική να κυριαρχεί..
Ερωτικά: Κάνεις μεγάλη υπομονή χωρίς να είναι του χαρακτήρα σου και όλο αυτό σε βοηθάει να κερδίσεις την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση μέσα στη σχέση. Με τον Τοξότη θα χρειαστεί να κινηθείς πιο δυναμικά γιατί πιστεύει ότι κάπως έχεις αδρανήσει, αλλά τώρα νιώθεις μια ιδιαίτερη ενέργεια να σε έχει συνεπάρει. Μπορεί και αισθήματα λύπης να σε οδηγούν στον Σκορπιό, αλλά πρόσεξε να μην του πεις κάτι από όλα αυτά γιατί δεν θα αργήσετε και πολύ να τσακωθείτε.
Οικονομικά & Καριέρα: Προτιμάς να περιμένεις προτού να κινηθείς για να ορίσεις εσύ τα γεγονότα και τα πράγματα. Η προσωπική σου άποψη μερικές φορές έχει κάποια χάσματα που τα δημιουργεί η έφεσή σου στο υπερβολικό συναίσθημα. Αλλά ευτυχώς, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, δεν θα μείνεις αδρανής, γιατί έχεις να κάνεις πολλά πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι στη θέση του άλλου πιο εύκολα από άλλες φορές, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν πρέπει να κρατήσεις κάποια όρια γιατί μπορεί να χαθούν στο άψε σβήσε. Η λύπηση που μπορεί να έχεις για ένα πολύ δικό σου πρόσωπο δεν σε βοηθάει να πάρεις την σωστή απόφαση.
Ερωτικά: Η σχέση με το Σκορπιό θα περάσει σε μια καλύτερη φάση αφού θα «πιάσεις» την ψυχολογία του και γενικά οτιδήποτε είναι για σένα αυτό που θα σε κάνει να περάσεις καλά μαζί του. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ταύρο ή Αιγόκερω. Με αυτόν/η που μπορεί να γίνει μεγάλο μπέρδεμα είναι με τον Τοξότη γιατί πιθανόν η αλήθεια να μην ρέει μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει χρέη σωτήρα προσπαθώντας να εξηγήσεις και να στηρίξεις άτομα που είναι πολύ κοντά σου, τα οποία χωρίς να το καταλάβεις μπορεί να σε «ρίξουν» από την μια στιγμή στην άλλη. Πρόσεξε την παραμικρή κίνηση σου γιατί μπορεί να σου κοστίσει στον υπερθετικό βαθμό.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αναλαμβάνεις την ευθύνη για κάποια θέματα αλλά τελικά βλέπεις ότι λόγω μεγάλων ανακατατάξεων σε πολλά πράγματα υπάρχει ένα χάος γύρω σου και ίσως να μην μπορείς να αναλάβεις αυτά που έχεις πει. Είναι δηλαδή περισσότερα από ότι νόμιζες και σίγουρα θα πελαγώσεις. Η καλλιτεχνία ή το στούντιο που έχεις για να εκφράζεις τα ταλέντα σου μπορεί να χρειάζεται μια φροντίδα παραπάνω.
Ερωτικά: Σε απασχολεί ένα άτομο από τον χώρο της δουλειάς σου αλλά μια σου μιλάει και είναι πολύ κοντά σου και μια εξαφανίζεται. Αν είναι Ιχθύς εσύ κάποια στιγμή θα πρέπει να αναλάβεις την ευθύνη να βγάλεις το φίδι από την τρύπα. Και με την ολοκληρωμένη παρουσία σου θα δηλώσεις τι θέλεις και μέχρι που μπορείς να φτάσεις. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τον Παρθένο αλλά δεν είναι τόσο επιτακτικό. Με τον Καρκίνο σίγουρα θα βρεις τρόπο για να είστε κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κάνεις πολλές συζητήσεις και φτάνεις μέχρι και τη συμφωνία, μπορεί να νιώθεις ότι κάτι πάει να χαλάσει και να μη γίνει έτσι όπως το είχατε συζητήσει. Καλύτερα μην επιμένεις γιατί υπάρχουν πολλά μπερδέματα και σίγουρα δεν θα είσαι έτοιμος/η για ένα ξεκαθάρισμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις πολλά και έντονα συναισθήματα που σε βοηθάνε να επικοινωνήσεις σε ένα πιο ποιοτικό επίπεδο με τα άλλα άτομα και αυτό σίγουρα σε βάζει σε ένα ρυθμό που σου αρέσει και σε κάνει και νιώθεις δύναμη και ηρεμία. Το θέμα ενός παιδιού θα σου κάνει καλό και θα νιώθεις γεμάτος/η από την επαφή μαζί του.
Ερωτικά: Η χαλάρωση σε πολλά εσωτερικά θέματα θα σου φέρει και την εξωτερική καλύτερη συμπεριφορά απέναντι στο πρόσωπο που είστε μαζί. Θα δοκιμάσεις πάντως να ρισκάρεις με έναν Παρθένο με τον οποίο μπορεί ακόμα να μην έχεις ανοίξει όλα τα χαρτιά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεις διέξοδο και με ποιο τρόπο θα ξεφύγεις από κάποια προβλήματα και σίγουρα η διαίσθησή σου θα σε οδηγήσει στο σωστό. Γιατί θα ρισκάρεις εκ του ασφαλούς ακόμα και σε μικρά πραγματάκια και θα τα πετύχεις στα πλαίσια του δυνατού.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι κυρίως μέσα στο σπίτι σου γιατί θέλεις να περάσεις ήρεμα και όμορφα και ίσως να κοιμηθείς για να ξεχάσεις αλλά και για να ξεκουραστείς. Η διάθεση σου στο να πιεις ένα παραπάνω ποτό η να φας και λίγο γλυκό δεν θα σε χαλάσει και τόσο. Αρκεί να μην υπερβάλεις γιατί το συνηθίζεις. Τώρα, το να αφήσεις και λίγο το σπίτι σου σε ένα μικρό χάος δεν σε πειράζει και τόσο, γιατί έχεις σταματήσει να τα θέλεις όλα στην εντέλεια. Η μουσική πάντως θα σε «θεραπεύσει».
Ερωτικά: Η σχέση με ένα άτομο που δεν σου ξεκαθαρίζει τι θέλει από εσένα και σε αφήνει σε μια κατάσταση μετέωρη, μάλλον έχει αρχίσει και σε ενοχλεί γιατί δεν θέλεις με τίποτε να μην ξέρεις τι σου γίνεται. Δεν έχεις τέτοια ενέργεια που να σου επιτρέπει να ζεις μέσα σ' ένα πέπλο χωρίς την αλήθεια μπροστά σου. Αν το κάνεις ,πιστεύεις ότι θα είναι για λίγο μέχρι να βρεθούν οι κατάλληλες συνθήκες.
Οικονομικά & Καριέρα: Εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι θα γίνει μια δουλειά και να έχεις μέσα σου την πίστη που χρειάζεσαι για να προχωρήσεις. Όμως θα διαπιστώσεις από κάποια σημαντικά στοιχεία που έχεις ανακαλύψει ότι η πραγματικότητα δεν είναι έτσι όπως την είχες αρχικά αντιληφθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Έχεις μια άνεση στο να αντιμετωπίζεις κάποιες δυσκολίες και κυρίως με τα συγγενικά σου πρόσωπα, που τελικά τα χαλαρώνεις με τον τρόπο σου. Δεν ξέρεις ακριβώς πως γίνεται αλλά το πετυχαίνεις.
Ερωτικά: Επειδή δεν αμφισβητείς αυτή την στιγμή τα συναισθήματά σου κάπου αφήνεσαι και θα ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες που υπάρχουν με τον Δίδυμο. Αλλά πρόσεξε μην του κρύψεις την αλήθεια γιατί θα το καταλάβει και δεν θα είναι ότι καλύτερο για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Παίρνεις χρήματα ή κάποιος μπορεί να σου τάξει ότι θα κλείσεις μια δουλειά την οποία περιμένεις εδώ και καιρό. Σίγουρα ο Άρης, που βρίσκεται στο ζώδιο σου και επηρεάζει πιο πολύ εσένα που έχεις γεννηθεί τις τελευταίες ημέρες, θα σου δώσει τη δραστηριότητα που χρειάζεσαι για να κλείσεις μια και καλή κάποιες υποθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις πολλές επιθυμίες και μέσα από αυτές μπορεί να χάνεσαι και να μην ξέρεις ακριβώς με τη σειρά ποιο πρέπει να ακολουθήσεις. Κάπου αναλώνεσαι και δεν εστιάζεις στο σημείο που έχεις ανάγκη. Επειδή δεν σου πάνε οι μεγάλες ευαισθησίες και δεν αντέχεις να βλέπεις τέτοιες συμπεριφορές μπορεί να κλείνεις κάπως τα αυτιά σου σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν θα κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Απλά κουράζεσαι.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Καρκίνου σε αναστατώνει γιατί προσπαθείς να βρεις έναν τρόπο πολύ ιδιαίτερο για να μην τον/την πληγώσεις και για να μην χάσει πάλι την εμπιστοσύνη του σε σένα. Γιατί θέλεις να σταματήσουν οι εντάσεις μεταξύ σας για να περνάτε κάπως καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου με στόχο να αλλάξεις κάποιες προοπτικές. Μπορεί όμως γρήγορα να καταλάβεις ότι οι ελπίδες που έχεις είναι φρούδες. Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα γιατί μπορεί να πρέπει να περιμένεις λίγο πριν ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχεις μια δική σου άποψη η οποία θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και με έναν ιδιαίτερο τρόπο θα φανείς. Η σχέση με τον εαυτό σου θα είναι πιο γλυκιά και σίγουρα θα θεωρήσεις ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Ερωτικά: Η σχέση μ' ένα Λιοντάρι θα σε καθορίσει πολύ περισσότερο από ότι παλιά και σίγουρα θα σου δώσει δύναμη με τη ζεστασιά του. Για αυτό μη φοβάσαι να προχωρήσεις μαζί του, γιατί μερικές φορές δειλιάζεις να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Η προσωπική σου εμπειρία πάντως θα μετρήσει με τον Καρκίνο αλλά δεν θα είναι και πολύ εύκολο να βρείτε μια κοινή επικοινωνία.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις μια μεγάλη αναβάθμιση και αυτό σίγουρα θα σε σπρώξει να φουλάρεις με την δράση σου η οποία θα είναι συντονισμένη και με τα συναισθήματά σου. Όταν μυρίζεις κάτι καλό στην ατμόσφαιρα, εσύ τότε κάνεις τη βουτιά για να μην αφήσεις έστω και τη μικρή ευκαιρία να ξεγλιστρήσει από τα χέρια σου.


Πηγή: astrology.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.....

ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΚΑ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑΤΑ 
ΤΩΝ ΚΟΑΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ
 ΕΙΝΑ ΠΑΝΟΜΟΙΟΤΥΠΑ.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΟΓΑ

«Παράταση Προθεσμίας Πληρωμής των Ασφαλιστικών Εισφορών ΟΓΑ
μέχρι και τις 29/12/2014»

Με απόφαση του Διοικητή του ΟΓΑ κ. Ξενοφώντα Βεργίνη παρατείνεται η
προθεσμία πληρωμής των ασφαλιστικών εισφορών, χωρίς καμία
επιβάρυνση, μέχρι και τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014, προκειμένου όλοι οι
ασφαλισμένοι του Οργανισμού να μπορέσουν να ανταποκριθούν στη πληρωμή των
οφειλών τους.
                                                                   


                                                                                           Από τη Διοίκηση του ΟΓΑ

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ - ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ ΤΗ ΛΥΠΗΤΕΡΗ


Μετά την προειδοποίηση Χαρδούβελη τον Σεπτέμβριο, ότι τα περίπου 424 εκατ. ευρώ θα πρέπει να ανακτηθούν με ευθύνη του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και παρά τις περί του αντιθέτου διαβεβαιώσεις Καρασμάνη, η ελληνική πλευρά ξεκίνησε ένα μεγάλο παζάρι με τις Βρυξέλλες, προκειμένου να ελαχιστοποιήσει το προς ανάκτηση ποσό. Να περιορίσει, δηλαδή, όσο το δυνατόν τον αριθμό των εμπλεκόμενων αγροτών, εξαιρώντας από τη σχετική λίστα τους συνταξιούχους (25.000), όσους εισέπραξαν μικροποσά έως 100 ευρώ, αλλά και όσους απεβίωσαν.

Το επιχείρημα της κυβέρνησης είναι ότι η ολική ανάκτηση 424 εκατ. ευρώ θα έβγαζε στους δρόμους 700.000 αγρότες, αγνοώντας τη δυσχερή τους θέση, λόγω της κρίσης και όλα δείχνουν ότι το σίριαλ θα διαρκέσει μήνες, αφού η αίτηση της Ελλάδας για αναίρεση της απόφασης θα εκδικαστεί την άνοιξη του 2015.

Όσοι, όμως, πήραν μεγάλες αποζημιώσεις, αναμένεται να κληθούν να επιστρέψουν και μάλιστα εντόκως τα χρήματα, καθώς έπειτα από πρόσφατες επιτόπιες αυτοψίες του ΕΛΓΑ ολοκληρώνεται μια νέα επικαιροποιημένη καταγραφή του ποιός πήρε πόσα.

Το Δεκέμβριο το Γενικό Δικαστήριο της Ε.Ε. θα εκδικάσει την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της σχετικής απόφασης, την οποία και υπέβαλε τον Σεπτέμβριο το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, σε μια προσπάθεια να κερδίσει πολιτικό χρόνο, ωστόσο, λίγοι εκτιμούν ότι η Ελλάδα θα δικαιωθεί.

Υπενθυμίζεται ότι το 2009 δόθηκαν σε 724.000 αγρότες αποζημιώσεις ύψους 424 εκατ. ευρώ. Έρευνα της Κομισιόν, που έγινε για συνολικό ποσό 802 εκατ. ευρώ (415 το 2009 και 386 το 2008) σε 724.000 αγρότες, έδειξε πως νόμιμα ήταν τα χρήματα του 2008 και από αυτά του 2009 μόνο το ποσό των 27,6 εκατ. ευρώ έπρεπε να είχαν τα δοθεί.

