10 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Αν θες να ζήσεις μια ζωή με τους δικούς σου όρους τότε θα πρέπει να κάνεις κάτι δικό σου, κάτι μοναδικό κάτι στο οποίο θα αφιερώσεις τον πολύτιμο χρόνο σου. Χωρίς σωστό σχεδιασμό, αποφασιστικότητα και υπομονή κανένα όνειρο δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.
Οι περισσότεροι από μας στρεφόμαστε είτε στην αυτοαπασχόληση είτε ψάχνουμε μια δουλειά  η οποία το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας αποστραγγίξει σωματικά και πνευματικά. Στον παρακάτω δεκάλογο σκοπός μου είναι να σου παρουσιάσω 10 λόγους για του οποίους αξίζει να ξεκινήσεις την δική σου δουλειά σήμερα!
agrotes.blogspot.gr


1. Ευελιξία
Με την δική σου δουλειά μπορείς να εργάζεσαι όπου θες και φυσικά με το δικό σου οράριο.
2. Επιλέγεις την δουλειά που σου αρέσει
Με την δική σου δουλεία μπορείς να επιλέγεις την δουλειά που σου αρέσει να κάνεις. Συνήθως τα πράγματα που μας αρέσουν τα κάνουμε και καλά.
3. Δημιουργείς νέες θέσεις εργασίας 
Με το να προσλάβεις ανθρώπους στην δουλειά σου συνεπάγεται ότι τους βοηθάς να θρέψουν τις οικογένειες τους και να κάνουν μια αξιοπρεπή ζωή.
4. Μπορείς να επιλέξεις πόσα χρήματα θα κερδίζεις 
Εκτός από το ευέλικτο οράριο, ευέλικτος είναι και ο… μισθός καθώς όταν εργάζεσαι για τον εαυτό σου τα οικονομικά οφέλη της επιτυχίας είναι όλα δικά σου και μπορείς να καθορίσεις πόσα από αυτά θα κρατήσεις για σένα και πόσα θα επενδύσεις για το μέλλον της εταιρίας.
5. Δεν δίνεις λογαριασμό σε κανέναν 
Φτιάχνοντας την δικιά σου επιχείρηση χαράσσεις την δικιά σου στρατηγική την οποία δεν μπορεί κανένας να αμφισβητήσει.
6. Γίνεσαι πιο ανθεκτικός χαρακτήρας 
Μέσα σε μια δουλειά δεν υπάρχουν μόνο επιτυχίες. Με τις αποτυχίες και τα προβλήματα που θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις μόνος σου γίνεσαι πιο ανθεκτικός.
7. Πειθαρχία 
Αυτή είναι μια πολύ σημαντική λέξη καθώς το ευέλικτο οράριο, ο ευέλικτος μισθός μπορούν να σε οδηγήσουν στον γκρεμό αν δεν μάθεις να πειθαρχείς και να είσαι συγκρατημένος.
8. Θα ζήσεις μια πιο ουσιαστική ζωή 
Η ευτυχία της προσωπικής ζωής είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επαγγελματική επιτυχία. Είναι σημαντικό για σένα να γνωρίζεις ότι κάνεις κάτι που αξίζει τον κόπο.
9. Θα αναπτύξεις επιχειρηματική λογική 
Με τον καιρό και την εμπειρία που θα προσκομίσεις θα μάθεις να πουλάς προϊόντα και φυσικά να εξυπηρετείς τους πελάτες σου καλύτερα.
10. Θα αφήσεις μια κληρονομιά πίσω σου 
Αν είσαι τυχερός και καταφέρεις κάτι μεγάλο τότε θα σε θυμούνται για αυτό.


neolaia.gr