"ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑ ΨΥΧΗΣ" ΜΕΤΑ ΑΠΟ 36 ΧΡΟΝΙΑ! ( ΒΙΝΤΕΟ )

Οι πρωταγωνιστές ενός από τους πιο συγκινητικούς πανηγυρισμούς στην ιστορία του ποδοσφαίρου ξανασυναντιούνται έπειτα από 36 χρόνια.
25 Ιουνίου 1978, Στάδιο «Μονουμεντάλ», Μπουένος Άιρες. Η Αργεντινή μόλις έχει κερδίσει την Ολλανδία με 3-1 στην παράταση και έχει  αναδειχτεί παγκόσμια πρωταθλήτρια μέσα στο «σπίτι» της.
Ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε» Ουμπάλδο Φιλιόλ και ο αριστερός μπακ Αλμπέρτο Ταραντίνι γονατίζουν στον αγωνιστικό χώρο και αγκαλιάζονται, όταν τους πλησιάζει ένας φίλαθλος, ονόματι Βίκτορ Ντελ' Άκουιλα για να πανηγυρίσει μαζί τους.
Δεν μπορεί να αγκαλιάσει τους δύο ήρωές του, πολύ απλά γιατί δεν έχει χέρια, όμως το εν λόγω στιγμιότυπο απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό και έκανε τον γύρο του κόσμου, με τον Τύπο της Αργεντινής να το χαρακτηρίζει «αγκάλιασμα ψυχής».
Πέρασαν 36 χρόνια από εκείνη τη στιγμή και με το Μουντιάλ να επιστρέφει στη Νότια Αμερική το προσεχές καλοκαίρι, οι τρεις ήρωες του στιγμιοτύπου συναντήθηκαν ξανά με πρωτοβουλία γνωστού αναψυκτικού, χορηγού του Παγκοσμίου Κυπέλλου.
Μάλιστα, οι δύο Αργεντινοί άσοι του παρελθόντος επιφύλαξαν στον παλιόφιλό τους και μία ευχάριστη έκπληξη...

Δείτε το βίντεο:


novasports.gr