18 ΧΡΟΝΗ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΓΙΑ 68 ΛΙΡΕΣ

Μια νεαρή κοπέλα 18 ετών συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στην Χιλή, καθώς φέρεται να
πούλησε το μωρό της στο facebooκ για 68 λίρες. Μαζί της συνελήφθησαν η αδερφή της με την κατηγορία της συνεργίας, αλλά καΜια νεαρή κοπέλα 18 ετών συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στην Χιλή, καθώς φέρεται να πούλησε το μωρό της στο facebooκ για 68 λίρες. Μαζί της συνελήφθησαν η αδερφή της με την κατηγορία της συνεργίας, αλλά και οι φερόμενοι ως αγοραστές του μωρού.
agrotes.blogspot.com

Πιο συγκεκριμένα τον περασμένο Φεβρουάριο η Veronica Carrera Chaparro ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος. Το εκμυστηρεύτηκε στον σύντροφο της, ο οποίος με τη σειρά του το αποκάλυψε στη μητέρα της κοπέλας.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας που χειρίστηκε την υπόθεση, Miguel Ampuero είπε στους δημοσιογράφους ότι, όταν το έμαθε η μητέρα, έδωσε στην Veronica τρεις επιλογές : να το πουλήσει, να κάνει έκτρωση ή να το δώσει για υιοθεσία!

Κάτω από αυτές τις συνθήκες η κοπέλα, ενώ ήταν ακόμα έγκυος, έβαλε αγγελία πώλησης στο facebook για το αγέννητο μωρό της και φυσικά υπήρξαν πολλοί ενδιαφερόμενοι. Μάλιστα μια οικογένεια από Santiago ήρθε σε επαφή με την κοπέλα και προσφέρθηκε να της δώσει 1.135 λίρες για τα έξοδα του τοκετού.

Το μωρό γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 2013 και την επόμενη μέρα ο υποτιθέμενος αγοραστής έδωσε στην Veronica 60.000 πέσος, δηλαδή περίπου 68 λίρες! Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας και πλέον όλοι οι εμπλεκόμενοι θα κριθούν από την δικαιοσύνη
ι οι φερόμενοι ως αγοραστές του μωρού.





πηγη msn.com