Στη λίστα υπάρχουν 1.818 αγρότες που έλαβαν 11.600 ευρώ, 783 με 19.330, αλλά και 83 που πήραν από 30.000 έως 100.000 ευρώ. Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως ο μέσος όρος αποζημίωσης που πήραν οι περισσότεροι αγρότες (500.000) δεν ξεπερνούσε τα 150 ανά άτομο.

Όσοι έλαβαν πάνω από 15.000 ευρώ, πάνω από δηλαδή από το πλαφόν του λεγόμενου κανονισμού De Minimis, που προσδιορίζει τις επιτρεπόμενες κρατικές ενισχύσεις που δικαιούται κάθε χώρα να καταβάλλει για έκτακτες καταστάσεις, θα κληθούν πρώτοι να επιστρέψουν πίσω χρήματα. Ακόμη δηλαδή και αν το δικαστήριο δεχθεί το ελληνικό επιχείρημα, να «συμψηφιστεί» μεγάλο μέρος των αποζημιώσεων Χατζηγάκη με κονδύλια από τον De Minimis, οι άνω των 15.000 ευρώ και πάλι θα πληρώσουν. Η αμέσως επόμενη κατηγορία που θα κληθεί πιθανότατα να επιστρέψει χρήματα είναι όσοι πήραν από 7.500 ευρώ και άνω. Αθροίζοντας τις δύο αυτές ομάδες προκύπτει ότι σε πρώτη φάση χρήματα θα κληθούν να επιστρέψουν 5.500 αγρότες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα τη γλιτώσουν όλοι οι υπόλοιποι.



Του NIKOY ΦΙΛΙΠΠΙΔΗ
(filippidis@paragogi.net)

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ- ΠΤΩΣΗ 10% ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η ραγδαία πτώση στην τιμή του αργού πετρελαίου μετά τη χθεσινή απόφαση του ΟΠΕΚ να μην μειώσει την ημερήσια παραγωγή από τα 30 εκατομμύρια βαρέλια.



Στο κλείσιμο της Παρασκευής η τιμή ανά βαρέλι για παράδοση τον Ιανουάριο του 2015 έπεσε κάτω από τα επίπεδα των 67 δολαρίων (66,15$) καταγράφοντας πτώση κοντά στα επίπεδα του 10%. Πρόκειται για το χαμηλότερο επίπεδο τα τελευταία 4,5 χρόνια.

Ενδεικτικό της κρίσης στην αγορά πετρελαίου είναι το γεγονός ότι μέσα στην ημέρα οι τιμές των μετοχών των μεγαλύτερων πετρελαϊκών εταιρειών βυθίστηκαν εξαιτίας της πτώσης της τιμής του αργού.

Αναλυτές της Wall Street δεν αποκλείουν, μάλιστα, το ενδεχόμενο τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες να δούμε την τιμή του πετρελαίου να κινείται και κάτω από τα επίπεδα των 60 δολαρίων το βαρέλι.

«Όλοι θα μιλούν για το πετρέλαιο και την απόφαση του OPEC. Κάθε επένδυση που συνδέεται με το πετρέλαιο θα δεχθεί πιέσεις, ενώ αντίθετα οτιδήποτε συνδέεται με καταναλωτικά αγαθά αλλά και μεταφορές θα ενισχυθεί», υποστηρίζει ο Peter Boockvar, κορυφαίος χρηματιστηριακός αναλυτής στην εταιρεία Lindsey Group.

Γιατί δεν έκανε μείωση ο ΟΠΕΚ; Ένας από τους λόγους εκτιμάται ότι είναι να μη παραχωρήσει μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς στις αμερικανικές βιομηχανίες σχιστολιθικού πετρελαίου. Αλλά, η  ΒΝΡ Paribas υποστηρίζει πως μία τέτοια στρατηγική θα σήμαινε τη διατήρηση της τιμής του Brent γύρω στα 70 δολάρια το βαρέλι για παρατεταμένη περίοδο, αλλά αυτό το επίπεδο είναι ασύμφορο για πολλά μέλη του ΟΠΕΚ. Όπως τονίζει η Saxo Bank, σύμφωνα με το Bloomberg, οι Αμερικάνοι παραγωγοί μπορούν να αντιδράσουν βρίσκοντας φθηνότερους τρόπους για τον εντοπισμό και την παραγωγή πετρελαίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΟΠΕΚ το μερίδιό του στην παγκόσμια αγορά πετρελαίου ίσως μειωθεί στο 37% μέχρι το 2017, από το 40% το 2013 και θα τον πάει πίσω 25 χρόνια.

Πώς επηρεάζονται οι επιχειρήσεις, οικονομίες

Η περαιτέρω πτώση των τιμών του πετρελαίου θα πλήξει του ισολογισμούς και τα κέρδη των εταιρειών διύλισης πετρελαίου, άρα και τις μετοχές τους, όπως εκτιμούν οι αναλυτές της Goldman Sachs, ενώ σύμφωνα με τους Financial Times, η πτώση επηρεάζει και τις τράπεζες με διεθνή εμβέλεια όπως Barclays και η Wells Fargo. Οι δύο τράπεζες χρηματοδότησαν με 850 εκατ. δολάρια τη συγχώνευση δύο αμερικανικών πετρελαϊκών και ενεργειακών εταιρειών, την Sabine Oil & Gas και τη Forest Oil.

Από την άλλη, θα μειωθεί το ενεργειακό κόστος σε επιχειρήσεις και βιομηχανίες και μαζί με αυτό και το συνολικό κόστος παραγωγής. Η πτώση κατά 10 δολάρια της τιμής του πετρελαίου οδηγεί σε αύξηση του ΑΕΠ της Ευρωζώνης κατά 0,1%, ενώ για κάθε πτώση 10 δολαρίων στη τιμή του αργού το αμερικανικό ΑΕΠ επωφελείται κατά 0,2%, ενώ ο κάθε οδηγός στις ΗΠΑ εξοικονομεί περί 120 δολάρια το χρόνο για κάθε 10 σεντ πτώσης ανά λίτρο στο καύσιμο κίνησης.





Πηγη protothema.gr



ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 29-11-2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις ένα μπέρδεμα που μπορεί να μη σε αφήσει να διαχωρίσεις κάποια πράγματα μέσα σου. Μπορεί και να πιστεύεις ότι όλα είναι αληθινά ή ότι όλα είναι ψεύτικα από αυτά που βιώνεις και ανάλογα με τις αξίες που έχεις μέσα στο μυαλό σου θα καταφέρεις να κάνεις την διάκριση. Πάντως θα καθίσεις και λίγο μέσα στο σπίτι ή θα κοιμηθείς αρκετά γιατί θέλεις να ξεκουραστείς.
Ερωτικά: Δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις για αυτό μπορεί και να απομονωθείς για λίγο για να πάρεις αποφάσεις για το ποιο άτομο είναι αυτό που σου ταιριάζει και ποιο όχι αλλά δε θα εκφραστείς ανοικτά. Κατά κάποιο τρόπο μπορεί να θεωρηθεί η συμπεριφορά σου ελαφρώς ύπουλη ή μυστικοπαθής γιατί έχεις παράπονα και δεν τα λες αλλά περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να δράσεις αναλόγως.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να καλύπτεις ένα πρόσωπο που δεν είναι και τόσο «εντάξει», αλλά εσύ όταν σου ζητηθεί βοήθεια πάντα δίνεις ένα χέρι άσχετα με τις συνέπειες.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια νιρβάνα και αυτό βοηθάει το τσιτωμένο νευρικό σου σύστημα να χαλαρώσει και να ξεπεράσεις κάποιες υπερβολικές αντιδράσεις που μπορεί να είχες από την πλευρά ατόμων που θεωρούνται φίλοι σου ή ακόμα και συγγενικά.
Ερωτικά: Βλέπεις ότι ενώ εσύ πασχίζεις, το πρόσωπο που είστε μαζί μπορεί να αδιαφορεί και να κάνει πολύ λιγότερα. Όταν όμως νιώσει ότι θα σε χάσει τότε θα δραστηριοποιηθεί και θα κάνει τα αδύνατα δυνατά να σε κερδίσει. Για αυτό και δεν πρέπει να θεωρείσαι δεδομένος/η για κανένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις θετική στάση απέναντι στα πράγματα και αυτό σε προδιαθέτει να κάνεις ευχάριστες σκέψεις. Αν περιμένεις μια απάντηση, σήμερα θα την πάρεις και θα σε ευχαριστήσει δεόντως.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ανακατεύεσαι με πολλά πράγματα αλλά οι κινήσεις σου μπορεί να είναι αρκετά χαοτικές γιατί δεν θα ξέρεις τι να πιάσεις και τι να αφήσεις. Δώσε ένα μεγαλύτερο περιθώριο στον εαυτό σου για να αντιληφτείς καλύτερα τον κοινωνικό ρόλο που έχεις αναλάβει γιατί μπορεί ακόμα και να ξεγελιέσαι.
Ερωτικά: Μπορεί να κινδυνεύεις να αποκαλυφτείς και να μην ξέρεις πώς να το μαζέψεις, για αυτό καλύτερα μη δίνεις άλλες λαβές, αν τα συναισθήματα σου είναι περίπλοκα και δεν σε οδηγούν πουθενά. Πάντως μην χάνεσαι μέσα σε μια σχέση που θα σου βγάζει την επιφάνεια την λύπηση γιατί θα εξαφανίσεις τελείως τις δικές σου επιθυμίες.
Οικονομικά & Καριέρα: Υπάρχει περίπτωση να διανύεις μια περίοδο που θα νιώσεις ότι είσαι κάπως μετέωρος/η γιατί θα γίνονται όλα όπως τα θέλεις αλλά το αποτέλεσμα που περιμένεις δεν θα είναι το ανάλογο που θα σε βγάλει από τα αδιέξοδα που έχουν δημιουργηθεί. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να εξετάζεις την κάθε στιγμή μήπως υπάρχει λάθος και να πάρεις και στο λαιμό σου και κάποιον άλλον.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Φτάνεις σε μια ανώτερη εσωτερική κατάσταση και με αυτόν τον τρόπο μπορείς και συγχωρείς αλλά και να πιστέψεις στις ευνοϊκές συνθήκες που θα έρθουν. Όταν σκέφτεσαι κάτι πολύ καλό μπορεί να έρθει πιο γρήγορα. Η πίστη σου πάντως δεν σε εγκαταλείπει και αν επιμείνεις στον σκοπό σου θα δικαιωθείς.
Ερωτικά: Έχεις ευθύνες με τον/ην Παρθένο αλλά ευτυχώς δεν τις βλέπεις τόσο δύσκολες. Οπότε δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό και εξελίσσεις μια κατάσταση που δεν θα είχε αίσιο τέλος αν δεν είχες εσύ αυτή την προσωπική συνείδηση.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα δεχτείς μια βοήθεια η οποία σίγουρα θα σε βγάλει από κάποιες κακοτοπιές. Το βλέπεις ότι είσαι κοντά να τελειώσεις κάτι που άρχισες εδώ και καιρό και τώρα το στηρίζεις με τον τρόπο σου λίγο παραπάνω γιατί το ελέγχεις καλύτερα για αυτό πιθανόν και να πάρεις χρήματα άμεσα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια αδράνεια και περιμένεις να σου δοθούν οφέλη από άλλους. Αυτό σίγουρα δεν σε βοηθάει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια. Κυρίως σήμερα αξίζει να προσπαθήσεις λίγο παραπάνω για να μην έχεις μετά βάρος ή ενοχές ότι τελικά δεν προσπάθησες. Αν έχεις απωθημένα με κάποιον, θα προσπαθήσεις να τα μοιραστείς με ένα έμπιστο άτομο που σίγουρα θα γνωρίζει τη θεραπεία. Τα υπαρξιακά θέματα που θα σε απασχολήσουν θα είναι η αιτία της αναγνώρισης πολλών δυνάμεων που κρύβεις μέσα σου.
Ερωτικά: Αναζητάς τον αισθησιασμό μέσα από το ρομάντζο και τις μαγευτικές συνευρέσεις. Πιθανόν ο Ιχθύς να ξέρει τι θέλει από εσένα και εσύ να μην έχεις ακόμα ξεκαθαρίσει. Για αυτό μην υποσχεθείς κάτι αν δεν είσαι έτοιμος/η για το παραπάνω.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να βρεις χρήματα είτε μέσα από μια συνεργασία, είτε μέσα από μια πώληση που όμως για να πεις ότι τελείωσες και να τα πάρεις έχεις πολύ δρόμο ακόμα. Πιθανόν η υποστήριξη που θα έχεις από άτομα που έχουν πόρους να μην είναι αυτή ακριβώς που περιμένεις γιατί δεν φτάνει για να σε στηρίξει αλλά στο τέλος κάτι θα βρεθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Η ευαισθησία σου θα κτυπήσει κόκκινο, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, γιατί θα καταλάβεις τόσο καλά την πλευρά και τα θέλω των άλλων ατόμων που με τον τρόπο σου θα σταθείς κοντά τους χωρίς καν να μιλήσεις.
Ερωτικά: Θέλεις την αλήθεια και όμως δεν μπορείς να ξεκολλήσεις από κάποιες αντιλήψεις που δεν σε βοηθάνε να δεις και την άλλη πλευρά. Για αυτό παραμένεις κολλημένος/η και εξαρτημένος/η από φαντασίες και ονειροπολήσεις για το πώς θα επιθυμούσες να είναι το άλλο το άτομο για να είστε μαζί.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να προχωρήσεις για να κάνεις συνεργασίες αλλά ευτυχώς σε κρατάει κάτι, γιατί τα βλέπεις όλα ιδανικά και σίγουρα θα χάσεις τα αυγά και τα «πασχάλια». Πιθανόν να πρέπει να κάνεις διευκρινιστικές συζητήσεις αλλά δε θα βοηθήσουν και πολύ στο να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Ακούς πολλές δικαιολογίες κι ίσως κολλήσεις σε μια κατάσταση η οποία δεν σε αφορά άμεσα αλλά σε ενοχλεί που υπάρχουν άτομα από τον χώρο σου που δεν σου λένε την αλήθεια γιατί σου δημιουργεί ένα χάος. Αλλά λίγο να σκεφτείς το συμφέρον σου θα ξεφύγεις αμέσως.
Ερωτικά: Μπορεί να σου διαφεύγουν οι πραγματικές σου ανάγκες και κάπου να χάνεσαι μέσα σε συζητήσεις άσκοπες και άκαιρες. Αν έχεις δεύτερη σχέση καλό είναι να βάλεις ένα φρένο κυρίως αν δεν λες την αλήθεια και κρύβεις πράγματα γιατί μπορεί να γίνει κάτι και να αποκαλυφτείς, εκτός αν δεν είναι σοβαρή. Με τον Παρθένο θα προσπαθήσει να κάνεις ανακωχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Ζητάς την τέλεια συνεργασία αλλά μάλλον δε θα την βρεις μέχρι να ξεκαθαρίσεις τα δικά σου όρια. Σε ενοχλεί η σκέψη ενός ατόμου που μπορεί να σε σαμποτάρει, γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις ανακαλύψει πολλά που κάνει πίσω από την πλάτη σου αλλά πιθανόν να μην θέλεις να αντιπαρατεθείς και το ανέχεσαι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Έχεις μια καλύτερη οπτική για τον εαυτό σου και τους γύρω σου. Για αυτό κάπως χαλαρώνεις και δεν σε νοιάζει τόσο πολύ αν το σπίτι σου το έχεις αφήσει ακατάστατο γιατί νιώθεις κούραση ή εξάντληση. Μερικές φορές σου κάνει καλό όταν δεν είσαι και τόσο στην τσίτα.
Ερωτικά: Η ευαισθησία ενός ατόμου που σε ενδιαφέρει σου αυξάνει την φαντασία και σε βάζει να σκεφτείς ότι θα είστε μαζί όπως ακριβώς το είχες ονειρευτεί. Για αυτό θα περάσεις καλά μαζί του γιατί και τα όνειρα βοηθάνε στο να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Περιμένεις από κάπου χρήματα και θα σου δοθούν, αρκεί να προσπαθήσεις περισσότερο να τα διεκδικήσεις γιατί δεν είναι όλα τόσο εύκολο όπως νομίζεις ίσως επειδή κινείσαι με άλλους ρυθμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Μην περιφρονείς και μην έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου την ευαισθησία που μπορεί να νιώθεις ή αδυναμία και να μην θέλεις να το παραδεχτείς. Όταν νιώθεις έτσι μην πιέζεις τον εαυτό σου για κάτι άλλο γιατί όσο και να επιμένεις ότι έχεις δύναμη χρειάζεται να παραδεχτείς τα κομμάτια σου που είναι έντονα συναισθηματικά.
Ερωτικά: Μπορεί να μην αντέχεις να βλέπεις το άτομο που σου αρέσει στεναχωρημένο ή ακόμα και αδικημένο από τους άλλους. Για αυτό θα προσπαθήσεις να το στηρίξεις με κάθε τρόπο για να μην χάσεις την ευκαιρία να είσαι κοντά του.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να υπερβάλεις για κάποια δουλειά και να μην έχεις εκτιμήσει σωστά τις προθέσεις των άλλων ατόμων για αυτό χρειάζεται να κρατάς μικρό καλάθι, κυρίως αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που νιώθεις ότι γύρω σου όλα ηρεμούν και οι συνθήκες κάπως βελτιώνονται γιατί δεν έχεις εκείνο το τρελό άγχος που τις πιο πολλές φορές σε κατακλύζει. Οπότε με τον δικό σου τρόπο θα έχεις κάποιες εμπειρίες που θα σου δώσουν την θετική εικόνα των πραγμάτων.
Ερωτικά: Συνειδητοποιείς ότι μπορεί να μιλάς με ένα άτομο πολύ ζεστά χωρίς να το ξέρεις πολύ καλά και αυτό σου δίνει την άνεση και την οικειότητα που έχεις ανάγκη. Μην αφήνεις το παρελθόν να σε αναστατώνει. Με μια μονοκοντυλιά θα πρέπει να το διαγράψεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Λες πράγματα και ηρεμείς με τον τρόπο σου ακόμα και τους πιο εξαγριωμένους συνεργάτες σου γιατί έχεις τη δύναμη να τους πείσεις ότι όλα θα πάνε καλά. Για αυτό θα κερδίσεις με τον δικό σου τρόπο αυτά που περιμένεις να γίνουν άμεσα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Έχεις αφεθεί σε μια κατάσταση γιατί πιθανόν να βαριέσαι να αγωνιστείς για το δίκιο σου και μάλλον θα τα αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν χωρίς να παρέμβεις. Καμιά φορά μπορεί, χωρίς να το καταλάβεις, γίνονται όλα όπως τα περιμένεις.
Ερωτικά: Η σχέση με τον/ην Παρθένο μερικές φορές δεν είναι και τόσο δύσκολη όσο νομίζεις γιατί βρίσκει τρόπο και σου δίνει συναισθήματα, κυρίως όταν είναι να σε φροντίσει. Για αυτό δείξε και μια αδυναμία και μην το παίζεις παντοδύναμος/η γιατί έτσι θα πάρεις είτε από τον Καρκίνο, είτε τον Σκορπιό περισσότερα από όσα πιστεύεις γιατί θα βρουν πρόσβαση εύκολη να σε προσεγγίσουν.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να μαζεύεις πληροφορίες που να μη σου είναι και τόσο χρήσιμες και να σπαταλιέσαι σε θέματα που τελικά δεν έχουν καμία χρησιμότητα. Ίσως να μπλέκεσαι με θέματα άλλων και χάνεις τον χρόνο σου.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση που νιώθεις άνετα με τον εαυτό σου αλλά και με τους άλλους γύρω σου γιατί πιθανόν να μην έχεις πάρει 100% χαμπάρι τι συμβαίνει και προτιμάς να σκέφτεσαι μόνο τα δικά σου. Αυτό λέγεται από την μια πλευρά προστασία και από την άλλη αδιαφορία, ανάλογα πως θα το μεταφράσει ο καθένας. Αλλά εσύ που ξέρεις βαθιά τον εαυτό σου ξέρεις ότι έχεις ενδιαφέρον.
Ερωτικά: Το να σκέφτεσαι μόνο την δική σου θέση δεν σε βοηθάει να ξεκαθαρίσεις τι είναι ακριβώς αυτό που σου χρειάζεται. Όμως και χωρίς να το θέλεις υπάρχει μια τάση που σε σπρώχνει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, να βγεις σε μονοπάτια πιο τολμηρά και ριψοκίνδυνα αλλά ταυτόχρονα και ελεύθερα. Ο Τοξότης θα στο προσφέρει αυτό και θα σου δώσει και ένα χέρι βοηθείας για να λειτουργήσεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ζητήσει κάποια βοήθεια οικονομική, ίσως από μια συνεργασία που θα σου δώσει το ποσό που έχεις ανάγκη για να προχωρήσεις την υπάρχουσα δουλειά. Μην κάνεις πίσω σε καμία περίπτωση γιατί ο χρόνος σου είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να τον εκμεταλλευτείς σωστά. Πρόσεχε τις συναλλαγές σου και βάλε όριο σε ό, τι κάνεις.


