Ο ΕΡΩΣ ΥΨΟΣ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑ


Ο έρως ύψος δεν κοιτά


Ο έρως… ύψος δεν κοιτά
Μια παραλλαγή του γνωστού ρητού, πως ο έρωτας δεν κοιτά τα χρόνια, έρχονται να επιβεβαιώσουν η Ελισάνι ντε Κρουζ Σίλβα με το αγόρι της, Φρανσινάλδο ντα Σίλβα Καρβάγιο (Francinaldo da Silva Carvalho). Το συγκεκριμένο ζευγάρι από τη Βραζιλία χωρίζουν μόλις(!) 42 εκατοστά και το αξιοπερίεργο είναι πως ψηλότερη είναι η κοπέλα.
Η Ελισάνι είχε κερδίσει το τίτλο της πιο ψηλής έφηβης στον κόσμο, αφού μόλις στα 14 της, ξεπερνούσε τα δύο μέτρα. Αυτή τη στιγμή είναι 17 χρονών και το ύψος στης φτάνει στα 2 μέτρα και επτά εκατοστά. Το μέγεθός της, είναι αποτέλεσμα μιας μορφής γιγαντισμού, που οφείλεται σε όγκο στην υπόφυση της. 
Ο 22χρονος Φρανσινάλδο κατάφερε να κερδίσει την καρδιά της παρά το ύψος του, που φτάνει το 1,65. Οι «τεχνικές» δυσκολίες ωστόσο δεν λείπουν για το νεαρό ζευγάρι. Για να φιληθούν η μεν Ελισάνι πρέπει να σκύψει, ενώ το αγόρι πρέπει να σηκωθεί στις μύτες των ποδιών του. Οι ίδιοι ωστόσο δεν επηρεάζονται από το πώς τους αντιμετωπίζουν για την υψομετρική τους διαφορά. Μάλιστα ο 22χρονος απαντά στους φίλους τους που αναρωτούνται πώς την αγκαλιάζει: «Υπάρχει πάντα τρόπος για όλα».
Η νεαρή λόγω του προβλήματος που έχει, και της ξαφνικής απότομης ανάπτυξής της υπέφερε από πόνους στα άκρα και τις αρθρώσεις της. Για το λόγο αυτό, υποβλήθηκε σε επέμβαση πριν δύο χρόνια για αφαίρεση του όγκου, με συνέπεια να «κοντύνει» κατά 2.5 εκατοστά. Έκτοτε σταμάτησε να ψηλώνει, καθώς ο συγκεκριμένος όγκος απελευθέρωνε μεγάλες ποσότητες αυξητικής ορμόνης.
Οι δύο νέοι δηλώνει ερωτευμένο και αν μη τι άλλο, διαψεύδουν κάθε στερεότυπο για υψομετρικές διαφορές ανάμεσα σε ένα ζευγάρι. Στόχος της Ελισάνι μάλιστα, είναι να γίνει μοντέλο




πηγη: flowmagazine.gr
.