ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ MOUNTAIN RESORTS & SPA AΠΟ ΤΗ TRIVAGO

Τrivago: Τα καλύτερα Mountain Resorts & Spa της Ελλάδας από 60 ευρώ
Λίγες ημέρες πριν από τις γιοργές, η trivago συγκέντρωσε και παρουσιάζει ορισμένα από τα καλύτερα Mountain Resorts & Spa της Ελλάδας. Ολα βρίσκονται κοντά σε δημοφιλή χιονοδρομικά κέντρα, ξεχωρίζουν για την πολυτέλειά τους και διαθέτουν μεταξύ άλλων επιβλητική θέα, σύγχρονες παροχές σπα.
Mikro Papigo 1700 Hotel & Spa ★★★★, Πάπιγκο, Ζαγοροχώρια από 90 ευρώ
Ένα μικρός οικισμός που απαρτίζεται από 5 μονώροφα και διώροφα κτίρια βρίσκεται σκαρφαλωμένος στο Μικρό Πάπιγκο. Με θέα την εντυπωσιακή χαράδρα του Βίκου, πολυτέλεια, κομψότητα και ποιότητα παροχών, απολυτά εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον, το eco friendly “Μικρό Πάπιγκο 1700 Hotel & Spa” διαθέτει το ιδανικό συνδυασμό παροχών και τοποθεσίας για να σου προσφέρει διαμονή που θα σου μείνει αξέχαστη. Στους χώρους του κυριαρχούν η πέτρα το ξύλο και η μοντέρνα διακόσμηση.
Pelion Resort ★★★★, Πορταριά, Πήλιο από 64 ευρώ
Σε υψόμετρο 700 μέτρων, βορειανατολικά της Πορταριάς θα βρεις το ξενοδοχείο Pelion Resort ακολουθώντας την παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική. Ένα πολυτελή νεόκτιστο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων με εκπληκτική θέα στις πλαγιές του Πηλίου. Στο κεντρικό κτίριο θα βρεις υπηρεσίες σπα όπως τζακούζι και φιλανδική σάουνα ενώ στο εστιατόριο του μπορείς να απολαύσεις παραδοσιακές γεύσεις. Η μετακίνηση σου δε θα αποτελέσει πρόβλημα, καθώς βρίσκεται σχεδόν διπλά στην Πορταριά.
Domotel Neve Mountain Resort ★★★★,  Παλαιός Άγιος Αθανάσιος από 89 ευρώ
Στο κέντρο του παροδιασιακού οικισμού του Αγίου Αθανασίου είναι χτισμένο με βάση το ξύλο κι την πέτρα το Domotel Neve Mountain Resort. Το Neve Domotel καλεί τους επισκέπτες του να βιώσουν μοναδική πολυτέλεια και ποιοτικές παροχές μέσα από το πρίσμα του παραδοσιακού χαρακτήρα. Το δίκλινο δωμάτιο ξεκινά από 89 ευρώ, με πρωινό.
Ilaeira Mountain Resort ★★★★,  Σπάρτη από 90 ευρώ
Το Ilaeira Mountain Resort βρίσκεται σε υψόμετρο 850 μέτρων, μόλις 15 χιλιόμετρα μακριά της Σπάρτης. Με θέα τον Ταΰγετο και τον Λακωνικό κάμπο σε καλεί να ανακαλύψεις την αγνή φύση, τα γραφικά χωριά, τα πέτρινα γεφύρια και τους κρυμμένους θησαυρούς της περιοχής.
Delina Mountain Resort Ανώγεια, Ρέθυμνο, Κρήτη ★★★★,  από 60 ευρώ
Ίσως σου φαίνεται οξύμωρο να επισκεφτείς την Κρήτη το χειμώνα, όμως στα Ανώγεια του Ρεθύμνου μπορείς να γνωρίσεις μια άλλη όψη του νησιού. Τα Ανώγεια είναι ένα ορεινό χωριό 55 χιλιόμετρα μακριά του Ρέθυμνου και 36 χιλιόμετρα από το Ηράκλειο. Ιδανικό μέρος για τη διαμονή σου είναι το συγκρότημα Delina mountain resort  που βρίσκεται μόλις ένα χιλιόμετρο έξω από το χωριό Ανώγεια Ρεθύμνου σε υψόμετρο 910 μέτρων.
Aristi Mountain Resort & Villas  ★★★★,  Αρίστη, Ζαγοροχώρια από 101 ευρώ
Ένα μοναδικό mountain resort βρίσκεται στο ψηλότερο σημείο του χωριού της Αρίστης, το Aristi Mountain Resort & Villas. Εκτός από την πανέμορφη θέα του χωριού της Αρίστης και της γύρω φύσης θα βρεις εξαιρετικές υποδομές και παροχές. Στους χώρους του κυριαρχούν η πέτρα, το ξύλο και η ντελικάτη διακόσμηση.  Μπόνους στη διαμονή σου στο Aristi Resort, το μοναδικό κέντρο spa της περιοχής με θερμαινόμενη πισίνα, υδρομασάζ, σάουνα, χαμάμ και υπηρεσίες μασάζ. Το Aristi Mountain Resort & Villas είναι αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στα Ζαγοροχώρια.
Grand Forest Metsovo Mountain Resort ★★★★★, Μέτσοβο από 135 ευρώ
Στις πλαγιές του Μετσόβου θα βρεις πεύκα, έλατα, θέα που κόβει την ανάσα και ένα θησαυρό πέντε αστέρων, το Grand Forest Metsovo Mountain Resort. Εδώ θα βρεις κάθε τι που μπορεί να χαρακτηρίσει τη λέξη πολυτέλεια: προσεγμένη διακόσμηση, εκλεκτή κουζίνα και φυσικά υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ευεξίας και χαλάρωσης. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που προσφέρονται στη γύρω περιοχή είναι η χιονοδρομία στο ύψωμα Καρακόλι, ο περίπατος στο παρθένο δάσος μέσα από 3 σηματοδοτημένες διαδρομές που ξεκινούν από το ξενοδοχείο, η φάρμα με αλόγα και η πίστα ελκήθρων εντός του ξενοδοχείου – προνόμιο των μικρών επισκεπτών.
Αίγλη Resort & Spa ★★★★★, Αράχοβα από 197 ευρώ
Στο δρόμο για το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού και μόλις 500 μέτρα έξω από την κοσμοπολίτικη Αράχοβα θα βρεις το πολυτελές συγκρότημα κατοικιών Αίγλη Resort & Spa. Η αρχιτεκτονική του ακολουθεί πιστά  αυτήν της περιοχής, με σεβασμό στην παράδοση και το περιβάλλον. Χτισμένο στις πλαγιές του Παρνασσού σε υψόμετρο 1050 μέτρων, δε θα μπορούσες να περιμένεις τίποτα λιγότερο από εκπληκτική θέα στο Δελφικό τοπίο και την Πελοπόννησο. Σε έκταση 3.000 τ.μ. το Αίγλη Resort & Spa διαθέτει μικρά διώροφα σπιτάκια που κάθε ένα απαρτίζεται από τζάκι, μπανιέρα αερομασάζ, μπαλκόνι με θέα και parking.



Πηγή: Τrivago