Πηγή:astrology.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ....

Οι πατημασιές των αστροναυτών στη Σελήνη μπορούν
να παραμείνουν αναλλοίωτες για πάνω από 10 εκατομμύρια
χρόνια, αφού η Σελήνη δεν έχει ατμόσφαιρα.

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΕΡΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟ ΠΛΑΤΥ ΗΜΑΘΙΑΣ

Με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δένδρου και με τη συναυλία του γνωστού τραγουδοποιού Βασίλη Καζούλη θα ξεκινήσουν οι εκδηλώσεις για τη φετινή “Αστερούπολη”.
Οι εκδηλώσεις φέτος θα διαρκέσουν από τις 24 έως και τις 31 Δεκεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνουν – όπως και τις προηγούμενες χρονιές – πολλή μουσική, θεατρικά, συναυλίες, διάφορες παραστάσεις, αναγνώσεις παραμυθιών, παραστάσεις καραγκιόζη, δραστηριότητες και παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της Αστερούπολης, παρουσιάσεις τοπικών εθίμων καθώς και χορών από συλλόγους της Ημαθίας και φυσικά πολλές εκπλήξεις ειδικά για τους μικρούς μας φίλους.
Όπως κάθε χρόνο, στην Αστερούπολη θα μπορείτε να επισκεφτείτε τα σπιτάκια που βρίσκονται στον Πεζόδρομο Πλατέος καθώς και το σπιτάκι του Αη-Βασίλη, το Εργαστήρι των χριστουγεννιάτικων κατασκευών, το Δένδρο της Αγάπης και το Σπιτάκι των Δημιουργιών.

Χορηγοί επικοινωνίας στην “Αστερούπολη 2014” είναι οι ενημερωτικές ιστοσελίδες alexandriamou.gr και e-periskopisi.gr

