ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΗΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Σαντορίνη, Ελλάδα
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Ένα αρχαίο νησί που δέχτηκε  μια από τις μεγαλύτερες ηφαιστειακές εκρήξεις στην ιστορία,Εδώ στην  Σαντορίνη αισθάνεται όπως κανένα άλλο μέρος της γης. 120 μίλια νοτιοδυτικά από την ηπειρωτική Ελλάδα, τα πάντα είναι πιο φωτεινά: τα ασβεστωμένα σε σχήμα κύβου σπίτια, η θάλασσα σε όλα τα χρώματα και τα ηλιοβασιλέματα που φωτίζουν την καλντέρα.

Μπαλί, Ινδονησία

Μπαλί, Ινδονησία
Βρέχεται από τα ζεστά νερά του Ινδικού Ωκεανού, το Μπαλί είναι,  ένα από τα 17.500 νησιά του αρχιπελάγους της Ινδονησίας? Αλλά ακόμη και μετά από δεκαετίες ανάπτυξης του τουρισμού - στέκεται μόνη της με υπέροχη βλάστηση και απαράμιλλης ομορφιάς.

Cape Breton, Καναδάς


Cape Breton, Καναδα 
Το δημοφιλές  αυτό το νησί με την  μαγευτική θέα για τους: γκρεμούς-backed τις παραλίες και τις δασώδεις . Έχει τις επιρροές της Σκωτίας, της Ιρλανδίας, της Αφρικής.

Boracay, Φιλιππίνες

Boracay, Φιλιππίνες
Τώρα που ακόμη και μικρά νησιά,γίνονται γνωστά, το  Μπορακάι μπορεί να είναι ένα από τα τελευταία ελάχιστα γνωστά νησιά της Ασίας. Η αμμώδης παραλία της είναι προσβάσιμη μέσω μιας ώρας με πτήση από τη Μανίλα προς Caticlan,και στην συνέχεια  ένα 10-λεπτό με το φέρι. Πηγαίνετε τώρα, πριν φτάσουν τα πλήθη.

Great Barrier Reef, Αυστραλία


Great Barrier Reef, Αυστραλία
Το Great Barrier Reef, το οποίο ξετυλίγεται από την βορειοανατολική ακτή της Αυστραλίας, είναι μακράν ο πρωταθλητής της Αυστραλια της Νεας Ζηλανδιας και το Νοτιο Ειρηνικο. Η περιοχή είναι θεαματικη  με μεγάλη  θάλασσια ζωη- φάλαινες, χελώνες, γιγαντιαία μύδια και περίπου 400 άλλα είδη.



bbc.com