Την αρχή φέτος θα κάνει την Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου ο αγαπημένος τραγουδοποιός Βασίλης Καζούλης. Με μια συναυλία (full band) στον πεζόδρομο Πλατέος, εκεί όπου για 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται το χριστουγεννιάτικο χωριό της “Αστερούπολης”.
Όσοι βρεθούν το βράδυ εκείνο στο Πλατύ θα έχουν τη χαρά να απολαύσουν και τα νέα του τραγούδια από το νέο του digital album που φέρει τον τίτλο “Λευκός Ουρανός” και εκδόθηκε από την XRC RECS USA σε παγκόσμια εμβέλεια και για την Ελλάδα μέσω της InSideOut τον φετινό Οκτώβρη. Θα ακουστεί και η νέα του μεγάλη επιτυχία “Τα Λίγα Είναι Πολλά” (Νο 16 στους ραδιοφωνικούς σταθμούς), όπως και παλιές του επιτυχίες αλλά και άλλα αγαπημένα του τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες από φίλους του τραγουδοποιούς!
Μαζί του:
Ο εξαιρετικός Δημήτρης Χατζηδημητρίου στα πλήκτρα και στα φωνητικά,
Η υπέροχη παρουσία με την εκπληκτική φωνή Νεφέλη Φασουλή με το βιολί της.
Ο Ρωμανός Φασουλής στην κιθάρα και στα φωνητικά
Και ο Μιχάλης Μήτος στο καχόν και τα κρουστά.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 28-11-2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Θα δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό σε φίλους και νέες γνωριμίες που θα σε κάνουν να νιώσεις μεγάλη ελευθερία και ευκολία στην επικοινωνία. Το πιο σημαντικό για σένα είναι να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς ψευτιές και υποκρισίες.
Ερωτικά: Έχεις ένα ενδιαφέρον για τον Υδροχόο και σίγουρα θα σου κάνει πολύ καλό γιατί είναι ένα άτομο που ταιριάζεις, άσχετα αν σας χωρίζουν αυτή την στιγμή κάποιες αποστάσεις. Το πρόβλημα με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι εύκολο να το λύσεις γιατί δεν μπορείς να τον περιορίσεις όπως νόμιζες στην αρχή.
Οικονομικά & Καριέρα: Αν έχεις να κάνεις με ένα μεγαλύτερο πρόσωπο αναλαμβάνεις ευθύνες που σίγουρα δεν είναι και πολύ εύκολες, όμως καταφέρνεις να εξοικειώνεσαι γιατί καταλαβαίνεις τις ανάγκες και τα βάρη του άλλου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να αποφύγεις τα πολλά με φίλους και γνωστούς γιατί νιώθεις ότι κάτι σε βαραίνει και δεν μπορείς να ακολουθήσεις τις επιλογές τους αλλά τουλάχιστον άνοιξε τα αυτιά σου και τα μάτια σου για να μην χάσεις κάποια ευκαιρία.
Ερωτικά: Η πίεση που νιώθεις για έναν Υδροχόο σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν είναι εύκολο να τα βρείτε γιατί σου λέει πράγματα τα οποία δεν σου ταιριάζουν καθόλου. Βέβαια κάτι θέλει να σου δείξει που εσύ με τίποτε δεν το πιάνεις. Ίσως να είναι αυτός που θα σε εξελίξει και θα σε μάθει το νόημα της φιλίας. Με τον Σκορπιό χρειάζεται να αναπνεύσετε μεταξύ σας και λίγο για αυτό καλό είναι να βγαίνετε και με άλλους για να μην βαριέστε.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό αλλά στην ουσία φοβάσαι τα ανοίγματα και τις επεκτάσεις αν τα πράγματα δεν είναι σταθερά και τετραγωνισμένα γιατί σίγουρα δεν σου αρέσει να ξεφεύγεις από τα υπάρχοντα καλούπια και χάνεις την ηρεμία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Η σκέψη σου αλλάζει και από εκεί που ήταν κάπως περιορισμένη, τώρα θα δεις ότι μπορείς να ονειρεύεσαι γιατί είχες κλείσει το μυαλό σου. Θα χρειαστεί όμως να μην σκέφτεσαι πολύ χαοτικά. Για αυτό, αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βιώσεις την απουσία λογικής και θα βγει όλη σου η φαντασία και το δημιουργικό σου ταλέντο. Αν έχεις καλλιτεχνικές ανησυχίες, μπορείς να τις αποτυπώσεις σε αντικείμενα, σε στίχο, μουσική ή σε οτιδήποτε άλλο σε εκφράζει.
Ερωτικά: Δεν κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα αλλά έχεις βγει μπροστά για να γνωρίσεις νέα άτομα, γιατί βαριέσαι και θέλεις να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια γιατί δεν θέλεις πλέον να είσαι μόνος/η. Αν πάλι έχεις σχέση σίγουρα θα κάνεις αισθητή στην παρουσία σου αλλά και θα πεις αλήθειες που άλλες φορές τις κρύβεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες και θα κερδίσεις με τον δικό σου τρόπο αυτό που τόσο πολύ θέλεις, την επικοινωνία και τις πολλές δουλειές που είναι διαφορετικές κάθε φορά από αυτές που ξέρεις να κάνεις. Δεν σου αρέσει να μένεις μόνο σε μια στάσιμη κατάσταση γιατί πνίγεσαι. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα κάνεις συζητήσεις είτε για σπουδές που θα βοηθήσουν στην υπάρχουσα δουλειά σου είτε για κάτι που σου ταιριάζει περισσότερο γιατί θα είναι πιο ομαδικό και συλλογικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Νιώθεις περίεργα γιατί θα πρέπει να βρεθείς με άτομα που είτε δεν συμπαθείς είτε δεν θέλεις να βγαίνεις από την φωλιά σου και να τρέχεις να γνωρίζεις άγνωστο κόσμο. Είσαι σαν ψάρι έξω από τα νερά αλλά αν ξεπεράσεις τον εαυτό σου τότε θα γνωρίσεις έναν καινούργιο που μπορεί να σε εκπλήξει. Μην αφήνεις αυτή την ευκαιρία να πάει χαμένη. Δοκίμασε ό, τι δεν μπορείς να κάνεις γιατί με αυτόν τον τρόπο βρίσκεις την δύναμή σου.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο όλο και κάτι συμβαίνει και εκεί που λέτε ότι θα είστε καλά όλο κάτι βρίσκετε και τσακώνεστε γατί σε άλλο μήκος εκπέμπει αυτός/ή και σε άλλο εσύ. Αν αφήσεις ελεύθερη την ψυχή σου και προσπαθήσεις να είστε και φίλοι παρότι εσένα δεν σου αρέσει και πάρα πολύ, θα μπορέσεις να τα βρεις και με τον Ζυγό ή τον Τοξότη.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι σήμερα να επιλέξεις κάποια άτομα που δεν σου κάνουν τα χατίρια και δεν σου λένε σε όλα ναι και να τους αντιμετωπίσεις με έναν άλλο τρόπο γιατί η ελευθερία έξω από τα καλούπια συμπεριφοράς είναι αυτό που έχεις να μάθεις.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Επηρεάζεσαι, χωρίς να το καταλάβεις από τις κινήσεις άλλων ατόμων γιατί δεν θέλεις να πιστεύουν για σένα ότι δεν τους ακολουθείς. Αυτό σε εγκλωβίζει, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, και σου δημιουργεί μια πίεση αλλά θα δεις ότι κάτι θα μάθεις και θα εξελίξεις μέσα σου.
Ερωτικά: Η σκέψη ενός Υδροχόου μερικές φορές σε κουράζει γιατί βλέπεις ότι δεν σου δίνει την σημασία που θέλεις εσύ να έχεις. Όμως αν κοιτάξεις λίγο καλύτερα μπορεί να βρεις ότι τελικά κάτι παίρνεις αλλά δεν το αξιολογείς σωστά γιατί έχεις μάθει διαφορετικά. Με τον Κριό βιώνεις μια νέα περιπέτεια και αν έρχεται από το παρελθόν σου θα διαπιστώσεις ότι τώρα λόγω συνθηκών θα έχετε καλύτερη σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο γι' αυτό δεν μπορείς να αποφασίσεις μόνο εσύ για αυτά που πρέπει να γίνουν. Αν ασχολείσαι με την πολιτική ή με παρεμφερείς ομάδες θα αναγκαστείς να μην έχεις την αρχηγία γιατί υπάρχουν με αυτό το χάρισμα. Μέσα σου περιμένεις την αναγνώριση αλλά κάπως μοιρολατρικά. Το σίγουρο είναι ότι έχεις ευκαιρίες και πρέπει με κάθε τρόπο να τις εκμεταλλευτείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Δοκιμάζεις κατά κάποιο τρόπο νέες μεθόδους για να αντέξεις την καθημερινότητά σου και να ξεπεράσεις τα ίδια και τα ίδια. Για αυτό θα ακολουθήσεις τις νέες επιταγές και κυρίως ό, τι αφορά σε εναλλακτικές θεραπείες.
Ερωτικά: Χρειάζεται να σταματήσεις την κριτική που κάνεις για ένα άτομο είτε μέσα σου είτε με φίλους και γνωστούς γιατί με αυτό τον τρόπο θα δώσεις την δυνατότητα στην σχέση σας να αναπνεύσει. Αν πάλι υπάρχει ένα πρόσωπο που σου φέρεται πολύ φιλικά ίσως δείχνει το ενδιαφέρον του με ένα τρόπο πολύ περίεργο γι' αυτό μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, κυρίως αν είναι Υδροχόος.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι μια ανανέωση και σίγουρα θα την πετύχεις μόνο αν αλλάξεις για λίγο αυτά που κάνεις κάθε ημέρα και χειριστείς διαφορετικά την πραγματικότητα χρησιμοποιώντας νέες τεχνικές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που όλα παίζουν γιατί ρισκάρεις και θέλεις την αλλαγή. Θα βγεις με φίλους για να διασκεδάσεις και θα βρεθείς με πολύ κόσμο για να μην μείνεις μέσα και νιώσεις μοναξιά.
Ερωτικά: Θα μοιραστείς όμορφες εμπειρίες με ένα Λιοντάρι που θα σας φέρουν πιο κοντά. Μπορεί να μη σου αρέσει πολύ, δώσε όμως στον εαυτό σου την δυνατότητα να δοκιμάσει γιατί μερικές φορές το αποκλείεις αλλά αν αποκτήσεις μια πιο στενή επαφή ίσως αλλάξεις γνώμη.
Οικονομικά & Καριέρα: Πρέπει να κάνεις το επόμενο βήμα, γιατί τώρα δοκιμάζεις να ξεφύγεις από τα πολλά «πρέπει» και ν' ανακουφιστείς από τις επίπονες φιλοδοξίες σου. Ένα ταξίδι ή μια επικοινωνία με ένα άτομο σχετικό με τη δουλειά σου θα σου δώσει μια άλλη οπτική γωνία. Πάντως χωρίς να το καταλάβεις θα κερδίσεις χρήματα από το πουθενά γιατί θα δεχτείς να ρισκάρεις για λίγο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Θέλεις να κάνεις κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχεις μάθει μέχρι τώρα αλλά μπορεί να μην σου το επιτρέπει ο εαυτός σου που έχει μάθει στα ίδια και στα ίδια και δεν σε αφήνει να ξεφύγεις. Μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα φιλικός/η και να ανοίξεις το σπίτι σου σε άτομα που δεν ξέρεις και πολύ καλά.
Ερωτικά: Δοκιμάζεσαι με ένα Υδροχόο ο οποίος κατά την γνώμη σου είναι τελείως διαφορετικός στον τρόπο που εκφράζεται και εκεί είναι η σύγκρουσή σας. Ένα Λιοντάρι θα σου ζεστάνει την καρδιά και με τον τρόπο του θα προσπαθήσει να σε φέρει πολύ κοντά του γιατί υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις αυτή την στιγμή.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι ξεχωριστό αλλά φοβάσαι ότι αν το κάνεις θα ξεφύγεις πολύ από τα δεδομένα σου και κάτι σε κρατάει να μη δοκιμάσεις. Αν τελικά πειστείς και ρισκάρεις θα δεις ότι θα ξεκολλήσεις και θα νιώσεις αγαλλίαση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε κίνηση, επικοινωνία και γενικά θέλεις να μοιραστείς με άλλους σκέψεις και αποφάσεις. Η ξαφνική απόφαση να ρισκάρεις σε κάτι που παλιά φοβόσουν θα σου διώξει τον πανικό γιατί θα έχεις δύναμη να το τολμήσεις. Ο Ερμής που μπαίνει σήμερα στο ζώδιο σου θα βοηθήσει εσένα που έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες να βγεις από το μέρος που είχες «κρυφτεί» και να γίνεις πιο αισιόδοξος/η.
Ερωτικά: Αντιλαμβάνεσαι ότι αν ρισκάρεις θα έχεις την σωστή επαφή για αυτό τολμάς και κάνεις ακόμα και δηλώσεις που θέλεις για να μην είσαι εκτός παιχνιδιού. Η νέα γνωριμία με ένα Κριό ή Ζυγό θα σε βοηθήσει να εκφράσεις καλύτερα τα θέλω σου γιατί θα νιώθεις οικειότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες ευκαιρίες να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και αν πιστέψεις στο διαφορετικό και στην διάδοση κάποιων γνώσεων που έχεις, θα σε βοηθήσει να πάρεις πίσω αυτό που σου ανήκει. Φυσικά όλα αυτά θα πάνε καλά, αν δουλεύεις με επιμονή και πίστη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βοηθάς όσο μπορείς κάποια άτομα τα οποία θα σου δείξουν κάτι διαφορετικό. Ο εναλλακτικός τρόπος έκφρασης, το να αφήσεις πίσω σου την καθιστική ζωή ή την τοξική σκέψη σίγουρα δεν είναι εύκολος αλλά θα βοηθήσεις τον εαυτό σου να πάει ένα βήμα παρακάτω.
Ερωτικά: Η επαφή με τον Υδροχόο μπορεί να είναι περιορισμένη αλλά σου δίνει αυτό που θέλεις να πάρεις στην προκειμένη φάση. Έστω και μια συμπεριφορά αρκετά απελευθερωμένη που εσύ τις πιο πολλές φορές κολλάς και δεν θέλεις να λειτουργήσεις με αυτόν τον τρόπο. Μπορεί να αφήνεις πίσω σου τις κλασσικές συμπεριφορές. Με τον Κριό γίνεται κάτι ξαφνικό και από εκεί που δεν μιλάτε μπορεί ξαφνικά να βρεθείτε καλοί φίλοι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις τις ευθύνες κάποιων ατόμων και θα χρειαστεί να αφουγκραστείς τον παλμό που κινούνται για να μπορείς να φέρεις το έργο σου εις πέρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, ενώ προσπαθείς να κάνεις κάποια πράγματα ως νεωτεριστικά και μοντέρνα, το παρελθόν και τα πρέπει σε τραβάνε πίσω και αν δεν έχεις δύναμη μπορεί να σε καθηλώσουν. Αν σταματήσεις να θέλεις τον έλεγχο και την εξουσία σίγουρα θα κάνεις πολύ πιο εύκολα την δουλειά σου.
Ερωτικά: Φύγε από τα πολλά πρέπει και ξέχασε ένα εγωιστικό κομμάτι που δεν σε βοηθάει να δείξεις τα αληθινά σου συναισθήματα επειδή φοβάσαι να εκφραστείς ελεύθερα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς και να μην περιμένεις να πάρεις κάτι πίσω γιατί αυτό σε εγκλωβίζει πιο πολύ από όλα. Αν ο Ταύρος, Λιοντάρι ή Σκορπιός σου δημιουργεί κάποιες δύσκολες αποστάσεις καλύτερα να περιμένεις να αλλάξει το κλίμα.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια αλλά όσο κρατάς μέσα σου τις παλιές μεθόδους ελέγχου και κυρίως την καχυποψία στο πίσω μέρος του μυαλού σου, θα μπλέκεις με άτομα που δεν έχουν κάτι καινούργιο ή διαφορετικό να σου δώσουν. Άφησε την εξουσία από τα χέρια σου και προχώρησε σε τομές που θα σου δώσουν την ευκαιρία να δημιουργήσεις καινούργια πράγματα.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Νιώθεις ότι χάνεις την ενέργειά σου και προσπαθείς να μείνεις για λίγο στην μοναξιά σου για να μην χάσεις όλες σου τις δυνάμεις. Προσπάθησε λοιπόν να αποφύγεις τους τοξικούς ανθρώπους για να μην απομακρύνεσαι από την καρδιά σου γιατί αυτό είναι που σε βοηθάει να επιβιώσεις.
Ερωτικά: Η εξωτερική σου εμφάνιση και το στυλ μερικές φορές μπορεί να ξεγελάσει κάποιον γιατί δείχνεις ό, τι θέλει να δει και να ακούσει και όταν σε πλησιάσει πολύ κοντά καταλαβαίνει ότι ίσως δεν ενδιαφέρεσαι όσο τον άφηνες να πιστεύει. Για αυτό προσπάθησε να είσαι ο εαυτός σου για να ελκύσεις και το άτομο που θέλεις να σε πλησιάσει. Το Λιοντάρι μέσα στην δουλειά σου κάτι χρειάζεται από εσένα και θα προσπαθήσει να στο δείξει με κάποιο τρόπο πολύ έντονο γιατί θα σε υποστηρίξει σε εργασιακά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Δεν μπορείς να συμμετάσχεις σε κανένα σχήμα είτε λόγω αδυναμίας είτε λόγω μιας σχετικής κόπωσης, γι' αυτό προσπάθησε να συντονίσεις κάποιες δουλειές σου για να μην φανείς ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι πολύ ουσιαστικό. Η προσπάθεια σου πάντως για νέα ανοίγματα θα πιάσει αλλά ακόμα δεν είσαι έτοιμος/η να το ολοκληρώσεις.


Πηγή:www.astrology.gr

ΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ....

Ο Γιώργος παίρνει τηλέφωνο τον κολλητό του
  και με απόγνωση του λέει:΄
    - Η γυναίκα μου με απατά
και τώρα είμαι πάνω σε μια ταράτσα.
  Να πέσω ή να μην πέσω;
- Να μην πέσεις Δεν έγινες πουλί.
        Κερατάς έγινες!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ....

ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΤΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 
ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ MOUNTAIN RESORTS & SPA AΠΟ ΤΗ TRIVAGO

Τrivago: Τα καλύτερα Mountain Resorts & Spa της Ελλάδας από 60 ευρώ
Λίγες ημέρες πριν από τις γιοργές, η trivago συγκέντρωσε και παρουσιάζει ορισμένα από τα καλύτερα Mountain Resorts & Spa της Ελλάδας. Ολα βρίσκονται κοντά σε δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα, ξεχωρίζουν για την πολυτέλειά τους και διαθέτουν μεταξύ άλλων επιβλητική θέα, σύγχρονες παροχές σπα.
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa ★★★★, Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια από 90 ευρώ
Ένα μικρός οικισμός που απαρτίζεται από 5 μονώροφα και διώροφα κτίρια βρίσκεται σκαρφαλωμένος στο Μικρό Πάπιγκο. Με θέα την εντυπωσιακή χαράδρα του Βίκου, πολυτέλεια, κομψότητα και ποιότητα παροχών, απολυτά εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το eco friendly “Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa” διαθέτει το ιδανικό συνδυασμό παροχών και τοποθεσίας για να σου προσφέρει διαμονή που θα σου μείνει αξέχαστη. Στους χώρους του κυριαρχούν η πέτρα το ξύλο και η μοντέρνα διακόσμηση.
Pelion Resort ★★★★, Πορταριά, Πήλιο από 64 ευρώ
Σε υψόμετρο 700 μέτρων, βορειανατολικά της Πορταριάς θα βρεις το ξενοδοχείο Pelion Resort ακολουθώντας την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Ένα πολυτελή νεόκτιστο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με εκπληκτική θέα στις πλαγιές του Πηλίου. Στο κεντρικό κτίριο θα βρεις υπηρεσίες σπα όπως τζακούζι και φιλανδική σάουνα ενώ στο εστιατόριο του μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακές γεύσεις. Η μετακίνηση σου δε θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς βρίσκεται σχεδόν διπλά στην Πορταριά.
Domotel Neve Mountain Resort ★★★★,  Παλαιός Άγιος Αθανάσιος από 89 ευρώ
Στο κέντρο του παροδιασιακού οικισμού του Αγίου Αθανασίου είναι χτισμένο με βάση το ξύλο κι την πέτρα το Domotel Neve Mountain Resort. Το Neve Domotel καλεί τους επισκέπτες του να βιώσουν μοναδική πολυτέλεια και ποιοτικές παροχές μέσα από το πρίσμα του παραδοσιακού χαρακτήρα. Το δίκλινο δωμάτιο ξεκινά από 89 ευρώ, με πρωινό.
Ilaeira Mountain Resort ★★★★,  Σπάρτη από 90 ευρώ
Το Ilaeira Mountain Resort βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μέτρων, μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά της Σπάρτης. Με θέα τον Ταΰγετο και τον Λακωνικό κάμπο σε καλεί να ανακαλύψεις την αγνή φύση, τα γραφικά χωριά, τα πέτρινα γεφύρια και τους κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής.
Delina Mountain Resort Ανώγεια, Ρέθυμνο, Κρήτη ★★★★,  από 60 ευρώ
Ίσως σου φαίνεται οξύμωρο να επισκεφτείς την Κρήτη το χειμώνα, όμως στα Ανώγεια του Ρεθύμνου μπορείς να γνωρίσεις μια άλλη όψη του νησιού. Τα Ανώγεια είναι ένα ορεινό χωριό 55 χιλιόμετρα μακριά του Ρέθυμνου και 36 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Ιδανικό μέρος για τη διαμονή σου είναι το συγκρότημα Delina mountain resort  που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό Ανώγεια Ρεθύμνου σε υψόμετρο 910 μέτρων.
Aristi Mountain Resort & Villas  ★★★★,  Αρίστη, Ζαγοροχώρια από 101 ευρώ
Ένα μοναδικό mountain resort βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του χωριού της Αρίστης, το Aristi Mountain Resort & Villas. Εκτός από την πανέμορφη θέα του χωριού της Αρίστης και της γύρω φύσης θα βρεις εξαιρετικές υποδομές και παροχές. Στους χώρους του κυριαρχούν η πέτρα, το ξύλο και η ντελικάτη διακόσμηση.  Μπόνους στη διαμονή σου στο Aristi Resort, το μοναδικό κέντρο spa της περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ. Το Aristi Mountain Resort & Villas είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια.
Grand Forest Metsovo Mountain Resort ★★★★★, Μέτσοβο από 135 ευρώ
Στις πλαγιές του Μετσόβου θα βρεις πεύκα, έλατα, θέα που κόβει την ανάσα και ένα θησαυρό πέντε αστέρων, το Grand Forest Metsovo Mountain Resort. Εδώ θα βρεις κάθε τι που μπορεί να χαρακτηρίσει τη λέξη πολυτέλεια: προσεγμένη διακόσμηση, εκλεκτή κουζίνα και φυσικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που προσφέρονται στη γύρω περιοχή είναι η χιονοδρομία στο ύψωμα Καρακόλι, ο περίπατος στο παρθένο δάσος μέσα από 3 σηματοδοτημένες διαδρομές που ξεκινούν από το ξενοδοχείο, η φάρμα με αλόγα και η πίστα ελκήθρων εντός του ξενοδοχείου – προνόμιο των μικρών επισκεπτών.
Αίγλη Resort & Spa ★★★★★, Αράχοβα από 197 ευρώ
Στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και μόλις 500 μέτρα έξω από την κοσμοπολίτικη Αράχοβα θα βρεις το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών Αίγλη Resort & Spa. Η αρχιτεκτονική του ακολουθεί πιστά  αυτήν της περιοχής, με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον. Χτισμένο στις πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 1050 μέτρων, δε θα μπορούσες να περιμένεις τίποτα λιγότερο από εκπληκτική θέα στο Δελφικό τοπίο και την Πελοπόννησο. Σε έκταση 3.000 τ.μ. το Αίγλη Resort & Spa διαθέτει μικρά διώροφα σπιτάκια που κάθε ένα απαρτίζεται από τζάκι, μπανιέρα αερομασάζ, μπαλκόνι με θέα και parking.



Πηγή: Τrivago

ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΠΑΓΟΥΡΙΟΥ ΓΙΑ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Ε.Φ.Ε.Τ.

Καλαμποκάλευρο, το οποίο βρέθηκε να περιέχει φουμονισίνες (μυκοτοξίνες) σε συγκέντρωση μεγαλύτερη από τα επιτρεπτά επίπεδα ανακαλεί από την αγορά ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για το προϊόν «Καλαμποκάλευρο Καρδίτσας», σε συσκευασία του 1Kg, με ημερομηνία ελάχιστης διατηρησιμότητας : 10/02/2015. Το προϊόν παρασκευάζεται και συσκευάζεται από τον παραγωγό αγροτικών προϊόντων : «Ντάφος Όμηρος, Ματαράγκα Καρδίτσας».

Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση της συγκεκριμένης παρτίδας προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα καλεί τους καταναλωτές οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τη συγκεκριμένη παρτίδα προϊόντος να μην το καταναλώσουν.

Εξάλλου, στο πλαίσιο εξέτασης καταγγελίας, ο ΕΦΕΤ και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, προέβη σε έλεγχο παιδικού παγουριού για νερό. Διαπιστώθηκε ότι δεν πληροί τους όρους για τη χρήση για την οποία προορίζεται, καθόσον περιέχει ουσίες, οι οποίες μεταναστεύουν στο πόσιμο νερό, αλλοιώνουν τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του και δεν περιλαμβάνονται στον κατάλογο των επιτρεπόμενων ουσιών της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.
Πρόκειται για το παιδικό παγούρι με την ονομασία TIGER, ροζ χρώματος, που τοποθετείται σε παιδικά ποδήλατα με βοηθητικές ρόδες μάρκας ORIENT, μοντέλο TIGER, τα οποία διακινούνται από την εταιρεία «Αφοί Αθ. Κοκότη ΑΕΒΕ, Εμπορ. & Βιοτ. Εταιρεία Ποδηλάτων – Μοτοποδηλάτων» (5Ο χλμ Λάρισας – Φαλάνης, Λάρισα).
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε από την επιχείρηση την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συγκεκριμένου προϊόντος και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί το συγκεκριμένο ποδήλατο, να μην χρησιμοποιήσουν το παγούρι.


Fpress.gr

ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ 35,5 εκατ. ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ

Το ποσό των 35.594.447 ευρώ τίθεται στην διάθεση της Ελλάδας, σε σύνολο επιστροφών 868 εκατομμυρίων ευρώ για όλα τα κράτη μέλη της Ε.Ε., με απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής της 24ης Νοεμβρίου 2014 η οποία αφορά τις μειώσεις που είχαν επιβληθεί στις άμεσες ενισχύσεις του 2014.
Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, κατά το οικονομικό έτος 2014, οι άμεσες ενισχύσεις προς τους αγρότες μειώθηκαν κατά 868 εκατομμύρια ευρώ λόγω της εφαρμογής του μηχανισμού δημοσιονομικής πειθαρχίας.

Η εν λόγω μείωση ήταν απαραίτητη για να καθοριστεί το γεωργικό αποθεματικό κρίσεων και για να διασφαλιστεί ότι το σύνολο των δαπανών της ΚΑΠ για μέτρα στήριξης της αγοράς και τις άμεσες ενισχύσεις παρέμεινε εντός του ανώτατου ορίου που συμφωνήθηκε στο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο 2014-2020.

Ωστόσο, όπως επισημαίνεται, μέσα στο 2014 δεν κρίθηκε απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί το αποθεματικό κρίσης καθώς, στην πραγματικότητα, τα μέτρα στήριξης που αποφασίστηκαν τον Αύγουστο του 2014 για την αντιμετώπιση της κρίσης που προκλήθηκε από το ρωσικό εμπάργκο στα γεωργικά προϊόντα της ΕΕ θα χρηματοδοτηθούν από τον προϋπολογισμό του 2015. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλα ποσά που παρέμειναν αχρησιμοποίητα από το Ευρωπαϊκό Γεωργικό Ταμείο Εγγυήσεων στον προϋπολογισμό του 2014.

Ως εκ τούτου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέδωσε στις 24 Νοεμβρίου 2014 σχετικό κανονισμό ο οποίος επιτρέπει στα κράτη μέλη (εκτός από τη Βουλγαρία, την Κροατία και τη Ρουμανία, οι οποίες βρίσκονται ακόμα σε σταδιακή εφαρμογή των άμεσων ενισχύσεων και όπου οι αγρότες δεν έχουν ακόμη υπαχθεί σε δημοσιονομική πειθαρχία) να επιστρέψουν, από την 1η Δεκεμβρίου 2014, στους αγρότες συνολικά 868 εκατομμύρια ευρώ.

Οι επιστροφή θα πρέπει να γίνει το αργότερο έως τις 15 Οκτωβρίου 2015.

paseges.gr

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 27/11/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Ξαναβρίσκεις το φιλικό σου πρόσωπο βασιζόμενος/η σε καλύτερες εσωτερικές εντυπώσεις και αισθήσεις. Αφήνεις το πεδίο ελεύθερο ακόμα και σε ένα φίλο που τα είχατε τσουγκρίσει τον τελευταίο καιρό και όλο αυτό κάπου θα σε ηρεμήσει και θα σε κάνει να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου.
Ερωτικά: Η ξαφνική γνωριμία που μπορεί να γίνει από ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θα σου φανεί σαν αναπάντεχο καλό γιατί μπορεί να είχες και μια μικρή απογοήτευση από μια σχέση που υπάρχει μεν αλλά πνέει τα λοίσθια γιατί δεν μπορείτε να συμφωνήσετε στα θέλω και στους στόχους ζωής.

Οικονομικά & Καριέρα: Όταν βρίσκεσαι σε κίνηση και επικοινωνία το νιώθεις ότι κάτι καλό θα γίνει γιατί με αυτόν τον τρόπο δείχνεις τις ικανότητές σου και βγαίνει το δυναμικό σου στην επιφάνεια. Η βοήθεια που μπορεί να πάρεις από άτομα που έχουν κάποιες προχωρημένες ιδέες και διαφέρουν από τον σωρό θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Νιώθεις περίεργα γιατί κάτι σε σπρώχνει να κάνεις την υπέρβαση, να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια και να βελτιώσεις τις συνθήκες ζωής σου. Ίσως πρωτοποριακές μεθόδους που σου συστήνουν και από άποψη ψυχολογίας και συμπεριφοράς αλλά και από άποψη ιδεών και κοσμοθεωριών κάτι να σου πουν. Μην αντιστέκεσαι μπες στο καινούργιο και απόλαυσε. Έστω και με προσωπικές συγκρούσεις εγκατάλειψε το παλιά για χάρη του καινούργιου.
Ερωτικά: Μπορεί να βρεθείς σε ένα χώρο που υπάρχουν πολλά άτομα και να μην μπορείς να εκφραστείς εύκολα. Αλλά αν δείξεις φιλικότητα και άνεση, θα κερδίσεις τις εντυπώσεις. Αν είσαι μαζεμένος/η ή με άσχημη διάθεση αυτό που θα καταφέρεις είναι να απομακρύνεις το άτομο που θέλει να είστε μαζί. Ο Κριός θα κάνει μια στροφή και θα έρθει πιο κοντά σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Καινοτομίες και πρωτότυπες ιδέες στο τραπέζι μπορεί να σε τρομάξουν, αν δεν έχεις καθόλου νεωτεριστικές απόψεις. Αλλά πιθανόν να καταλάβεις γρήγορα ότι αυτό ζητάει η εποχή και ίσως να πρέπει να κάνεις καινούργια πράγματα και ομαδοποιήσεις για να βγει το αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Ζεις μια καλή περίοδο αφού όλα πάνε να «ανοίξουν» και να σου δώσουν την μέγιστη απόδοση σε θετικότητα. Ακόμα και αν περνάς δύσκολα θα δοκιμάσεις να ξεφύγεις και να δεις με μια άλλη ματιά, ανανεωμένη, ακόμα και τα τρέχοντα προβλήματα. Να θυμάσαι ότι όλα είναι μέσα στο μυαλό σου και το κακό και το καλό.
Ερωτικά: Ανανεώνεσαι και μέσα από αυτή την ερωτική ανανέωση μπορεί να βρεθείς να απολαμβάνεις ένα ωραίο ποτό μαζί με το πρόσωπο που σου αρέσει. Μιλώντας για το πώς θα περάσεις μαζί του είτε τις διακοπές είτε άλλες ημέρες γιατί βλέπεις ότι το κλίμα είναι ευνοϊκό.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις ευθύνες που όμως δεν σου είναι και πολύ δύσκολες γιατί μπορείς να τις ελέγξεις και να τις έχεις του χεριού σου. Επειδή υποστηρίζεσαι από κόσμο που είναι πολύ κοντά σου θα τελειώσεις ό, τι σου έχει δοθεί πολύ γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Χρειάζεται να βγεις έξω από τα προσωπικά σου θέλω και ευαισθησίες για να μπορείς να έχεις περισσότερους φίλους και να είσαι με μια ομάδα χωρίς να τους φοβάσαι αλλά και χωρίς να έχεις απαιτήσεις ότι δεν σε προσέχουν ή δεν σου δίνουν την ανάλογη σημασία.
Ερωτικά: Με τον Υδροχόο μπορεί να έχεις την σιγουριά ότι όλα θα πάνε καλά γιατί τα έχεις καταφέρει να του/την φέρεις στα δικά σου μέτρα και, ακόμα και παράλογα να είναι, θα καταφέρεις να τον/την μεταπείσει ότι είναι για καλό σου και θα είστε μαζί. Με τον Τοξότη έχεις αρχίσει και επικοινωνείς καλύτερα γιατί η ζωή σας έφερε κοντά από κάποια γεγονότα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου άποψη μπορεί πλέον να παραμεριστεί για λίγο για το καλό όλων και κυρίως ατόμων που είσαι μαζί τους και έχετε κοινά συμφέροντα.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Προσπαθείς να κάνεις το καλύτερο αλλά πάντα με γνώμονα και τα συμφέροντα των άλλων ατόμων και κυρίως των πολύ δικών σου ή των φίλων σου. Κάποιες φορές αντιμετωπίζεις τους φίλους σου απόμακρα αλλά τώρα μάλλον θα έρθεις πιο κοντά για να σε διδάξουν με τον τρόπο τους ότι θα πρέπει να ρίχνεις και μια ματιά στις ανάγκες των γύρω σου και όχι μόνο τις δικές σου.
Ερωτικά: Η άμεση ανταπόκριση ενός Υδροχόου που μπορεί κατά εποχές να έχετε μεγάλες κόντρες μεταξύ σας δεν υπάρχει γιατί δε βρίσκεται ένας κοινός κώδικας επικοινωνίας. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεφύγεις από κάποιες εμμονές που έχεις για το είναι η αγάπη για σένα και με ποιο τρόπο θέλεις να σου φέρονται. Έτσι θα δουλέψει καλύτερα το σύστημα της προσωπικής σου σχέσης.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναγνωρίζεις την ανάγκη των άλλων που είναι γύρω σου να γίνουν όλοι ένα και να δουλέψετε μαζί πάνω σε συγκεκριμένη γραμμή για το καλό όλων. Αν έχετε κιόλας ένα κοινό στόχο θα καταφέρεις να τον επιτελέσεις γιατί δεν θα είσαι μόνος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Ανακαλύπτεις τον εαυτό σου μέσα από ανοίγματα φιλικά και μάλιστα αναρωτιέσαι πως μπορεί να είσαι τόσο προχωρημένος/η και να έχεις τάση να εξαφανίσεις τα ταμπού που υπάρχουν μέσα στο μυαλό σου. Κάνεις προσπάθεια όμως για να γίνει αυτό και σίγουρα δικαιώνεσαι.
Ερωτικά: Η γνωριμία με ένα Υδροχόο θα σε βάλει σε προβληματισμό γιατί θα έρθει προς την δική σου την μεριά με ένα τρόπο πολύ ιδιαίτερο αλλά και φιλικό και ίσως σε μπερδέψει γιατί δεν θα ξέρεις αν τελικά τον/την ενδιαφέρεις. Άφησε τα πράγματα να κυλήσουν ελεύθερα και μην τα βάζεις στα κουτάκια σου γιατί και ο Τοξότης μπορεί να σου δείχνει ενδιαφέρον και εσύ να φοβάσαι να πεις το «ναι».
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεται να κάνεις αλλαγές για να προσαρμόσεις την πολιτική και την τακτική σου σε μια περισσότερο φιλική αλλά και ομαδική συμπεριφορά, ιδίως αν ασχολείσαι με εμπόριο για να «πιάσεις» τους πολλούς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Το ενδιαφέρον σου για την ομάδα γενικά αλλά και για πράγματα που μπορεί να συμμετέχεις και να νιώθεις πολύ καλά, θα αυξηθεί, γιατί θα πιστέψεις ότι όλα μπορούν να γίνουν. Απλά εσύ θα χρειαστεί να βλέπεις πέρα από τα όρια σου.
Ερωτικά: Μια ξαφνική σχέση που μπορεί να γίνει με ένα Κριό ή έναν Τοξότη θα σε αναβαθμίσει τόσο πολύ που θα πιστέψεις για λίγο ότι τα προβλήματά σου έχουν τελειώσει οριστικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επίσκεψη ενός φίλου που μπορεί να σου προτείνει να κάνεις μαζί του κάτι πολύ καλό θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι μπορείτε τελικά να πετύχετε. Η ιδιορρυθμία ενός προσώπου μπορεί να μην είναι τόσο αρνητική και μάλιστα ίσως σε βοηθήσει να κάνεις τις δικές σου ανατροπές και πρωτοτυπίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Δεν σου αρέσει να περιορίζεσαι αλλά από την άλλη νιώθεις ότι ένα χέρι σε τραβάει και σε κάνει να λειτουργείς ενάντια στην παράδοση που εσύ γνωρίζεις. Η φόρτιση που νιώθεις από ένα φιλικό σου πρόσωπο θα σε ωθήσει να κάνεις πράγματα που για τον χαρακτήρα σου είναι ασυνήθιστα. Πχ να ανοιχτείς περισσότερο και να βγάλεις από την καρδιά σου αυτά που φοβάσαι να πεις για να μην εκτεθείς. Αλλά αν εμπιστευτείς και μιλήσεις, θα βιώσεις μια απελευθέρωση.
Ερωτικά: Ο Υδροχόος είναι προ των πυλών και θα σε τεστάρει γιατί θα δοκιμάσει και τα νεύρα σου. Η φιλία είναι απαραίτητο να υπάρχει στην μεταξύ σας σχέση γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα βιώσετε άλλες εμπειρίες πολύ πιο αναπτυγμένες. Με τον Δίδυμο ή Τοξότη κάτι πάει να γίνει αλλά εμποδίζεσαι από κάπου να προχωρήσεις τελείως μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Επιβάλλεις ή σου επιβάλλουν από τις τρέχουσες συνθήκες μέσα στην δουλειά σου κάποιες επαφές που σου φαίνονται αρκετά ανατρεπτικές για τα δικά σου δεδομένα ή ακόμα και ακαταλαβίστικες. Το θέμα είναι να δεις με ποιο τρόπο μπορείς να εξωραΐσεις όλα τα αρνητικά δεδομένα και να τα κάνεις θετικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Έχεις ένα μεγάλο κύκλο ατόμων που σε υποστηρίζουν γιατί πιστεύεις στην φιλία και κάνεις προσπάθειες για να μην είσαι μόνος/η. Βέβαια τον τελευταίο καιρό μπορεί να βιώνεις μια μικρή απογοήτευση γιατί πιθανόν να πιστεύεις ότι γίνονται πράγματα πίσω από την πλάτη σου και να μην σου αρέσει αυτό καθόλου. Αλλά τώρα όλα θα βγουν στην επιφάνεια και θα υπάρξει η διαφάνεια που επιθυμείς.
Ερωτικά: Αν δεις ότι δεν μπορείς να είσαι μαζί με ένα πρόσωπο πολύ κολλητά θα κάνεις μια έξυπνη κίνηση. Θα δείξεις ευελιξία και φιλική συμπεριφορά για να μη χάσεις έστω και τη μικρή επαφή που θέλεις να έχεις με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναλαμβάνεις χωρίς καλά-καλά να το καταλάβεις ή να μιλήσεις έναντι όλων ή να εκφράσεις τις απόψεις σου με ένα τρόπο πολύ ανοικτό και πληθωρικό. Η φαντασία μαζί με την θετική σου διάθεση θα σε βοηθήσουν να φέρεις κοντά σου ένα Λιοντάρι ή Υδροχόο. Με τον Ταύρο ή Καρκίνο κάνεις αγώνα για να μιλήσετε έστω και λίγο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Η παρουσία σου είναι απαραίτητη και μαζί με κάποιες νέες ιδέες που έχεις να εκφράσεις θα σου δώσει την ευκαιρία να αφήσεις κάποιες παλιές πεποιθήσεις που συνήθως σε ταράζουν γιατί δεν σε αφήνουν να αναπτυχθείς.
Ερωτικά: Η σεξουαλικότητα ενός Λιονταριού ή Υδροχόου και η πρόσκληση για να βγείτε έξω θα σε ιντριγκάρει κατά κάποιο τρόπο και χωρίς να φοβάσαι θα την αποδεχτείς και θα βρεθείτε πολύ κοντά. Μην φοβάσαι να εκμυστηρευτείς θέματα που σε ενοχλούν γιατί αν δεν το κάνεις δεν θα δημιουργηθεί η γέφυρα της εμπιστοσύνης μεταξύ σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Νέες ιδέες αλλά και ομάδες ζητάνε από εσένα να θυσιάσεις την προσωπική σου φιλοδοξία και να ενωθείς μαζί τους σε κοινές δράσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο θα βιώσεις κάτι πολύ καλό αφού θα δεις ότι οι προσπάθειες σου θα πιάσουν τόπο και πιθανόν να σε καλέσουν σε μια συγκέντρωση που ίσως για καιρό να προσπαθούσες να παρευρεθείς.
Ερωτικά: Η απόφασή σου να ενεργήσεις πολύ δυναμικά και να μην περιμένεις από τους άλλους να σε φέρουν σε επαφή με ένα πρόσωπο που σου αρέσει σίγουρα θα προκαλέσει αντίδραση αλλά δεν σε ενδιαφέρει γιατί εσύ έχεις αποφασίσει να διεκδικήσεις και ο κόσμος να χαλάσει, θα το κάνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα γίνει ξαφνικά μια πολύ θετική πρόταση που σίγουρα θα πρέπει να αποδεχτείς. Μη φοβηθείς ότι δεν θα τα καταφέρεις, γιατί θα τα πας γιατί μια χαρά. Κυρίως αν είναι κάτι πολύ καινούργιο και δημιουργικό και σε προορίζει να ξεφύγεις από τα ίδια και τα ίδια.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Θα απομονωθείς για λίγο και θα κάνεις χωρίς τελικά να το καταλάβεις τον απολογισμό σου. Θα θέλεις να καταλάβεις τι ακριβώς γίνεται με κάποια άτομα και κυρίως με μια ομάδα που ασχολείσαι επισταμένως και όντως θα βγάλεις άμεσα συμπεράσματα.
Ερωτικά: Η γνωριμία με έναν Τοξότη θα σου δημιουργήσει μια αισιόδοξη όψη για την ζωή και πιθανόν να σε κάνει να πιστέψεις και πάλι στον έρωτα. Η δυναμικότητα που χρειάζεσαι πάντως για να ξεπεράσεις κάποιες άσχημες πλευρές μιας υπόθεσης που ανήκει πλέον στο παρελθόν θα υπάρξει γιατί ίσως πας και σε κάποια ομάδα αυτογνωσίας για να βοηθήσεις τον εαυτό σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι γνωριμίες σου σε βοηθάνε να έλθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα σου φέρουν κάποιες ευκαιρίες «στο πιάτο» και θα ενεργοποιηθείς περισσότερο. Πιθανόν να επιδιώξεις τίτλους και πτυχία για να ανεβάσεις στο ζενίθ τις φιλοδοξίες σου και παρόλο που βαριέσαι, θα πιέσεις τον εαυτό σου για την μεγάλη αλλαγή.


Πηγή:astrology.gr

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ....

ΟΙ ΠΕΤΑΛΟΥΔΕΣ
 ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ
 ΑΙΣΘΗΣΗ
ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ 
ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ

ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ ΑΔΕΙΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ

Από το Τμήμα Εμπορίου της Διεύθυνσης Δια Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνονται τα εξής σχετικά με την έναρξη της διαδικασίας ανανέωσης επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών που υπάγονται στην αρμοδιότητα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης:

Ξεκινάει σήμερα, Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014 και ολοκληρώνεται την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014 η διαδικασία κατάθεσης των δικαιολογητικών για την ανανέωση των επαγγελματικών αδειών λαϊκών αγορών, στο κατάστημα του Οργανισμού Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης, (Ι. Δραγούμη 4, 5ος όροφος).
ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Η κατάστασή σου είναι αρκετά συγκρατημένη γιατί υπάρχουν κάποιες αντιδράσεις από την οικογένεια που δεν σε αφήνουν να δεις τα πράγματα θετικά. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δώσει ενέργεια στην ανέμελη πλευρά της ζωής γιατί υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι πολύ σοβαρά την σχέση σου με έναν Ζυγό γιατί δεν ξέρεις τελικά πώς να τον κάνεις να λειτουργήσει για να φερθεί σωστά απέναντι στις καταστάσεις που σας πιέζουν αφού συνέχεια αναβάλλει και δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Αντίθετα τρως πίεση από τον Καρκίνο να πέσεις στα βαθιά και αυτό σίγουρα κάπου σε ενοχλεί γιατί φοβάσαι το αύριο μαζί του.
Οικονομικά & Καριέρα: Θέλεις να κάνεις κάτι για να σε αξιολογήσουν οι άλλοι θετικά για αυτό πιέζεις τις καταστάσεις μέχρι εκεί που δεν πάει. Το ίδιο και τον εαυτό σου για να φανείς άψογος/η σε αυτό που κάνεις και μπορεί να χάσεις το προσωπικό σου μήνυμα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα πετύχεις κάτι καλό που θα σου εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα το οποίο ήθελες πάρα πολύ γιατί το παιχνίδι σοβαρεύει και εσύ βρίσκεσαι κάπου στην μέση όλων των καταστάσεων. Αλλά τουλάχιστον οι επιλογές σου θα σε δικαιώσουν.
Ερωτικά: Θέλεις να κάνεις κάποιες δηλώσεις αλλά φοβάσαι την απόρριψη για αυτό κρατάς τα προσχήματα και προσπαθείς να δείξεις το σοβαρό σου πρόσωπο με το οποίο σίγουρα δεν θα εκτεθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανασφάλεια την οποία όμως μπορείς και καλύπτεις από κάποιες συνεργασίες που σου δίνουν τα εχέγγυα ότι θα πετύχεις. Κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα δεις οι προσπάθειες σου να πιάνουν τόπο.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Αναγκαστικά κρατάς τα προσχήματα γιατί αλλιώς έτσι όπως λειτουργείς συνήθως θα εκτεθείς. Βέβαια ο τρόπος που επικοινωνείς είναι αρκετά κοπιαστικός γιατί δεν ρέουν εύκολα οι συζητήσεις. Το καλό είναι ότι υπάρχουν γύρω σου φίλοι που σου αποδεικνύουν ότι είναι κοντά σου.
Ερωτικά: Η σχέση σου με έναν Καρκίνο ή Αιγόκερω δεν σε ικανοποιεί καθόλου γιατί δεν παίρνεις καθόλου συναίσθημα και όλα είναι μεταξύ σας πολύ απόμακρα. Όμως μην απογοητεύεσαι γιατί θα δεις ξαφνικά να γίνεται κάτι που δεν το είχες υπολογίσει. Ο Τοξότης που μπορεί να είναι ένα φιλικό πρόσωπο, πιθανόν να σε βοηθήσει για να φέρεις πολύ κοντά σου το άλλο άτομο.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ δεν το επιδιώκεις, ο πήχης ανεβαίνει και μαζί με αυτόν και οι απαιτήσεις οι δικές σου και των άλλων. Το κυριότερο για σένα είναι να μπορείς να οργανώσεις τον χρόνο σου και να έχεις τις επαφές που θέλεις, χωρίς να εξαρτάσαι μόνο από αυτό. Να έχεις και κάποια εναλλακτική πρόταση έστω και στα χαρτιά για να νιώθεις ασφάλεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βασίζεσαι για λίγο σε τρίτους γιατί βλέπεις ότι μπορούν με τον τρόπο τους να σε στηρίξουν. Πιθανόν να είναι συγγενείς από τους οποίους νιώθεις ότι εξαρτάσαι. Αλλά, αν διαχειριστείς καλά τις υποθέσεις σου και δεν βγάλεις θυμό, το αποτέλεσμα που περιμένεις θα γίνει.
Ερωτικά: Με τον Σκορπιό υπάρχουν αποστάσεις γιατί χρειάζεται να δηλώσεις ότι αυτός/ηείσαι και δεν γίνεται να κάνεις κάτι παραπάνω. Αυτό μπορεί να βοηθήσει σε όλες σου τις επαφές γιατί η ελευθερία είναι για σένα πολύ σημαντική και κυρίως με τον Τοξότη που σχετίζεσαι τώρα.
Οικονομικά & Καριέρα: Κρατάς ισορροπίες και προσπαθείς να προσεγγίσεις δυο πλευρές, γιατί καταλαβαίνεις από ένστικτο πως κάτι έχουν να σου δώσουν. Η συγκράτηση σε κάποιες δουλειές μπορεί να σε προστατέψει από τα βέλη πολλών.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις κάποιες ασχολίες που σε εμποδίζουν να φερθείς ανεξάρτητα και ελεύθερα. Για αυτό θα δικαιώσεις κατά κάποιο τρόπο το ένστικτό σου που δεν σε αφήνει να εκφραστείς όπως θέλεις αφού πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα.
Ερωτικά: Αναλαμβάνεις την ευθύνη απέναντι στον Αιγόκερω και επειδή δεν του αρέσει να του λες άλλα και να εννοείς άλλα, θα του πεις αλήθειες που μπορεί να φανούν και κάπως ωμές. Εκτός αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες που υπάρχει ένα πέπλο γύρω από την ερωτική σου ζωή. Πάντως αν η οικογένεια σου σε πιέζει να κρατήσεις μια συγκεκριμένη συμπεριφορά απέναντι σε μια σχέση εσύ καλύτερα να λειτουργήσεις σύμφωνα με τις βουλές σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις κινήσεις που θα σε εξασφαλίσουν και κοινωνικά για αυτό θα δώσεις μεγαλύτερο βάρος σε άτομα που έχουν κύρος και δυνατή επαγγελματική θέση. Άφησε τον εγωισμό σου και ακολούθησε τον δρόμο της γνώσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Βάζεις όρια τα οποία σε βοηθάνε να κερδίσεις κάποιες σχέσεις γιατί έχουν ανάγκη τον ιδιαίτερο χειρισμό σου και πιθανόν να καταλαβαίνουν την σοβαρότητα της κατάστασης. Οπότε δεν δίνεις δικαιώματα και προσφέρεις με τον τρόπο σου και ένα κοινωνικό έργο.
Ερωτικά: Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο με ένα Σκορπιό θα μιλήσετε αλλά τα λόγια μεταξύ σας θα είναι μετρημένα και μπορεί να μην σου αποκαλύπτει την αλήθεια για τα συναισθήματά του γιατί δεν θέλει να ξέρεις πως νιώθει. Αυτό είναι και καλό και κακό, ανάλογα πως θα το πάρεις. Στο χέρι σου πάντως είναι να βιώσεις το καλό κομμάτι στην σχέση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα αναζητήσεις κάποιες ισορροπίες στις συνεργασίες σου, γιατί μπορεί να ρισκάρεις και να μην ξέρεις αν τελικά θα πάρεις χρήματα στο χέρι ή όχι.

Κατέβασε τώρα το application του astrology.gr, για iphones, ipads και ipods εδώ.
ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις το σχέδιο κάποιων ατόμων γιατί διαφέρει τελείως από τον τρόπο που εσύ λειτουργείς και κινείσαι. Η ιδιορρυθμία πάντως μερικών σε ενοχλεί γιατί νιώθεις ότι πρέπει να τους ακολουθήσεις και περισσότερο άτομα από τον οικογενειακό σου χώρο.
Ερωτικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που δεν είναι εύκολο να εκφράσεις εύκολα τα συναισθήματά σου γιατί υπάρχουν πολλά «πρέπει» που σου αφαιρούν αυτό το δικαίωμα. Μάλλον οι καταστάσεις απαιτούν να είσαι τυπικός/η παρά να καταθέτεις την ψυχή σου και να είσαι ο εαυτός σου. Κυρίως η απαίτηση του Καρκίνου ή Αιγόκερω μπορεί να σε κουράσει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που θα σε πιέσουν γιατί πρέπει να λειτουργήσεις μέσα σε όρια και καταστάσεις που δεν σου πάνε καθόλου. Η συλλογική σου συνείδηση θα πρέπει να λειτουργήσει για να πετύχεις ένα όραμά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Είσαι πολύ δραστηριοποιημένος/α γιατί δημιουργούνται προϋποθέσεις οι οποίες σε βγάζουν έξω από τα όρια σου και εκεί θα χρειαστεί να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό. Η σχέση με συγγενικά σου άτομα θα γίνει αρκετά καλύτερη αφού θα βιώσεις κάποιες προσωπικές εμπειρίες μαζί τους.
Ερωτικά: Έχεις συγκεντρωθεί περισσότερο στα επαγγελματικά σου και δεν είναι και πολύ εύκολο να δώσεις μεγάλη σημασία στα υπόλοιπα. Η επαφή με τον Δίδυμο που σε απασχολεί δεν είναι εύκολη τελικά και προτιμάς τις αποστάσεις. Από την άλλη με τον Τοξότη μπορεί να κινείστε στο ίδιο μήκος κύματος ακόμα και σε κάποια δουλειά και σίγουρα θα έρθεις πιο κοντά.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναθεωρείς οτιδήποτε σου θυμίζει ελαφρότητα και κυρίως ανεμελιά γιατί θέλεις να ασχολείσαι μόνο με πολύ σοβαρά θέματα τα οποία θα σε βάλουν μέσα σε καταστάσεις που θα σε βοηθήσουν να ανελιχθείς. Πιθανόν να θεωρείσαι από τους άλλους πολύ απρόσωπος/η ή δύσκολα προσεγγίσιμος/η αλλά εσύ το κάνεις περισσότερο για να έχεις ασφάλεια απέναντι στις καταστάσεις. Μια σοβαρή συνεργασία μπορεί να σου προκύψει και κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Τα βλέπεις όλα κάτω από το πρίσμα της σοβαρότητας, χωρίς να σημαίνει βέβαια ότι είναι κακό. Η σκοπιμότητα σε πολλά θέματα πιθανόν να χρειάζεται για να μπορείς να δείξεις με τον τρόπο σου τι θέλεις. Η περιορισμένη επικοινωνία με πολλά άτομα θα σου αποφέρει ένα κλείσιμο αλλά αυτό σίγουρα θα σου κάνει καλό.
Ερωτικά: Σκέφτεσαι διάφορα και παρόλο που έχεις την Αφροδίτη στο ζώδιο σου εσύ ακόμα δεν έχεις πάρει την φόρα που θα έπρεπε γιατί κάπου φοβάσαι να εκφραστείς πολύ ελεύθερα για να μην πληγωθείς ή γιατί δε θέλεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου. Η μυστικότητα μπορεί να σε βοηθήσει να γνωρίσεις περισσότερο έναν Ταύρο για τον οποίο μέσα σου υπάρχουν αντιρρήσεις σε κάποια θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η αναλογία σε κάποιες συνεργασίες μπορεί να μην είναι και τόσο δίκαιη, αλλά προς το παρόν δεν μπορείς να κάνεις άλλο από το να δουλεύεις σκληρά για να αποδείξεις ότι τελικά αξίζεις και να καταλάβεις μέχρι που μπορείς να πας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Νιώθεις μια μεγάλη πίεση γιατί θέλεις να σου φέρονται όπως εσύ πιστεύεις ότι σου αξίζει κι ίσως υπάρξουν κάποιες υπερβολές από την πλευρά σου. Μπορεί να πάρεις μεγάλα ρίσκα για υποθέσεις κοινωνικές και αυτό τελικά να σε βγάλει από ένα λούκι που έχεις μπει. Η τόλμη σου θα βοηθήσει να βάλεις κάποια άτομα στην θέση τους, αλλά με κίνδυνο απωλειών λόγω πιθανής επιθετικότητας από την πλευρά σου. Αν έχεις καλλιτεχνικές τάσεις θα βγουν στην επιφάνεια με έναν έντονο τρόπο.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για το αν αγαπιέσαι ή όχι και μπορεί να γίνεις αρκετά πιεστικός/η προς το άλλο πρόσωπο για να εκφραστεί ανάλογα. Πιθανόν να του βγάλεις γκρίνια μαζεμένη ενώ αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα έχεις μέσα σου θυμό και ένα είδος επιθετικότητας. Ο σεξουαλισμός σε συνδυασμό με υπερβολικό μαγνητισμό θα είναι έντονη και σίγουρα θα ρίξεις έναν Καρκίνο.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι φιλοδοξίες σου έχουν βγει όλες πάνω και προσπαθείς με τρόπο αρκετά επιθετικό να τις κάνεις να γίνουν πραγματικότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά: Ενώ τα πράγματα δείχνουν ότι κάτι πάει να γίνει και μάλιστα πολύ καλό, εσύ κρατάς κάποιες καταστάσεις που δεν σε αφήνουν να χαρείς ή να εκτιμήσεις το καλό που ίσως έχεις στη ζωή σου αυτή την στιγμή. Πιθανόν οι υποχρεώσεις σου να είναι πολλές ή εσύ με το μυαλό σου να τις βλέπεις έτσι.
Ερωτικά: Κρατάς μια επιφύλαξη γιατί δεν θέλεις με τίποτε να εκτεθείς ή να φανεί ότι εσύ μπορεί να υποφέρεις για ένα Καρκίνο ή Αιγόκερω και μάλλον βάζεις την μάσκα την αδιαφορίας ή της αδιαλλαξίας. Καλύτερα να είσαι ο εαυτός σου για να εκφράζεις πιο εύκολα και το ζώδιο σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιλαμβάνεσαι ότι θέλεις οπωσδήποτε να πετύχεις κάτι που θα σε κάνει να επιβεβαιώσεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις αλλά ίσως να φοβάσαι να το τολμήσεις. Οι υποχρεώσεις σου είναι τεράστιες αλλά με μια καλή προσπάθεια θα καταφέρεις να κάνεις το δικό σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η σοβαρότητα μερικές φορές σε βοηθάει για να μην δείχνεις την ευαισθησία σου και κυρίως την αδυναμία που μπορεί να νιώθεις για καταστάσεις που δεν μπορείς να χειριστείς. Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις αποφασίσει να κατεβάσεις ρολά και θα το κάνεις με μεγάλη ευκολία για να σταματήσεις πλέον να εκτίθεσαι.
Ερωτικά: Η αναβλητικότητα δεν βοηθάει την σχέση σου. Πιθανόν να θέλεις αλλά να μην μπορείς να μιλήσεις για αυτά που νιώθεις γιατί φοβάσαι ότι αν το κάνεις θα εκτεθείς και δεν θέλεις πια με τίποτε να πληγωθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις με μεγάλη δυναμικότητα όλες τις καταστάσεις με ένα τρόπο που δείχνεις ότι ξέρεις τι κάνεις και προς τα που θέλεις να πας. Αυτό είναι το πιο σημαντικό για σένα γιατί βάζεις τα όριά σου και μέσα από εκεί μπορεί να κερδίσεις και κάποια σημαντικά οφέλη.


Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/IMERISIES/item/66717-imerisies-provlepseis-gia-ola-ta-zodia-26-11#ixzz3K9gSBRHU

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ...

ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΟΥ ΘΥΛΙΚΟΥ ΓΑΙΔΑΡΟΥ
ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ 
ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ  ΜΗΤΡΙΚΟ ΓΑΛΑ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ 25/11/2014

ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Έχεις τα νεύρα σου γιατί βλέπεις ότι ό, τι και να κάνεις είναι μάταιο ή αδιάφορο λόγω της πολύ πιεστικής κριτικής που εισπράττεις από τα δικά σου άτομα. Αυτό όμως αν δεν το δεις εγωιστικά, θα σε εξελίξει γιατί θα διδαχτείς με ποιο τρόπο θα βρίσκεις την ουσία την πραγμάτων.
Ερωτικά: Ζεις μέσα σε μια αμφιβολία αν τελικά θα γυρίσει ο Παρθένος ή όχι γιατί τον τελευταίο καρό έχετε ψυχρανθεί. Και όμως σήμερα είναι πολύ πιθανόν να εμφανιστεί από το πουθενά γιατί δεν έχει λύση εκτός από εσένα. Με τον Υδροχόο θα είστε πολύ καλά, αρκεί να μην μπλέκεται ο ένας στα πόδια του άλλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Εξαντλείς όλα τα περιθώρια για να δουλέψεις σε κάτι που θα σου δώσει χρήματα αλλά και ένα είδος φήμης στον χώρο σου. Η σχέση με τον Αιγόκερω σε επαγγελματικό επίπεδο θα σε απογειώσει αλλά χρειάζεται να τον ακολουθήσεις και να μην θεωρείς ότι τα ξέρεις όλα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά: Η προσοχή σου είναι στραμμένη στο να κάνεις κάποιες ποιοτικές επαφές που θα σου αποφέρουν ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Τα καλά νέα για ένα νομικό θέμα ακόμα δεν θα σε ενθουσιάσουν γιατί θέλεις να τελειώνεις οριστικά. Η σοβαρότητα που έχεις με άτομα που είναι πολύ κοντά σου δείχνει πόσο ψηλά ανεβάζεις τον πήχη.
Ερωτικά: Οι πολλές συγκυρίες σε φέρνουν τελικά πολύ κοντά σε ένα Αιγόκερω και επειδή ρέει το συναίσθημα μεταξύ σας, οι πιθανότητες αυξάνονται να θέλεις να είστε συνέχεια μαζί. Παρόλο που δεν πιστεύεις ακόμα στον θεσμό του γάμου και της συμβίωσης θα καταφέρεις να σκεφτείς θετικά για το μέλλον. Η επικοινωνία με τον Σκορπιό μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη όπως παλιά αλλά τουλάχιστον θα υπάρχει σοβαρότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπική σου ανασφάλεια θα σε σπρώξει να κάνεις κινήσεις πολύ δυναμικές για να βγεις πλέον από ένα φαύλο κύκλο. Μπορεί αυτό που ζητάς να φαίνεται δύσκολο ακόμα και στο δικό σου το μυαλό αλλά θέλεις οπωσδήποτε να προχωρήσεις για να έχεις ένα αποτέλεσμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά: Μερικές φορές νιώθεις εγκλωβισμό γιατί δεν μπορείς εύκολα να διαχειριστείς κάποιες λεπτές αποχρώσεις που αφορούν τις φιλοδοξίες σου επειδή δυσκολεύεσαι να τις αναγνωρίσεις. Σήμερα όμως θα κατανοήσεις τις ανάγκες σου και θα κάνεις κάτι για αυτές.
Ερωτικά: Δε θέλεις να αφήσεις τα συναισθήματά σου ή τις σκέψεις σου να γυρίζουν ελεύθερα από εδώ και από εκεί για αυτό θα δείξεις μια διαφορετική συμπεριφορά η οποία κάπου θα σε καθορίσει και πιθανόν να σε καλουπώσει σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που μπορεί να είναι ο Αιγόκερως. Από την άλλη η σχέση με τον Τοξότη θα σε βάλει σε ένα δρόμο πολύ ονειρικό αλλά συγχρόνως μπορεί να σε απομονώσει από την πραγματικότητα.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα προσπαθήσεις να επιβιώσεις σε μια συγκεκριμένη κατάσταση η οποία θα σε υποχρεώσει να κινηθείς χωρίς να παρεκκλίνεις καθόλου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο αλλά κάτι θα καταφέρεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι με πολύ κόσμο και με αυτό το αλισβερίσι θα αναγνωρίσεις τις συναισθηματικές ανάγκες σου που τις πιο πολλές φορές κρύβεις πίσω από προσωπεία του «πρέπει» και του «μη». Η διορατικότητά σου θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να ανατρέψεις κάπως τα κακώς κείμενα και τις εντάσεις που προέρχονται από μια πολύ στενή επαφή με άτομα που πιθανόν να έχουν και εξουσία πάνω σου.
Ερωτικά: Η αναγκαστική προσγείωση από έναν Αιγόκερω θα σε φέρει σε μια μεγαλύτερη επαφή με τον εαυτό σου και θα καταλάβεις επιτέλους τι θέλεις από την συγκεκριμένη σχέση. Μπορεί να θέλεις και τυπική κάλυψη που δεν έχει υπάρξει ακόμα. Με τον Κριό θα γίνουν ανατροπές γιατί μπορεί να πιέζεις για συναισθηματική εξασφάλιση και να νιώθει πνίξιμο.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να τρέχεις για να προλάβεις τις εξελίξεις και σίγουρα μαζί με το τρέξιμο θα προσπαθήσεις να αντιληφθείς και τις ανάγκες άλλων ατόμων που είναι πολύ κοντά σου και έχετε μια συνεργασία. Πιθανόν να μην κρατήσει μια επαφή γιατί θα υπάρχουν διαφορετικοί στόχοι.

ΛΕΩΝ
Γενικά: Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που σε αναγκάζουν να βελτιώσεις την ποιότητα επαφής και επικοινωνίας με τους γύρω σου. Κυρίως αν αφορά κάποια άτομα που θα έχουν κύρος ή κάποιο από την οικογένεια σου που σέβεσαι περισσότερο αλλά και φοβάσαι την κρίση του.
Ερωτικά: Είσαι αρκετά συγκρατημένος/η γιατί δεν μπορείς να εκφράσεις αυτά που νιώθεις είτε έχεις θυμό, είτε βασίζεσαι πάνω σε κάποια συμπεράσματα τα οποία δεν σου αρέσουν καθόλου γιατί δεν υπάρχει το ρομάντζο και η αγάπη που εσύ ψάχνεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Η επαφή σου με τον Αιγόκερω σε μια κοινή δουλειά που ψάχνετε εδώ και καιρό μπορεί να ακυρωθεί και μάλλον θα είναι το καλύτερο γιατί εσύ δεν το έχεις και πολύ με το χρήμα και πιθανόν να νιώσεις ότι αδικείσαι ή δεν είστε ισότιμοι μεταξύ σας. Σε όλους τους τομείς της δουλειάς σου, μπορεί ν' αναγκαστείς να κάνεις αγγαρείες που δεν σου αρέσουν καθόλου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Προσπαθείς να περάσεις όσο πιο πολύ απαρατήρητος/η αλλά δεν το καταφέρνεις γιατί κάτι σε σπρώχνει να γνωρίσεις άτομα που θα έχουν ένα κύρος και δύναμη και πιθανόν μέσα από αυτά να αναγνωριστείς και εσύ ως σημαίνον πρόσωπο. Ίσως είναι ένα κομμάτι σου που δεν το αποδέχεσαι εύκολα μέσα σου. Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες θα βρεθείς σε μια φάση που μπορεί να νιώθεις μόνιμα κουρασμένος/η.
Ερωτικά: Όταν βρίσκεσαι με τον Αιγόκερω ζητάς να ρισκάρει για σένα και να μην σκέφτεται αρνητικά το μετά. Πιθανόν να θέλεις να δεθείς πιο πολύ μαζί του γιατί τον/την βλέπεις σαν ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να συνεχίσεις την ζωή σου. Αυτό σίγουρα θα σας φέρει πιο κοντά. Αν σε ενδιαφέρει ένας Ιχθύς σήμερα τα μηνύματά του και γενικά η συμπεριφορά του θα είναι πολύ θετική και σοβαρή.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι ένα δυνατό χέρι να σε τραβήξει και να σε υποστηρίξει και ίσως αναζητήσεις την επαφή με την οικογένεια ή με άτομα που θεωρείς ότι έχουν δύναμη να σε βοηθήσουν. Οι φιλοδοξίες σου θα είναι αρκετά δυνατές οπότε έχεις ανάγκη από κάτι που να σου δώσει το σπρώξιμο για την επιτυχία.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Αυξάνονται οι ενοχές σου και επειδή όλο αυτό σε κουράζει μπορεί ξαφνικά να επαναστατήσεις για να σταματήσεις να νιώθεις άβολα. Η σχέση με την οικογένεια θα είναι αρκετά δύσκολη ή πιεστική. Ψυχραιμία για να μην δημιουργηθούν αποστάσεις που δεν σου αρέσουν.
Ερωτικά: Έχεις μια συναισθηματική συγκράτηση που μπορεί να ενοχλεί το άλλο πρόσωπο, κυρίως αν είναι Κριός. Πιθανόν να τσακωθεί μαζί σου γιατί αλλιώς τον/την έχεις συνηθίσει. Προσπάθησε να μην χάσεις τον εαυτό σου για τα «πρέπει» και τα «μη».
Οικονομικά & Καριέρα: Αυξημένες υποχρεώσεις σε τσιτώνουν και σε βάζουν να κάνεις πράγματα από φόβο ή από φιλοδοξία για να ανέβεις που όμως και τα δυο σε απομακρύνουν από την πραγματική σου φύση και αυτό που θέλεις να δείξεις. Η σκληρή δουλειά είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Όταν σοβαρεύεις όλα γίνονται για σένα πιο εύκολα γιατί βγάζεις εύκολα τον εαυτό σου προς τα έξω. Εκφράζεσαι καλύτερα όταν βάζεις μια τάξη τα συναισθήματά σου και σε κάθε ιδιαίτερη επιθυμία που άλλες φορές θα σου ήταν δύσκολο. Το καλό είναι ότι δεν αφήνεις και δεν θέλεις να υπάρχουν περιθώρια για σε καπελώσουν και αυτό σίγουρα είναι η καλύτερη έκβαση των υποθέσεών σου.
Ερωτικά: Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει και στην προσωπική σου σχέση. Δεν παίζεις και δεν κοροϊδεύεις γιατί δεν θέλεις να πάθεις κι εσύ το ίδιο. Κρατάς κάποιες ηθικές και πειθαρχημένες αρχές και σίγουρα όλο αυτό σε προετοιμάζει για γνωριμία με την οικογένεια του άλλου ατόμου ή αν ήδη έχει γίνει, θα λάβεις πολύ σοβαρές αποφάσεις για την κοινή σας σχέση.
Οικονομικά & Καριέρα: Αντιμετωπίζεις το κάθε τι με μεγάλο ενδιαφέρον γιατί νιώθεις ότι όλη σου η συμπεριφορά μπορεί να σε πάει στο μέλλον. Για αυτό θα προσέξεις πάρα πολύ για να μην κάνεις κινήσεις και λάθη από αφέλεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά: Αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες μπορεί να νιώθεις ελαφρώς βαριεστημένος/η και δεν ξέρεις τι θέλεις. Μπορεί και να θέλεις να είσαι συνέχεια σε ένα κρεβάτι ή καναπέ και να ονειροπολείς, κάνοντας διάφορες σκέψεις που σίγουρα θα έχουν και μια δόση τεμπελιάς, καλοπέρασης αλλά και ευαισθησίας.
Ερωτικά: Ίσως ζεις τον απόλυτο έρωτα ή και την πλήρη ψευδαίσθηση με τον Ιχθύ και να μην μπορείς να ξεφύγεις από τα πλοκάμια αυτή της περίεργης σχέσης. Όμως θα μπεις και στην διαδικασία να ελέγξεις για λίγο και τα κοινά σας οικονομικά και αν ανακαλύψεις τρύπες από την πλευρά του άλλου ατόμου μάλλον θα φύγεις γιατί θα θιχτείς πολύ.
Οικονομικά & Καριέρα: Βλέπεις το μέλλον κάπως δυσοίωνο ή πολύ συγκρατημένα, όμως θα χρειαστεί να πιστέψεις και στις άλλες δυνάμεις που σου λένε να ζητάς για να έχεις. Για αυτό απαγορεύεται να κλείνεις τις πόρτες στο μέλλον με αυτές τις σκέψεις σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που ξαναβρίσκεις τα παλιά σου χούγια και σίγουρα αυτό είναι που σε εκφράζει περισσότερο από όλα. Το πιο δύσκολο είναι να μην αποδέχεσαι ένα κομμάτι της ζωής σου και πιθανόν να τραπείς σε φυγή μέσα από μια κατάσταση που μέχρι τώρα την θεωρούσες δεδομένη.
Ερωτικά: Η σχέση με έναν Κριό θα επιβαρύνει την επαφή σου με τον Ζυγό γιατί θα πιέζει είτε να το πεις είτε θα βγουν στην επιφάνεια αλήθειες που δεν είχες αντιληφτεί. Με τον Σκορπιό τα πράγματα σοβαρεύουν και μαζί με αυτά και η διάθεση σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς μόνο σοβαρότητα και ωριμότητα για αυτό θα σταματήσεις να μιλάς με άτομα στον εργασιακό σου χώρο που είναι ελαφριά και χωρίς στόχο. Προτιμάς να πας με την μεριά της εξουσίας για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο προς το δεύτερο δεκαήμερο θα ξεπηδήσει ξαφνικά μια ευκαιρία που δεν την περίμενες γιατί είναι σούπερ ανατρεπτική αλλά χρειάζεται να έχεις διορατικότητα και σθένος για να την ακολουθήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Βρίσκεσαι σε μια φάση που κλίνεσαι στον εαυτό σου και ο λόγος είναι ότι δεν μπορείς να δεις αυτή την στιγμή κάτι πολύ σημαντικό που να σε υποχρεώνει να κινηθείς. Αντίθετα θέλεις να έχεις τα μάτια σου και τα αυτιά σου κλειστά είτε για να ξεκουραστείς είτε για να αποφύγεις τις ανούσιες επαφές. Ένα άτομο από την οικογένειά σου μπορεί να περνάει μια μικρή περιπέτεια και να χρειάζεται να του συμπαρασταθείς.
Ερωτικά: Η σχέση σου με τον Καρκίνο ή τον Αιγόκερω είναι αρκετά απομονωμένη και τώρα σκέφτεσαι αν πρέπει να κάνεις εσύ το πρώτο βήμα γιατί φοβάσαι μήπως κουράσεις το άλλο πρόσωπο ή αν σε βλέπει φιλικά ή ερωτικά γιατί δεν το δείχνει.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις κάνει πολύ προσπάθεια για να ξεπεράσεις αναποδιές και αντιξοότητες, οπότε πιθανόν να μη θέλεις ή να μην μπορείς άλλο, για αυτό η απομονώνεσαι από τον στόχο σου και περιμένεις ή βάζεις ένα άλλο πρόσωπο να λειτουργήσει αντί για σένα.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά: Η προσέγγισή σου όταν είναι σοβαρή και συγκρατημένη πάντα βρίσκει ανταπόκριση η οποία σε βοηθάει. Η φιλική σχέση που διαθέτεις με πρόσωπα που έχουν κύρος και εξουσία στον χώρο τους σίγουρα θα σου εξασφαλίσουν μια καλή πληροφόρηση.
Ερωτικά: Πρέπει να μην επεκτείνεις άλλο τα όρια σου γιατί νιώθεις ότι λόγω της ευαισθησίας που έχεις ότι δεν θα μπορείς να διαχειριστείς περαιτέρω καταστάσεις που χρειαζόταν υπομονή ή συναισθηματική φόρτιση. Με τον Αιγόκερω θα βρεθείς πολύ κοντά. Αντίθετα με τον Ζυγό θα είσαι δύσκολα γιατί μπορεί να μην σας δένουν πολλά κοινά θέματα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πίσω σου ολόκληρο επιτελείο, όχι ότι είναι αποκλειστικά δικό σου. Λόγω συγκυριών θα ολοκληρωθεί ένα θέμα που θα βοηθήσει να ξεπεράσεις τις ανατροπές που γίνονται αυτή την περίοδο στην ζωή σου.


Πηγή: astrology.gr